Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το playstation 2 ετυχε να το παρω το 2005 με το god of war και τοτε grand turismo

Δεν νομιζω να βγει κονσολα με τοσους πολλους ποιοτικους τιτλους αν παρουμε τα final fantasy , metal gear , blood omen , devil may cry , shadow of colossus ειναι απειρα , σε ενα videoclub να παει καποιος χανεται το ματι του απο τιτλους

Μεγαλο foul να συγκρινουν το xbox με το playstation2 , θα μας βαρανε και οι πετρες :-) , το xbox απετυχε γιατι δεν ειχε ουτε τον αριθμο ουτε την ποιοτητα των τιτλων του playstation 2

Με το χβοχ 360 αλλαξε η κατασταση , σε αυτο βοηθασαν και οι 3rd ωστε να σπασουν πολλα συμβολαια που ειχαν με το Playstation 2 , και καπως εξισορροπησε η κατασταση

Παντως η sony εξακολουθει να βγαζει τα καλυτερα παιχνιδια , γιατι σκαει τα πολλα λεφτα σε καθε exclusive που φτιαχνει , συν οτι εχει τα περισσοτερα studios στην κατοχη της , σε σχεση με τις microsoft

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
...το xbox απετυχε γιατι δεν ειχε ουτε τον αριθμο ουτε την ποιοτητα των τιτλων του playstation 2...

Το ΧΒΟΧ "απέτυχε" γιατί δεν έπιασε στην Ιαπωνία, για λόγους πολύ διαφορετικούς από την ποιότητα των παιχνιδιών... Είπαμε, όχι άλλο MGS!!!

Επεξ/σία από timekeeper
Ορθογραφία...
Δημοσ.

Έλεος ρε παιδιά, δεν σας έφταναν το ps3 και xbox 360 για να σφαζόσαστε.... επιστρατεύσατε και τις παλιές κονσόλες!!!

Δημοσ.
Έλεος ρε παιδιά, δεν σας έφταναν το ps3 και xbox 360 για να σφαζόσαστε.... επιστρατεύσατε και τις παλιές κονσόλες!!!

Mα γιατι? με ατακες οπως οι εξης πιστευω οτι αξιζει ο κοπος να βαλουμε κ λιγο απο last-gen wars...

Παντως η sony εξακολουθει να βγαζει τα καλυτερα παιχνιδια , γιατι σκαει τα πολλα λεφτα σε καθε exclusive που φτιαχνει , συν οτι εχει τα περισσοτερα studios στην κατοχη της , σε σχεση με τις microsoft

Το PS2 μέχρι πέρισι ανταγωνιζόταν σε πωλήσεις το 360 και θέλεται να μου πείτε τώρα ότι το xbox ήταν ίσο και/ή καλύτερο απο το PS2; [b']Δηλαδή τόσο fail είναι το 360;[/b]

Δεν έχεις και άδικο, αλλά πάει ανάλογα με το τι συνηθίζει κανείς από τα προηγούμενα χρόνια. Δηλαδή κάποιος που είχε ps1,ps2,ps3 δύσκολα το αποχωρίζεται... εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να κρίνω γιατί το x-box μόνο φατσικά το είχα δει. Εκτός του 360 για το οποίο έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια, οι προηγούμενες εκδόσεις δεν μ'άρεσαν ιδιαίτερα.

2eq7tih.jpg

Δημοσ.
Και παιδιά σας παρακαλώ, όχι άλλο MGS!!! Ακόμα κουβαλάω σαν τραύμα την τελική μάχη στο MGS1 του PS1, όταν μου είπε ότι δεν μπορώ να τον νικήσω επειδή διαβάζει τις σκέψεις μου και έπρεπε να βάλω το joypad στην άλλη θύρα... Ήμαρτον με τους Ιάπωνες...

Ο Psycho Mantis δεν ήταν ο τελικός κακός του MGS1 :o

PS: Για τα δεδομένα της εποχής, ήταν πανέξυπνο και το κόλπο με τον αριθμό της Meryl. Thumbs up!

Δημοσ.

Δεν υποστηριζω καμια κονσολα ακριβως γιατι τις εχω ολες και μιλαω με περισσοτερο αντικειμενικα κριτηρια αλλα μην -επιλεγεις- οτι θελεις φιλε dr_thodt.

Ο nzeppos ειπε αυτο

"Δηλαδή το "μεγάλο εύρος γούστου" είναι οι γιαπωνέζικες αηδίες?"

Απο αυτο και μονο καταλαβαινεις οτι το γουστο και οι επιλογες που κανετε, αν και καθαρα δικες σας και μαγκια σας, ειναι εξαιρετικα περιορισμενες και δεν μιλατε σωστα. Εχω περι τα 250 παιχνιδια στο PS2, καμια 60 στο GC και με το ζορι 10 στο Xbox.

Timekeeper, το Xbox απετυχε γιατι δεν ειχε αρκετους exclusive τιτλους για να δικαιολογησει καποιος gamer την αγορα του. Ο περισσοτερος κοσμος την αγορασε την κονσολα απο το brand name και -μονο- και στο γεγονος οτι ηταν η ισχυροτερη κονσολα απο θεμα hardware στην εποχη της. Εγω την ειχα αγορασει συγκεκριμενα για OTOGI και Νinja Gaiden. Ενδιαμεσα επεσαν και αλλα διαμαντακια οπως το Strangers Wrath (και οχι το Phantom Dust ηταν απλα σουπερ μετριοτητα και τιποτε αλλο) αλλα τιποτα το ιδιαιτερο μετα απο αυτα.

Ξερω οτι μιλαμε για γουστα αλλα μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Το PS2 χαλαρα ηταν ο νικητης και με τεραστια διαφορα κιολας απο τις αλλες 2 κονσολες και παντα με αντικειμενικα κριτηρια ενω το GC ειχε αρκετα μεγαλο αριθμο uber exclusive και cult τιτλων.

Δημοσ.

Timekeeper, το Xbox απετυχε γιατι δεν ειχε αρκετους exclusive τιτλους για να δικαιολογησει καποιος gamer την αγορα του.

Το Xbox δεν απέτυχε καθόλου. Πέτυχε τον κύριο στόχο του. Αυτό που ήθελε η Μ$ ήταν να κλέψει τους πελάτες της Sony και για να το κάνει χρησιμοποίησε το Xbox. Το πέταξε στο κόστος και με μερικά παραπάνω features από το PS2 μόνο και μόνο για να τραβήξει κόσμο για να αγοράσουν το 360 που ήταν ήδη υπό κατασκευή.

Δημοσ.

Παιδιά ο νικητής ήταν ξεκάθαρα το PS2. Λόγω exclusives και 3rd party support. Το Xbox ήταν αποτυχία λόγω της μικρής γκάμας παιχνιδιών του. Αν και είχε παιχνίδια που έφταναν επίπεδο 360 στα γραφικά...

Δημοσ.

Grandgamer το λεω απο την μερια σαν κονσολα gaming και δεν μιλαω σκετο με αριθμους. Δυσκολα θα βρεις καποιον να θελει να αγορασει ενα Χbox σημερα σε αντιθεση με το PS2 που θα το αγοραζε ανετα ο οποιοσδηποτε. Το βλεπεις και στα μαγαζια εξαλου. Ειναι η μοναδικη last gen κονσολα που πουλαει ακομα και σημερα και επειδη ειναι φθηνη αλλα και επειδη ειναι -σιγουρο- οτι διαθετει τα παντα απο gaming. Ποιοτηκο gaming σε ποσοτητα.

Δημοσ.
Με τον όρο ποικιλία εννοείς καθαρά των αριθμό διαθέσιμων τίτλων; Αν ναι, τότε είναι όπως τα λες. Βέβαια μην ξεχνάς ότι πάρα μα πάρα μα πάρα πολλά παιχνίδια του PS2 ήταν κλώνοι και φτηνές απομιμήσεις κορυφαίων τίτλων (του PS2). Και παιδιά σας παρακαλώ, όχι άλλο MGS!!! Ακόμα κουβαλάω σαν τραύμα την τελική μάχη στο MGS1 του PS1, όταν μου είπε ότι δεν μπορώ να τον νικήσω επειδή διαβάζει τις σκέψεις μου και έπρεπε να βάλω το joypad στην άλλη θύρα... Ήμαρτον με τους Ιάπωνες...

Εσύ με τον όρο ποικιλία αυτό καταλαβαίνεις;

Εννοώ αυτό ακριβώς που σημαίνει.

Περισσότεροι καλοι διαθέσιμοι τίτλοι σε περισσότερα είδη.

Δημοσ.

Νομίζω ότι κάνετε λάθος συγκρίσεις. Κάθε κονσόλα έχει τους δυνατούς της τίτλους, από την πιο παλιά μέχρι και την πιο νέα. Θα ήταν πιο έγκυρο να αναφέρονται τα υπέρ και τα κατά της κάθε μιας από την δική σας οπτική γωνία...

Δεν συμφωνώ με τους χαρακτηρισμούς "αποτυχία", "καλύτερη η μια από την άλλη", κτλ. Μου ακούγονται καθαρά υποκειμενικοί.

Υ.Γ. Δεν τάσσομαι υπέρ της μιας ή της άλλης κονσόλας. Όλες έχουν κάτι να πουν, για το οποίο αξίζουν :-)

Δημοσ.
Εσύ με τον όρο ποικιλία αυτό καταλαβαίνεις;

Εννοώ αυτό ακριβώς που σημαίνει.

Περισσότεροι καλοι διαθέσιμοι τίτλοι σε περισσότερα είδη.

Σου γράφω την γνώμη μου και το κόβω εδώ. Τα πολύ περισσότερα είδη στα οποία αναφέρεσαι ποια ακριβώς είναι; Ξεφεύγουν από τα Platform, Shooters, RPG, Sports κτλ; Αν ναι πάω πάσο... Αλλά, για πολλές εταιρίες το PS2 λόγω της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ βάσης χρηστών, ήταν μια καλή ευκαιρία για αρπαχτή. Στο PS2, παιχνίδια έχει βγάλει και η κουτσή η Mary. Δεν μειώνω την αξία του PS2, σε καμία περίπτωση. Αλλά όχι και αποτυχία το ΧΒΟΧ1 επειδή δεν είχε jRPGs... Γιατί, αυτός ήταν ο λόγος που δεν πούλησε καθόλου στην Ιαπωνία. Και από hardware ήταν επίσης μπροστά. Μην ξεχνάς ότι υπάρχει ακόμη κόσμος που παίζει online multiplayer στο ΧΒΟΧ1!!! Προσωπικά, το ΧΒΟΧ1 ήταν αυτό που με έκανε να αγοράσω ΧΒΟΧ360 και το ΧΒΟΧ360 αυτό που με έκανε να αγοράσω PS3!!!

Δημοσ.
Δεν υποστηριζω καμια κονσολα ακριβως γιατι τις εχω ολες και μιλαω με περισσοτερο αντικειμενικα κριτηρια αλλα μην -επιλεγεις- οτι θελεις φιλε dr_thodt.

Ο nzeppos ειπε αυτο

"Δηλαδή το "μεγάλο εύρος γούστου" είναι οι γιαπωνέζικες αηδίες?"

Απο αυτο και μονο καταλαβαινεις οτι το γουστο και οι επιλογες που κανετε, αν και καθαρα δικες σας και μαγκια σας, ειναι εξαιρετικα περιορισμενες και δεν μιλατε σωστα. Εχω περι τα 250 παιχνιδια στο PS2, καμια 60 στο GC και με το ζορι 10 στο Xbox.

Timekeeper, το Xbox απετυχε γιατι δεν ειχε αρκετους exclusive τιτλους για να δικαιολογησει καποιος gamer την αγορα του. Ο περισσοτερος κοσμος την αγορασε την κονσολα απο το brand name και -μονο- και στο γεγονος οτι ηταν η ισχυροτερη κονσολα απο θεμα hardware στην εποχη της. Εγω την ειχα αγορασει συγκεκριμενα για OTOGI και Νinja Gaiden. Ενδιαμεσα επεσαν και αλλα διαμαντακια οπως το Strangers Wrath (και οχι το Phantom Dust ηταν απλα σουπερ μετριοτητα και τιποτε αλλο) αλλα τιποτα το ιδιαιτερο μετα απο αυτα.

Ξερω οτι μιλαμε για γουστα αλλα μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Το PS2 χαλαρα ηταν ο νικητης και με τεραστια διαφορα κιολας απο τις αλλες 2 κονσολες και παντα με αντικειμενικα κριτηρια ενω το GC ειχε αρκετα μεγαλο αριθμο uber exclusive και cult τιτλων.

1. Επελεξα μερικες non-sense/"cult" ατακες που ουδεμια σχεση εχουν με αυτο που συζηταμε απλα για να δειξω οτι μερικοι λενε οτι τους κατεβει εδω μεσα.

2. Συνεχιζω να πιστευω οτι το XBOX ηταν must κονσολα για καθε hardcore gamer κ δεν προκειται να αλλαξει η γνωμη μου...οπως ειπα κ νωριτερα το θεμα ειναι καθαρα υποκειμενικο (οπως το οτι εσενα δεν σου αρεσε το εκπληκτικο ΙΜΟ Phantom Dust) - προσωπικα εχω πολυ καλες αναμνησεις απο την κονσολα της MS.

3. Ποτε δεν ειπα οτι το XBOX ηταν καλυτερο απο το PS2.

Δημοσ.

Το xbox ηταν πολυ πιο δυνατο απο το ps2 , και πιο αξιοπιστο σαν κατασκευη ειχε ολα τα χαρακτηριστικα για να κυριαρχησει την προηγουμενη γενια

Η ms δεν τα αξοποιησε προς οφελος του , το ειχε παρει αψηφιστα το θεμα με τους 3rd parties ,βεβαια τωρα εμαθαν τα λαθη τους παρελθοντος

Ακομα και στους 3rd parties να συγκρινει καποιος το αριθμο των exclusives των 2 κονσολων βγαζει συμπερασμα

Ενα πραγμα μου κανει περισσοτερη εντυπωση πως το xbox ηταν μια απο τις πιο αξιοπιστες κατασκευαστικα κονσολες που κυκλοφορησαν , ενω το 360 βγηκε το εντελως αντιθετο..

Δημοσ.
Σου γράφω την γνώμη μου και το κόβω εδώ. Τα πολύ περισσότερα είδη στα οποία αναφέρεσαι ποια ακριβώς είναι; Ξεφεύγουν από τα Platform, Shooters, RPG, Sports κτλ; Αν ναι πάω πάσο... Αλλά, για πολλές εταιρίες το PS2 λόγω της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ βάσης χρηστών, ήταν μια καλή ευκαιρία για αρπαχτή. Στο PS2, παιχνίδια έχει βγάλει και η κουτσή η Mary. Δεν μειώνω την αξία του PS2, σε καμία περίπτωση. Αλλά όχι και αποτυχία το ΧΒΟΧ1 επειδή δεν είχε jRPGs... Γιατί, αυτός ήταν ο λόγος που δεν πούλησε καθόλου στην Ιαπωνία. Και από hardware ήταν επίσης μπροστά. Μην ξεχνάς ότι υπάρχει ακόμη κόσμος που παίζει online multiplayer στο ΧΒΟΧ1!!! Προσωπικά, το ΧΒΟΧ1 ήταν αυτό που με έκανε να αγοράσω ΧΒΟΧ360 και το ΧΒΟΧ360 αυτό που με έκανε να αγοράσω PS3!!!

Δεν έγραψα πουθενά ότι το Xbox ήταν αποτυχία επειδή δεν είχε jRPG.

Πέρα από τα δυτικά RPG(που και σε αυτό το είδος μιλάμε για 5-6 παιχνίδια που υπάρχουν όλα σε υπολογιστή) και τα shooters σε ποια είδη είχε περισσότερους καλούς τίτλους το Xbox;

Αλήθεια έχεις PS2;

---------- Προσθήκη στις 17:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:07 ----------

2. Συνεχιζω να πιστευω οτι το XBOX ηταν must κονσολα για καθε hardcore gamer κ δεν προκειται να αλλαξει η γνωμη μου...οπως ειπα κ νωριτερα το θεμα ειναι καθαρα υποκειμενικο (οπως το οτι εσενα δεν σου αρεσε το εκπληκτικο ΙΜΟ Phantom Dust) - προσωπικα εχω πολυ καλες αναμνησεις απο την κονσολα της MS.

Όλες οι κονσόλες είναι must για κάθε hardcore gamer.

Κάθε μία έχει παιχνίδια που αξίζει να παίξεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...