nzeppos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ακριβώς αυτό: "a few highly desirable additions. For one, you can listen to all the game's dialogue in Japanese " wtf!
bahamut zero Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3177841 "The PS3 International version of Star Ocean 4 is undeniably the superior game. " όχι σε 2-3 πιξελ διαφορά και 3-4 fps..... προηγήθηκε το eternal sonata και ακολουθεί το tales of vesperia.αν δεν είχα 360 το μόνο Jrpg που θα μετάνιωνα που δεν θα είχα είναι το lost odyssey.η ms θα πρέπει να κινηθεί όπως τα 2 πρώτα χρόνια της κονσόλας αν θέλει να δει καμία πώληση στην ιαπωνία,αλλιώς κουτσα στραβά θα καταλήξει 3η. για το vesperia μακαρι αν και δεν το βλεπω...παντως δε συμφωνω με αυτο που λες...το eternal sonata και το star ocean εστω και αν βγηκαν σε καλυτερες εκδοσεις βγηκαν πολυ υυυ αργοτερα στο ps3 απο οτι στο 360...τοσο καιρο η ms τα ειχε exclusives..απο την αλλη η sony περα απο το valkyria chronicles δεν ειχε κανενα αλλο σοβαρο αποκλειστικο jrpg για την κονσολα της...εν αναμονη για persona 5 λοιπον
Pytzamarama Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Mα ρε αδερφια αυτο εννοουσα. Οτι τα λαθη που εκανε το XBOX1 πηγε η Sony και τα εκανε στο PS3! Αμα το XBOX1 κατασκευαζοταν οπως το 360, δηλαδη με τα συστατικα του να ειναι ιδιοκτησια της MS θα ηταν φθηνοτερο. Το PS2 ειχε ΤΟ shovelware ενω το 360 τσακωσε τιτλους απο DC και ειχε και παιχνιδια που δεν μπορουσαν τεχνικα να βγουν σε καμια αλλαη κονσολικη πλατφορμα της εποχης. Το PS2 δεν ηταν απλα "λιγο πισω" τεχνολογικα, ηταν χρονια πισω. Πραγματικα μετα το Jaguar και καποια games στο 3DO, το PS2 πρεπει να ειχε τα χαμηλοτερα καρε κατα μεσο ορο στο παλμαρε του. Εν κατακλειδει το ΧΒΟΧ και το DC ηταν απο τις πλεον καινοτομες κονσολες, και καποια πραγματα που θεωρουσαμε δεδομενα το 1999 και το 2001 δεν υπαρχουν ακομα ουτε καν στο PS3...
bahamut zero Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Mα ρε αδερφια αυτο εννοουσα. Οτι τα λαθη που εκανε το XBOX1 πηγε η Sony και τα εκανε στο PS3!Αμα το XBOX1 κατασκευαζοταν οπως το 360, δηλαδη με τα συστατικα του να ειναι ιδιοκτησια της MS θα ηταν φθηνοτερο. Το PS2 ειχε ΤΟ shovelware ενω το 360 τσακωσε τιτλους απο DC και ειχε και παιχνιδια που δεν μπορουσαν τεχνικα να βγουν σε καμια αλλαη κονσολικη πλατφορμα της εποχης. Το PS2 δεν ηταν απλα "λιγο πισω" τεχνολογικα, ηταν χρονια πισω. Πραγματικα μετα το Jaguar και καποια games στο 3DO, το PS2 πρεπει να ειχε τα χαμηλοτερα καρε κατα μεσο ορο στο παλμαρε του. Εν κατακλειδει το ΧΒΟΧ και το DC ηταν απο τις πλεον καινοτομες κονσολες, και καποια πραγματα που θεωρουσαμε δεδομενα το 1999 και το 2001 δεν υπαρχουν ακομα ουτε καν στο PS3... συμφωνω οτι τεχνολογικα ηταν πολυ πισω σε σχεση και με το gamecube αλλα κυριως με το xbox, συμφωνω οτι υπηρχε shovelware αλλα το ps2 ειχε υπερβολικα πολλα και καλα παιχνιδια....εγω εκεινη την εποχη ειχα gamecube (δεν το μετανιωνω zelda ftw!) και εκτιμησα τις παιχνιδαρες που ειχε το ps2 πολυ αργοτερα...παιχνιδια που δεν ειχε ουτε το gc,ουτε το xbox, ποσο μαλλον το αδικοχαμενο DC
Xoxosis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Θεμα τιτλων ειναι οι κονσολες ,οποιος βγαζει τα περισσοτερα exclusives πρωτιστως σε ποιοτητα και μετα αριθμο κερδιζει Σε αυτο το τομεα η σονυ παντα ειχε το πανω χερι , απο την εποχη του playstation 1 μεχρι σημερα , καθως και τα περισσοτερα studios απο καθε αλλη εταιρια Παιζει μεγαλο ρολο σε αυτο και τα λεφτα που δινει σε καθε αναπτυξη exclusive , με μικρο budget δεν κανεις υπερπαραγωγη
NickTG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Θα μπορουσα να γραφω ωρες. Κατ εμε η σειρα αξιολογησης της 6ης γενιας κονσολων ειναι Dreamcast-XBOX PS2 GC Πιο πάνω το Dreamcast από το PS2; Είπαμε να είσαι fanboy αλλά εσύ το παράκανες... Γιατί δεν κάνετε μια λίστα με τα καλά EXCLUSIVES της κάθε κονσόλας;
nzeppos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Σαν ποσότητα (αλλά και ποιότητα) παιχνιδιών, δεν νομίζω να αμφισβητεί κανένας ότι το PS2 ήταν το καλύτερο. Ίσως να μην μπορούσε να επιδείξει τα γραφικά που έβγαζε το ΧΒΟΧ σε κάποια παιχνίδια, ίσως να μην είχε ορισμένες παιχνιδάρες του ΧΒΟΧ, αλλά γενικά ήταν καλύτερο. Αν το πάμε όμως στα exclusives, εκεί πάλι θα μιλάμε αντικειμενικά, δεδομένου ότι τα exclusive του ενός μπορεί να μην λένε τίποτα στον άλλο. Για παράδειγμα ελάχιστα από τα exclusives του PS2 μου έλεγαν κάτι, γι' αυτό και δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να πάρω PS2. Ακόμα και όταν έπεσε η τιμή του, ακόμα και όταν σταμάτησαν να βγαίνουν παιχνίδια για το ΧΒΟΧ, οπότε μέχρι να πάρω το 360 είχα μείνει 1+ χρόνο χωρίς κονσόλα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το ΧΒΟΧ ήταν μια αποτυχία ή ότι δεν είχε πολλά παιχνίδια, όπως λένε κάποιοι. Μην ξεχνάμε ότι εν έτει 2002 το ΧΒΟΧ μπορούσε -με σχετικά λίγα έξοδα- να μετατραπεί σε ολοκληρωμένο media center*, κάτι πρωτόγνωρο για την εποχή. * ένα από τα σημερινά επιχειρήματα των κατόχων PS3, ότι δηλαδή δεν έχουν μια σκέτη παιχνιδομηχανή αλλά ένα media center.
DeareN Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Και τώρα για λίγο on-topic...Το πιο ευκολο πραγμα ειναι να δεις τα exlusives σε ενα google search. Το 2010 αν εξεραισεις το halo 4 και ενδεχομενως αν βγει gears 3 για xbox 360 τοτε μιλαμε για απολυτη κυριαρχια του ps3 συμφωνα με το gamespot.com. Tωρα βέβαια δεν με πολυνοιάζει γιατι εγώ είμαι απόλυτα βολεμένος με το xbox 360 μου και δεν θα πλησίαζα ακόμη το ps3. Και κάτι για το xbox 360 μου. Εχω ξοδέψει συνολικα 250 ευρω και έχω καινούργιο xbox 360 με LT firmware, εχω xbox live, 4 ασυρματα για τα φιλαρακια μου και 30 ολοκαινουργια games. Για να τα είχα όλα αυτα στο ps3 δεν θα μου έφταναν ούτε 1500 ευρώ. Η διαφορά σε κάποια ελάχιστα σημεια που ομολογουμένως υπερέχει το Ps3 δεν μπορεί να αντικατοπτριστεί χρηματικά.
NickTG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 To ότι κάποια κονσόλα γίνεται media center με παραπάνω έξοδα, σπάσιμο, προγράμματα κλπ δε λέει κάτι. Και εμένα μου άρεσαν περισσότερο τα παιχνίδια του GameCube αλλά δε λέω ότι ήταν καλύτερο από το PS2. ---------- Προσθήκη στις 15:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:25 ---------- Και κάτι για το xbox 360 μου. Εχω ξοδέψει συνολικα 250 ευρω και έχω καινούργιο xbox 360 με LT firmware, εχω xbox live, 4 ασυρματα για τα φιλαρακια μου και 30 ολοκαινουργια games. Για να τα είχα όλα αυτα στο ps3 δεν θα μου έφταναν ούτε 1500 ευρώ. Η διαφορά σε κάποια ελάχιστα σημεια που ομολογουμένως υπερέχει το Ps3 δεν μπορεί να αντικατοπτριστεί χρηματικά. Το ότι βάζουμε σαν πλεονέκτημα, ακόμα, την πειρατία μου είναι αδιανόητο. Μερικοί θέλουν να αγοράζουν αυθεντικά τα παιχνίδια τους. Αυτός που τα θέλει τσάμπα δε θα κοιτάξει ούτε exclusives, ούτε τίποτα. Αρκεί να είναι τσάμπα.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνουμε στο οτι το PS2 ηταν μακραν το καλυτερο μηχανημα απο τα 3, εκει συμφωνουμε αλλα οταν λες οτι ειχες μονο 10 games με το ζορι στο XBOX κ γυρναγες σε αυτο μονο για DoA3 και Otogi σε αντιθεση με το GC που ειχες 60 games και θεωρεις οτι ειχε uber-exclusive εκει μιλας παλι προσωπικα - εγω π.χ. εχω περισσοτερα games στο ΧΒΟΧ κυριως γιατι εκει επαιζα τα multiplatform συν τα πολυ καλα exclusive/console exclusive παιχνιδια, το GC το ειχα δουλεψει πολυ λιγοτερο και αν δεν ηταν κ τα Resident Evil και γενικα τα "exclusive" games της Capcom θα ειχε δουλεψει ακομα λιγοτερο. Μα ΔΕΝ ΕΙΧΕ πολλα exclusive για να κανεις τη δουλεια σου το Xbox. Τι να παιξεις δηλαδη εκτος απο αυτα τα 10 παιχνιδια? Splinter Cell? Tom Clancys super usa motherfucker soldiers? Παραριες τουμπανα. Αν ηθελες να παιξεις κανενα σοβαρο παιχνιδι (και οχι σοβαροφανες οπως πολοι τους μπερδευουν τους 2 αυτους ορους) δυστυχως οι επιλογες σου ηταν εξαιρετικα περιορισμενες. Απο την αλλη η εξισου μεγαλη "αποτυχια" ονοματι GC (παντα σε σχεση με το PS2) ειχε πραγματικα πολλους και ποιοτικους exclusive/ cult τιτλους οπως Killer 7 (που βγηκε αργοτερα σε αρκετα χειροτερη εκδοση στο PS2), P.N. 03, Eternal Darkness, F-Zero GX, Pikmin, Fire Emblem, Ikaruga, Baten Kaitos, Viewtiful Joe (που βγηκε αργοτερα και στο PS2 καλυτερη version αφου ειχε τον Dante DMC playable), ολοκληρη η σειρα Resident Evil ΚΑΙ σε remake καθως και το ξεχασμενο 0 (zero) και πολλα ακομα που δεν θα κατσω να κανω εξτρα λιστα γι αυτα καθως ειναι ηδη γνωστα (ή και οχι). Τωρα αν καποιος οπως ο nzeppos που δεν του αρεσουν τα JRPG's και γενικα τα παιχνιδια απο Ιαπωνια προτιμα το XBOX εκει δεν νομιζω να τιθεται θεμα αντιπαραθεσης μιας κ η βιβλιοθηκη τιτλων του PS2 βασιζεται κατα 90% στα games απο Ιαπωνια πλευρα - ο καθενας εχει τα γουστα του και δεν πρεπει να προσπαθουμε να περασουμε την γνωμη μας σαν δεδομενο. Τα γουστα ειναι ενα πραγμα και η προγματικοτητα αλλη ομως. Η -πραγματικοτητα- ειναι οτι το PS2 ειναι με τεραστια διαφορα ο αρχηγος της προηγουμενης γενιας κονσολων με παιχνιδια απο ολες τις φαρες και ολες τις καστες χωρια τα απιστευτα πολλα και ποιοτικα exclusive. Ηταν (και ειναι)κονσολα σταθμος οπως και να το κανουμε και σε καμια περιπτωση το "ταπεινο" GC και Xbox δεν το φτανουν χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν αξιζουν και αυτες σαν αγορα.
DeareN Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Το ότι βάζουμε σαν πλεονέκτημα, ακόμα, την πειρατία μου είναι αδιανόητο. Μερικοί θέλουν να αγοράζουν αυθεντικά τα παιχνίδια τους. Αυτός που τα θέλει τσάμπα δε θα κοιτάξει ούτε exclusives, ούτε τίποτα. Αρκεί να είναι τσάμπα. Δεν είναι έτσι. Εννοείται οτι νοιάζεσαι και για τα exlusives. Αλλα στις δυσκολες εποχες που ζούμε δεν νομιζω οτι έχει ο καθένας τη δυνατότητα να αγοράζει αυθεντικα όλα τα παιχνιδια. Προσωπικά τα πονάω τα λεφτά για ενα game που κοστίζει 69.90 και δεν ξερω κατα ποσο θα το παίξω. Οσο για μερικά παιχνίδια είναι άλλη γοητεία το αυθεντικο. Παραδειγμα το final fantasy XIII το έχω προπαραγγείλει αυθεντικο σε πολύ καλη τιμή για τα ελληνικά δεδομένα. Αλλα είμαι σίγουρος οτι θα βγάλει τα λεφτά του. Αλλα σε πόσα games μπορείς να το κάνεις αυτό? Το μέγιστο σε 3 με 4 games. Αυτό δεν μπορεί να είναι αρκετό οταν έχεις τσαμπα τη δυνατοτητα να παιζεις με τα φιλαρακια σου τετραπλα απο tetris και olympics μέχρι call of duty και halo. Για οποιον πάντως έχει την οικονομική δυνατότητα ας το κάνει για το ps3 γιατί την είχα την κονσόλα και αξίζει περισσότερο το game απο το xbox 360. Aν δεν ήταν σπασμένο το xbox 360 δεν νομίζω να είχε τέτοια απήχηση, ασε που ξέρω πολλούς που έχουν παραπάνω απο μια xbox 360 κονσόλες, μια για Live, μια για αντεγραμμένα και μια για homebrew. Aλλα τώρα που το σπάσιμο του ps3 είναι στα σκαριά, άρχισαν να γίνονται τρελές πωλήσεις του ps3 και τα fat τα μηχανήματα έχουν γίνει ανάρπαστα.
Xoxosis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι έτσι. Εννοείται οτι νοιάζεσαι και για τα exlusives. Αλλα στις δυσκολες εποχες που ζούμε δεν νομιζω οτι έχει ο καθένας τη δυνατότητα να αγοράζει αυθεντικα όλα τα παιχνιδια. Προσωπικά τα πονάω τα λεφτά για ενα game που κοστίζει 69.90 και δεν ξερω κατα ποσο θα το παίξω. Οσο για μερικά παιχνίδια είναι άλλη γοητεία το αυθεντικο. Παραδειγμα το final fantasy XIII το έχω προπαραγγείλει αυθεντικο σε πολύ καλη τιμή για τα ελληνικά δεδομένα. Αλλα είμαι σίγουρος οτι θα βγάλει τα λεφτά του. Αλλα σε πόσα games μπορείς να το κάνεις αυτό? Το μέγιστο σε 3 με 4 games. Αυτό δεν μπορεί να είναι αρκετό οταν έχεις τσαμπα τη δυνατοτητα να παιζεις με τα φιλαρακια σου τετραπλα απο tetris και olympics μέχρι call of duty και halo. Για οποιον πάντως έχει την οικονομική δυνατότητα ας το κάνει για το ps3 γιατί την είχα την κονσόλα και αξίζει περισσότερο το game απο το xbox 360. Aν δεν ήταν σπασμένο το xbox 360 δεν νομίζω να είχε τέτοια απήχηση, ασε που ξέρω πολλούς που έχουν παραπάνω απο μια xbox 360 κονσόλες, μια για Live, μια για αντεγραμμένα και μια για homebrew. Aλλα τώρα που το σπάσιμο του ps3 είναι στα σκαριά, άρχισαν να γίνονται τρελές πωλήσεις του ps3 και τα fat τα μηχανήματα έχουν γίνει ανάρπαστα. Οντως τα λεφτα ειναι πολλα αν αγοραζεις συχνα Games ,στην προηγουμενη γενια με το playstation 2 ξοδεψαν περισσοτερα χρηματα σε σχεση με αυτη εδω , γιατι οι τιτλοι ηταν πολλαπλασιοι Παντως φτηνο Gaming δεν θα δουμε συντομα , απο την μια οι κονσολες με τα 50 και τα 60ρια , απο την αλλη τα pc με ελλειψη τιτλων
NickTG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι έτσι. Εννοείται οτι νοιάζεσαι και για τα exlusives. Αλλα στις δυσκολες εποχες που ζούμε δεν νομιζω οτι έχει ο καθένας τη δυνατότητα να αγοράζει αυθεντικα όλα τα παιχνιδια. Προσωπικά τα πονάω τα λεφτά για ενα game που κοστίζει 69.90 και δεν ξερω κατα ποσο θα το παίξω. Οσο για μερικά παιχνίδια είναι άλλη γοητεία το αυθεντικο. Παραδειγμα το final fantasy XIII το έχω προπαραγγείλει αυθεντικο σε πολύ καλη τιμή για τα ελληνικά δεδομένα. Αλλα είμαι σίγουρος οτι θα βγάλει τα λεφτά του. Αλλα σε πόσα games μπορείς να το κάνεις αυτό? Το μέγιστο σε 3 με 4 games. Αυτό δεν μπορεί να είναι αρκετό οταν έχεις τσαμπα τη δυνατοτητα να παιζεις με τα φιλαρακια σου τετραπλα απο tetris και olympics μέχρι call of duty και halo. Για οποιον πάντως έχει την οικονομική δυνατότητα ας το κάνει για το ps3 γιατί την είχα την κονσόλα και αξίζει περισσότερο το game απο το xbox 360. Aν δεν ήταν σπασμένο το xbox 360 δεν νομίζω να είχε τέτοια απήχηση, ασε που ξέρω πολλούς που έχουν παραπάνω απο μια xbox 360 κονσόλες, μια για Live, μια για αντεγραμμένα και μια για homebrew. Aλλα τώρα που το σπάσιμο του ps3 είναι στα σκαριά, άρχισαν να γίνονται τρελές πωλήσεις του ps3 και τα fat τα μηχανήματα έχουν γίνει ανάρπαστα. Δεν είναι ανάγκη να αγοράζεις κάποιο παιχνίδι με το που βγει. Περίμενε να πέσει η τιμή του. Δεν είναι ανάγκη να αγοράζεις από Ελλάδα. Υπάρχει και το εξωτερικό. Αν βιάζεσαι παίξε την αντιγραφή και μόλις πέσει η τιμή αγόρασέ το. Προσωπικά έχω να αγοράσω παιχνίδι με πάνω από 20Ε από τότε που βγήκε το Twilight Princess.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι ανάγκη να αγοράζεις κάποιο παιχνίδι με το που βγει. Περίμενε να πέσει η τιμή του.Δεν είναι ανάγκη να αγοράζεις από Ελλάδα. Υπάρχει και το εξωτερικό. Αν βιάζεσαι παίξε την αντιγραφή και μόλις πέσει η τιμή αγόρασέ το. Προσωπικά έχω να αγοράσω παιχνίδι με πάνω από 20Ε από τότε που βγήκε το Twilight Princess. Και εγω το ιδιο αλλα το εσπασα αυτο το ρεκορ προσφατα με την αγορα του Demon's Souls στα 60 ευρω. Απλα το -ηθελα- αυτο το παιχνιδι ΤΩΡΑ.
DeareN Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Τι λες τώρα? Twilight Princess? Δεν υπάρχουν πλέον τέτοια παιχνίδια, απο τα καλύτερα που έχω παιξει. Γενικά μου έχουν λήψει πολύ τα zelda και τα final fantasy. Δεν είμαι fun των fps και των action games αλλα απο οτι φαίνεται έχουν κατακλήσει την αγορά και στις 2 next gen κονσόλες... Παντως υπαρχουμ παιχνίδια που είναι priceless...
Προτεινόμενες αναρτήσεις