Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E τότε να αναθερμάνουμε λίγο το thread με μία ερώτησή μου :)

Έψαξα το forum και δεν βρήκα κάτι ανάλογο. Χώρια που δεν βοηθάνε οι 1000+ σελίδες στο συγκεκριμένο thread.

Είμαι μεταξύ xbox360 και ps3. Η τελική μου επιλογή θα γίνει με βάση το ποια κονσόλα έχει τα περισσότερα ή/και πιο ωραία multiplayer platform/puzzle games. Αυτά δηλαδή που είναι ειδικά για παρέα και για χαβαλέ (άρα τα γραφικά δεν παίζουν και τόσο ρόλο), τα οποία δεν κοστίζουν κιόλας μια περιουσία (κατευθείαν αγορά από psn ή xbox live), και που είναι "γρήγορα" δίχως κάποιο story που χρειάζεται να σκέφτεσαι (στυλ bomberman στο ps3, dynablaster για τους γνώστες από τα retro).

Πριν μου πει κανείς για wii, η πρόταση απορρίπτεται :)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αυτά δηλαδή που είναι ειδικά για παρέα και για χαβαλέ (άρα τα γραφικά δεν παίζουν και τόσο ρόλο)....

Πριν μου πει κανείς για wii, η πρόταση απορρίπτεται :)

Τελικά παίζουν ή δεν παίζουν ρόλο :lol::-D

Δημοσ.

Το ps3 λόγω buzz το έχω στα υπόψιν (επίτηδες δεν το έβαλα για να μην προδελεάσω τις γνώμες :P), σίγουρα όμως χρειαζόμαστε και άλλα games. Πολύ ωραίο φαίνεται, αλλά δεν μπορείς να παίζεις συνέχεια μόνο αυτό.

Όσο για τα γραφικά, δεν σημαίνει ότι επειδή δεν ενδιαφέρομαι για αυτά, αυτομάτως το wii γίνεται η πρώτη επιλογή μου. Εκτός του ότι δεν υπάρχει ο απαραίτητος χώρος να κάνουμε τις μανούβρες (πόσο μάλλον όταν παίζουμε 4), έχω την αίσθηση ότι δεν πληροί τις ανάγκες μου. Τα games που θέλω έχουν συγκεκριμένο στυλ, κάτι που είναι δυσεύρετο στο wii.

Ήδη έχω ξεκινήσει και βλέπω τα αντίστοιχα stores για ποια τέτοια games υπάρχουν, εκ πρώτης άποψης μου φαίνεται ότι το xbox arcade live έχει περισσότερους τέτοιους τίτλους...

Δημοσ.
Το ps3 λόγω buzz το έχω στα υπόψιν (επίτηδες δεν το έβαλα για να μην προδελεάσω τις γνώμες :P), σίγουρα όμως χρειαζόμαστε και άλλα games. Πολύ ωραίο φαίνεται, αλλά δεν μπορείς να παίζεις συνέχεια μόνο αυτό.

Όσο για τα γραφικά, δεν σημαίνει ότι επειδή δεν ενδιαφέρομαι για αυτά, αυτομάτως το wii γίνεται η πρώτη επιλογή μου. Εκτός του ότι δεν υπάρχει ο απαραίτητος χώρος να κάνουμε τις μανούβρες (πόσο μάλλον όταν παίζουμε 4), έχω την αίσθηση ότι δεν πληροί τις ανάγκες μου. Τα games που θέλω έχουν συγκεκριμένο στυλ, κάτι που είναι δυσεύρετο στο wii.

Ήδη έχω ξεκινήσει και βλέπω τα αντίστοιχα stores για ποια τέτοια games υπάρχουν, εκ πρώτης άποψης μου φαίνεται ότι το xbox arcade live έχει περισσότερους τέτοιους τίτλους...

Κάνεις λάθος, δεν θέλουν όλα τα multi παιχνίδια τεράστιο χώρο. Για παράδειγμα παιχνίδια όπως mario kart, super smash browl, το dead space extraction, το dead house overkill κλπ δεν θέλουν καθόλου χώρο, ενώ παιχνίδια όπως mario party, raven raving rabbits κλπ ναι μεν κάνεις κάποιες έντονες κινήσεις αλλά τις κάνεις ανετότατα καθιστός. Ακόμα και αν βγάλεις από τις διαθέσιμες επιλογές τα παιχνίδια που απαιτούνε χώρο (όπως tennis, bowling κλπ)πάλι το wii παραμένει η ιδανική κονσόλα για τη παρέα.

Δημοσ.

αν θέλεις να παίξεις παρτυ παιχνίδια και απορίπτεις την κονσόλα που έχει το warioware smooth moves και το zack and wiki ψάχνεις λάθος

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το wii εχει απειρα party games.....τωρα καλο ειναι και το ps3 με το singstar

buzz:world quiz(που ειναι και στα ελληνικα!!) και μην ξεχναμε οτι ερχεται το ps3 motion wand το οποιο θα προσφερει παιχνιδια τυπου wii.το xbox360 εχει επισης αρκετα party games οπως uno,lips,scene it!,και πολλα αλλα στο xbox live arcade και ερχεται και το natal τελη του χρονου που θα προσφερει αρκετα party games..

σε αυτη τη φαση παντως σου προτεινω να παρεις το ps3+buzz! αντε και κανενα singstar,μονο και μονο η υποστηριξη ελληνικων το κανει αχτυπητο,επισης ειναι και λιγο πιο "σοβαρο" σε σχεση με αυτα που εχει το wii μιας και μπορει να το παιξει και καποιος μεγαλυτερος που δεν γουσταρει το gimmicks,τυπου να κανει διαφορα με το wii remote...the choise is yours!

Δημοσ.

Σημερα παντως μπορειτε να με μετρατε σε εναν κατοχο PS3 120GB slim με τα πρωτα μου παιχνιδια να ειναι Little big planet, Ninja Gaiden Sigma (το πρωτο), Demon Souls και infamous. Το ninja gaiden και little big planet τα πηρα σαν δωρο με το μηχανημα μαζι. 289 ευρω ολα μαζι. 50 ευρω το demon souls και 19 ευρω το infamous.

Ακομα στο αμαξι ειναι δεν σχολασα ακομα για να παω να το βαλω να δω πως ειναι αλλα εκανα μαλακια που δεν αγορασα καλωδιο HDMI γιατι μολις εμαθα οτι το κουτι δεν περιεχει παρα μονο scart. Παει και ακριβα το καλωδιο...τελος παντων.

Δημοσ.

αναλογα τι καλωδιο θα παρεις στο praktiker/plaisio/multirama βρισκεις hdmi καλωδιο γυρω στα 10 ευρω!!!!!(δεν το λες και ακριβο)

Δημοσ.

Μμμμ θα προτιμουσα το official καλωδιο (για ψυχολογικους λογους περισσοτερο) αλλα αν πραγματικα δεν υπαρχει προβλημα με κανενα HDMI καλωδιο τοτε να τιμησω το φθηνοτερο.

Δημοσ.
Μμμμ θα προτιμουσα το official καλωδιο (για ψυχολογικους λογους περισσοτερο) αλλα αν πραγματικα δεν υπαρχει προβλημα με κανενα HDMI καλωδιο τοτε να τιμησω το φθηνοτερο.

Μην παρεις Turbo-x!Δεν βγαζει 1080p.

Δημοσ.

Δεν εχω 1080p ετσι και αλλιως. Μια 22" τηλεοραση HD ready εχω της LG. Ποιο πολυ με ενδιαφερει η ποιοτητα αποδοσης της εικονας αν εχει διαφορα μεταξυ καλωδιων ή οχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...