john2gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 John2gr έχεις παραδεχτεί έστω και μια φορά και σε οτιδήποτε ότι έχεις άδικο; 1)Αν πιστεύεις ότι σε ένα thread που έχει τίτλο PS3 vs XBOX360 δεν πρέπει να αναφέρεται το PC, τότε όσοι το αναφέρουν ίσως και να είναι off-topic. Αυτό όμως ΔΕΝ σημαίνει ότι τα multi-platform παιχνίδια του XBOX360 μετατρέπονται σε exclusives όπως ίσως θα σου άρεσε. Με το ίδιο σκεπτικό, αν υπήρχαν 100 διαφορετικές platforms, και ένα παιχνίδι δεν έβγαινε στο PS3 αλλά έβγαινε στο XBOX360 και τις υπόλοιπες 98, στο συγκεκριμένο thread θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται ΧΒΟΧ exclusive; Στην τελική εφόσον το thread είναι αυστηρά μάχη 2 κονσολών, το γεγονός ότι τα περισσότερα καλά exclusives της μιας από τις δύο κυκλοφορούν και σε τρίτο platform ενώ της άλλης κανένα, δεν πρέπει να συγκαταλέγεται στα μειονεκτήματα της πρώτης; 2)"Γιατί να μη δώσω λιγότερα και να πάρω ένα XBOX360 και να είμαι ήσυχος;" - Γιατί έχω ήδη PC για διάφορους άλλους λόγους, το οποίο παράλληλα μου επιτρέπει να παίζω τα καλύτερα "ο-θεός-να-τα-κάνει-exclusives" του Xbox360, και μάλιστα σε superior εκδόσεις. 3)Όσον αφορά τα επιχειρήματα περί netbooks, emulators, κτλ. θα σου κάνω τη χάρη να τα αποδώσω σε απελπισία ή υπερβολή, γιατι αλλιώς ο χαρακτηρισμός θα ήταν πιθανώς πιο βαρύς. 4)Ελπίζω στο πρώτο κομμάτι του post σου να μην αναφέρεσαι σε εμένα (τουλάχιστο έτσι νομίζω, γιατί εγώ δεν έκανα quote σε κάποιον). Σε διαφορετική περίπτωση, αν με θεωρείς fanboy σε παραπέμπω στην τελευταία παράγραφο του προηγούμενού μου post. 1) Δώσε βάση, το ME2 για το οποίο μιλάμε βγήκε σε ΜΙΑ κονσόλα και στο PC. Αν έβγαινε σε 3596304 κονσόλες και όχι στο PS3 τότε δεν θα είχε νόημα. Σε ξαναπάω στο αρχικό μου post που λέω ότι είναι exclusive ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΝΣΟΛΕΣ. Εξαρχής έχω πει αυτό, τι στο καλό, τόσο δύσκολη είναι η ανάγνωση πια; 2) Ωραία, εσύ εχείς. Κοιτάς την πάρτη σου και σωστότατος. Κι εγώ άλλωστε ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, την συγκεκριμένη περίοδο θα πήγαινα σε PS3 (για τους αυτονόητους λόγους, έχω πρόσβαση σε PS3/Χ360 οπότε είμαι κομπλέ). Μια μεγάλη μερίδα όμως δεν έχει gaming PC. Για όνομα του Θεού, σε αυτό το thread είχε γίνει μάχη με την αγορά ενός gaming PC (ώστε και καλά να μην πάρει κάποιος την Χ κονσόλα). Με απλά Ελληνικά, μην συγκρίνετε μήλα με πορτοκάλια όποτε σας συμφέρει. Δηλαδή τι πιο απλό από αυτό; 3) Οι emulators και τα σχετικά που ανέφερα είναι η ίδια φτηνή δικαιολογία με αυτή που μου λες εσύ ότι θα παίξει ο καθένας σε ένα PC το ME2. Ακριβώς το ίδιο φτηνή... απλά εσύ το βλέπεις από την δική σου σκοπιά κι εγώ από μια διαφορετική. 4)Αφού δεν με έκανες εσύ quote, λες να αναφέρομαι σε εσένα;
Antretng Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ΤΑ final fantasy 13 και tekken 6 δημιουργουν ενα λογω παραπανω σε οσους εχουν ps2 να αγορασουν ps3,γτ εκτος απο τα gow3 και gt5 θα μπορουν να παιξουν κα αυτα τα παιχνιδια........ προφανεστατα ενα λογω παραπανω εναντι ολων των αλλων κονσολων,μαζι και του 360@ Φοβόμουν να πιστέψω ότι όντως αυτό εννοούσες και τώρα πάμε σε κάποιο απο τα προηγούμενα μου που είχα εκδηλώσει αυτή τη φοβία. Πως γίνεται το tekken 6 και το ff13 που υπάρχουν και στο xbox 360 να αποτελούν ένα λόγο παραπάνω να πάρεις ps3 έναντι του xbox; Αυτό το ξέρεις μόνο εσύ και οι πύλες του ανεξήγητου. Και σε ευχαριστώ που με ανάλωσες σε μια σειρά άσκοπων μυνημάτων όταν ήδη αυτό σου λέω εδώ και 2 σελίδες. Πραγματικά μπράβο.
dr_thodt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 John2gr έχεις παραδεχτεί έστω και μια φορά και σε οτιδήποτε ότι έχεις άδικο; 1)Αν πιστεύεις ότι σε ένα thread που έχει τίτλο PS3 vs XBOX360 δεν πρέπει να αναφέρεται το PC, τότε όσοι το αναφέρουν ίσως και να είναι off-topic. Αυτό όμως ΔΕΝ σημαίνει ότι τα multi-platform παιχνίδια του XBOX360 μετατρέπονται σε exclusives όπως ίσως θα σου άρεσε. Με το ίδιο σκεπτικό, αν υπήρχαν 100 διαφορετικές platforms, και ένα παιχνίδι δεν έβγαινε στο PS3 αλλά έβγαινε στο XBOX360 και τις υπόλοιπες 98, στο συγκεκριμένο thread θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται ΧΒΟΧ exclusive; Στην τελική εφόσον το thread είναι αυστηρά μάχη 2 κονσολών, το γεγονός ότι τα περισσότερα καλά exclusives της μιας από τις δύο κυκλοφορούν και σε τρίτο platform ενώ της άλλης κανένα, δεν πρέπει να συγκαταλέγεται στα μειονεκτήματα της πρώτης; 2)"Γιατί να μη δώσω λιγότερα και να πάρω ένα XBOX360 και να είμαι ήσυχος;" - Γιατί έχω ήδη PC για διάφορους άλλους λόγους, το οποίο παράλληλα μου επιτρέπει να παίζω τα καλύτερα "ο-θεός-να-τα-κάνει-exclusives" του Xbox360, και μάλιστα σε superior εκδόσεις. 3)Όσον αφορά τα επιχειρήματα περί netbooks, emulators, κτλ. θα σου κάνω τη χάρη να τα αποδώσω σε απελπισία ή υπερβολή, γιατι αλλιώς ο χαρακτηρισμός θα ήταν πιθανώς πιο βαρύς. 4)Ελπίζω στο πρώτο κομμάτι του post σου να μην αναφέρεσαι σε εμένα (τουλάχιστο έτσι νομίζω, γιατί εγώ δεν έκανα quote σε κάποιον). Σε διαφορετική περίπτωση, αν με θεωρείς fanboy σε παραπέμπω στην τελευταία παράγραφο του προηγούμενού μου post. Console exclusive. Ας το παμε απο την αρχη... Aν εχεις PS3 δεν μπορεις να παιξεις Mass Effect 2. Αν εχεις Wii δεν μπορεις να παιξεις Mass Effect 2. Aν εχεις PSP δεν μπορεις να παιξεις Mass Effect 2. Αν εχεις DS δεν μπορεις να παιξεις Mass Effect 2. Aν εχεις 360 μπορεις να παιξεις Mass Effect 2. To καταλαβες ή θες να το ξαναπαμε παλι?
Antretng Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Κάποτε τα exclusive ήταν λόγος αγοράς για μια συγκεκριμένη κονσόλα, μιας και σήμαινε ότι θα μπορέσεις να παίξεις αυτό το παιχνίδι... σήμερα η μη ύπαρξη exclusive της μιας κονσόλας αποτελεί επιχείρημα υπερ της άλλης. Κάποτε πάιρναμε κονσόλα για να παίζουμε παιχνίδια και σήμερα όπως το πάτε παίρνουμε κονσόλα επειδή η άλλη δεν έχει την αποκλειστικότητα... ανεξαρτητως αν μπορούμε να τα παίζουμε... ανεξαρτήτως αν θέλουμε καν να τα παιξουμε (πόσοι απο εσάς δεν έχετε παρουσιάσει κάποιο παιχνίδι της κονσόλας σας ενώ δεν ασχολείστε καν με αυτό; ) Χαλαρώστε ρε παιδιά. Τα πραγματα είναι απλά. Ναι, τυπικά δεν είναι exclusive αυτα τα παιχνίδια του xbox, όμως αποτελούν λόγω για να πάρεις xbox αντί ps3 αν σου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Οπότε μη κρυβόμαστε πίσω απο τις λέξεις και τις ορολογίες. Καλο βράδυ και συνέλθετε λίγο. Στο τέλος θα πιστέψω ότι πήρατε κονσόλα για να γράφετε στα flame και όχι για να παίζετε.
dr_thodt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Φοβόμουν να πιστέψω ότι όντως αυτό εννοούσες και τώρα πάμε σε κάποιο απο τα προηγούμενα μου που είχα εκδηλώσει αυτή τη φοβία. Πως γίνεται το tekken 6 και το ff13 που υπάρχουν και στο xbox 360 να αποτελούν ένα λόγο παραπάνω να πάρεις ps3 έναντι του xbox; Αυτό το ξέρεις μόνο εσύ και οι πύλες του ανεξήγητου. Και σε ευχαριστώ που με ανάλωσες σε μια σειρά άσκοπων μυνημάτων όταν ήδη αυτό σου λέω εδώ και 2 σελίδες. Πραγματικά μπράβο. Ε κοιτα οπως κ να το κανουμε αμα παιξεις Tekken 6 και FFXIII στο PS3 ειναι αλλη αισθηση...αφου επαιζες Tekken 5 και FFXII στο PS2 ειναι δυνατον να ειναι το ιδιο αμα παιξεις τις συνεχειες στο 360? WTF?
kostool13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ευπρόσδεκτο το πιο ήπιο και επεξηγηματικό post σου, john. Απλά πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο όρος "exclusive" είναι απόλυτος, και όχι σχετικός. Σίγουρα όχι σχετικός με τον τίτλο ενός thread. Όπως δεν θες να υποθέτω ότι ο μέσος gamer έχει και pc (υπενθυμίζω πως δεν χρειάζεται να είναι high-end), έτσι και εσύ δεν μπορείς να υποθέτεις ότι δεν έχει, οπότε σώνει και καλά θα πρέπει να αγοράσει xbox360 για να παίξει gears of war, mass effect 1+2, fable, κτλ. Για μένα ως gamer είναι αξιέπαινη η microsoft που δε μου στερεί το δικαίωμα της επιλογής και μακάρι να το έκανε και η sony, αλλά όταν κάνουμε σύγκριση μεταξύ των exclusives της κάθε κονσόλας αναπόφευκτα θα της κοστίσει.
nikos_se Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Φοβόμουν να πιστέψω ότι όντως αυτό εννοούσες και τώρα πάμε σε κάποιο απο τα προηγούμενα μου που είχα εκδηλώσει αυτή τη φοβία. Πως γίνεται το tekken 6 και το ff13 που υπάρχουν και στο xbox 360 να αποτελούν ένα λόγο παραπάνω να πάρεις ps3 έναντι του xbox; Αυτό το ξέρεις μόνο εσύ και οι πύλες του ανεξήγητου. Και σε ευχαριστώ που με ανάλωσες σε μια σειρά άσκοπων μυνημάτων όταν ήδη αυτό σου λέω εδώ και 2 σελίδες. Πραγματικά μπράβο. ρε συ καταλαβαινεις ελληνικα ναι η οχι???ΔΕΝ μιλησα για το ff13 και το tekken 6 μεμονωμενα αλλα σε συνδυασμο με τα god of war 3,gran turismo 5,last guardian,uncharted 2,ratchet future 2. Καποιος που εχει playstation2 τοσα χρονια φετος που κυκλοφορουν συνεχειες των καλυτερων παιχνιδιων του ps2 στο ps3 εχει το λογο να αγορασει ps3........ υπαρχουν παρα πολλα ατομα που περιμεναν αυτα τα παιχνιδια να κυκλοφορησουν για να αγορασουν ps3!!! ---------- Προσθήκη στις 02:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:32 ---------- Ε κοιτα οπως κ να το κανουμε αμα παιξεις Tekken 6 και FFXIII στο PS3 ειναι αλλη αισθηση...αφου επαιζες Tekken 5 και FFXII στο PS2 ειναι δυνατον να ειναι το ιδιο αμα παιξεις τις συνεχειες στο 360? WTF? To final fantasy 13 σιγουρα θα εχει αλλη αισ8ηση να το παιζεις στο ps3 γτ δεν θα χρειαζεται να αλλαζεις dvd κα8ε τρεις και λιγο και θα απολαμβανεις τα cutscene σε uncompressed 1080p!!!!!
nzeppos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 3 δισκάκια θα είναι όλα κι όλα. Πόσο συχνά θα χρειάζεται να αλλάζουμε πια? Όποιος έχει παίξει Lost Odyssey, Blue Dragon ή άλλο παρόμοιο παιχνίδι σε 360 ξέρει κάθε πότε άλλαζε δισκάκια (μια φορά τη βδομάδα ας πούμε?) Τι θα γίνει όμως με την εγκατάσταση σε σκληρό δίσκο? Αν έχουμε ένα μεγάλο HDD και εγκαταστήσουμε και τα 3 δισκάκια, τότε θα χρειάζεται να τα αλλάζουμε? Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάποια επιβεβαίωση περί τούτου. Όσο για τα "uncompressed 1080p cutscenes", ε, χμ... πάω μια στιγμή να βάλω τη γάτα μου να κλάψει δίπλα στο κακόμοιρο το 360 που δεν θα έχει "uncompressed 1080p cutscenes". υπαρχουν παρα πολλα ατομα που περιμεναν αυτα τα παιχνιδια να κυκλοφορησουν για να αγορασουν ps3!!! Σε αυτό θα συμφωνήσω. Ακόμα κι εγώ έχω αρχίσει να το σκέφτομαι να πάρω ένα PS3 για μερικά από αυτά τα παιχνίδια που αναφέρατε. Αν βρω και το χρόνο να ασχοληθώ μαζί τους, τότε σίγουρα θα το πάρω.
GrandGamer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά το πράμα είναι απλό, τι την θέλεται την κονσόλα; Μόλις απαντήσετε αυτήν την ερώτηση στον εαυτό σας θα ανακαλύψεται πια κονσόλα πρέπει να αγοράσεται.
nikos_se Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) @nzeppos μονο φροντισε να μην ειναι ανοιχτο το xbox360 γτ μαλλον ψητη θα βγει η γατα σου!! παντως παρα το γεγονος οτι το xbox360 Κυκλοφορησε 1χρονο με 1μιση πριν το ps3,παρα το γεγονος οτι ηταν παντα και ακομη ειναι πιο φθηνο,παρα τα εκατομμυρια που ξοδεψε η microsoft για να εξαγορασει τις περισσοτερες εταιριες,παρα το γεγονος οτι το 360 ειναι hackable εχει καταφερει να πουλησει μονο 5.5εκατομ. κονσολες παραπανω απο το ps3.....................τελικα τοσος ντορος για το τπτ!!! Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2010 από nikos_se
GrandGamer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 @nzeppos μονο φροντισε να μην ειναι ανοιχτο το xbox360 γτ μαλλον ψητη θα βγει η γατα σου!! παντως παρα το γεγονος οτι το xbox360 Κυκλοφορησε 1χρονο με 1μιση πριν το ps3,παρα το γεγονος οτι ηταν παντα και ακομη ειναι πιο φθηνο,παρα τα εκατομμυρια που ξοδεψε η microsoft για να εξαγωρασει τις περισσοτερες εταιριες,παρα το γεγονος οτι το 360 ειναι hackable εχει καταφερει να πουλησει μονο 5.5εκατομ. κονσολες παραπανω απο το ps3.....................τελικα τοσος ντορος για το τπτ!!! Η Μ$ προσπαθεί να κάνει αυτό που έκανε η Sony με την Nintendo αλλά δεν θα τα καταφέρει γιατί η Sony είναι ένα βήμα μπροστά. Μπορεί η Μ$ να ξέρει από marketing και να μπορεί να βγάλει αντάξια κονσόλα αλλά η Sony έχει άσους στο μανίκι της και δεν κολόνει.
darklordvader77 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 συμφωνω στα exclusives που λεει ο john2gr, αλλα δε συμφωνω στο πικραμενο θεμα των Emulators.. π.χ. το 2002 βγηκε το ps2 (PAL).. μεχρι το 2007 μπορεσε ενας εξιοπρεπης Emulator να χει καλη Compapibility Game List κ με σχετικα δυνατο μηχανημα.. τι να το κανω 5 χρονια μετα??
nzeppos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) @nzeppos μονο φροντισε να μην ειναι ανοιχτο το xbox360 γτ μαλλον ψητη θα βγει η γατα σου!! παντως παρα το γεγονος οτι το xbox360 Κυκλοφορησε 1χρονο με 1μιση πριν το ps3,παρα το γεγονος οτι ηταν παντα και ακομη ειναι πιο φθηνο,παρα τα εκατομμυρια που ξοδεψε η microsoft για να εξαγωρασει τις περισσοτερες εταιριες,παρα το γεγονος οτι το 360 ειναι hackable εχει καταφερει να πουλησει μονο 5.5εκατομ. κονσολες παραπανω απο το ps3.....................τελικα τοσος ντορος για το τπτ!!! Στάνταρ. Μάλιστα τώρα τελευταία που έχει πέσει και η θερμοκρασία, ανάβω συνέχεια το 360 και έτσι γλυτώνω και τα έξοδα του καλοριφέρ. Εκπέμπει μια απίθανη ζεστασιά που μου θυμίζει ένα παλιό αερόθερμο που είχα (αφού εκτός από τη ζέστη βγάζει και ένα γλυκό βουητό). Επίσης έχω απαγορεύσει στη γάτα να πλησιάζει το 360, γιατί αν τυχόν τριφτεί πάνω του και μπλοκάρει έστω και για λίγο τις εξόδους αέρα, τότε σίγουρα θα φάω RROD. Αν μιλήσουμε για τα εκατομμύρια που ξόδεψε η Microsoft για να "εξαγωρασει" τις περισσότερες εταιρίες, ας μην μιλήσουμε καλύτερα για τις πρακτικές της Sony και πώς καταφέρνει να κάνει πολλά software houses να συνεργαστούν "εθελοντικά" μαζί της (ειδικά πολλούς developers της Άπω Ανατολής). Το ότι το 360 είναι hackable μπορεί να λέει κάτι σε αγορές όπως η Ελλάδα, όπου η πειρατεία πάει σύννεφο, αλλά στις πραγματικά μεγάλες αγορές (βλ. ΗΠΑ) οι αντιγραφές δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο. Τελευταία φορά που είχα κοιτάξει, το 360 εξακολουθούσε να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέσο όρο αυθεντικών παιχνιδιών-ανά-κονσόλα από το PS3. Ξέχασα όμως, το PS3 έχει πουλήσει πολλαπλάσια κομμάτια στην Ιαπωνία. Τη χώρα που αντιπροσωπεύει το 8-9% της παγκόσμιας αγοράς (και τη μοναδική που το PS3 υπερέχει ξεκάθαρα). Αυτό μας λέει ότι: α) πολύς κόσμος πήρε το PS3 για το BR του και β) ότι πολύς κόσμος (ειδικά εκτός ΗΠΑ) το πήρε επειδή είναι το νέο "Μπλεϊστέσιο" και είναι η μοναδική κονσόλα που αναγνωρίζουν.* Νομίζω πάντως ότι ένας σωστός gamer θα τα έπαιρνε και τα δύο. Το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος της ζωής των δύο κονσολών, γιατί ακόμα έχουμε κάμποσο δρόμο και πολλά μπορεί να αλλάξουν. Αν έπρεπε να μιλήσουμε για "νικητή" αυτή τη στιγμή (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) τότε λογικά θα επιλέγαμε το 360. Αν όμως μέσα σε 1-2 χρόνια το PS3 "πιάσει" ή ξεπεράσει κατά λίγο σε πωλήσεις το 360, δεν νομίζω να βγουν πολλοί να πουν ότι η Sony νίκησε καθαρά, ειδικά αν σκεφτούμε το σκεπτικό και τις προσδοκίες με τις οποιες είχε μπει σε αυτή τη μάχη των next-gen κονσολών. Το σίγουρο είναι ότι η Microsoft θα εμφανισθεί ακόμα δυνατότερη στην επόμενη γενιά, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος και όλα αυτά προς όφελος του τελικού καταναλωτή. * κλασικό μεμονωμένο παράδειγμα (που μου έτυχε προχθές), σίγουρα όλοι έχουμε από ένα. Αυθεντική συζήτηση με ένα συνάδελφο στη δουλειά, που έχει τα χρόνια μου (30φεύγα) και θεωρεί εαυτόν σχετικό με τεχνολογία, είναι καθηγητής σε σχολές ECDL κλπ: - Που λες χθες έπαιζα Προ online με κάτι 20χρονα και με ξέσκισαν, όλο 5άρες και 6άρες έτρωγα. - Ε, κι εσύ που πας και μπλέκεις. Βάλε κανα Fifa να δεις φως. - Α, Fifa ε, έπαιξα το demo και μου άρεσε, πιο καλό από το Προ μου φάνηκε. Εγώ θυμάμαι ήταν μούφα. - Εδώ και 2-3 χρόνια έχει γίνει καλύτερο. Σε τι μηχάνημα το έπαιζες το Προ, είχε lag? - Σε PS3 εννοείται. Γιατί, βγαίνει και σε άλλα μηχανήματα το Pro??? - ... Ξέρω, δεν είναι όλοι έτσι, αλλά σίγουρα είναι πολύ περισσότεροι από όσους λένε τα ίδια για το 360. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2010 από nzeppos
GrandGamer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Το ότι το 360 είναι hackable μπορεί να λέει κάτι σε αγορές όπως η Ελλάδα, όπου η πειρατεία πάει σύννεφο, αλλά στις πραγματικά μεγάλες αγορές (βλ. ΗΠΑ) οι αντιγραφές δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο. Όνειρα γλυκά, μαγεμένα. Ένας σωστός gamer θα τα έπαιρνε και τα δύο. Τη συζήτηση την έχω ξανακάνει αλλά θέλω να μου δώσεις 1 λόγο για να αγοράσω xbox 360. Αν έπρεπε να μιλήσουμε για "νικητή" αυτή τη στιγμή (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) τότε λογικά θα επιλέγαμε το 360. Σε τι το βασίζεις αυτό; Νικητής σε τι ακριβώς είναι το 360;
Xoxosis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Console exclusive. Ας το παμε απο την αρχη... Aν εχεις PS3 δεν μπορεις να παιξεις Mass Effect 2. Αν εχεις Wii δεν μπορεις να παιξεις Mass Effect 2. Aν εχεις PSP δεν μπορεις να παιξεις Mass Effect 2. Αν εχεις DS δεν μπορεις να παιξεις Mass Effect 2. Aν εχεις 360 μπορεις να παιξεις Mass Effect 2. To καταλαβες ή θες να το ξαναπαμε παλι? Λαθος ορος και διατυπωση οι βασικες κατηγοριες ειναι game multiplatform game exclusive Και σε ρωταω απο oσους φιλους γνωστους εχεις ξερεις κανεναν που να εχει pc της πλακας? Εδω η φιλη μου γραφιστρια εχει pc παλιο με p4 στα 3ghz και 2 gb και της κρασαρει καθε λιγο και λιγακι στο photoshop στα windows xp που ειναι και ελαφρια Tωρα οπου να ναι θα παρει καινουργιο για να κανει την δουλεια της Ουτε ταινια 1080 στο pc της δεν μποερις να δεις , ποσα ατομα νομιζεις εχουν τετοιο pc Λιγοι , γιατι δεν καταλαβαινετε ορισμενοι οτι ενα pc που κανει ολες τις δουλειες ακομα και να τρεχει ισα ισα τα games εχουν οι περισσοτεροι , ειναι ειδος πρωτης αναγκης ενα καλο pc για τους περισσοτερους
Προτεινόμενες αναρτήσεις