Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σημερα παντως μπορειτε να με μετρατε σε εναν κατοχο PS3 120GB slim με τα πρωτα μου παιχνιδια να ειναι Little big planet, Ninja Gaiden Sigma (το πρωτο), Demon Souls και infamous. Το ninja gaiden και little big planet τα πηρα σαν δωρο με το μηχανημα μαζι. 289 ευρω ολα μαζι. 50 ευρω το demon souls και 19 ευρω το infamous.

Ακομα στο αμαξι ειναι δεν σχολασα ακομα για να παω να το βαλω να δω πως ειναι αλλα εκανα μαλακια που δεν αγορασα καλωδιο HDMI γιατι μολις εμαθα οτι το κουτι δεν περιεχει παρα μονο scart. Παει και ακριβα το καλωδιο...τελος παντων.

Καλορίζικο! Από εδώ και πέρα άμα λες μπούρδες για το wow δεν θα σου απαντώ, θα σε παίζω ένα διπλό στο ps3 και θα ξεσπάω έτσι :D

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μην παρεις Turbo-x!Δεν βγαζει 1080p.

Κι όμως, βγάζει 1080p.

Βασικά εγώ έχω turbo-x και παίζει κανονικά 1080p.

Και εγώ το ίδιο.

Κι εγώ επίσης έχω Turbo-x και βγάζει 1080p χωρίς πρόβλημα.

Ενώ ένα άλλο καλώδιο HDMI που πήρα από το Praktiker, βγάζει μόνο μέχρι 1080i.

(Δοκιμασμένα και τα δυο σε Full HD TV).

Δημοσ.
Δεν εχω 1080p ετσι και αλλιως. Μια 22" τηλεοραση HD ready εχω της LG. Ποιο πολυ με ενδιαφερει η ποιοτητα αποδοσης της εικονας αν εχει διαφορα μεταξυ καλωδιων ή οχι.

Αν εισαι λατρης οπως λες των action games παρε κ το Bayonetta, θα παιξεις την εκδοση με το μισο frame-rate, τεραστια loading times και θαμπη εικονα αλλα απο το τιποτα...

Δημοσ.
Αν εισαι λατρης οπως λες των action games παρε κ το Bayonetta, θα παιξεις την εκδοση με το μισο frame-rate, τεραστια loading times και θαμπη εικονα αλλα απο το τιποτα...

ή μπορεί να παίξει το u2 και να περιμένει για το god of war 3 σε κάνα μήνα και κάτι για hack and slash.....

Δημοσ.

Αγορασα το πρωι σημερα ενα Belkin blueseries HDMI σε τιμη προκληση απο φιλαρακι. Μολις 12 ευρω το τσιμπησα (ειναι και μαρκας οπως και να το κανουμε ενω κανονικα παει περι τα 40-45 ευρω). Ωραιο πραγμα να εχεις για φιλο ιδιοκτητη αλησιδας internet caffee. Οσο για το bayonetta στο PS3, αν ειναι τοσο πια unplayable (ΟΤΑΝ το αποκτησω) τοτε θα κανω μια τραμπα με φιλαρακι που το εχει στο xbox και θα χαρει και αυτος να παιξει Uncharted 2 και metal gear 4 που τρωγεται να τα παιξει.

Γενικα δεν υπαρχει κανενα προβλημα διαθεσιμοτητας για κανενα παιχνιδι σε οποιαδηποτε απο τις 3 κονσολες. Απλως αλλαζει τι εχει ο καθενας μας για δικο του. Τραμπες ομως συνεχεια, χωρις προβληματα.

Υ.Γ. Little big planet = παιχνιδαρα απο τα λιγα

Δημοσ.
Αγορασα το πρωι σημερα ενα Belkin blueseries HDMI σε τιμη προκληση απο φιλαρακι. Μολις 12 ευρω το τσιμπησα (ειναι και μαρκας οπως και να το κανουμε ενω κανονικα παει περι τα 40-45 ευρω). Ωραιο πραγμα να εχεις για φιλο ιδιοκτητη αλησιδας internet caffee. Οσο για το bayonetta στο PS3, αν ειναι τοσο πια unplayable (ΟΤΑΝ το αποκτησω) τοτε θα κανω μια τραμπα με φιλαρακι που το εχει στο xbox και θα χαρει και αυτος να παιξει Uncharted 2 και metal gear 4 που τρωγεται να τα παιξει.

Δεν είναι καθόλου unplayable, παίζει τέλεια. Άσ' τους να λένε, εγώ που το έχω τερματίσει 2 φορές στο PS3 σου λέω ότι παίζει τέλεια.

Δημοσ.

Ε ενταξει αυτο βλεπω και εγω απο τα συγκριτικα βιντεακια και review. Εχει καποια ψιλοπροβληματακια αλλα οπως διαβαζω δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Να μου πεις οτι ειχαν μεταξυ τους τοση διαφορα οσο εχει (παραδειγμα) το Call of Duty MW2 στο PC σε σχεση με τις κονσολες να πω ναι ρε φουστη θα το παιξω στο 360 αλλα δεν το κοβω να εχει τοση διαφορα με τιποτα.

Δημοσ.
Ε ενταξει αυτο βλεπω και εγω απο τα συγκριτικα βιντεακια και review. Εχει καποια ψιλοπροβληματακια αλλα οπως διαβαζω δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Να μου πεις οτι ειχαν μεταξυ τους τοση διαφορα οσο εχει (παραδειγμα) το Call of Duty MW2 στο PC σε σχεση με τις κονσολες να πω ναι ρε φουστη θα το παιξω στο 360 αλλα δεν το κοβω να εχει τοση διαφορα με τιποτα.

επειδη εχω παιξει το demo και στα 2 πρπει να σου πω οτι δυστυχως εχει διαφορα....δεν το βαθμολογουν αδικα χαμηλοτερα τοσα sites και περιοδικα...unplayable δεν ειναι αλλα αν μπορεις να το παρεις για 360 καντο....μονο και μονο για το πολυ καλυτερο frame rate αξιζει πολυ περισσοτερο στο 360

Δημοσ.

http://www.lensoftruth.com/?p=17470

PlayStation 3 Frame Analysis

Global percent of torn frames: 42.76

Global average FPS: 26.33

Xbox 360 Frame Analysis

Global percent of torn frames: 13.0

Global average FPS: 45.82

Load Time 1: PlayStation 3 – 21 sec / Xbox 360 – 14 sec

Load Time 2: PlayStation 3 – 32 sec / Xbox 360 – 16 sec

Load Time 3: PlayStation 3 – 43 sec / Xbox 360 – 19 sec

Load Time 4: PlayStation 3 – 48 sec / Xbox 360 – 19 sec

Graphics: The style of Bayonetta can be summed up as hypersexualized. There’s just no hiding it. Bayonetta doesn’t just happen to be the epitome of every female game character' date=' she embraces it, and even licks it. Textures on characters, such as Bayonetta, look sharper on the Xbox 360. Although the Playstation 3’s texture are of good quality, when comparing to the Xbox 360, you can tell certain aspects (such as normal maps) look better on the latter. Overall, however, the textures look very similar and although better on the Xbox 360, this won’t be terribly distracting. This is because the Playstation 3 has a bigger issue to deal with. When compared, the Playstation 3 has a flatter look. The Xbox 360 pops with color and becomes a very vibrant scene, which compliments the characters and music. Having a flatter look makes everything in the game look dull.[/quote']

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον παιδια μολις συνδεσα το HDMI καλωδιο στην οθονη και εγραψε αμεσως "hdmi cable detected, mode set to 1080p" αυτοματα κιολας! ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα σε σχεση με το απλο scart.

Παντως αν παιζει τοση διαφορα πραγματικα τοτε θα το τιμησω στο xbox, οπως ειπα δεν εχω προβλημα διαθεσιμοτητας καπιου παιχνιδιου σε οποιαδηποτε κονσολα. Ειναι πραγματικα τραγικη ομως αυτη η διαφορα πραγματικα. Μα καλα σχεδον διπλασιο framerate στο 360?

Να και το καλυτερο review για το demon souls που εχω πετυχει ως τωρα. Πολυ γελιο το παλικαρι.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=BnyVo3XWqV0[/ame]

Επεξ/σία από ikaruga24
Δημοσ.

I grinded a whole lot, and now the numbers are higher.. so i win. Yeah...

SO TRUE... SO F****@#N TRUE.

Ωραίο review. Δεν το έιχα για άμεση αγορά το demon's soul αλλα θα το κυνηγήσω..

Nice.

Και ναι το little big planet ξεφεύγει... Ιδιαίτερα αν ασχοληθείς με τον level editor δεν θα το πιστεύεις.. Είναι πολύ καλό πάντως που όποτε και αν παίζεις μια πίστα μπορεί να συνδεθεί ο οποιωσδήποτε και να παίξετε μαζί. Τρομερό γέλιο/νεύρα/replayability και φυσικά ΑΠΕΙΡΟ custom content.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...