Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
τι έχεις να πεις δλδ??? απλά από απορεία...[/quote

Οτι το killzone το εχεις δει μονο σε φωτο και εχεις βγαλει λαθος συμπερασματα!!

Το MW2 εχει ελαχιστα βελτιωμενα γραφικα απο το COD4!

:devil: Αν τα καλυτερα γραφικα που εχεις δει στο Χ360 ειναι του MW2, μη νομιζεις οτι το ιδιο ισχυει και για το ps3!! :devil:

Δημοσ.
τι έχεις να πεις δλδ??? απλά από απορεία...[/quote

Οτι το killzone το εχεις δει μονο σε φωτο και εχεις βγαλει λαθος συμπερασματα!!

Το MW2 εχει ελαχιστα βελτιωμενα γραφικα απο το COD4!

:devil: Αν τα καλυτερα γραφικα που εχεις δει στο Χ360 ειναι του MW2' date=' μη νομιζεις οτι το ιδιο ισχυει και για το ps3!! :devil:[/quote]

Tεχνικα το Killzone 2 ειναι ανωτερο απο το MW2 (βασικα απο το 95% των παιχνιδιων αυτη τη στιγμη) αλλα αυτο δεν παει να πει οτι κ το art-style του τιτλου πρεπει να αρεσει κ να το προτιμα ο καθενας μας - η ελλειψη χρωματων, το υπερβολικο film grain και το level design αποθει αρκετους.

Το MW2 επισης ειναι αδικο να λεμε οτι δεν εχει βελτιωσεις στα γραφικα απο το πρωτο παιχνιδι - καλυτερα animations, character models, φωτισμο + ποικιλια στο level design κ πανω απο ολα τρεχει στα 60fps το οποιο απο μονο του κανει τον τιτλο ακρως εντυπωσιακο με ολα αυτα που κανει render ταυτοχρονα στην οθονη αν αναλογιστει κανεις οτι ειναι heavy modified εκδοση της Quake 3 μηχανης γραφικων.

Δημοσ.

Tεχνικα το Killzone 2 ειναι ανωτερο απο το MW2 (βασικα απο το 95% των παιχνιδιων αυτη τη στιγμη) αλλα αυτο δεν παει να πει οτι κ το art-style του τιτλου πρεπει να αρεσει κ να το προτιμα ο καθενας μας - η ελλειψη χρωματων' date=' το υπερβολικο film grain και το level design αποθει αρκετους.

Το MW2 επισης ειναι αδικο να λεμε οτι δεν εχει βελτιωσεις στα γραφικα απο το πρωτο παιχνιδι - καλυτερα animations, character models, φωτισμο + ποικιλια στο level design κ πανω απο ολα τρεχει στα [b']60fps[/b] το οποιο απο μονο του κανει τον τιτλο ακρως εντυπωσιακο με ολα αυτα που κανει render ταυτοχρονα στην οθονη αν αναλογιστει κανεις οτι ειναι heavy modified εκδοση της Quake 3 μηχανης γραφικων.

υπάρχουν σημεία που είναι απίστευτα οπτικά με ποικίλα χρώματα και εναλλαγές στο περιβάλλον και φυσικά τα 60 fps (ειδικά στο Χ360) , σε σύγκριση με το νεκρό τοπίο του ΚΖ2 που πολύ σπάνια βλέπεις κάτι διαφορετικό από το μάυρο-γκρίζο...

Δημοσ.

Έχω την εξής απορία, όλοι εσείς που ασχολείστε με το αν έχει ή όχι 60 fps ένα παιχνίδι, πόσοι πραγματικά τα χετε δει; Τι τηλεόραση - οθόνη έχετε; Πόσα Hz ;

Δημοσ.

Παιδια μπορει να γινει και μια ερευνα-δημοσκοπιση. Θα εχουμε 5-6 επιλογες και ο καθενας θα επιλεγει αυτο που τον αντιπροσωπευει.

Ετσι ο νεος που θελει να αγορασει κονσολα θα εχει με μια ματια καθαρη αποψη με τι ακριβως κριτηρια επιλεγουν και βαθμολογουν οι ηδη εχοντες τις κονσολες.

Ενα ενδεικτικο παραδειγμα παραθετω παρακατω και ο admin ας το δει και ας διαμορφωσει τα ερωτηματα.

Ποια κονσολα επιλεξατε και γιατι:

α)Ps3

.

.

.

Γιατι επιλεξατε αυτην την κονσολα:

α)Παιζει αντιγραμενα παιχνιδια

β)Εχει ωραιο χειρισμο

γ)Εχει περισσοτερα exclusive

Πιστευω θα βοηθησει πολυ τους υποψηφιους αγοραστες.

Εαν θελει περισσοτερες λεπτομεριες ας διαβασει 1000 και βαλε σελιδες..

Δημοσ.

@mchrisober με εξαίρεση το live, back up του xbox και το τσαμπέ online, blu-ray του ps3 δεν έχεις και πολλά να γράψεις. Είναι δεδομένα αυτά. Exclusives έχουν και τα δύο... οπότε ο καθένας μετά επιλέγει με βάσει ποια exclusive θέλει (πρέπει μόνος του να το ψάξει)

Δημοσ.

ναι φιλε μου, αλλα θα επιλεγει με τα δικα του κριτηρια και μονο απο καποιες επιλογες και οχι να λεει τα δικα του, εαν θελει να κανει αναλυση να το κανει εδω μεσα. Εαν μου ζητηθει μπορω να κανω 2-3 ερωτησεις με τις απαντησεις....

Δημοσ.

SAW στο XBOX 360 Epic Fail,το ίδιο πρόβλημα με το Batman,τα βίντεο είναι συμπιεσμένα,ειδικά τα 2 τελευταία βίντεο είναι τόσο χάλια που είναι λες και το τράβηξαν από κινητό σε ανάλυση 320χ240 το πιξέλιασμα της χρονιάς.Bluray FTW!!!

Δημοσ.
ναι φιλε μου, αλλα θα επιλεγει με τα δικα του κριτηρια και μονο απο καποιες επιλογες και οχι να λεει τα δικα του, εαν θελει να κανει αναλυση να το κανει εδω μεσα. Εαν μου ζητηθει μπορω να κανω 2-3 ερωτησεις με τις απαντησεις....

Εν τέλει, το μόνο που θα γράφει ο καθένας διαφορετικό από τον άλλο θα είναι ποια exclusives ήθελε. Αλλά αν θέλεις να το κάνεις κάντο :-) . Απλά δεν θα χει πολύ νόημα.

Δημοσ.
@mchrisober με εξαίρεση το live, back up του xbox και το τσαμπέ online, blu-ray του ps3 δεν έχεις και πολλά να γράψεις. Είναι δεδομένα αυτά. Exclusives έχουν και τα δύο... οπότε ο καθένας μετά επιλέγει με βάσει ποια exclusive θέλει (πρέπει μόνος του να το ψάξει)

Επιπλέον το θέμα "exclusives" είναι λίγο αυθαίρετο, υπό την έννοια ότι αν ένα παιχνίδι βγει σε 360 και σε PC (πχ. Gears), τότε προφανώς δεν θεωρείται "exclusive" με τη στενή έννοια του όρου. Αν όμως ο χρήστης έχει ξεμείνει με κάποιο παλιό PC και δεν θέλει να κάνει αναβάθμιση, σε αυτή την περίπτωση το 360 είναι μονόδρομος.

Το λέω αυτό, γιατί μερικά παιχνίδια του 360 δεν υποπίπτουν στη κατηγορία των exclusives (λόγω PC). Μην θεωρούμε αυτονόητο ότι κάποιος λάτρης των games έχει πάντα τη δυνατότητα (ή τη θέληση) να κατέχει όλες τις κονσόλες και PC τούμπανο.

Αυτό αποτελεί και προσωπική εμπειρία, καθώς μέχρι πριν κανα χρόνο είχα κι εγώ ξεμείνει με παλιό PC και παιχνίδια όπως το Mass Effect ήταν για μένα 100% 360-exclusive. Τώρα τελευταία πάντως έχω αρχίσει να ψήνομαι με την ιδέα ενός PS3, για κάποια exclusive του που με ενδιαφέρουν... :-D

Δημοσ.

Φαντάζομαι εννοείς το God of War 3 και όχι το Gears3. Ναι, και αυτό με ενδιαφέρει όμως βάστα να βγει πρώτα. Σίγουρα μπορώ να σκεφτώ μια λίστα με 4-5 PS3 exclusives (που ΗΔΗ κυκλοφορούν, δεν μιλάω για GT5 και τέτοια...). Θα ήθελα να τα λιώσω και δεν θα με πειράξει να τα αγοράσω (όπως και να το κάνουμε, όσοι έχουμε 360 έχουμε... άλλες συνήθειες). Το μεγαλύτερο πρόβλημα βέβαια είναι η έλλειψη χρόνου. Έτσι έλεγα και για το Assassin's Creed 2, πότε θα βγει για να κάθομαι να παίζω μέρα νύχτα, αλλά τελικά μετά από λίγες ώρες το παράτησα. Όχι επειδή δεν μου άρεσε (είναι πολύ-πολύ καλύτερο από το πρώτο AC), αλλά επειδή δεν προλαβαίνω...

Ίσως συνδυάσω το PS3 με αγορά μιας πραγματικά μεγάλης LED που ψήνω εδώ και τόσο καιρό, ίδωμεν. Θα είναι το πρώτο μηχανάκι της Sony που πιάνω στα χέρια μου από την εποχή του PS1.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...