Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@antreng ξερω παρα πολυ καλα τι σημαινει exlcusive οπως ξερω πολυ καλα να γραφω αυτα που σκεφτομαι.......τωρα αν εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις αυτα που λεω δεν ειναι δικο μου θεμα αλλα δικο σου....

και για να φανει ποσο ευκολα κρινεις δεν ανελυσα τον ορο exclusive αλλα δυνατο exclusive .............τωρα να ερχεσαι και να το παιζεις εξυπνος και να μου λες τι σημαινει exclusive το βρισκω πολυ παιδιαστικο......!!!!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, όταν μάθεις να εκφράζεις σωστά τη σκέψη σου εδώ είμαστε. Σου ήταν τόσο δύσκολο να το γράψεις όπως το γραψες στο προηγούμενο post; Γραπτός λόγος είναι... ας είμαστε λίγο πιο σαφείς. Ο άλλος δεν είναι υποχρεωμένος να καταλάβει τι λες αν δεν το λες. Άλλωστε δεν λημουν ο μόνος που το καταλαβε έτσι γιατι προφανώς έτσι έμοιαζε. Και παιδιάστικο είναι το να θεωρείς δεδομένο ότι ο άλλος βρίσκεται μέσα στο κεφάλι σου. Από τη στιγμή που δεν μιλάς μόνο για exclusive, ας ήσουν πιο σαφής όταν χρησιμοποιείς τον όρο exclusive.

BTW για να ξεφύγουμε από αυτή τη συζήτηση που είναι και εντελώς offtopic γιατί δεν μου απαντάς στη δευτερη παράγραφο;

Δημοσ.
Θεωρώ ότι το παιχνίδι στις κονσόλες είναι exclusive στο X360 ;). Άλλωστε και στο Xbox πολλά παιχνίδια είχαν το logo "Only on Xbox" κι ας έβγαιναν στο PC (και δεν μιλάω για Halo που ήταν time exclusive). Οι αποκλειστικότητες συνήθως αφορούν τις κονσόλες κι όχι τα PC. Εσύ, εγώ και μερικοί μπορεί να έχουμε κι ένα βαρβάτο PC. Ο παραδίπλα όμως ίσως να μην έχει καθόλου PC. Το thread άλλωστε αφορά "PS3 vs X360", οπότε αφού υπάρχει μονάχα στο X360 κι όχι στο PS3, μπορεί να θεωρηθεί exclusive στις κονσόλες. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για παιχνίδια του PS3 που ίσως βγουν σε PC.

Υπάρχει μια μικρή περίπτωση. Υπάρχει αντίστοιχο thread στο PC Games section. Οι ίδιοι οι devs το σκέφτονται αλλά don't worry, so far απλά το σκέφτονται ;)

Λες παραλογα πραγματα , υπαρχουν εκατομμυρια gamers που εχουν standar pc και μια απο τις δυο κονσολες , παρα πολλοι απο αυτους ειναι σε θεση να επιλεγουν ποια παιχνιδια θα παιζουν στο pc τους και ποια στην κονσολα τους

Δεν μπορεις κατα καποιο τροπο «να τους απαγορευσεις» να το αναφερουν σαν εναλλακτικη λυση , ειναι σε πλεονεκτικοτερη θεση αυτος που παιζει τα καλυτερα παιχνιδια στην καλυτερη ποιοτητα , και οχι αυτος που καυχιεται για τα time exclusive και κλεινει τα ματια του στις κανονικες συγκρισεις , σαν την στρουφοκαμηλο που βαζει το κεφαλι στην αμμο

Ο ορος exclusive σημαινει αποκλειστικοτητα εiναι για ενα και ΜΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ο ορος multiplatform σημαινει περισσοτερο απο μια πλατφορμα αναπτυξης , ανεξαρτητως χρονου κυκλοφοριας...

Οι περισσοτεροι χρηστες σημερα εχουν pc ικανο να τρεξει τα περισσοτερα παιχνιδια ,συνηθως το αναβαθμιζουν για να κανουν την δουλεια τους καλυτερα , το ενδιαφερον πολλων στρεφεται στο video edit , hdpc , δουλειες γραφειου ,αντιγραφες dvd - blu ray ολα αυτα δεν τρεχουν με pc του 1821

Εκτος αν ειναι μεγαλοι ανθρωποι που δεν ασχολουνται η τιποτα πιτσιρικαδες εφηβοι που περιμενουν χαρτζηλικι απο μπαμπα γιαυτο εχουν ξεμεινει με το παλιο pc του :lol:

Δημοσ.

Διαφωνώ κι εγώ κάθετα με τον ορισμό του exclusive που δίνει ο john2gr... Exclusive σημαίνει ότι αν δεν έχω τη συγκεκριμένη κονσόλα την οποία ακολουθεί ο όρος exclusive, δεν θα μπορέσω να παίξω το συγκεκριμένω παιχνίδι με τίποτα, τελεία και παύλα.

Επίσης λάθος επιχείρημα το πόσοι έχουν την πολυτέλεια να έχουν high-end pc και κονσόλα. Δηλαδή πόσο πιστεύεις ότι κοστίζει ένα pc ικανό να τρέχει το mass effect 2 στα επίπεδα απεικόνισης που προσφέρει το XBOX360 (κοντολογίς 1280x720 με τα περισσότερα settings στο medium).

Γνώμη μου ότι αν κανείς μπορεί να έχει μόνο ένα Platform, επιλέγει xbox360 λόγω σπασίματος αλλά και μεγαλύτερου library (αν και λιγότερα true exclusives). Αν όμως κάποιος διαθέτει ήδη ένα medium- ή high-end pc, το ps3 είναι ξεκάθαρη επιλογή, καθώς εκεί θα παίξει τα πιο πολλά και αξιόλογα παιχνίδια που δεν μπορεί να παίξει στο pc του.

Δημοσ.

Anyway, σε αυτό που λες, λες ότι αποτελούν τα τα τάδε multiplatform παιχνίδια ένα λόγο παραπάνω να αγοράσεις ps3... ένα λόγο παραπάνω έναντι ποιου; Έναντι του wii, του pc ή του να μην πάρεις καν gaming σύστημα; Το θέμα μας είναι ps3 vs xbox 360. Αν παραδόξως εννούσες έναντι του xbox 360 ... τι να πω, εσύ ξέρεις:eek:

@antreng ξερω παρα πολυ καλα τι σημαινει exlcusive οπως ξερω πολυ καλα να γραφω αυτα που σκεφτομαι.......τωρα αν εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις αυτα που λεω δεν ειναι δικο μου θεμα αλλα δικο σου....

και για να φανει ποσο ευκολα κρινεις δεν ανελυσα τον ορο exclusive αλλα δυνατο exclusive .............τωρα να ερχεσαι και να το παιζεις εξυπνος και να μου λες τι σημαινει exclusive το βρισκω πολυ παιδιαστικο......!!!!

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως αυτό αποτελεί απάντηση σε αυτό που σου είπα :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν διαβάσεις τι γράφει ο άλλος που κάνεις quote, τότε ίσως νιώσεις λίγο και ίσως βγάλεις τα fanboism glasses σου. Διάβασε σε τι είπα ότι είναι exclusive (το έκανα και bold αλλά... στου κουφού την πόρτα...). Όταν μιλάς για κονσόλες και συγκρίνεις κονσόλες, μένεις εκεί. Δεν συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια, πως να το κάνουμε.

Το thread έχει θέμα "PS3 vs X360" in case που το ξεχάσατε. Τις δύο κονσόλες συγκρίνεις και τα παιχνίδια που έχει η καθεμία. Είναι εντελώς γκάου όταν συγκρίνεις πχ τα 'features' του Impreza και του Yaris να λες <<Ναι αλλά αν έχεις μαζί με το Yaris κι ένα Evolution, παίζεις τα drifts που σου λείπουν>>. Αν το thread λεγόταν "PS3 vs X360 vs PC" τότε θα είχε νόημα.

PS: Και θα στο πω αλλιώς. Αν στο Χ360 υπάρχει το τάδε παιχνίδι σε X360/PC και έχεις X360 θα το παίξεις. Ως κάτοχος ενός PS3 δεν μπορείς. Αν έχεις και PC (κάποιος μπορεί να έχει βολευτεί με το netbook του και να τον βολεύει) και αν είναι δυνατό για gaming (σαν πολιτικός λόγος μοιάζει, αν και αν και αν. Άσε δε που ξαφνικά όλοι απέκτησαν gaming PC... μπράβο ξαφνική άνοδο όταν έλεγαν κάποιοι ότι το PC gaming πεθαίνει... και ξαφνικά το console development ζημιώνεται όταν κάποιοι εδώ ισχυρίζονται ότι η βασική πλατφόρμα ανάπτυξης είναι το X360.... ε ρε κάτι γαργάρες που γίνονται εδώ μέσα σε χρόνους dt :o ).

PS2: Στην τελική αν θες να μιλάς για εναλλακτικές... παίρνεις και τα δύο και είσαι κύριος. Και έχεις και ένα PC για τα διάφορα exclusives του PC (ή για όσα τρέχουν καλύτερα σε αυτό). Άρα δεν έχει νόημα το thread και άρα τσάμπα τσακώνεστε 1105 σελίδες :P

Επίσης λάθος επιχείρημα το πόσοι έχουν την πολυτέλεια να έχουν high-end pc και κονσόλα. Δηλαδή πόσο πιστεύεις ότι κοστίζει ένα pc ικανό να τρέχει το mass effect 2 στα επίπεδα απεικόνισης που προσφέρει το XBOX360 (κοντολογίς 1280x720 με τα περισσότερα settings στο medium).

Και γιατί λοιπόν να μην δώσεις λιγότερα και να πάρεις το X360 ώστε να είσαι φινετσάτος και να μην σου λείψει τίποτα; Βλέπεις πόσο απλά είναι τα πράγματα; Εκτός κι ΑΝ (πάμε πάλι στα πολιτκά) έχεις gaming PC. Ο άλλος όμως ποιος σου είπε ότι έχει ;)

Δεν αξίζει καν να βάλετε μέσα στην σύγκριση το PC για τα αυτονόητα που κατά καιρούς έχουν σχολιαστεί στις συγκρίσεις "PC vs consoles". Και ούτε την μια μπορεί να θεωρηθεί ως ο μεσσίας <<Αχ, αυτό το exclusive δεν το έχει η κονσόλα μου, θα το παίξω στο PC>> και μετά ως διάολος <<Μα δεν μου τρέχει το τάδε, αν είναι δυνατόν. Και να παίζω με drivers; Χίλιες φορές κονσόλα που βάζω απλά το δισκάκι μέσα>>.

PS: Κι αν το πάμε αλλιώς, αργά ή γρήγορα χάρης τους emulators θα το παίξεις το Χ παιχνίδι κονσόλας στο PC με καλύτερα γραφικά και καλύτερο framerate. Θα μου πεις χρειάζεσαι καλύτερο hardware αλλά εδώ λέτε ότι έχετε gaming PCs, δεν θα μασήσετε εκείνη την στιγμή (εκτός κι αν γίνει πάλι γαργάρα; :o ). Άρα "time exclusives" είναι όλα τα παιχνίδια που αναφέρετε, απλά ο χρόνος είναι μεγαλύτερος από αυτόν που έχετε συνηθίσει ;)

Επεξ/σία από john2gr
Δημοσ.
Όταν διαβάσεις τι γράφει ο άλλος που κάνεις quote, τότε ίσως νιώσεις λίγο και ίσως βγάλεις τα fanboism glasses σου. Διάβασε σε τι είπα ότι είναι exclusive. Όταν μιλάς για κονσόλες και συγκρίνεις κονσόλες, μένεις εκεί. Δεν συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια, πως να το κάνουμε.

Το thread έχει θέμα "PS3 vs X360" in case που το ξεχάσατε. Τις δύο κονσόλες συγκρίνεις και τα παιχνίδια που έχει η καθεμία. Είναι εντελώς γκάου όταν συγκρίνεις τα features του Impreza και του Yaris να λες <<Ναι αλλά αν έχεις μαζί με το Yaris κι ένα Evolution, παίζεις τα drifts που σου λείπουν>>. Αν το thread λεγόταν "PS3 vs X360 vs PC" τότε θα είχε νόημα.

PS: Και θα στο πω αλλιώς. Αν στο Χ360 υπάρχει το τάδε παιχνίδι σε X360/PC και έχεις X360 θα το παίξεις. Ως κάτοχος ενός PS3 δεν μπορείς. Αν έχεις και PC και αν είναι δυνατό για gaming (σαν πολιτικός λόγος μοιάζει, αν και αν και αν. Άσε δε που ξαφνικά όλοι απέκτησαν gaming PC... μπράβο ξαφνική άνοδο όταν έλεγαν κάποιοι ότι το PC gaming πεθαίνει... και ξαφνικά το console development ζημιώνεται όταν κάποιοι εδώ ισχυρίζονται ότι η βασική πλατφόρμα ανάπτυξης είναι το X360.... ε ρε κάτι γαργάρες που γίνονται εδώ μέσα σε χρόνους dt :o ).

PS2: Στην τελική αν θες να μιλάς για εναλλακτικές... παίρνεις και τα δύο και είσαι κύριος. Και έχεις και ένα PC για τα διάφορα exclusives του PC (ή για όσα τρέχουν καλύτερα σε αυτό). Άρα δεν έχει νόημα το thread και άρα τσάμπα τσακώνεστε 1105 σελίδες :P

Αρε γιου τοκινγκ του μη; :P Αν και δεν νομίζω, αλλα στη πρώτη σειρά έτσι μοιάζει.

Ok στο Xoxosi μιλάς. Συνεχιστε, σφαχτείτε ελεύθερα :P

Δημοσ.

"ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ"...ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΕ Η SONY(GOD OF WAR,GRAN TURISMO),ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΤΑ TEKKEN 6 ΚΑΙ FINAL FANTASY 13(ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ FINAL FANTASY 13 EINAI KAI H ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ).

:lol::lol::lol:

τι να κανουμε θα στο κανω quote μπας και το διαβασεις!!!!!!αν δεν μπορεις να το καταλαβεις και εδω τι εννοω λυπαμαι πρεπει να απευθυν8εις αλλου

Δημοσ.
τι να κανουμε θα στο κανω quote μπας και το διαβασεις!!!!!!αν δεν μπορεις να το καταλαβεις και εδω τι εννοω λυπαμαι πρεπει να απευθυν8εις αλλου

Και ξανα ρωτάω. Λόγος παραπάνω έναντι... τίνος πράγματος; Σε σχέση με ποιο άλλο πράγμα αυτό έχει ένα λόγο παραπάνω;

Ο κόσμος όταν λέει "λόγος παραπάνω" χρησιμοποιεί ένα υποκείμενο και ένα αντικείμενο. Εδώ ποιο είναι το αντικειμενό σου; Αυτό σε ρώτησα.

πχ το Xbox έχει ένα λόγο παραπάνω να το αγοράσεις έναντι του ps3 επειδή παίζει κόπιες

Δημοσ.

xaxaxaxaxaxaaxaxa για ακου και αυτο

Ενας λογος παραπανω να αγορασω το ps3 ειναι οτι εχει blu-ray player.......βλεπεις κανενα εναντι???????????????ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙ!!!! αμα νυσταζεις καλυτερα να κοιμη8εις και να ερθεις να τα ξαναδιαβασεις το πρωι

Δημοσ.

Μα είναι σαφέστατο εδώ. Είναι έναντι του xbox 360, wii αλλά και του να μην πάρεις καθόλου.

Αυτό που λες όμως ότι τα τάδε multiplatform είναι ένα παραπάνω λόγος... ένας παραπάνω λόγος έναντι ποιου; Υπενθυμίζω ότι το thread είναι ps3 vs xbox 360 και όχι ps3 vs audi s3

Αν πραγματικά εννοείς έναντι του xbox 360... τι να πω...

Δημοσ.

ΤΑ final fantasy 13 και tekken 6 δημιουργουν ενα λογω παραπανω σε οσους εχουν ps2 να αγορασουν ps3,γτ εκτος απο τα gow3 και gt5 θα μπορουν να παιξουν κα αυτα τα παιχνιδια........

προφανεστατα ενα λογω παραπανω εναντι ολων των αλλων κονσολων,μαζι και του 360@

Δημοσ.

John2gr έχεις παραδεχτεί έστω και μια φορά και σε οτιδήποτε ότι έχεις άδικο;

1)Αν πιστεύεις ότι σε ένα thread που έχει τίτλο PS3 vs XBOX360 δεν πρέπει να αναφέρεται το PC, τότε όσοι το αναφέρουν ίσως και να είναι off-topic. Αυτό όμως ΔΕΝ σημαίνει ότι τα multi-platform παιχνίδια του XBOX360 μετατρέπονται σε exclusives όπως ίσως θα σου άρεσε. Με το ίδιο σκεπτικό, αν υπήρχαν 100 διαφορετικές platforms, και ένα παιχνίδι δεν έβγαινε στο PS3 αλλά έβγαινε στο XBOX360 και τις υπόλοιπες 98, στο συγκεκριμένο thread θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται ΧΒΟΧ exclusive;

Στην τελική εφόσον το thread είναι αυστηρά μάχη 2 κονσολών, το γεγονός ότι τα περισσότερα καλά exclusives της μιας από τις δύο κυκλοφορούν και σε τρίτο platform ενώ της άλλης κανένα, δεν πρέπει να συγκαταλέγεται στα μειονεκτήματα της πρώτης;

2)"Γιατί να μη δώσω λιγότερα και να πάρω ένα XBOX360 και να είμαι ήσυχος;" - Γιατί έχω ήδη PC για διάφορους άλλους λόγους, το οποίο παράλληλα μου επιτρέπει να παίζω τα καλύτερα "ο-θεός-να-τα-κάνει-exclusives" του Xbox360, και μάλιστα σε superior εκδόσεις.

3)Όσον αφορά τα επιχειρήματα περί netbooks, emulators, κτλ. θα σου κάνω τη χάρη να τα αποδώσω σε απελπισία ή υπερβολή, γιατι αλλιώς ο χαρακτηρισμός θα ήταν πιθανώς πιο βαρύς.

4)Ελπίζω στο πρώτο κομμάτι του post σου να μην αναφέρεσαι σε εμένα (τουλάχιστο έτσι νομίζω, γιατί εγώ δεν έκανα quote σε κάποιον). Σε διαφορετική περίπτωση, αν με θεωρείς fanboy σε παραπέμπω στην τελευταία παράγραφο του προηγούμενού μου post.

Δημοσ.
Συνεχιζεις να το βλεπεις απο την πλευρα της -αποψης-. ΔΕΝ μιλαω για αποψη. Η -δικη- μου αποψη αν τη θελεις ειναι οτι ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο τα παιχνιδια του GC και απο τις 2 κονσολες ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ σημασια τι γουσταρα εγω. Μιλαω καθαρα και μονο απο αντικειμενικη πλευρα.

Αντικειμενικα λοιπον.

- To PS2 ειχε τουλαχιστον τα τριπλασια -αντικειμενικα- καλα exclusive παιχνιδια σε σχεση με τις αλλες 2 κονσολες.

- Το PS2 ειχε πληθωρα παιχνιδιων (πολλαπλασιο αριθμο σε σχεση με τις αλλες 2 κονσολες) απο ολες τις μεριες του πλανητη και ειχε ολα μα ολα τα multiplatform επανω του επισης.

- Το PS2 ειχε τις υπερτριπλασιες πωλησεις ανα τον κοσμο σε σχεση με τις αλλες 2 κονσολες.

- Το PS2 ειχε -πολλα- exclusive παιχνιδια που ανα τον κοσμο πουλησαν με τα μυρια σε αντιθεση με τις αλλες 2 κονσολες που δεν καταφεραν κατι τετοιο (πλην τιτλους οπως Zelda, Metroid μιας και μιλαμε για ιστορικα ονοματα).

Δεν μπαινω καν στον κοπο να μιλησω για τα παιχνιδια -τεχνη- που ειχε γιατι δεν την καταλαβαινουν ολοι. Ετσι λοιπον ειμαστε στη θεση να πουμε με ανεση οτι το PS2 ηταν βασιλειας της προηγουμενης γενιας χωρις να μπορει καποιος να το αμφισβητησει αυτο. Ασε τις "αποψεις" στην ακρη λοιπον. Και εμενα μου αρεσουν τα Fiat περισσοτερο απο τα Lexus αλλα δεν ειμαι τοσο αφελης ωστε να πιστευω οτι τα Fiat ειναι και καλυτερα απο αυτα (ενα απλο παραδειγμα).

Μα ΔΕΝ ΕΙΧΕ πολλα exclusive για να κανεις τη δουλεια σου το Xbox. Τι να παιξεις δηλαδη εκτος απο αυτα τα 10 παιχνιδια? Splinter Cell? Tom Clancys super usa motherfucker soldiers? Παραριες τουμπανα. Αν ηθελες να παιξεις κανενα σοβαρο παιχνιδι (και οχι σοβαροφανες οπως πολοι τους μπερδευουν τους 2 αυτους ορους) δυστυχως οι επιλογες σου ηταν εξαιρετικα περιορισμενες.

1. Aντικειμενικα αυτο δεν το λες...

2. H καραμελα του οτι τα exclusives του PS3 ειναι system sellers κ ο λογος που ανεβηκαν οι πωλησεις της κονσολας ειναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει τελευταια...πιστευει ειλικρινα κανεις απο εσας οτι ο μεσος καραcasual gamer πηρε τον τελευταιο χρονο PS3 για να παιξει Demon's Souls, Infamous ή Uncharted 2? Οι σχετικα χαμηλες κ κατω του αναμενομενου πωλησεις των παραπανω παιχνιδιων αλλωστε ειναι κ η αποδειξη του αντιθετου. Οποτε μερικοι ας προσγειωθουν και ας σταματησουν να λενε οτι τους κατεβει - η αυξηση των πωλησεων εγινε απο τους casual/non-gamers που μολις επεσε η τιμη της κονσολας σε συνδιασμο με το νεο slim design μπορεσαν κ πηραν επιτελους το καινουργιο Playstation/Πλεστεσιο που ειναι κ blu-ray.

3. Αυτο με τα "πολλα" exclusives του PS3 εχει καταντησει κουραστικο - επειδη η Sony εχει βγαλει περισσοτερα exclusives παει να πει κατι? Ποσα απο αυτα ειναι πραγματικα λογος αγορας της κονσολας? Θα δινατε εσεις 300e για να παιξεται Heavy Rain ή Infamous...εγω προσωπικα το πηρα λογω του Uncharted κ ξερω αρκετους που το πηραν για MGS4 και τοσους κ αλλους τοσους που το πηραν για να παιξουν Pro και CoD - οποτε αφηστε τα περισσοτερα κ συγκεντρωθειτε στα αξια λογου.

4. Απο οτι βλεπω μερικοι κανουν οτι μπορουν για να πεισουν τους αλλους με το ζορι μαζι κ τον εαυτο τους οτι τα λεφτουδακια που εδωσαν δεν πηγαν στραφι ενω υπαρχουν κ αλλοι οπως ο tilemaxx που προετοιμαζει το εδαφος για το transformation ενω ενα μηνα πριν το PS3 ηταν 0 και το Uncharted 2 ενα παιχνιδι της σειρας...

5. Το 360 μια χαρα exclusives εχει φετος κ τα πραγματα φαινονται ηδη πολυ καλυτερα απο περσι - μια χαρα κοντραρει το PS3 σε exclusives και αν δεν βγουν φετος (που ειναι κ το πιθανοτερο) τα GT5 και The Last Guardian δεν το βλεπω κ τοσο πλουσιο το lineup...

6. H ειρωνια παντως ειναι οτι ο ikaruga καθε φορα που ακουει για Console exclusives αρχιζει να γραφει χωρις σταματημο πως δεν ειναι πραγματικα exclusives ενω νωριτερα θελοντας να δειξει ποσο καλο ηταν το GC τα μισα κ παραπανω games που ειχε στην λιστα του ηταν μεταφορες απο PS1/DC και τα υπολοιπα games ειχαν βγει κ στο PS2..:rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...