Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσο το tekken 6 όσο και το final fantasy δεν είναι ps3 exclusive . Ότι να ναι...

Αλήθεια, είσαι σίγουρος ότι θα βγει φέτος ο gt5... 3 χρόνια το περιμένουμε :lol:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν διαβαζες λιγο πιο προσεκτικα μιλουσα για παιχνιδια που εχουν καποια σημασια στους playstation users ...και πιστεψε με πως τοσο το tekken οσο και το final fantasy σημαινουν πολυ περισσοτερο στους χρηστες Playstation παρα 360....και αν δεν πιστευεις εμενα κοιτα τις πωλησεις των παιχνιδιων αυτων των παιχνιδιων που ειναι υπερδιπλασιες στο ps3 απο οτι στο 360

Δημοσ.
εγω πιστευω οτι το ps3 εχει πιο δυνατα exclusives απο οτι το 360 φετος μεχρι ωρας>και για να εξηγηθω:

απο τα 140 εκατομ. κοσμου που εχει το ps2 η πλειοψηφια ξερει τα εξης:gran turismo 4,god of war 1/2,final fantasy x/x-2/xii,tekken 5,ratchet,ico/shadow of collesus,resident evil 4,jak/daxter etc

Φετος λοιπον στο ps3 ερχονται για πρωτη φορα τα gran turismo 5,god of war 3,final fantasy 13,last guardian, ενω περυσι προς το τελος βγηκαν σημαντικα παιχνιδια:uncharted 2,ratchet:cit,teken6.Αρα αν υπαρξει ποτε καποιος λογος για αυτα τα 140εκατομ χρηστων να αγορασουν το ps3 ,τοτε αυτος ειναι τωρα.

Για το gran turismo 5 πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα βγει φέτος?

Και αυτό το λέω γιατί το περιμένετε είδη 3 χρόνια.

Και το tekken6 & final fantasy 13 ήτανε κάποτε αποκλειστικότητα του ps3 τώρα ποια δεν είναι. Λυπαμαι.

Δημοσ.

πωπω damage control!!!!!

το gran turismo 5 θα κυκλοφορησει φετος σιγουρα αλλα θες μεχρι να να ανακοινωθει επισημα μπορεις να την λες αυτη τη καραμελα!

οσο για το tekken 6 και final fantasy 13 το ειπα πριν και το ξαναλεω τα ανεφερα γιατι πιστευω οτι εχουν μεγαλυτερη σημασια σε εναν χρηστη playstation 3 παρα σε εναν χρηστη 360..

επισης αν δεν με γελαει η μνημη μου το playstation 3 κυκλοφορησε Μαρτιο 2007 στην ελλαδα και γενικα στην ευρωπη αρα πως περιμενουμε ενα παιχνιδι 3 χρονια οταν η κονσολα που κυκλοφορει δεν ειναι καν 3 χρονων??????????

Δημοσ.
αν διαβαζες λιγο πιο προσεκτικα μιλουσα για παιχνιδια που εχουν καποια σημασια στους playstation users ...και πιστεψε με πως τοσο το tekken οσο και το final fantasy σημαινουν πολυ περισσοτερο στους χρηστες Playstation παρα 360....και αν δεν πιστευεις εμενα κοιτα τις πωλησεις των παιχνιδιων αυτων των παιχνιδιων που ειναι υπερδιπλασιες στο ps3 απο οτι στο 360

Μου φαίνεται πρέπει να φτιάξω συντόμευση το "οτι να ναι" να μη κουράζομαι. Ρε συ θα μας τρελάνεις; Είπες ή δεν είπες ότι

εγω πιστευω οτι το ps3 εχει πιο δυνατα exclusives απο οτι το 360 φετος μεχρι ωρας>και για να εξηγηθω:...

Αρα αν υπαρξει ποτε καποιος λογος για αυτα τα 140εκατομ χρηστων να αγορασουν το ps3 ,τοτε αυτος ειναι τωρα.

Γράφεις ότι έχει πio δυνατά exclusive και μεταξύ άλλων παρουσιάζεις 2 που δεν είναι. Και εντελώς ασχολίαστο που έβαλες και αυτά που ΘΑ βγουν (κάθε χρόνο βλέπω αυτό το gt5 ως επιχείρημα... έλεος... )

πούντο πούντο το δαχτυλίδη

Και μετά τι είναι το άλλο; Σημαίνουν περισσότερα για τους ps users; Και τι με αυτό; Αυτό αποτελεί λόγο να πάρουν ps3; Αφού τα χει και το xbox. Είσαι εντελώς άκυρος, κατάλαβες μετά τη πατάτα που πέταξες αλλά δεν το παραδέχεσαι. Και σε τιμά περισσότερο να είναι αυτό παρά να είσαι παράλογος (όπως φαίνεται απο το δεύτερο post)

Δημοσ.

Ρε psbots τι έγινε βρήκατε επιτέλους κάπου να πατήσετε με τον όρο exclusive? Αν βγάζατε τα χοντροκέφαλα σας από το χώμα θα καταλαβαίνατε ότι το η SONY στο PS3 έκανε αρκετά χρονάκια για να τα βγάλει αυτα τα παιχνίδια (και μερικά δεν έχουν βγεί ακόμα). Επιπλέον ένα άλλο εκνευριστικό πράγμα είναι ότι επειδή η SONY λέει από τότε που βγήκε το PS3 ότι θα βγούν, σας δίνεται η δυνατότητα να μας τα πρήζετε κάθε χρόνο. Μήπως τα προηγούμενα χρόνια άλλοι παίζανε και άλλοι ξεσκονίζανε? Και πσιτ πελάτες φέτος βγαίνει και το Halo:Reach.

Δημοσ.
Μήπως τα προηγούμενα χρόνια άλλοι παίζανε και άλλοι ξεσκονίζανε?

αν δεν είχε το firmware το 360 θα είχε πιάσει σκόνη απο εποχή gears 2,μάλλον άλλη κονσόλα έχει πιάσει σκόνη τώρα,απορώ πως κάποιοι είναι ευχαριστημένοι απο τα τελευταία 2 χρόνια του 360.ανυπομονώ να βγεί το alan wake μπας και παίξω στο 360 κάτι exclusive της προκοπής.

Δημοσ.
Ο ένας ξεσκονίζει το xbox ο άλλος ξεσκονίζει το PS3, το PC βρε παιδιά ποιός το ξεσκονίζει; :P

Θα το θυμηθουμε στο crysis 2 να σαι σιγουρος ;) , πιστευω να δουμε καλυτερη ποιοτητα την ποιοτητα γραφικων απο οτι ειδαμε και στο 1

Δημοσ.
Ρε psbots τι έγινε βρήκατε επιτέλους κάπου να πατήσετε με τον όρο exclusive? Αν βγάζατε τα χοντροκέφαλα σας από το χώμα θα καταλαβαίνατε ότι το η SONY στο PS3 έκανε αρκετά χρονάκια για να τα βγάλει αυτα τα παιχνίδια (και μερικά δεν έχουν βγεί ακόμα). Επιπλέον ένα άλλο εκνευριστικό πράγμα είναι ότι επειδή η SONY λέει από τότε που βγήκε το PS3 ότι θα βγούν, σας δίνεται η δυνατότητα να μας τα πρήζετε κάθε χρόνο. Μήπως τα προηγούμενα χρόνια άλλοι παίζανε και άλλοι ξεσκονίζανε? Και πσιτ πελάτες φέτος βγαίνει και το Halo:Reach.

Καλως η κακως μια κονσολα αρχιζουμε να τη μετραμε οταν "ωριμαζει" και μετα και οχι στην αρχη της. Οποιος θυμαται και το PS2 στα πρωτα περιπου 2 χρονια δεν ειχε τιποτα να διξει εναντια στο Dreamcast αλλα ειχε χαρη που το ονομα Playstation το κρατησε απο το να πεσει στο βουρκο οπως το Dreamcast που βουλιαξε ακριβως για το λογο του οτι ηταν Sega (και το πληρωσε για παλιοτερες βλακειες που εκανε).

Αυτοι που αγορασαν PS3 στην αρχη του ηταν ατυχοι (κοροιδα θα πουν οι περισσοτεροι) γιατι πληρωσαν τα μαλιοκεφαλα τους για να παρουν το απολυτο τιποτα. Οποιος αγοραζει -τωρα- ομως PS3 προφανως και ειναι πολυ ποιο συνειδητοποιημενος για την αγορα του αυτη και προφανως ξερει ακριβως τι θελει να παιξει. Αλλιως γιατι να παρει -τωρα- το PS3?

Οπως ειπα υπαρχει λογος σοβαρος που το PS3 εφτασε το X360 στις πωλησεις τοσο γρηγορα και αυτος ο λογος δεν ειναι το Blue Ray Player που διαθετει το PS3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον,επειδη ουτε ακυρος ειμαι,ουτε πεταω πατατες,ουτε ξεροκεφαλος ειμαι,ουτε δεχομαι το χαρακτηρισμο psbot,ουτε παραλογος ειμαι να εξηγησω λεξη προς λεξη το Post που εγραψα μπας και το καταλαβουν μερικοι εστω και με την δευτερη:

"εγω πιστευω οτι το ps3 εχει πιο δυνατα exclusives απο οτι το 360 φετος μεχρι ωρας>και για να εξηγηθω:"".........................με τον ορο δυνατα exlcusives αναφερομαι σε παιχνιδια που μπορουν να πουλησουν περισσοτερες κονσολες,αλλιως οι εταιριες(sony,nintendo,microsoft) δενθα εδιναν τοση σημασια στα παιχνιδια αλλα στο hardware.Σε αυτο το σημειο του console war τα παιχνιδια ειναι αυτα που μπορουν να πουλησουν περισσοτερες κονσολες.

"απο τα 140 εκατομ. κοσμου που εχει το ps2 η πλειοψηφια ξερει τα εξης:gran turismo 4,god of war 1/2,final fantasy x/x-2/xii,tekken 5,ratchet,ico/shadow of collesus,resident evil 4,jak/daxter etc".................................αυτο νομιζω το καταλαβαινεται ετσι????????

"Φετος λοιπον στο ps3 ερχονται για πρωτη φορα τα gran turismo 5,god of war 3,final fantasy 13,last guardian, ενω περυσι προς το τελος βγηκαν σημαντικα παιχνιδια:uncharted 2,ratchet:cit,teken6"

εχουμε και λεμε:

βλεπετε πουθενα να λεω οτι τα final fantasy 13 και το tekken 6 ειναι

exclusives??????Αυτο που λεω ειναι οτι μαζι τα gran turismo 5,god of war 3,last guardian,uncharted 2,ratchet future 2 που ειναι exclusive παιχνιδια ,ερχονται/ηρθαν τα final fantasy 13 και tekken 6 που για μενα που ειχα playstation 2 και επαιζα μαζι με τα :gran turismo 4,god of war 1,2,jak and daxter,ratchet and clank,ico και shadow of collosus, τα final fantasy 10,10-2,11,12,tekken 4/5, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ενας λογος παραπανω να αγορασω το Playstation3

"ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ"...ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΕ Η SONY(GOD OF WAR,GRAN TURISMO),ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΤΑ TEKKEN 6 ΚΑΙ FINAL FANTASY 13(ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ FINAL FANTASY 13 EINAI KAI H ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ).

Φιλοι μου,αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι φετος με την κυκλοφορια gran turismo 5,god of war 3,final fantasy 13 και last guardian κλεινει ενας κυκλος ανθρωπων που περιμενε να κυκλοφορησουν αυτα τα παιχνιδια για να αγορασει ενα Playstation3 ειτε σας αρεσει ειτε οχι ειναι αληθεια.Λιγοι ειναι αυτοι που θα αγορασουν το xbox360 για το final fantasy 13,γιατι οσοι εδω και 10 χρονια παιζουν τα final fantasy παιχνιδια,ειναι αυτοι που παιζουν και τα gran turismo,τους τιτλους της insomniac και της naughty dog και αλλων studio της sony.

Ελπιζω αυτα που εγραψα να εγιναν κατανοητα,αλλα και να μην εγιναν δεν με νοιαζει καθολου!!!!

:lol::lol::lol:

Επεξ/σία από nikos_se
Δημοσ.
Το mass effect 2 ΔΕΝ ειναι exclusive στο X360.

Θεωρώ ότι το παιχνίδι στις κονσόλες είναι exclusive στο X360 ;). Άλλωστε και στο Xbox πολλά παιχνίδια είχαν το logo "Only on Xbox" κι ας έβγαιναν στο PC (και δεν μιλάω για Halo που ήταν time exclusive). Οι αποκλειστικότητες συνήθως αφορούν τις κονσόλες κι όχι τα PC. Εσύ, εγώ και μερικοί μπορεί να έχουμε κι ένα βαρβάτο PC. Ο παραδίπλα όμως ίσως να μην έχει καθόλου PC. Το thread άλλωστε αφορά "PS3 vs X360", οπότε αφού υπάρχει μονάχα στο X360 κι όχι στο PS3, μπορεί να θεωρηθεί exclusive στις κονσόλες. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για παιχνίδια του PS3 που ίσως βγουν σε PC.

Θα έβγαινε ποτέ το GT5 σε PC? Αμφιβάλλω.

Υπάρχει μια μικρή περίπτωση. Υπάρχει αντίστοιχο thread στο PC Games section. Οι ίδιοι οι devs το σκέφτονται αλλά don't worry, so far απλά το σκέφτονται ;)

Δημοσ.
πωπω damage control!!!!!

το gran turismo 5 θα κυκλοφορησει φετος σιγουρα αλλα θες μεχρι να να ανακοινωθει επισημα μπορεις να την λες αυτη τη καραμελα!

οσο για το tekken 6 και final fantasy 13 το ειπα πριν και το ξαναλεω τα ανεφερα γιατι πιστευω οτι εχουν μεγαλυτερη σημασια σε εναν χρηστη playstation 3 παρα σε εναν χρηστη 360..

επισης αν δεν με γελαει η μνημη μου το playstation 3 κυκλοφορησε Μαρτιο 2007 στην ελλαδα και γενικα στην ευρωπη αρα πως περιμενουμε ενα παιχνιδι 3 χρονια οταν η κονσολα που κυκλοφορει δεν ειναι καν 3 χρονων??????????

Μάλλον δεν θα ξέρεις καλά. Για δες καλύτερα πότε πρωτοκυκλοφόρησε το ps3.

Και να ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το gt5 δεν μου λέει απολύτως τίποτα γιατί πόσες φορές έχει είδη ανακοινωθεί επίσημα η κυκλοφορία του και λίγο πριν έρθει αυτή η ημερομηνία βγαινει ανακοίνωση για νέα καθυστέρηση του παιχνιδιού.

Και για πες μου μερικά multi παιχνίδια που να έχει τις διπλάσιες πωλήσεις(Παγκοσμίως) απ' ότι στο 360.

Και να τονίσουμε ότι στο 360 υπάρχουν και τα αντίγραφα επομένως δεν είναι απαραίτητο να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για να το παίξουμε όπως γίνετε στο ps3

Και για να τελειώνουμε με το όλο θέμα είναι ότι αν όχι όλοι οι περισσότεροι είμαστε(Βάζω και τον εαυτό μου μέσα) τόσο ισχυρογνώμων και εγωιστές που δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτούμε(Τουλάχιστον σε κάποια θέματα αν όχι σε όλα) την άλλη πλευρά οπότε ότι και να λέμε σε 1104 σελίδες δεν πρόκειται ούτε να αλλάξει, αλλά ούτε και να σταματήσει.

Δημοσ.

@nikos_se είτε μας δουλεύεις είτε είσαι παράλογος είτε δεν ξέρεις τι σημαίνει exclusive. Exclusive σημαίνει βγαίνει μόνο στο τάδε σύστημα. Ό,τι άλλο έγραψες και το πως το σκεφτόσουν στο μυαλό σου... λυπάμαι αλλά δεν έχω μαγική σφαία να διαβάσω τι σκέψη σου. Και άλλη φορά αυτά που θέλεις να πεις να τα γράφεις και όχι να τα σκέφτεσαι... ο κόσμος διαβάζει αυτά που γράφεις και όχι αυτά που θα ήθελες να γράψεις - σκέφτεσαι.

Anyway, σε αυτό που λες, λες ότι αποτελούν τα τα τάδε multiplatform παιχνίδια ένα λόγο παραπάνω να αγοράσεις ps3... ένα λόγο παραπάνω έναντι ποιου; Έναντι του wii, του pc ή του να μην πάρεις καν gaming σύστημα; Το θέμα μας είναι ps3 vs xbox 360. Αν παραδόξως εννούσες έναντι του xbox 360 ... τι να πω, εσύ ξέρεις:eek:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...