Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστά... αλλά γιατί έκανε quote τον εαυτό του; Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο insomioχωριό... και η απάντηση δεν κολλάει και πουθενά.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
αγορι μου εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ το μασ εφεκτ νεχει γραφικα αντιστοιχα του πρωτου resistance...εχεις παιξει uncharted 2? οχι? το μην μιλας γιατι πετας κοτσανεσ αναλογες του πνευματικου σου επιπέδου.

@pscrazy

επανηλθα και σε pwnαρω αγρια

---------- Προσθήκη στις 20:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:40 ----------

πεξε τη μπακατελα σου το μασσ εφεκτ και εγω θα παιζω το heavy rain, κατι καινουριο!

ρε φιλαράκι απόλαυσε τα φαγητά της μαμάς SONY και άφησέ εμάς τους XBOXakides να παίξουμε κανα σοβαρό παιχνίδι...

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου κακως που δεν εχετε pc , παιζωντας crysis (high details) χωρις ακριβη καρτα θα βλεπατε με τελειως αλλο ματι οτιδηποτε κυκλοφορει , οχι οτι κανουμε συγκριση , αλλα αυτες οι εμπειριες βοηθανε περισσοτερο στην διαμορφωση αντικειμενικοτερης αποψης στα μελλοντικα παιχνιδια.

Δημοσ.
Κατα την γνωμη μου κακως που δεν εχετε pc , παιζωντας crysis (high details) χωρις ακριβη καρτα θα βλεπατε με τελειως αλλο ματι οτιδηποτε κυκλοφορει , οχι οτι κανουμε συγκριση , αλλα αυτες οι εμπειριες βοηθανε περισσοτερο στην διαμορφωση αντικειμενικοτερης αποψης στα μελλοντικα παιχνιδια.

Γιατί επιμένετε τα pc trolls να μπαίνετε στο console sections και να γράφετε υπερ του; Τόσο πολύ σας ενοχλεί ότι κάποιοι προιμούν κονσόλα; Υαρχει και section pc gaming... άντε προς τα εκεί και αφήστε εμάς με τα φτωχικά γραφικά και τα λιγοστά παιχνίδια να την βγάλουμε.

Δημοσ.

Δεν βγαινουν ρε παιχνιδια για υπολογιστες πια τελειωσαν μονο για κανα facebook ειναι και κανα manager,wow κλπ,οποιος θελει να ασχολιθει με το gaming καλως η κακως πηγαινει σε κονσολα τωρα σε πια θα παει ειναι θεμα γουστου παιχνιδιων που του αρεσουν και οικονομικης δυνατοτητας,

εγω εχω ενα ps3 ξερω οτι εχω παιξει και θα παιξω παιχνιδαρες και το ιδιο και οσοι εχουν xbox360 τωρα τι και πως ειναι καλυτερο δεν εχει σημασια απλα ολοι κοιτανε να ειναι απο πανω το δικο τους πραγμα επειδη εδωσαν τα ωραια τους χρηματα,εγω στην προηγουμενη γενια ειχα dreamcast που ηταν αποτυχια γενικα παρολα αυτα εγω την κατευχαριστηθηκα γιατι μπορεσα και επαιξα παιχνιδαρες απιστευτες

Δημοσ.
Δεν βγαινουν ρε παιχνιδια για υπολογιστες πια τελειωσαν μονο για κανα facebook ειναι και κανα manager,wow κλπ,οποιος θελει να ασχολιθει με το gaming καλως η κακως πηγαινει σε κονσολα τωρα σε πια θα παει ειναι θεμα γουστου παιχνιδιων που του αρεσουν και οικονομικης δυνατοτητας,

εγω εχω ενα ps3 ξερω οτι εχω παιξει και θα παιξω παιχνιδαρες και το ιδιο και οσοι εχουν xbox360 τωρα τι και πως ειναι καλυτερο δεν εχει σημασια απλα ολοι κοιτανε να ειναι απο πανω το δικο τους πραγμα επειδη εδωσαν τα ωραια τους χρηματα,εγω στην προηγουμενη γενια ειχα dreamcast που ηταν αποτυχια γενικα παρολα αυτα εγω την κατευχαριστηθηκα γιατι μπορεσα και επαιξα παιχνιδαρες απιστευτες

Φιλε μου εχω και PS3 και καλο PC και δυστυχως η αποψη σου ειναι αυτη που θα καταστρεψει καθε ποιοτικο gaming στο μελλον.Αν εξαιρεσω το Uncharted 2 και 2-3 ακομα τιτλους ps3 τα γραφικα στην κονσολα ειναι επιεικως αθλια.Το οτι αυτα μετα γινονται port στο pc ειναι αλλο θεμα.Προσωπικα με ενδιαφερουν και τα γραφικα και το gameplay και εχω βρει μια ισορροπια αναμεσα σε ps3 και pc gaming.First person/action/strategy/adventures/racing στο pc και sports/exclusives στο ps3.Οπως και να το κανουμε pc>ps3. Τωρα αυτο το τοπικ θα επρεπε να μετονομαστει σε 'ps3 vs xbox360 - Ποιος φταιει περισσοτερο για την κατρακυλα του καλου gaming.'

Δημοσ.
Φιλε μου εχω και PS3 και καλο PC και δυστυχως η αποψη σου ειναι αυτη που θα καταστρεψει καθε ποιοτικο gaming στο μελλον.Αν εξαιρεσω το Uncharted 2 και 2-3 ακομα τιτλους ps3 τα γραφικα στην κονσολα ειναι επιεικως αθλια.Το οτι αυτα μετα γινονται port στο pc ειναι αλλο θεμα.Προσωπικα με ενδιαφερουν και τα γραφικα και το gameplay και εχω βρει μια ισορροπια αναμεσα σε ps3 και pc gaming.First person/action/strategy/adventures/racing στο pc και sports/exclusives στο ps3.Οπως και να το κανουμε pc>ps3. Τωρα αυτο το τοπικ θα επρεπε να μετονομαστει σε 'ps3 vs xbox360 - Ποιος φταιει περισσοτερο για την κατρακυλα του καλου gaming.'

Εδώ είσαι απόλυτα λάθος και αυτό γιατί ναι οκ όλοι συμφωνούμε ότι τα pc games είναι πολύ ανώτερα(Στα τούμπανο pc) από οποιαδηποτε κονσόλα αλλά ξεχνάς ένα πολύ σημαντικό παράγοντα που σε αυτό υπερτερούν οι κονσόλες έναντι του pc και αυτό είναι ότι όταν αγοράσεις μια κονσόλα ξέρεις ότι θα την έχεις χωρίς να δώσεις παραπάνω λεφτά για κάρτα γραφικών, μνήμες κ.τ.λ. τουλάχιστον για 3 - 5 χρόνια κάτι που στο οποιοδηποτε pc δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει δηλαδή να μείνεις με το ίδιο ακριβώς pc που έχεις τώρα και μετά από 3 χρόνια, τουλάχιστον αν θελεις να παίζεις ακόμα και τα ποιο νέα "βάρια" παιχνίδια σωστά και όχι κατεβαζοντας είτε την ανάλυση τους είτε τίποτα άλλο.

Και μην ξεχνάμε το πόσο κοστίζει συνολικά ένα κάλο pc και πόσο μια κονσόλα έτσι.

Και είχαμε δεν είχαμε πάλι το κάναμε το τοπικ "ps3 vs xbox360 vs pc"

Δημοσ.
Ποιος φταιει περισσοτερο για την κατρακυλα του καλου gaming.'

Οι εταιρίες ανάπτυξης φυσικά... όταν τα μισά και παραπάνω games στο pc είναι κακοφτιαγμένα και απαιτούν pc μεγαθύρια για να τα παίξεις όταν πρωτοβγαίνουν, ή έχουν bugs και crashes και καρτερεις πότε θα βγει κάποιο patch μπας και παίξεις λες ένα αει σιχτιρ και δεν ξανασχολήσε. Έτσι έχασε τους πελάτες του το pc... Όσο για τους ήδη κονσολάδες, σε αυτούς ήταν θέμα επιλογής

Δεν είναι τυχαίο ότι οι επιτυχημένες εταιρίες φτιάχνουν παιχνίδια με όσο το δυνατόν πιο σωστό κώδικα (δηλαδή όχι αλογίστος βαριά)

Δημοσ.
Γιατί επιμένετε τα pc trolls να μπαίνετε στο console sections και να γράφετε υπερ του; Τόσο πολύ σας ενοχλεί ότι κάποιοι προιμούν κονσόλα; Υαρχει και section pc gaming... άντε προς τα εκεί και αφήστε εμάς με τα φτωχικά γραφικά και τα λιγοστά παιχνίδια να την βγάλουμε.

Η φαση ξερεις ποια ειναι?Αρκετες φορες οταν τους βλεπεις ν'απαντανε σε κατι που εχει ειπωθει για το pc και δεν τους αρεσει (ασχετως αν εχουν δικιο ή αδικο).Ο τροπος που απανατανε και ενα ειδος επιθετικοτητας που βγαζουνε, ειναι απιστευτος λες και τους εβρισες την οικογενεια.Δεν μιλαω για εδω μονο βεβαια.

Δημοσ.

Λογικό είναι. Όποιος πληρώνει την αξία μιας κονσόλας κάθε 6-12 μήνες για να παίρνει καινούρια κάρτα γραφικών, πρέπει να το δικαιολογεί διαρκώς και με οποιονδήποτε τρόπο.

Δημοσ.
Λογικό είναι. Όποιος πληρώνει την αξία μιας κονσόλας κάθε 6-12 μήνες για να παίρνει καινούρια κάρτα γραφικών, πρέπει να το δικαιολογεί διαρκώς και με οποιονδήποτε τρόπο.

Δηλαδή θες να πεις ότι είναι απλά δικαιολογίες και ότι δεν ισχύει ότι το pc είναι πολύ ανώτερο;

Δημοσ.
Δηλαδή θες να πεις ότι είναι απλά δικαιολογίες και ότι δεν ισχύει ότι το pc είναι πολύ ανώτερο;

Πόσα έδωσες για το PC σου? :P

Δημοσ.

Όχι απλά θέλει να πει ότι δεν τους αρκεί απλά το ότι παίζουν στο full τα γραφικά... αλλά πρέπει οι κονσόλες να είναι και τελείως μάπες απο κάθε άποοψη... είτε το λένε γραφικά είτε το λένε games. Δυστυχώς όμως κανένα απο τα δύο δεν ισχύει... και επειδή το δεύτερο σίγουρα δεν ισχύει τότε το μόνο που τους μένει είναι τα γραφικά

Αλλά επειδή δεν το νοιάζει το αν του αρέσει αυτό που πήρε αλλά αν και οι άλλοι θεωρούν σωστή την δαπάνη του σπεύδουν να θάψουν όσο πιο πολύ γίνεται την απόδοση των γραφικών (γιατί games κακά τα ψέμματα... δεν έχουν σε σχέση με τις κονσόλες). Αλλά αν τελικά το καταφέρουν... συγχαρητήρια... αλλά ότι πληρώνεις πέρνεις... και για μένα αν είναι να φτασω να πουλάω το σπέρμα μου για να παίζω τόσο πιο γαμιστερά τα γραφικά... λυπάμε αλλά δεν θα πάρω. :P

Δημοσ.

Oι κονσολες παλευουν το 720p στα 30 fps οταν μια 5970 που ειναι η πιο δυνατη καρτα παιζει στα 5760χ1080 (eyefinity) αερα και σε λιγο θα εχουμε το 3d eyefinity...Στα Pc 1600Χ1200 resolution παιζω απο το 2002...σε αυτο χανουν οι κονσολες, απο ποιοτητα εικονας ειναι λιγες μπροστα στο pc! Οποιος μπορει να μεινει με κοσνολα, μενει, αλλα συγκριση με το pc δεν υπαρχει! Pc παιζω πιο πολυ και οτι βγαινει απο αποκλειστικοτητες σε κονσολες και μου αρεσει το παιζω...

Η διαφορα δεν ειναι μονο στην αναλυση, ειναι παντου! high resolution textures, general resolution, AA, AF, shaders, HDR, shadows....60 fps...ολα αυτα πακετο δινουν πολυ μεγαλη διαφορα στην εικονα!

Δημοσ.
Oι κονσολες παλευουν το 720p στα 30 fps οταν μια 5970 που ειναι η πιο δυνατη καρτα παιζει στα 5760χ1080 (eyefinity) αερα και σε λιγο θα εχουμε το 3d eyefinity...Στα Pc 1600Χ1200 resolution παιζω απο το 2002...σε αυτο χανουν οι κονσολες, απο ποιοτητα εικονας ειναι λιγες μπροστα στο pc! Οποιος μπορει να μεινει με κοσνολα, μενει, αλλα συγκριση με το pc δεν υπαρχει! Pc παιζω πιο πολυ και οτι βγαινει απο αποκλειστικοτητες σε κονσολες και μου αρεσει το παιζω...

Η διαφορα δεν ειναι μονο στην αναλυση, ειναι παντου! high resolution textures, general resolution, AA, AF, shaders, HDR, shadows....60 fps...ολα αυτα πακετο δινουν πολυ μεγαλη διαφορα στην εικονα!

Σύμφωνοι... αλλά και πολύ μεγαλύτερη δαπάνη. Πάνω απο 1-2 χρόνια μια κάρτα γραφικών δεν σε βγάζει... για να μην μιλήσω και για το ενδεχομένως μεγάλο τροφοδοτικό που χρειάζεσαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...