Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στη τελευταία σελίδα από το link που πόσταρες γράφει αυτό:

Out of ten games either side, in 2010, the Xbox 360 has only three original IPs or established franchises new to this generation as things currently stand, while the PS3’s line-up sports an intimidating nine. NowGamer, as a multiformat entity, has the luxury of pointing this out without bias – in this case by the ex-Games Editor of X360 Magazine, no less – and as such, we argue only that, based on platform exclusivity, all evidence points to the fact that PS3 is about to have a better year than Xbox 360.

Δημοσ.

Γι' αυτό δεν θέλω να ανοίγω συζητήσεις εδω μέσα. Γιατί κάθε φορά γίνεται διάλογος επιπέδου δημοτικού.

Βρέ άνθρωπε μου το selling factor μιας κονσόλας είναι τα exclusives της. Μου συγκρίνεις Mass Effect 2 (που βγαίνει και για PC), Alan Wake, Fable 3, με GOW3, Heavy Rain, Uncharted 2, GT5 κτλ.

Για να στο πω ποδοσφαιρικά, είναι σαν να μου συγκρίνεις τους παίκτες της Μπαρτσελόνα με αυτούς του Πανθρακικού.

Δημοσ.

Ναι με μια μικρή λεπτομέρεια.

Ακόμα δεν έχει δείξει όλα μα όλα τα αποκλειστικά τις παιχνίδια η Microsoft και αυτό γιατί είναι αρχή του χρόνου.

Πιστεύεις ότι η Microsoft δεν έχει κρυμμένους άσσους στο μανίκι της?

Δημοσ.

Τέτοιες θεωρίες συνομωσίας με κρυμμένους άσσους είναι γελοίες. Δεν υπάρχει πλέον το 360 απο θέμα exclusives. ΔΕΝ θα αγοράσει κάποιος 360 για να παίξει Fable, αντίθετα θα αγοράσει PS3 για να παίξει GT5 και GOW.

Δημοσ.
Γι' αυτό δεν θέλω να ανοίγω συζητήσεις εδω μέσα. Γιατί κάθε φορά γίνεται διάλογος επιπέδου δημοτικού.

Βρέ άνθρωπε μου το selling factor μιας κονσόλας είναι τα exclusives της. Μου συγκρίνεις Mass Effect 2 (που βγαίνει και για PC), Alan Wake, Fable 3, με GOW3, Heavy Rain, Uncharted 2, GT5 κτλ.

Για να στο πω ποδοσφαιρικά, είναι σαν να μου συγκρίνεις τους παίκτες της Μπαρτσελόνα με αυτούς του Πανθρακικού.

Καλά άστο δεν βγάζουμε άκρη(Όχι ότι υπήρχε περίπτωση να βγάζαμε δηλαδή) παραιτούμε - δεν κάθομαι να ασχοληθώ άλλο.

Μαλακία μου εξ αρχής που ασχολήθηκα καθότι για ακόμα μια φορά την γείωσες την συζήτηση.

Υ.γ. Μάθε πρώτα τη σημαίνει console exclusives και μετά έλα μίλα μου.

Δεν ξέρω αν το ξέρεις τα pc δεν κατατάσσονται στις κονσόλες. Και γιατί να μην βγάλει περισσότερα λεφτά από ένα παιχνίδι η όποια Microsoft βγάζοντας το και σε άλλη υλοποίηση πέρα των κονσολών.

Τέτοιες θεωρίες συνομωσίας με κρυμμένους άσσους είναι γελοίες. Δεν υπάρχει πλέον το 360 απο θέμα exclusives. ΔΕΝ θα αγοράσει κάποιος 360 για να παίξει Fable, αντίθετα θα αγοράσει PS3 για να παίξει GT5 και GOW.

Για ακόμα μια φορά άποψη σου.

Δημοσ.

Γιατί πολύ απλά με το να βγάζει το Mass Effect 2 και στο PC, ταυτοχρόνως ρίχνει την ποιότητα προς χάρην κέρδους.

Το Games for Windows ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ πλατφόρμα.

Δημοσ.
Γιατί πολύ απλά με το να βγάζει το Mass Effect 2 και στο PC, ταυτοχρόνως ρίχνει την ποιότητα προς χάρην κέρδους.

Το Games for Windows ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ πλατφόρμα.

Επειδή το λες εσύ εεε?

Δημοσ.

Δεν το λέω εγώ, η MS κάνει νταβαντζιλίκι με την ποιότητα ορισμένων exclusives της για να πάρει μερίδιο και απο τους PCάδες.

Θα έβγαινε ποτέ το GT5 σε PC? Αμφιβάλλω.

Δημοσ.
Καλά άστο δεν βγάζουμε άκρη(Όχι ότι υπήρχε περίπτωση να βγάζαμε δηλαδή) παραιτούμε - δεν κάθομαι να ασχοληθώ άλλο.

Μαλακία μου εξ αρχής που ασχολήθηκα καθότι για ακόμα μια φορά την γείωσες την συζήτηση.

Υ.γ. Μάθε πρώτα τη σημαίνει console exclusives και μετά έλα μίλα μου.

Δεν ξέρω αν το ξέρεις τα pc δεν κατατάσσονται στις κονσόλες. Και γιατί να μην βγάλει περισσότερα λεφτά από ένα παιχνίδι η όποια Microsoft βγάζοντας το και σε άλλη υλοποίηση πέρα των κονσολών.

Για ακόμα μια φορά άποψη σου.

Συγνωμη αλλα το PC θεωρειται εδω και καιρο gaming platform. Μπορει να μην ειναι κονσολα αλλα προς αποφυγην παρεξηγησεων και το PS3 και το Χ360 και το Wii και δεν ξερω και εγω τι αλλο ειναι ολες gaming platforms.

Αν λοιπον ενα παιχνιδι κυκλοφορει σε περισσοτερο απο μια gaming platform

τοτε δεν ειναι exclusive. Βρες μου εσυ -που αλλου- θα βρω να παιξω God of War 3 εκτος απο ενα PS3. GT5 ισως? Last Guardian? Demon's Souls? Little Big planet? Και παει λεγοντας το ποιημα. Δεν μπορεις λοιπον να μου βαζεις ως exclusive του Χ360 το Mass Effect 2 που -ηδη- το εχω λιωσει στο PC.

Δημοσ.

Το console exclusive δεν υπήρχε καν σαν έννοια πριν τα fanboys του 360 την βγάλουν.

Exclusive game για μια κονσόλα σημαίνει οτι μπορείς να το παίξεις MONO σε αυτή την πλατφόρμα. Γι αυτό η Microsoft βγάζει παιχνίδια που είναι ΜΟΝΟ για το 360 (βλέπε Alan Wake) άλλα και παιχνίδια που είναι multi platform όπως mass effect.

Δηλαδή αν η Sony πάει και αγοράσει την Nintendo και βγάλει το MGS5 (παράδειγμα) σε PS3 και Wii θα θεωρείται exclusive επειδή δεν υπάρχει στο 360;

Δημοσ.
Συγνωμη αλλα το PC θεωρειται εδω και καιρο gaming platform. Μπορει να μην ειναι κονσολα αλλα προς αποφυγην παρεξηγησεων και το PS3 και το Χ360 και το Wii και δεν ξερω και εγω τι αλλο ειναι ολες gaming platforms.

Αν λοιπον ενα παιχνιδι κυκλοφορει σε περισσοτερο απο μια gaming platform

τοτε δεν ειναι exclusive. Βρες μου εσυ -που αλλου- θα βρω να παιξω God of War 3 εκτος απο ενα PS3. GT5 ισως? Last Guardian? Demon's Souls? Little Big planet? Και παει λεγοντας το ποιημα. Δεν μπορεις λοιπον να μου βαζεις ως exclusive του Χ360 το Mass Effect 2 που -ηδη- το εχω λιωσει στο PC.

Ωραία για πες μου λοιπόν κι εσύ που μπορώ να παίξω τα:

Alan wake, Gears of war2, fortza motorsport3, Ninety-nine nights ii, fable 2 & 3 κ.τ.λ.

---------- Προσθήκη στις 14:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:45 ----------

Το console exclusive δεν υπήρχε καν σαν έννοια πριν τα fanboys του 360 την βγάλουν.

Exclusive game για μια κονσόλα σημαίνει οτι μπορείς να το παίξεις MONO σε αυτή την πλατφόρμα. Γι αυτό η Microsoft βγάζει παιχνίδια που είναι ΜΟΝΟ για το 360 (βλέπε Alan Wake) άλλα και παιχνίδια που είναι multi platform όπως mass effect.

Δηλαδή αν η Sony πάει και αγοράσει την Nintendo και βγάλει το MGS5 (παράδειγμα) σε PS3 και Wii θα θεωρείται exclusive επειδή δεν υπάρχει στο 360;

Θα θεωρείτε Sony exclusive.

Πλακίτσα.

Δημοσ.
Ωραία για πες μου λοιπόν κι εσύ που μπορώ να παίξω τα:

Gears of war2, fortza motorsport3, Ninety-nine nights ii, fable 2 & 3 κ.τ.λ.

Εγω δεν μιλησα για κανενα απο αυτα. Μαλιστα εχω ηδη πει οτι το Forza 3 ειναι αξιολογο exclusive του Χ360 και σε παλιοτερο ποστ δεν εχω καμια αμφιβολια οτι σε gameplay θα ειναι καλυτερο του GT5. Δεν ειναι αυτο το θεμα μας ομως. Ειπες κατι περιεργα περι και καλα του οτι δεν ξερουμε τι σημαινει console exclusive και δεν ξερω και γω τι αλλο. Ε λοιπον σου λεω και εγω οτι ο ορος αυτος που επινοησε καποιος και καποιοι τον χρησιμοποιουν σαν καραμελα για καποιο λογο απλα ειναι ακυρος. Δεν ισχυει ρε παιδι μου πως να το πω αλλιως?

Με την ιδια λογικη να πω οτι και το Valkyrie profile, Tales of Destiny 2, Breath of Fire 3 (και πολλες αλλες μεταφορες απο PS1) ειναι "console exclusive" στο PSP (επειδη ειναι φορητη). Ελεος δηλαδη. Να ξερουμε για τι μιλαμε επιτελους.

P.S. LOL για το ninety nine nights. Για το Gears of War 2 οκ δεκτο, για το Fable 2 οκ δεκτο και αυτο αλλα ninenty nine nights? I smell desperation.

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι το ps3 εχει πιο δυνατα exclusives απο οτι το 360 φετος μεχρι ωρας>και για να εξηγηθω:

απο τα 140 εκατομ. κοσμου που εχει το ps2 η πλειοψηφια ξερει τα εξης:gran turismo 4,god of war 1/2,final fantasy x/x-2/xii,tekken 5,ratchet,ico/shadow of collesus,resident evil 4,jak/daxter etc

Φετος λοιπον στο ps3 ερχονται για πρωτη φορα τα gran turismo 5,god of war 3,final fantasy 13,last guardian, ενω περυσι προς το τελος βγηκαν σημαντικα παιχνιδια:uncharted 2,ratchet:cit,teken6.Αρα αν υπαρξει ποτε καποιος λογος για αυτα τα 140εκατομ χρηστων να αγορασουν το ps3 ,τοτε αυτος ειναι τωρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...