nikos_se Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ο μονος κουραστικος εδω μεσα εισαι εσυυ!!!!!!!αν δεν εχεις επιχειρηματα μην βαζεις στον αλλον λογια που δεν ειπε και τον αναγκαζεις να σου απανταει......ειναι τουλαχιστον γελοιο!!!!!!! ειπα εγω ποτε πως το ps3 ειναι καλυτερο απο το 360????ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ PS2 ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΟ PS3.......................
Antretng Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 I quit. Συγχαρητήρια, μόλις μπήκες στην ignore list μου
nikos_se Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!αν ειναι να μην παραφραζονται αυτα που λεω μην με βγαλεις ποτε!!!
Antretng Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=8xALRgHkMQ8[/ame]
BRAXOS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 καθεστε και τσακωνεστε σαν τα κοκορια και απεχετε πολυ απο την ουσια. καποιοι που μεγαλωσαμε στα αρκαδικα τιμουμε καθε προσπαθεια που γινετε προς διασκεδαση μας. εκτιμουμε καθε νεα γενια παιχνιδιων γιατι γινεται για εμας. οταν παιζαμε double dragon και αργοτερα εμφανιστικε η σειρα virtual της sega, δεν κατσαμε να συγκρινουμε, απλα παιζαμε και τα δυο γιατι μας προσφερε χαρα. και στο κατω κατω το πιο ειναι καλυτερο θα το εμφανισει το περας του χρονου. γιατι μην ξεχνατε οτι εχουν περασει περιπου 25 χρονια απο την σειρα wonder boy αλλα ακομα εχει αξεπεραστω gameplay και χωρις τα σικουελ του να ειναι το ιδιο παιχνιδι με μικρο αλλαγες οπως γινεται τωρα
Antretng Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 καθεστε και τσακωνεστε σαν τα κοκορια και απεχετε πολυ απο την ουσια. καποιοι που μεγαλωσαμε στα αρκαδικα τιμουμε καθε προσπαθεια που γινετε προς διασκεδαση μας. εκτιμουμε καθε νεα γενια παιχνιδιων γιατι γινεται για εμας. οταν παιζαμε double dragon και αργοτερα εμφανιστικε η σειρα virtual της sega, δεν κατσαμε να συγκρινουμε, απλα παιζαμε και τα δυο γιατι μας προσφερε χαρα. και στο κατω κατω το πιο ειναι καλυτερο θα το εμφανισει το περας του χρονου. γιατι μην ξεχνατε οτι εχουν περασει περιπου 25 χρονια απο την σειρα wonder boy αλλα ακομα εχει αξεπεραστω gameplay και χωρις τα σικουελ του να ειναι το ιδιο παιχνιδι με μικρο αλλαγες οπως γινεται τωρα Πολύ σωστος... και εγώ τα ίδια έλεγα παλιά... αλλά αυτό εδώ είναι fan section Τι θα ήταν η ζωή χωρίς flame; Ότι το παστίτσιο χωρίς μακαρόνια.
Bourdoulas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Η καλύτερη κονσόλα είναι το Wii. ΤέΛος! Και περισσότερα exclusive έχει και περισσότερες πωλήσεις από τις άλλες δυο κονσόλες. Οπότε αν κάποιος θέλει να πάρει τη καλύτερη (με τα περισσότερα exclusive βεβαίως βεβαίως) θα προτιμήσει Nintendo. I rest my case... :)
Antretng Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Υπαινίσσεσαι κάτι για το wii; Θα ξεθάψω το τσεκούρι. Μη μου την Nintendo τάρετε. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2010 από Antretng Πατατιά
Bourdoulas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Όχι δεν υπαινίσσομαι κάτι...! Επίσης δεύτερη καλύτερη... κονσόλα είναι το DS. Επίσης με τα περισσότερα exclusives... δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω για πωλήσεις...
darklordvader77 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 το καλυτερη ειναι υποκειμενικο.. το + που της βαζω ειναι η πολυ καλη Homebrew σκηνη της, και φυσικα η υποστηριξη ολων των παιχνιδιων-διαμαντιων που χε το Gamecube
christos.p25 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά απο που κλάνει η γοργόνα? δεν ξέρω η γοργόνα αλλά το μπαρμπούνι δεν κλάνει, γι' αυτό είναι και κόκκινο εξάλλου..
timekeeper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Nintendo είναι αυτή με τον Σάκη τον υδραυλικό;;;
DJTaurus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 BioShock 2 Xbox 360 vs. PS3 - Screenshot Comparison http://www.videogameszone.de/aid,704541/BioShock-2-Grafik-Vertgleich-zwischen-PlayStation-3-und-Xbox-360-Version/Bildergalerie/
timekeeper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 BioShock 2 Xbox 360 vs. PS3 - Screenshot Comparisonhttp://www.videogameszone.de/aid,704541/BioShock-2-Grafik-Vertgleich-zwischen-PlayStation-3-und-Xbox-360-Version/Bildergalerie/ Ναι ναι... Το είδα κι εγώ... Όπως φαίνεται στην έκδοση για 360 κρέμεται ένα κιλοτάκι πίσω από την τέταρτη κολόνα δεξιά (μάλλον του PS3 είναι αφού το έχει ξεβρακώσει σε όλα το 360...) που δεν υπάρχει στην έκδοση του PS3!!! Ευχαριστώ που μου ανοίξατε για ακόμη μια φορά τα μάτια!!!! Τρέχω να πουλήσω το PS3 σε κανένα θύμα και να αγοράσω μπαναρισμένο 360 + 120gb δίσκο για να τον περάσω μόνος μου (μην με πιάσει και κορόιδο η Microsoft...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις