NickTG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή το "μεγάλο εύρος γούστου" είναι οι γιαπωνέζικες αηδίες? Το ότι εσένα δεν σου αρέσουν σίγουρα δεν τα κάνει αηδίες. Σε ποια είδη ήταν καλύτερο το Xbox από το PS2; Τα είχες και τα 2; ---------- Προσθήκη στις 00:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:51 ---------- Τα παιχνιδια στις αλλες 2 κονσολες ηταν υπερβολικα πολλα και ποιοτικα για να ασχοληθεις με το Xbox. Και το Xbox είχε παιχνίδια που άξιζαν να ασχοληθείς μαζί τους. Όχι όσα το PS2 αλλά είχε αρκετά.
nzeppos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Όχι, δεν τα είχα και τα δύο αφού λόγω αρχών δεν ακουμπάω το οτιδήποτε $ony. Είχαν όμως όλοι οι φίλοι και γνωστοί και είδα σχεδόν ό,τι ήθελα να δω. Για μένα δεν υπήρχε δίλημμα ανάμεσα στα δύο, δεδομένου ότι το Xbox το ήθελα 50% για παιχνίδια και 50% σαν media center (βλ. XBMC) με μεγάλο εσωτερικό σκληρό. Τώρα αν το PS2 υπερείχε ξεκάθαρα στους γιαπωνέζικους τίτλους, ποσώς με ενδιέφερε, αφού αυτού του είδους τα παιχνίδια ποτέ δεν μου άρεσαν (με εξαίρεση κάποια ελάχιστα jrpgs).
ikaruga24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ειτε το θελεις ειτε οχι το μεγαλο ευρος καλυπτει -τα παντα- και το Xbox επασχε πολυ σε αυτον τον τομεα. Μας ειχε πηξει στις αμερικανικες μπαρουφες και δεν υπηρχε σχεδον καθολου δυνατοτητα να παρεις κατι απο παντου. Η θα επαιρνες αμερικανια ή δεν θα επαιρνες τιποτα και απλα θα κοιτουσες στις αλλες κονσολες που καλως η κακως καλυπταν -ολα- τα γουστα και ειδικα το PS2. ---------- Προσθήκη στις 01:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:57 ---------- Όχι, δεν τα είχα και τα δύο αφού λόγω αρχών δεν ακουμπάω το οτιδήποτε $ony. Είχαν όμως όλοι οι φίλοι και γνωστοί και είδα σχεδόν ό,τι ήθελα να δω. Για μένα δεν υπήρχε δίλημμα ανάμεσα στα δύο, δεδομένου ότι το Xbox το ήθελα 50% για παιχνίδια και 50% σαν media center (βλ. XBMC) με μεγάλο εσωτερικό σκληρό. Τώρα αν το PS2 υπερείχε ξεκάθαρα στους γιαπωνέζικους τίτλους, ποσώς με ενδιέφερε, αφού αυτού του είδους τα παιχνίδια ποτέ δεν μου άρεσαν (με εξαίρεση κάποια ελάχιστα jrpgs). Φανταζομαι γνωριζεις οτι Resident Evil, Metal Gear Solid και αλλα πολλα τετοια ειναι απο japan μερια σωστα?
NickTG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Όχι, δεν τα είχα και τα δύο αφού λόγω αρχών δεν ακουμπάω το οτιδήποτε $ony. Είχαν όμως όλοι οι φίλοι και γνωστοί και είδα σχεδόν ό,τι ήθελα να δω. Για μένα δεν υπήρχε δίλημμα ανάμεσα στα δύο, δεδομένου ότι το Xbox το ήθελα 50% για παιχνίδια και 50% σαν media center (βλ. XBMC) με μεγάλο εσωτερικό σκληρό. Τώρα αν το PS2 υπερείχε ξεκάθαρα στους γιαπωνέζικους τίτλους, ποσώς με ενδιέφερε, αφού αυτού του είδους τα παιχνίδια ποτέ δεν μου άρεσαν (με εξαίρεση κάποια ελάχιστα jrpgs). Δηλαδή τι είδες; Σε τι ήταν καλύτερο το Xbox; Σε ποια είδη; Εσένα ποια είδη σου αρέσουν; Ευτυχώς που η Micro$oft είναι αγία... Κάργα αντικειμενικότητα...
dr_thodt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Η "μαχη" θα τελειωσε οταν κυκλοφορησουν οι επομενες κονσολες της MS και Sony. Τοτε μονο θα βγουν σωστα συμπερασματα οπως και το PS2 ειναι βασιλιας της προηγουμενης γενιας (ασχετα αν -επρεπε- να εχεις και ενα GC για την πληρη γκαμα με το Xbox να ειναι καλη επενδυση αν δεν εισαι υπερβολικα απαιτητικος και gamer με μεγαλο ευρος γουστου). Προς το παρων ομως κατα γενικη ομολογια το PS3 υπερεχει σε exclusive (οπου και συμφωνω γι αυτο το πηρα κιολας) ενω το X360 εχει καλυτερες εκδοσεις αρκετων multiplatform παιχνιδιων και με ορισμενα αξιολογα exclusive. Παντως και οι 2 κονσολες δεν ειναι "κακη" επιλογη. Οποια και να παρεις σιγουρα κατι θα βρεις να παιξεις. 1. To πρωτο ΧΒΟΧ ηταν must για καθε hardcore gamer οσο ηταν κ το GC - εδω μιλαμε για games-σταθμους οπως Halo 1/2, Ninja Gaiden, SW: KOTOR συν μερικα εκπληκτικα πιο cult παιχνιδια οπως τα DOA3, Panzer Dragoon Orta, Jet Set Radio Future, Otogi 1/2, Phantom Dust, Crimson Skies, PGR2 και επισης η πλειοψηφια των multiplatform games που κατα 90% ηταν καλυτερα απο τα 2 αλλα μηχανηματα με standard features οπως 480p, 16:9 support. 2. Οσο για το οτι υπερεχει το PS3 σε exclusives - αριθμητικα ναι αν αφαιρεσεις τα console-exclusives του 360 (αν κ το 2010-11 η MS φαινεται να θελει να εμπλουτισει την ηδη πολυ καλη ΙΜΟ exclusive library του 360) αλλα δεν νομιζω να ειναι κοινα αποδεκτο οτι εχει καλυτερα ή υψηλοτερης ποιοτητας exclusives - αυτο ειναι 1. καθαρα υποκειμενικο και 2. αν δεν παιζεις games σε PC τοτε το 360 προσφερει ακομα περισσοτερα. Πολλα ΑΑΑ franchises νεα κ παλιοτερα τωρα πια καλως ή κακως ειναι multiplatform οποτε τα exclusives πλεον ειναι το κερασακι στην τουρτα σε αντιθεση με την προηγουμενη γενια που τα exclusives επαιξαν πολυ μεγαλυτερο ρολο στο ποιος κριθηκε "νικητης" αναμεσα στα 3 μηχανηματα.
nzeppos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Φανταζομαι γνωριζεις οτι Resident Evil, Metal Gear Solid και αλλα πολλα τετοια ειναι απο japan μερια σωστα? Ξέρω πολύ καλά ποια είναι τα γιαπωνέζικα παιχνίδια. Από αυτά έχω τελειώσει το πρώτο MGS (σε PS1) και το MGS2 σε XBOX. Δεν έχω παίξει ποτέ κανένα RE πάνω από 5', γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου. Ο καθένας έχει τα γούστα του. Εγώ είμαι περισσότερο των "δυτικών" παιχνιδιών.
timekeeper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Σταθμοί κατ εμέ στο ΧΒΟΧ1 και το κόβω εδώ γιατί θα ξεφύγουμε: Halo 1, Thief 3 και φυσικά Oddworld Stranger's Wrath το πιο υποτιμημένο αριστούργημα που ούτε καν μπήκαν στον κόπο να το συμπεριλάβουν στο compatibility list του Χ360.
timekeeper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 μπρο ειχε? Όχι βέβαια... Είχαμε άλλα διπλά...
NickTG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή δεν είχε μεγαλύτερο αριθμό αριστουργημάτων και σταθμών το PS2; Μήπως κοιτάτε λίγο υποκειμενικά τα πράγματα; Και εμένα μου άρεσε περισσότερο το N64 και το GameCube από τα αντίστοιχα της Sony αλλά την ποικιλία που είχαν τα PS1 & PS2 δεν την είχαν.
GrandGamer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Το PS2 μέχρι πέρισι ανταγωνιζόταν σε πωλήσεις το 360 και θέλεται να μου πείτε τώρα ότι το xbox ήταν ίσο και/ή καλύτερο απο το PS2; Δηλαδή τόσο fail είναι το 360;
Claymore123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί κοιτάτε όλοι το παρελθόν για να δώσετε αξία στο κονσερβοκούτι σας , ο λόγος που πολλοί παίρνουν κονσόλα είναι τα exclusive games, ποια κονσόλα έχει περισσότερα....
GrandGamer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί κοιτάτε όλοι το παρελθόν για να δώσετε αξία στο κονσερβοκούτι σας , ο λόγος που πολλοί παίρνουν κονσόλα είναι τα exclusive games, ποια κονσόλα έχει περισσότερα.... Δεν έχει σημασία ποια έχει τα περισσότερα αλλά πια θέλεις να παίξεις εσύ. Εκτός αυτού πολλοί προτειμούν το 360 γιατί είναι πιο φτηνό και μπορείς να το έχεις και σαν ένα απλό media center.
Claymore123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχει σημασία ποια έχει τα περισσότερα αλλά πια θέλεις να παίξεις εσύ. Εκτός αυτού πολλοί προτειμούν το 360 γιατί είναι πιο φτηνό και μπορείς να το έχεις και σαν ένα απλό media center. Δεν έχεις και άδικο, αλλά πάει ανάλογα με το τι συνηθίζει κανείς από τα προηγούμενα χρόνια. Δηλαδή κάποιος που είχε ps1,ps2,ps3 δύσκολα το αποχωρίζεται... εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να κρίνω γιατί το x-box μόνο φατσικά το είχα δει. Εκτός του 360 για το οποίο έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια, οι προηγούμενες εκδόσεις δεν μ'άρεσαν ιδιαίτερα.
timekeeper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή δεν είχε μεγαλύτερο αριθμό αριστουργημάτων και σταθμών το PS2; Μήπως κοιτάτε λίγο υποκειμενικά τα πράγματα; Και εμένα μου άρεσε περισσότερο το N64 και το GameCube από τα αντίστοιχα της Sony αλλά την ποικιλία που είχαν τα PS1 & PS2 δεν την είχαν. Με τον όρο ποικιλία εννοείς καθαρά των αριθμό διαθέσιμων τίτλων; Αν ναι, τότε είναι όπως τα λες. Βέβαια μην ξεχνάς ότι πάρα μα πάρα μα πάρα πολλά παιχνίδια του PS2 ήταν κλώνοι και φτηνές απομιμήσεις κορυφαίων τίτλων (του PS2). Και παιδιά σας παρακαλώ, όχι άλλο MGS!!! Ακόμα κουβαλάω σαν τραύμα την τελική μάχη στο MGS1 του PS1, όταν μου είπε ότι δεν μπορώ να τον νικήσω επειδή διαβάζει τις σκέψεις μου και έπρεπε να βάλω το joypad στην άλλη θύρα... Ήμαρτον με τους Ιάπωνες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις