Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τελικα που καταληξαμε και τι συμπερασμα βγαλεμε για το vs μετα απο 1092 σελιδες, 10920 post και σχεδον 3 χρονια?

Νομίζω ειναι πολύ νωρίς ακόμα η μάχη είναι δύσκολη για ασφαλή συμπεράσατα νομίζω θα πρ'επει να ξεπεράσουμε τα 6.106.545 post.

Δηλαδή 250 χρόνια και βάλε ισώς οι ιστορικοί του μέλλοντος δώσουν μια απάντηση ποιος ξέρει..

Δημοσ.
Νομίζω ειναι πολύ νωρίς ακόμα η μάχη είναι δύσκολη για ασφαλή συμπεράσατα νομίζω θα πρ'επει να ξεπεράσουμε τα 6.106.545 post.

Δηλαδή 250 χρόνια και βάλε ισώς οι ιστορικοί του μέλλοντος δώσουν μια απάντηση ποιος ξέρει..

Η "μαχη" θα τελειωσε οταν κυκλοφορησουν οι επομενες κονσολες της MS και Sony. Τοτε μονο θα βγουν σωστα συμπερασματα οπως και το PS2 ειναι βασιλιας της προηγουμενης γενιας (ασχετα αν -επρεπε- να εχεις και ενα GC για την πληρη γκαμα με το Xbox να ειναι καλη επενδυση αν δεν εισαι υπερβολικα απαιτητικος και gamer με μεγαλο ευρος γουστου).

Προς το παρων ομως κατα γενικη ομολογια το PS3 υπερεχει σε exclusive (οπου και συμφωνω γι αυτο το πηρα κιολας) ενω το X360 εχει καλυτερες εκδοσεις αρκετων multiplatform παιχνιδιων και με ορισμενα αξιολογα exclusive. Παντως και οι 2 κονσολες δεν ειναι "κακη" επιλογη. Οποια και να παρεις σιγουρα κατι θα βρεις να παιξεις.

Δημοσ.
...... οπως και το PS2 ειναι βασιλιας της προηγουμενης γενιας (ασχετα αν -επρεπε- να εχεις και ενα GC για την πληρη γκαμα με το Xbox να ειναι καλη επενδυση αν δεν εισαι υπερβολικα απαιτητικος και gamer με μεγαλο ευρος γουστου).

Ε όχι και καλύτερο το PS2 από το ΧΒΟΧ1...

Δημοσ.
Eλπιζω να μιλας ειρωνικα timekeeper.

Κυριολεκτώ, ειδικά αυτό που λες για το εύρος είναι τελείως λάθος, αλλά άστο καλύτερα γιατί θα χρειαστούμε νέο thread...

Δημοσ.
Κυριολεκτώ, ειδικά αυτό που λες για το εύρος είναι τελείως λάθος, αλλά άστο καλύτερα γιατί θα χρειαστούμε νέο thread...

Δεν ξερω για εσενα αλλα το δικο μου Xbox (ναι τις ειχα και εχω ακομα ολες τις κονσολες της προηγουμενης γενιας) ετρωγε απειρη σκονη και εβγαινε μονο για Dead or alive 3 και OTOGI. Μετα δεν ειχε σχεδον τιποτε αλλο απο japan μερια και εχει απιστευτη ελειψη απο παιχνιδια αριστουργηματα οπως Okami, Zelda, ICO καθως και japan RPG κτλ. Απο αμερικανιες βεβαια καλα πηγαινε αλλα δεν...μεχρι εκει.

Τα παιχνιδια στις αλλες 2 κονσολες ηταν υπερβολικα πολλα και ποιοτικα για να ασχοληθεις με το Xbox.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...