Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σύμφωνοι... αλλά και πολύ μεγαλύτερη δαπάνη. Πάνω απο 1-2 χρόνια μια κάρτα γραφικών δεν σε βγάζει... για να μην μιλήσω και για το ενδεχομένως μεγάλο τροφοδοτικό που χρειάζεσαι.

Oχι κατσε ρε φιλε , γιατι να παιζεις παντα στα VERY HIGH ! Εαν θες να παιζεις παντα VERY HIGH θα τα σκασεις , αλλιως παρε κονσολα να παιζεις μια ζωη στα medium ME 720P Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 30 FPS ME TO ZOΡΙ και αν μπει και κανενα φιλτρο ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ.....λογικη ειναι αυτη!

Εγω ξερω πολλους φιλους που εχουν κονσολα και μου λενε, εαν ειχαμε την δυνατοτητα να μπορουσαμε να αλλαζαμε το chipaki vga απο την sony παραδειγμα, θα το καναμε ! γιατι θελουμε τα φιλτρα και το παραπανω fps....

Μια 8800gtx παραδειγμα σου λεω 4 χρονων, παιζει 4 φορες καλυτερα απο το Ps3! Αλλα ρε φιλε συμβιβαζεσαι στο pc να παιζεις με πιο χαμηλη αναλυση και οχι τοσα φιλτρα ενα πιο απαιτητικο game....

ΕΥEFINITY

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=AjOqFp8xg_Y[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=3axAyLLlHUc[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=XmMLgU5RMvc[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ujf6P6iGcfc&feature=related[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=PQiGUYjJ8Z4&feature=related[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=GYYhEt_ypYg[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=RKs6Yp00sSU[/ame]

Ενας τετοιος εξοπλισμος κανει και 3000 ευρω, ολο το Pc, αλλα ο καθε ενας οπως γουσταρει παιζει και οσα σκαει βλεπει....εγω αυτο εχω καταλαβει!

Επισης εχουμε και το 3d της NVIDIA που ειναι πολυ δυνατο...αλλα αυτο δεν μπορουμε να το δουμε σε βιντεο!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Για όνομα του Θεού, πως χώθηκε πάλι σε off-topic το PC. Δεν βαρεθήκατε τους κύκλους; Αφήστε το απέξω

Το οτι με το ζορι πολλες φορες κραταω τους εμμετους να μην βγουν απο το οπτικο χαλι που βλεπω γενικα στις κονσολες.

Βεβαια ειναι πως εχεις μαθει...αμα εχεις μαθει στο μεταξωτο υφασμα και πας να βαλεις το κινεζικο τοτε φιλε θα το μετανειωσεις! :lol:

Αμα αυτο που φοραει ειναι κινεζικο και του δειξω το μεταξωτο υφασμα, εαν εχει λεφτα να το αγορασει θα το κανει για το υπολοιπο της ζωης του ;)

Μια ferrari και ενα fiat punto κανουν την ιδια δουλεια, αλλα ολοι θελουμε ferrari και οχι punto γιατι ?

Δημοσ.
Επειδη ασχολουμαι με το pc gaming πολλα χρονια ειμαι σε θεση να διακρινω και να γνωριζω πολυ περισσοτερα απο σενα στο θεμα γραφικων που εχεις κονσολα και καυχιεσαι για ποιοτητα

To uncharted εχει προβλημα σε πολλα σημεια στα γραφικα , πχ αν δεις τα κοντινα πλανα της ζουγκλας στο borneo ολη χαμηλη βλαστηση του ειναι 2d images σαν χαρτινα φαινονται σε σχεση με του crysis που ειναι 3d και ρεαλιστικα

Το θετικο στο uncharted οτι το ματι δεν επικεντρωνεται σε αυτες τις ατελεις αλλα στο συνολικο τοπιο και στην καταιγιστικη δραση που εξελισσεται στο παιχνιδι

το heavy rain δεν εχει open worlds τυπου uncharted , συνηθως η δραση θα ειναι πολυ αργη , περισσοτερη εμφαση εχει δωθει στις μικρο λεπτομερειες , η σκηνη του μακιγιαζ της madison στο club εχει απιστευτη λεπτομερεια στα κοντινα πλανα , η στο ντουζ που κανει μπανιο

http://www.gametrailers.com/user-movie/heavy-rain-sexy-girl-gameplay/319791

http://www.jeuxvideo.com/extraits-videos-jeux/0000/00004460/heavy-rain-une-douche-et-au-lit-hd.htm ,

http://www.xtremeps3.com/2010/02/11/heavy-rain-nudity-and-sex-scene-leaked/

Θα ηταν ενδιαφερον αν καναμε κοντινα πλανα στα textures των χαρακτηρων του uncharted κει θα βλεπαμε το αποτελεσμα

Τωρα οταν μου αναφερεις multiplatfrom τυπου resident evil σαν ποιοτητα απλα γελαμε

Που θυμηθηκες αυτη την αρχαιολογια :shock: , το mass effect 2 εχει πολυ μετρια γραφικα για τα δεδομενα του pc

Φωτoρεαλιστικα γραφικα στο συνολο του μονο ενα παιχνιδι εχει το crysis κανενα αλλο , το heavy rain εχει φωτορεαλιστικους χαρακτηρες και πολυ καλη ατμοσφαιρα σαν ταινια , αυτο το κανει να ξεχωριζει απο τα αλλα παιχνδια στις κονσολες

Παρε ενα pc και παιξε crysis να δεις τι σημαινει φωτορεαλισμος ,

http://www.livbit.com/article/wp-content/uploads/2008/11/crysis-reallife-big.jpg

τετοιες λεξεις προσεχουμε που τις λεμε

Μου φαινεται οτι μερικοι περα απο την καινουργια τους κονσολα τους δεν εχουν αλλη εμπειρια απο παιχνιδια

Ποτε μην κρινεις ενα παιχνιδι απο το demo περιμενε την τελικη του εκδοση

Επειδη προφανως εισαι παντελως εκτος θεματος - PC gaming, Crysis, RE5 αρχαιολογια? lol και δεν εχεις ιδεα απο developement το σταματαω εδω γιατι δεν εχει καν νοημα να το συνεχισουμε...οταν μαθεις τα βασικα και βαλεις περισσοτερη λογικη και λιγοτερο εγωισμο στις ασυναρτισιες που γραφεις τα ξαναλεμε. ;)

---------- Προσθήκη στις 14:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:49 ----------

1)το λες γιατί δεν έχεις παίξει u2 και Killzone2.

2)γιατί όλοι ξέρουμε οτι αυτό είναι που έχει σημασία στις 2 κονσόλες(sarcasm...)

3)hype της σονυ λες για παιχνίδια όπως u2 και god of war 3?που να έρθει και το last guardian χεχε.

όσο για το reach απο αυτά που βλέπουμε έχει χειρότερα γραφικά απο το killzone 2.όχι οτι αυτό το κάνει χειρότερο παιχνίδι ,αλλα μιας και είμαστε στα γραφικά.

Το hate και η απογνωση ειναι φανερα πιστευω...τελικα το Reach ειναι spin-off α λα ODST ε? :confused:

Το να εισαι τοσο hater ενω εχεις δωσει λεφτα να παρεις ενα μηχανημα δεν το εχω καταλαβει...μαλλον μερικοι εδω μεσα ειναι οντως joke accounts.

Aτακες οπως οτι οι κατοχοι 360 δεν εχουν να παιξουν games παντως ειναι κορυφαιες. :lol:

Δημοσ.

@pscrazy είπα 1 με 2 χρόνια γιατί θεωρησα ότι ένας έξυπνος και λογικός οικονομος παίκτης στο pc δεν θα πάρει ποτέ υπερτουμπανο πανάκριβη κάρτα γραφικών, η οποία θα απαιτεί και ντούμπανο - ακριβό τροφοδοτικό, αλλά ότι θα κάνει συνεχώς αναβαθμίσεις και θα βάζει κάποια οικονομική λύση. Και τι δηλαδή, 4 χρόνια τώρα δεν του βαλες ποτέ ram; Ή μήπως έκανες την χαζομάρα να την βάλεις και αυτήν μπόλικη πριν 4 χρόνια (άρα πανάκριβη)

Δηλαδή για να καταλάβω η 8800gt + το αναγκαίο μεγαλο τροφοδτικό για εκείνη την εποχή, πόσο στοίχιζαν πριν 4 χρόνια; Μην λέμε ότι @@ μας έρθει ότι δεν στοιχίζει πανάκριβα το pc gaming. Που παρεμπιπτόντως η ιδέα που είπες, δηλαδή να μην αναβαθμίζεδις τακτικά αλλά να βάλεις ότι πιο τούμπανο σε κάρτα γραφικών, που αναγκαστηκα συνεπάγετε και πανάκριβο για την εποχή για τροφοδοτικό, είναι ότι πιο ηλίθιο μπορείς να κάνεις αν θέλεις να κάνεις οικονομία.

Μπράβο... μόλις απέδειξες αυτό που έλεγα περι κόστους.

Δημοσ.
@pscrazy είπα 1 με 2 χρόνια γιατί θεωρησα ότι ένας έξυπνος και λογικός οικονομος παίκτης στο pc δεν θα πάρει ποτέ υπερτουμπανο πανάκριβη κάρτα γραφικών, η οποία θα απαιτεί και ντούμπανο - ακριβό τροφοδοτικό, αλλά ότι θα κάνει συνεχώς αναβαθμίσεις και θα βάζει κάποια οικονομική λύση. Και τι δηλαδή, 4 χρόνια τώρα δεν του βαλες ποτέ ram; Ή μήπως έρκανες την χαζομάρα να την βάλεις και αυτήν μπόλικη πριν 4 χρόνια (άρα πανάκριβη)

Δηλαδή για να καταλάβω η 8800gt + το αναγκαίο μεγαλο τροφοδτικό για εκείνη την εποχή, πόσο στοίχιζαν πριν 4 χρόνια; Μην λέμε ότι @@ μας έρθει ότι δεν στοιχίζει πανάκριβα το pc gaming. Που παρεμπιπτόντως η ιδέα που είπες, δηλαδή να μην αναβαθμίζεδις τακτικά αλλά να βάλεις ότι πιο τούμπανο σε κάρτα γραφικών, που αναγκαστηκα συνεπάγετε και πανάκριβο για την εποχή για τροφοδοτικό, είναι ότι πιο ηλίθιο μπορείς να κάνεις αν θέλεις να κάνεις οικονομία.

Μπράβο... μόλις απέδειξες αυτό που έλεγα περι κόστους.

Μην ασχολεισαι κατα την γνωμη μου, τσαμπα χανεις τον χρονο σου...ειναι φανερο οτι μερικοι αρνουνται τα αυτονοητα κ συνεχιζουν να τρολλαρουν επανειλλημενα με τα "elite" PC gaming σχολια/το Mass Effect 2 βγαινει κ στο PC.

Ακρη δεν προκειται να βγαλεις οποτε μην δινουμε περισσοτερη τροφη στα trolls. :)

Δημοσ.

Λοιπόν θα έχω σύντομα ένα ps3.Λέω να το πουλήσω για να πάρω xbox360 στο οποίο θα μπορώ να παίζω αντίγραφα ασφαλείας.Μήπως να περιμένω λίγο για να δώ τι θα γίνει με το ps3;Αλλά δεν θα το ανοίξω και θα είναι κρίμα να κάθεται...

Τι λέτε;

Δημοσ.
Λοιπόν θα έχω σύντομα ένα ps3.Λέω να το πουλήσω για να πάρω xbox360 στο οποίο θα μπορώ να παίζω αντίγραφα ασφαλείας.Μήπως να περιμένω λίγο για να δώ τι θα γίνει με το ps3;Αλλά δεν θα το ανοίξω και θα είναι κρίμα να κάθεται...

Τι λέτε;

Η γνωμη μου ειναι να κρατησεις το PS3 κ καποια στιγμη να παρεις ενα 360 το οποιο ομως θα σου προτεινα να μην φλασαρεις εφοσον θα χασεις ενα σημαντικο κομματι της κονσολας που λεγεται Xbox LIVE.

Δημοσ.

Τι λέτε;

Αν θες να παίξεις 3 - 8 αποκλειστικά κορυφαία παιχνίδια του ps3 και τίποτα άλλο τότε κράτα το ps3 αν τώρα θελεις να παίξεις πάλι μερικά αποκλειστικά του 360 και σχεδόν όλα τα multi platform παιχνίδια καλύτερα από το ps3 και εννοείτε να έχεις και την επιλογή αντίγραφα ή αυθεντικά τότε πούλα το και πάρε 360.

Η γνωμη μου ειναι να κρατησεις το PS3 κ καποια στιγμη να παρεις ενα 360 το οποιο ομως θα σου προτεινα να μην φλασαρεις εφοσον θα χασεις ενα σημαντικο κομματι της κονσολας που λεγεται Xbox LIVE.

Αν προσέχει(Βλ. stealth games, ixtreme lt κ.τ.λ.) δεν είναι απαραίτητο ότι θα χάσει το live αλλά και να το χάσει στη χειρότερη θα έχει παίξει ένα χρόνο πάμφθηνα όποιο παιχνίδι θέλει online.

Δημοσ.
Οι εταιρίες ανάπτυξης φυσικά... όταν τα μισά και παραπάνω games στο pc είναι κακοφτιαγμένα και απαιτούν pc μεγαθύρια για να τα παίξεις όταν πρωτοβγαίνουν, ή έχουν bugs και crashes και καρτερεις πότε θα βγει κάποιο patch μπας και παίξεις λες ένα αει σιχτιρ και δεν ξανασχολήσε. Έτσι έχασε τους πελάτες του το pc... Όσο για τους ήδη κονσολάδες, σε αυτούς ήταν θέμα επιλογής

Δεν είναι τυχαίο ότι οι επιτυχημένες εταιρίες φτιάχνουν παιχνίδια με όσο το δυνατόν πιο σωστό κώδικα (δηλαδή όχι αλογίστος βαριά)

Δεν ισχυει , τα περισσοτερα μην πω πλεον ολα τα multiplatform ως βαση αναπτυξης εχουν τις κονσολες γιαυτο στο pc τρεχουν με σχετικα παλιο hardware

To mass effect 2 παιχνιδι του 2010 τρεχει ανετα με συνθεση 3 ετων στο full οπως και οτι εχει κυκλοφορησει μεχρι στιγμης

Δημοσ.
Σύμφωνοι... αλλά και πολύ μεγαλύτερη δαπάνη. Πάνω απο 1-2 χρόνια μια κάρτα γραφικών δεν σε βγάζει... για να μην μιλήσω και για το ενδεχομένως μεγάλο τροφοδοτικό που χρειάζεσαι.

Κανεις λαθος. Ο κολλητος μου εχει μια 8800 GTX που την εχει 4 χρονια τωρα. Του παιζει ολα τα παιχνιδια σημερα καλυτερα απο οποιαδηποτε κονσολα. Βεβαια ολοκληρο το PC του στοιχησε ενα χιλιοπεντακοσαρικο (τοτε) αλλα για να ειμαστε και δικαιοι θα πρεπει να βαλουμε στα εξοδα της κονσολας και ενα ηχοσυστημα και φυσικα μια τηλεοραση HD που πριν 4 χρονια την πληρωνες τον κουκο αιδονι.

Αρα για να εχεις μια κονσολα με "σωστες" προδιαγραφες gameplay θα πρεπει να βαλουμε (παραδειγμα) πριν 4 χρονια τα εξης:

X360 = 400 euro

Ηχοσυστημα = περιπου 200 euro

Τηλεοραση HD = περιπου 1000 euro

Εδω λοιπον βλεπουμε οτι δεν ειναι διολου φθηνη η "λυση" της κονσολας. Το εχω πει πολλες φορες, δεχομαι τα παντα στην συζητηση PC vs Console αλλα τα λεφτα σιγουρα δεν ειναι ο τομεας για να το κανεις αυτο.

Θελεις να πεις για την ευκολια εγκαταστασης και οτι απλα το βαζεις και παιζει. Δεκτο. Θελεις να πεις οτι καποια πραγματικα ΑΑΑ παιχνιδια δεν προκειται να τα δει ποτε το PC? Δεκτο. Θελεις να πεις οτι σου αρεσει να εχεις την δυνατοτητα να μπορεις να παιζεις και με αλλα ατομα στο ιδιο σαλονι ταυτοχρονα? Χαλαρα δεκτο και αυτο.

Μην μου λετε ομως περι "οικονομικου" για το PC vs Console γιατι βγαζω σπυρια γιατι ποιο "αδικη" μαχη δεν υπαρχει (αδικη απο την αποψη του οτι "ξεχνας" να συμπεριλαβεις πολλα στα εξοδα της κονσολας που στο PC τα εχεις ως δεδομενα).

Δημοσ.
Δεν ισχυει , τα περισσοτερα μην πω πλεον ολα τα multiplatform ως βαση αναπτυξης εχουν τις κονσολες γιαυτο στο pc τρεχουν με σχετικα παλιο hardware

To mass effect 2 παιχνιδι του 2010 τρεχει ανετα με συνθεση 3 ετων στο full οπως και οτι εχει κυκλοφορησει μεχρι στιγμης

:lol: Τα περισσότερα port είναι άθλια και στο τέλος καταλήγεις να λες "τι τα σκασα τα λεφτά για pc gaming αν είναι να παίζω άλια console ports".

Αλλά για αυτό ποιος φταίει πάλι; Οι εταιρίες φυσικά... ας σεβόντουσαν τους πελάτες τους να μην τους χάνανε... και τα ports είναι απλά το αποτέλεσμα ότι χάσαν τους πελάτες και δεν αξίζει να ξοδέψουν φράγκα για την ανάπτυξη σε pc. Ας μη βγάζαν συνεχώς αδικαιολογήτος βαριά games και θα χα ακόμα gaming pc.

---------- Προσθήκη στις 14:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:43 ----------

@ikaruga ακριβώς στοίχισε 1500αρα... αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί βάζεις στην κονσόλα τα έξοδα της τηλεόρασης όταν και το pc χρειάζεται μια καλή οθόνη για να απολαύσεις αυτά τα γραφικά; Για μένα το κόστος τηλεόρασης - οθόνης είναι out of analysis γιατί πολύ απλά τόσο τη κονσόλα όσο και το pc μπορείς να χρησιμοποιήσεις παρόμοιου κόστους οθόνες... εκτός αν στο ένα βάζεις 40αρα και στο άλλο 20αρα, πράγμα άδικο... ειδικά αν αναλογιστείς τις ταινίες που θα μπορείς να απολαύσεις... δεν βλέπω πως μπορείς να τις συγκρίνεις αυτές τις δύο... εν τέλει δεν είναι λίγοι που χρησιμοποιούν και το pc και τη κονσόλα στην ίδια οθόνη - τηλεόραση.

Εγώ λοιπόν παίρνω ένα pc 450 ευρώ + 400 ευρώ xbox = 850 ευρώ αλλά εμένα θα με βγάλει η κονσόλα σίγουρα αλλα 2 χρόνια...

Ο φίλος σου ξόδεψε 1500 (αλήθεια ram δεν πρόσθεσε καθόλου; )... με άγνωστο για πόσο θα τον καλύπτει ακόμα.... τι άλλο να πούμε; Και έχει και μπελάδες με drivers, crashes, patches, installations κλπ και σίγουρα μια κάποια ξενέρα σε ορισμένα games θα την έχει... αποκλύεται να του παίζουν πάντα όλα σε jet επιδόσεις.. σε κάποια θα κάνει θυσίες

Δημοσ.
:lol: Τα περισσότερα port είναι άθλια και στο τέλος καταλήγεις να λες "τι τα σκασα τα λεφτά για pc gaming αν είναι να παίζω άλια console ports".

Αλλά για αυτό ποιος φταίει πάλι; Οι εταιρίες φυσικά... ας σεβόντουσαν τους πελάτες τους να μην τους χάνανε... και τα ports είναι απλά το αποτέλεσμα ότι χάσαν τους πελάτες και δεν αξίζει να ξοδέψουν φράγκα για την ανάπτυξη σε pc. Ας μη βγάζαν συνεχώς αδικαιολογήτος βαριά games και θα χα ακόμα gaming pc.

Tι αθλια ρε φιλε ,εσυ κλεινεις τα ματια σου στα αυτονοητα ,ουτε τον κοπο τα video στο youtube δεν βλεπεις

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=fU-wEEY7Hfw[/ame]

Νομιζεις οτι περα απο το xbox σου δεν υπαρχει καλυτερο μηχανημα

Δημοσ.

Antareg αυτο σου ειπα, ΟΛΟΚΛΗΡΟ το PC (αυτο συμπεριλαμβανει ηχοσυστημα, HD monitor κτλ) του βγηκε 1.500 ευρω και το εχει ηδη 4 χρονια χωρις την παραμικρη αλλαγη και τρεχει και τα παιχνιδια καλυτερα απο το PS3 μου και το X360 του. Βρες μου εσυ καποιον πριν 4 χρονια με ενα X360 και κανε μια σουμα για το ποσα λεφτα εφαγε για να κανει σωστο στησιμο για την HD κονσολα του. Εγω ηδη σου εκανα του κολλητου μου με το PC του και το X360 του που οπως ειδες στα ιδια του βγηκαν και τα 2.

Το να αγορασεις ομως ξεχωριστα μια τηλεοραση για την κονσολα σου (δεν μιλαω γι αυτους που χρησιμοποιουν και το monitor του PC τους για τον ιδιο σκοπο) γιατι δεν μπορεις να λειτουργεις για το Α, Β λογο του PC σου (οπως εγω) τοτε -πρεπει- να τα βαλεις στα εξοδα σου. Ποιος ο λογος να αγορασεις μια HD τηλεοραση τοτε αν δεν εχεις καποια συσκευη λοιπον (οπως η κονσολα) που να κανει χρηση αυτης? Και με μια 14" κουτα βολευομαι αν ειναι για τηλεοραση. Ξεχωριστο ηχοσυστημα επισης γιατι με τα ηχεια της ιδιας της τηλεορασης δεν κανουμε δουλεια.

Βλεπεις λοιπον τωρα για το ποσο αδικη μαχη ειναι μεταξυ των 2. Οπως εχω πει και θα το πω για αλλη μια φορα. ΟΛΟΙ οι παραγοντες ειναι δεκτοι στη μαχη PC vs Console, ΟΧΙ ομως ο παραγοντας "φραγκα".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...