DJTaurus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ναι ναι... Το είδα κι εγώ... Όπως φαίνεται στην έκδοση για 360 κρέμεται ένα κιλοτάκι πίσω από την τέταρτη κολόνα δεξιά (μάλλον του PS3 είναι αφού το έχει ξεβρακώσει σε όλα το 360...) που δεν υπάρχει στην έκδοση του PS3!!! Ευχαριστώ που μου ανοίξατε για ακόμη μια φορά τα μάτια!!!! Τρέχω να πουλήσω το PS3 σε κανένα θύμα και να αγοράσω μπαναρισμένο 360 + 120gb δίσκο για να τον περάσω μόνος μου (μην με πιάσει και κορόιδο η Microsoft...) :lol:...βασικα αν ανοιξεις τις photos σε HD η εκδοση για ps3 εχει πολυ καλυτερα textures...αλλα λεμε τωρα κουβεντα να γινεται.
timekeeper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 :lol:...βασικα αν ανοιξεις τις photos σε HD η εκδοση για ps3 εχει πολυ καλυτερα textures...αλλα λεμε τωρα κουβεντα να γινεται. Αυτός δεν είναι ο λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου thread;;;;
john2gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) ..nevermind με το hotlinking... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2010 από john2gr
dr_thodt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Tα textures δεν μπορεις να καταλαβεις που ειναι καλυτερα κυριως λογω της ιδιοτροπης UE3 μηχανης που κανει μερικα δευτερολεπτα να φορτωσει τα textures...το ψιλοσιγουρο ειναι οτι η εκδοση του PS3 ειναι πιο θαμπη που μαλλον οφειλεται παλι στο QAA. Bεβαια για να βγαλουμε πιο σωστα συμπερασματα θα πρεπει να περιμενουμε για καμια συγκριση της προκοπης οπως ειναι του digital foundry να δουμε τι παιζει κ απο frame-rate. ---------- Προσθήκη στις 20:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:38 ---------- :lol:...βασικα αν ανοιξεις τις photos σε HD η εκδοση για ps3 εχει πολυ καλυτερα textures...αλλα λεμε τωρα κουβεντα να γινεται. Τα συγκεκριμενα αρθρα εκτος απο τροφη για fanboys ειναι κ αρκετα χρησιμα για αυτους που εχουν κ τα 2 μηχανηματα ωστε να δουν ποια ειναι η καλυτερη εκδοση.
giorgos147 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 το ψιλοσιγουρο ειναι οτι η εκδοση του PS3 ειναι πιο θαμπη. Ποια είναι πιο θαμπή;
JimChris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 http://features.metacritic.com/features/2009/the-best-games-of-2009/
fishfemale Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 BioShock 2 Xbox 360 vs. PS3 - Screenshot Comparisonhttp://www.videogameszone.de/aid,704541/BioShock-2-Grafik-Vertgleich-zwischen-PlayStation-3-und-Xbox-360-Version/Bildergalerie/ Σύμφωνα με αυτή τη σελίδα, παρατήρησα τα εξής: Εικόνα πρώτη: Η λεπτομέρεια στο κέντρο της πρώτης εικόνας, καθώς και το ξύλινο κάγκελο της σκάλας, φαίνονται πιο καθαρά στο PS3. Εικόνα δεύτερη: Τα γράμματα στο κέντρο της εικόνας (κίτρινα-πράσινα), φαίνονται πιο καθαρά στο PS3, αλλά η εικόνα είναι πιο ξεθωριασμένη. Εικόνα τρίτη: Οι πέτρες στο έδαφος και οι γραμμές πάνω ψηλά, φαίνονται πιο καθαρά στο Xbox 360. Εικόνα τέταρτη: Δυσκολεύομαι να βρω σημείο αναφοράς που να διαφέρει, γιατί μου φαίνονται (σχεδόν τουλάχιστον) ίδιες, με ίσως πιο ξεθωριασμένη σε κάποιο σημείο την εικόνα του Xbox 360. Εικόνα πέμπτη: Μου φαίνονται σχεδόν ίδιες, με μοναδική διαφορά ότι ενώ του PS3 φαίνονται πιο καθαρά οι λεπτομέριες πάνω δεξιά (στα κίτρινα), η εικόνα είναι πιο ξεθωριασμένη. Εικόνα έκτη: Μου φαίνονται ίδιες, με του PS3 προφανώς πιο ξεθωριασμένη. Εικόνα έβδομη: Οι λεπτομέριες στις σκάλες φαίνονται πιο καθαρά στο Xbox 360. Εικόνα όγδοη: Τα ίχνη στο πάτωμα φαίνονται πιο καθαρά στο Xbox 360. Εικόνα ένατη: Τα χρώματα φαίνονται πιο ζωντανά στο Xbox 360, καθώς και οι λεπτομέριες του εδάφους είναι πιο καθαρές. Οπότε η γνώμη μου είναι ότι δεν μπορεί να γίνει σαφής σύγκριση επί του συνόλου των γραφικών του συγκεκριμένου παιχνιδιού μεταξύ PS3 και Xbox 360, ή έστω τουλάχιστον όχι με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Α, και για όποιον ρωτήσει, είμαι κάτοχος του Xbox 360 μονάχα, αλλιώς αν είχα και PS3 θα έκανα και ζωντανά τις συγκρίσεις για σιγουριά
Pytzamarama Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Στο Beyond3D απεφανθησαν οτι οι uploaders εχουν (σε 2-3 περιπτωσεις) κανει λαθος σε τι μηχανημα εχουν "χρεωσει" τις φωτο. Το 360 ειναι παλι καποια σκαλια ανωτερο οπως σε καθε U3 παιχνιδι (δεν το γενικευω μην αρχισουν οι φωτιες και τα παραναλωματα )
pscrazy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) ΕΛΕΟΣ ! Ναι το beyond3d περιμεναμε! λες και δεν το εχουμε φαει στη μαπα το sony! Κανενα heavy rain (πεθαμενη κατηγορια game) με μηδεν gameplay και πολυ ειναι. Ακομα δεν μπορουν να το χωνεψουν oι sonakides ! Ποτε βγαινει το uncharted 3 για να παιξουμε και τιποτα.... Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2010 από pscrazy
timekeeper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 ΕΛΕΟΣ ! ακομα δεν μπορουν να το χωνεψουν oι sonakides !Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ιδιο...για οσους δεν μπορουν να το χωνεψουν μια σοδιτσα! Γύρισες;;; Άντε καλορίζικος και καλά μυαλά...
Xoxosis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 ΕΛΕΟΣ ! Ναι το beyond3d περιμεναμε! λες και δεν το εχουμε φαει στη μαπα το sony! Κανενα heavy rain (πεθαμενη κατηγορια game) με μηδεν gameplay και πολυ ειναι. Ακομα δεν μπορουν να το χωνεψουν oι sonakides ! Ποτε βγαινει το uncharted 3 για να παιξουμε και τιποτα.... Τοσα ξερεις , τοσα λες τα adventures ειναι απο τις καλυτερες κατηγοριες ειδικοτερα στο pc. Οπως και να εχει το heavy rain ειναι εκτος συναγωνσιμου τοσο σε ατμοσφαιρα , οσο σε γραφικα που μοιαζει σαν πραγματικο , μακαρι να δουμε κατι αντιστοιχο στο pc Ηδη αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορησε ποτε σε κονσολα στο τομεα των γραφικων και φυσικα στην κατηγορια του
BucketheadGR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Κανενα heavy rain (πεθαμενη κατηγορια game) με μηδεν gameplay και πολυ ειναι. Πεθαμένη κατηγορία τα adventure; Εύγε. Βάλε κανένα Gabriel Knight να δεις πως παιχνίδι δεκαπενταετίας πατάει κάτω σεναριακά όλα τα "piu-piu" της τωρινής γενιάς. Το μόνο που με χαλάει είναι πως έχει time για να πατήσει κάποιος τα buttons. Μπορεί να μην έχω ps3, αλλά το ότι δοκιμάζουν μία διαφορετική προσέγγιση για adventure σε κονσόλα, για εμένα μόνο καλό είναι. Πήξαμε σε fps και σεναριακά απαράδεκτα games...
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Πεθαμένη κατηγορία τα adventure; Εύγε. Βάλε κανένα Gabriel Knight να δεις πως παιχνίδι δεκαπενταετίας πατάει κάτω σεναριακά όλα τα "piu-piu" της τωρινής γενιάς. Το μόνο που με χαλάει είναι πως έχει time για να πατήσει κάποιος τα buttons. Μπορεί να μην έχω ps3, αλλά το ότι δοκιμάζουν μία διαφορετική προσέγγιση για adventure σε κονσόλα, για εμένα μόνο καλό είναι. Πήξαμε σε fps και σεναριακά απαράδεκτα games... Συμφωνω εν μερη. Το οτι ενα παιχνιδι ειναι φτωχο σεναριακα δεν σημαινει οτι ειναι κακο παιχνιδι. Μαλιστα ορισμενα απο τα καλυτερα παιχνιδια ever δεν ειχαν ποτε καποια ιστορια ή κανενα σοβαρο σεναριο (βλεπε Mario σαν ενα απλο παραδειγμα). Θα πρεπει να δουμε που ειναι το focus του παιχνιδιου και να κρινουμε αν καποιο σεναριο θα το εκανε καλυτερο παιχνιδι ή οχι. Συμφωνω καθετα και οριζοντια και παντου στο οτι εχουμε πηξει σε fps παιχνιδια με τα περισσοτερα να ειναι απλα περα για περα "κλισε" και απλα κατω του μετριου. Τα προτιμανε σαν παραγωγη γιατι ειναι πολυ ποιο ευκολα στην δημιουργια τους απο οτι ενα third person παιχνιδι μιας και οι κινησεις που μπορεις να κανεις σε ενα FPS ειναι εξαιρετικα περιορισμενες χωρια που δεν χρειαζοναι να σχεδιασουν εξτρα animations για τον κεντρικο χαρακτηρα και φυσικα η σωστη καμερα. Τα metroid Prime ομως (και τα 3) ειναι τυπος first person παιχνιδιου που "ανοιγει" το δρομο αλλα επειδη οι κινησεις και το ολο setting ειναι αυτο ενως third person θα πεθανει και μαζι του (λογο ελειψης ικανοτητων απο μεριας οποιουδηποτε αλλου κατασκευαστη).
Bourdoulas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά μην μπερδεύετε τα adventure στις κονσόλες με αυτά στα PC. Διαμάντια στα PC (βλέπε Broken Sword) κατακρεουργήθηκαν για να περάσουν στις @#$@#$ κονσόλες... κρίμα για αυτή τη κατηγορία, πραγματικά κρίμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις