mindtrapper Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μπορεί να φάω flame αλλά επειδή δεν έχω τη δύναμη αυτή τη στιγμή να μελετήσω όλο το thread, μπορεί να μου πει κάποιος ποια από τις δυο κονσόλες αξίζει να πάρει κάποιος αυτή τη στιγμή; Τείνω προς PS3 για God of War 1+2 (remastered) και 3 τον Μάρτη. Επίσης Assassins Creed 2. Μπορεί κάποιο από τα δυο να παίξει βίντεο σε x264 mkv container nero aac ήχο; Ακόμα και με μοντίφες, δε με πειράζει. Please help να κάνω μια επιλογή σύντομα.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μπορεί να φάω flame αλλά επειδή δεν έχω τη δύναμη αυτή τη στιγμή να μελετήσω όλο το thread, μπορεί να μου πει κάποιος ποια από τις δυο κονσόλες αξίζει να πάρει κάποιος αυτή τη στιγμή; Τείνω προς PS3 για God of War 1+2 (remastered) και 3 τον Μάρτη. Επίσης Assassins Creed 2. Μπορεί κάποιο από τα δυο να παίξει βίντεο σε x264 mkv container nero aac ήχο; Ακόμα και με μοντίφες, δε με πειράζει. Please help να κάνω μια επιλογή σύντομα. Oρίστε ένα παλιότερο post που είχα κάνει. Ελπίζω να σε βοηθήσει να αποφασίσεις. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3073510&postcount=6845
gherudos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Το post σου είναι αρκετά παλιό και σε μερικά σημεία γράφεις ότι να ναι πχ: - Blu-Ray, που είναι χρήσιμο μόνο αν έχεις HDTV και θέλεις να δείς ταινίες σε υψηλή ανάλυση. Δηλαδή δεν έχεις HDTV και πας και μου παίρνεις 360/PS3?Απλά τραγικό. - Μερικά κορυφαία exclusives (MGS4, Uncharted, Uncharted 2, God of War 3, GT5). Μερικά;Μόνο μερικά; Little Big Planet,Buzz Παγκόσμιο Κουίζ,MGS4, Uncharted, Uncharted 2, God of War 3, GT5,Heavenly Sword,Infamous,Siren,Singstar,Killzone 2,Resistance 2,Final Fantasy XIII Versus,Flower κι ένα σωρό άλλα που βαριέμαι να γράψω. -Motion Controls (Δεν έχει αξιοποιηθεί επαρκώς, αν και έχει πλάκα σε μερικά παιχνίδια). Μια χαρά έχει αξιοποιηθεί και προσφέρει και 1:1 motion sensing.Επίσης το Playstation Arc έρχεται... - Μεγάλη σε όγκο κονσόλα. Ειλικρινά το παραπάνω είναι επιχείρημα;Εγώ έχω και τις 2 κονσόλες και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι το 360 είναι πιο βαρύ και πιο ογκώδες.Επίσης το PS3 είναι πιο στυλάτο. - Όχι τόσο πολλά παιχνίδια σε σύγκριση με το Xbox. Αυτό κι αν είναι αστείο... - Οι devs δυσκολεύονται να προγραμματίζουν παιχνίδια για το PS3, με την πιθανότητα να χαθούν κάποιοι καλοί 3rd party τίτλοι στο μέλλον. Ναι γι αυτό πλέον όλα τα παιχνίδια είναι multiplatform - Υψηλή τιμή λόγω features που όμως δεν ενδιαφέρουν κανέναν. 239E με σκληρό δίσκο είναι υψηλή τιμή;Τα features του δεν ενδιαφέρουν κανένα;ΟΚ αυτό είναι πραγματικά αστείο... - Μερικοί μισούν το PS3 (όπως εγώ), το κοροϊδεύουν (εγώ), και ίσως να κοροϊδεύουν και τους κατόχους τους (όχι εγώ, δεν είμαι κόπανος) (μην το πάρεις στα σοβαρά, προφανώς κάνω πλάκα). Πολύ σοβαρό επιχείρημα!Μην πάρεις PS3 γιατί θα σε κοροιδεύουν... - Το PS3 έχει καλύτερα γραφικά/ είναι δυνατότερο. Κανένα παιχνίδι που έχει βγεί στο PS3 μέχρι τώρα δεν είναι καλύτερο απο αυτά που έχουν βγεί στο 360, όλα τα multiplatform μοιάζουν ακριβώς το ίδιο και στα δύο συστήματα. Επίσης οι devs χρειάζονται περισσότερο χρόνο να κατανοήσουν τις δυνατότητες του PS3, με αποτέλεσμα το χάσιμο χρόνο και χρήματος. 1 λέξη κι ένας αριθμός: Uncharted 2
Tilemaxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Το post σου είναι αρκετά παλιό και σε μερικά σημεία γράφεις ότι να ναι πχ: Δηλαδή δεν έχεις HDTV και πας και μου παίρνεις 360/PS3?Απλά τραγικό. Ξέρεις πόσοι έχουν next gen κονσόλα χωρίς HDTV? Το post σου είναι αρκετά παλιό και σε μερικά σημεία γράφεις ότι να ναι πχ: Μερικά;Μόνο μερικά; Little Big Planet,Buzz Παγκόσμιο Κουίζ,MGS4, Uncharted, Uncharted 2, God of War 3, GT5,Heavenly Sword,Infamous,Siren,Singstar,Killzone 2,Resistance 2,Final Fantasy XIII Versus,Flower κι ένα σωρό άλλα που βαριέμαι να γράψω. Τα μισά είναι μπούρδες. Μια χαρά έχει αξιοποιηθεί και προσφέρει και 1:1 motion sensing.Επίσης το Playstation Arc έρχεται... Δεν είναι 1:1. Ειλικρινά το παραπάνω είναι επιχείρημα;Εγώ έχω και τις 2 κονσόλες και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι το 360 είναι πιο βαρύ και πιο ογκώδες.Επίσης το PS3 είναι πιο στυλάτο. Το fat είναι σίγουρα ποιο βαρύ και κακόγουστο. 239E με σκληρό δίσκο είναι υψηλή τιμή;Τα features του δεν ενδιαφέρουν κανένα;ΟΚ αυτό είναι πραγματικά αστείο... Σκέτο θα το πάρει? 1 λέξη κι ένας αριθμός: Uncharted 2 Εδώ συμφωνώ.
gherudos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 HDTV και κονσόλα νέας γενιάς πάνε πακέτο,αλλιώς ποιός ο λόγος να αγοράσεις μια κονσόλα νέας γενιάς όταν δεν πρόκειται να παίξεις μαζί της όπως θα έπρεπε. Τα μισά μπορεί να είναι μπούρδες για σένα,για εμένα όπως και για πολλούς άλλους ήταν το κριτήριο επιλογής αγοράς ενός PS3. Προσφέρει 1:1 motion sensing σε αντίθεση με το 360 που δεν προσφέρει καθόλου και με το Wii που δεν προσφέρει 1:1 παρά μόνο αν δώσεις άλλα 20-25Ε και αγοράσεις κάτι που έπρεπε εξαρχής να είναι εκεί. Το Phat με το ΧΒΟΧ 360 είναι ακριβώς τα ίδια σε όγκο και σε βάρος,μην ξεχνάς έχω και τις 2 κονσόλες,επίσης το 360 είναι το πιο κακόγουστο(λες κι έχει όγκο στο κεφάλι με τον σχεδόν εξωτερικό σκληρό),επίσης το SLim είναι πιο μικρό και πιο ελαφρύ από ένα 360 με η χωρίς το δίσκο Σκέτο να το πάρει γιατί;Εσύ το 360 θα το πάρεις σκέτο;Πιο αθόρυβοι είναι οι έλικες των ελικοφόρων της Olympic Airlines παρά το drive toy 360,οπότε αναγκαστικά αγοράζεις δίσκο και πας σε ακριβότερο πακετάκι από τα 239Ε του PS3. Αυτό έλειπε να μη συμφωνούσες με το Uncharted 2
Antretng Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Προσφέρει 1:1 motion sensing σε αντίθεση ... με το Wii που δεν προσφέρει 1:1 παρά μόνο αν δώσεις άλλα 20-25Ε και αγοράσεις κάτι που έπρεπε εξαρχής να είναι εκεί. :lol::lol: Συγνώμη αλλά είναι τουλάχιστον αστείο να βγάζει το ps3 ανώτερο στο motion από το wii. Είπαμε να είμαστε fan... μη το μαμάμε κιόλας.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Τα μισά μπορεί να είναι μπούρδες για σένα,για εμένα όπως και για πολλούς άλλους ήταν το κριτήριο επιλογής αγοράς ενός PS3. Ι see you have an exqusite taste for irony my young padawan. Αυτο το λες εσυ που δεν χανεις ουτε ωρα ουτε στιγμη να χλευαζεις τις επιλογες των αλλων οταν διαλεγουν κατι αλλο? Προσφέρει 1:1 motion sensing σε αντίθεση με το 360 που δεν προσφέρει καθόλου και με το Wii που δεν προσφέρει 1:1 παρά μόνο αν δώσεις άλλα 20-25Ε και αγοράσεις κάτι που έπρεπε εξαρχής να είναι εκεί. Κατ' αρχην ποιος σου ειπε οτι 1:1 motion sensing ειναι αυτο που πετας και το λες και το ξαναλες? Και επειδη ακριβως το PS3 εχει 1:1 motion sensing σκεφτηκε και αυτη να περασει στην αγορα αργοτερα το ARC ετσι δεν ειναι?
mindtrapper Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Αποφάσισα να πάρω PS3 Slim 120gb και ίσως αργότερα να πετάξω μέσα ένα 500gb σκληρό. Στη φάση που βρίσκομαι πιο πολύ με ενδιαφέρει η κατανάλωση, ο θόρυβος και το design παρά αν σπάσει μελλοντικά οπότε πάω για Slim. Από τα exclusives πιο πολύ με ενδιαφέρουν του PS3 και απ' ότι κατάλαβα με τα δυο συστήματα να χτυπιούνται τόσο κοντά, κοιτάς τα games πλέον και όχι τα specs. Επίσης το wifi του PS3 που είναι ήδη μέσα με βολεύει πολύ γιατί έτσι ακριβώς ήθελα να το συνδέσω, μαζί με τους άλλους 3 υπολογιστές και τα κινητά στο σπίτι Το σπαστικό του PS3 είναι ότι έχουν μαμήσει το backwards compatibility, αλλά δε θα πεθάνω κιόλας. Του Slim to σπαστικό είναι ότι δεν μπορώ να βάλω linux.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 E αφου εχεις ηδη 3 PC στο σπιτι τι σε νοιαζει για το linux στο PS3?
mindtrapper Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 E αφου εχεις ηδη 3 PC στο σπιτι τι σε νοιαζει για το linux στο PS3? Σκεφτόμουν να βάλω Linux για να εγκαταστήσω κάτι σαν XBMC και να βλέπω ταινίες και σειρές που έχω κάνει encode σε x264/nero aac. Αλλά απ' ότι διάβασα είναι κλειδωμένη ούτως ή άλλως η gfx οπότε στην καλύτερη θα παίζει άθλια και με lag.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξερω τι τηλεοραση/ οθονη εχεις αλλα με εναν δισκο 2.5" που τον συνδεεις πανω της βλεπεις οτι γουσταρεις απευθειας πανω απο το δισκο (αν φυσικα η οθονη εχει αυτην την δυνατοτητα) και δεν χρειαζεσαι ενα PS3 με linux για κατι τετοιο.
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Σκεφτόμουν να βάλω Linux για να εγκαταστήσω κάτι σαν XBMC και να βλέπω ταινίες και σειρές που έχω κάνει encode σε x264/nero aac. Αλλά απ' ότι διάβασα είναι κλειδωμένη ούτως ή άλλως η gfx οπότε στην καλύτερη θα παίζει άθλια και με lag. κανα πιο ακυρο codec για τον ηχο δεν μπορουσες να βρεις?
gherudos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Το PS3 έχει ήδη ενσωματωμμένο media server και μπορείς να κάνεις stream οτιδήποτε αρχείο πολυμέσων θέλεις
mindtrapper Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξερω τι τηλεοραση/ οθονη εχεις αλλα με εναν δισκο 2.5" που τον συνδεεις πανω της βλεπεις οτι γουσταρεις απευθειας πανω απο το δισκο (αν φυσικα η οθονη εχει αυτην την δυνατοτητα) και δεν χρειαζεσαι ενα PS3 με linux για κατι τετοιο. Δεν το υποστηρίζει η τηλέοραση. κανα πιο ακυρο codec για τον ηχο δεν μπορουσες να βρεις? Τι να σου πω, με AAC κάνουν όλοι για μικρότερο μέγεθος. Τι να τα κάνω, MP3; Το PS3 έχει ήδη ενσωματωμμένο media server και μπορείς να κάνεις stream οτιδήποτε αρχείο πολυμέσων θέλεις Παίζει να δω με wireless όμως; Ή θα κάνει σπασίματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις