Bourdoulas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Xbox360 ftw... die PS3!!! oh no... wait... PS3 ftw!!! die xbox die!!! ooooooooh nope.... wait wait... PC = best.... εεεε ή κάπως έτσι...
GrandGamer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Xbox360 ftw... die PS3!!! oh no... wait... PS3 ftw!!! die xbox die!!! ooooooooh nope.... wait wait... PC = best.... εεεε ή κάπως έτσι... Ακριβώς έτσι βασικά
gherudos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Σε λίγες εβδομάδες που έρχονται τα καλά παιχνίδια να δούμε τι θα γίνει... Just a quick note - Sony has confirmed that sales of the Playstation have hit 33.5 million worldwide. Perhaps Dille was right about them closing in on Xbox 360 sooner rather than later. http://www.maxconsole.net
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Καλά η κάθε εταιρία δίνει οτι νούμερα θέλει. Το vgchartz δίνει 31 και κάτι.
timekeeper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Καλά η κάθε εταιρία δίνει οτι νούμερα θέλει. Το vgchartz δίνει 31 και κάτι. Από το Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Ps3#cite_note-WorldSales-1
Periklitos25 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Τελικα που καταληξαμε και τι συμπερασμα βγαλεμε για το vs μετα απο 1092 σελιδες, 10920 post και σχεδον 3 χρονια? Νομίζω ειναι πολύ νωρίς ακόμα η μάχη είναι δύσκολη για ασφαλή συμπεράσατα νομίζω θα πρ'επει να ξεπεράσουμε τα 6.106.545 post. Δηλαδή 250 χρόνια και βάλε ισώς οι ιστορικοί του μέλλοντος δώσουν μια απάντηση ποιος ξέρει..
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Από το Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Ps3#cite_note-WorldSales-1 Και αυτό link προς το site της Sony είναι. Εδώ έλεγαν οτι το GTA IV πούλησε 3 προς 1 σε σχέση με το Xbox, ενώ στη Microsoft έλεγαν ακριβώς το αντίθετο...
ikaruga24 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Νομίζω ειναι πολύ νωρίς ακόμα η μάχη είναι δύσκολη για ασφαλή συμπεράσατα νομίζω θα πρ'επει να ξεπεράσουμε τα 6.106.545 post.Δηλαδή 250 χρόνια και βάλε ισώς οι ιστορικοί του μέλλοντος δώσουν μια απάντηση ποιος ξέρει.. Η "μαχη" θα τελειωσε οταν κυκλοφορησουν οι επομενες κονσολες της MS και Sony. Τοτε μονο θα βγουν σωστα συμπερασματα οπως και το PS2 ειναι βασιλιας της προηγουμενης γενιας (ασχετα αν -επρεπε- να εχεις και ενα GC για την πληρη γκαμα με το Xbox να ειναι καλη επενδυση αν δεν εισαι υπερβολικα απαιτητικος και gamer με μεγαλο ευρος γουστου). Προς το παρων ομως κατα γενικη ομολογια το PS3 υπερεχει σε exclusive (οπου και συμφωνω γι αυτο το πηρα κιολας) ενω το X360 εχει καλυτερες εκδοσεις αρκετων multiplatform παιχνιδιων και με ορισμενα αξιολογα exclusive. Παντως και οι 2 κονσολες δεν ειναι "κακη" επιλογη. Οποια και να παρεις σιγουρα κατι θα βρεις να παιξεις.
timekeeper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 ...... οπως και το PS2 ειναι βασιλιας της προηγουμενης γενιας (ασχετα αν -επρεπε- να εχεις και ενα GC για την πληρη γκαμα με το Xbox να ειναι καλη επενδυση αν δεν εισαι υπερβολικα απαιτητικος και gamer με μεγαλο ευρος γουστου). Ε όχι και καλύτερο το PS2 από το ΧΒΟΧ1...
timekeeper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Eλπιζω να μιλας ειρωνικα timekeeper. Κυριολεκτώ, ειδικά αυτό που λες για το εύρος είναι τελείως λάθος, αλλά άστο καλύτερα γιατί θα χρειαστούμε νέο thread...
ikaruga24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Κυριολεκτώ, ειδικά αυτό που λες για το εύρος είναι τελείως λάθος, αλλά άστο καλύτερα γιατί θα χρειαστούμε νέο thread... Δεν ξερω για εσενα αλλα το δικο μου Xbox (ναι τις ειχα και εχω ακομα ολες τις κονσολες της προηγουμενης γενιας) ετρωγε απειρη σκονη και εβγαινε μονο για Dead or alive 3 και OTOGI. Μετα δεν ειχε σχεδον τιποτε αλλο απο japan μερια και εχει απιστευτη ελειψη απο παιχνιδια αριστουργηματα οπως Okami, Zelda, ICO καθως και japan RPG κτλ. Απο αμερικανιες βεβαια καλα πηγαινε αλλα δεν...μεχρι εκει. Τα παιχνιδια στις αλλες 2 κονσολες ηταν υπερβολικα πολλα και ποιοτικα για να ασχοληθεις με το Xbox.
nzeppos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή το "μεγάλο εύρος γούστου" είναι οι γιαπωνέζικες αηδίες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις