Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλα πηρες wii και οχι ps3?

Την περιοδο που το πηρα το wii το PS3 ηταν λιαν επιεικως απαραδεκτο (και εχω και PC). Για το X360 οι φορες που επαθε RROD και που χωρις λογο με πετουσε στο μενου καθως σταματουσε να διαβαζει τα παιχνιδια ΚΑΙ αρνουνταν να διαβασει αλλα παιχνιδια ηταν περισσοτερες απο οσες φορες αλλαζει θεση ενας υαλοκαθαριστηρας σε μια αποσταση 100 χιλιομετρων και ναι αυτο συνεβη και στα 5 απο αυτα που πηρα.

ΕΕΕΕΕ τα πηρα και εγω στο κρανιο και επειδη ΔΕΝ ηθελα με τιποτε να ξαναπερασω κατι τετοιο απλα ειδα ενα Wii κρατημενο για καποιον αλλο και του ειπα του μαγαζατορα "κρατα το X360 και κανε το οτι θελεις, κατεβασε μου το Wii (που το ειχε ετοιμο τσιπαρισμενο κιολας μαζι με 2 original παιχνιδια μεσα +2 wiimotes μαζι με nunchucks) και ειμαστε πατσι" και ετσι εγινε.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Την περιοδο που το πηρα το wii το PS3 ηταν λιαν επιεικως απαραδεκτο (και εχω και PC). Για το X360 οι φορες που επαθε RROD και που χωρις λογο με πετουσε στο μενου καθως σταματουσε να διαβαζει τα παιχνιδια ΚΑΙ αρνουνταν να διαβασει αλλα παιχνιδια ηταν περισσοτερες απο οσες φορες αλλαζει θεση ενας υαλοκαθαριστηρας σε μια αποσταση 100 χιλιομετρων και ναι αυτο συνεβη και στα 5 απο αυτα που πηρα.

ΕΕΕΕΕ τα πηρα και εγω στο κρανιο και επειδη ΔΕΝ ηθελα με τιποτε να ξαναπερασω κατι τετοιο απλα ειδα ενα Wii κρατημενο για καποιον αλλο και του ειπα του μαγαζατορα "κρατα το X360 και κανε το οτι θελεις, κατεβασε μου το Wii (που το ειχε ετοιμο τσιπαρισμενο κιολας μαζι με 2 original παιχνιδια μεσα +2 wiimotes μαζι με nunchucks) και ειμαστε πατσι" και ετσι εγινε.

Τι να σου πω. Για RROD έχω ακούσει αλλά για αυτό που λες, ούτε έχω ακούσει ούτε έχω πάθει. Πρέπει να σουν περίπτωση.

Υ.Γ. Μήπως έχεις μεγάλες αυξομοιώσεις της τάσης στο σπίτι σου; Τόσα RROD μαζεμένα μου φαίνεται απίστευτο.

Δημοσ.
είναι όμως η πιο επιτυχημένη :P

Aπο αποψη πωλησεων θα εννοεις ...Εστω ...Αναλογα τι μετραει για τον καθενα .Είναι πιο φθηνο για αυτο ειναι πιο πετυχημενο για μενα .Εξαλου τα καλα γραφικα κοστιζουν ...

Δημοσ.

Καλα αν ειναι μια κονσολα με -δικη- της προσωπικη μπριζα τοιχου (χωρις πολυμπριζο) να παθαινει αυτα που παθαινει τη στιγμη που σπιτι μου εχουν λειτουργησει απροβληματιστα ΟΛΕΣ οι αλλες κονσολες (και PS3) και το PC και ολα αυτα κιολας να τρεχουν απο το ιδιο πολυμπριζο ασφαλειας ε τοτε τι να πω...

Αυτο παντως με το που σταματαει το drive να διαβαζει παιχνιδια χωρις λογο το κανει και μονο του και χωρις RROD και προσφατα ειχε και το IGN σχετικο θεμα με το ποσα προβληματα εχει βγαλει μεχρι τωρα το X360 και ποια ειναι τα μεγαλυτερα σε συχνοτητα.

1. RROD

2. DvD drive -semi- malfunction

Αυτα ηταν τα πρωτα 2 και τα εφαγα στη μαπα και τα 2 με ολες τις κονσολες. 6 ολοκληρους μηνες πηγε αυτη η ιστορια να φανταστεις πριν αρχισει το κεφαλι μου να σπαει αγγεια απο τα νευρα.

Δημοσ.
Και αυτός είναι λόγος για να εκπλήσσεστε που πήρε wii αντί για ps3 ή μήπως έθιξα την αγορά κάποιου psakia ή xboxakia; :confused: . Ρε παιδιά διαβάζετε τι γράφουμε πριν απαντήσετε; Το παλικάρι του κανε έκπληξη που πήρε wii αντι ps3 και απάντησα ότι δεν θα πρεπε να του κάνει εντύπωση γιατί είναι πολύ καλό σύστημα. Μόνο στα γραφικά χάνει.

Μαλλον εσυ φιλε δεν διαβαζεις σωστα .Εξεπλαγει κανεις ?Σε εθιξε κανεις ?Ειπε κανεις το wii δεν ειναι καλο ? Ειπα οτι το wii δεν ειναι το καλυτερο .Μην απαντας τσαμπα στα posts.

Δημοσ.
Aπο αποψη πωλησεων θα εννοεις ...Εστω ...Αναλογα τι μετραει για τον καθενα .Είναι πιο φθηνο για αυτο ειναι πιο πετυχημενο για μενα .Εξαλου τα καλα γραφικα κοστιζουν ...

Ποτε δεν με ενδιεφεραν τα γραφικα σε οποιοδηποτε παιχνιδι αν ηταν λειτουργικα οπως επρεπε για να δωσει το παιχνιδι αυτο που ηθελε να δωσει. Μπονους ναι, αλλα απαραιτητα σιγουρα σε καμια των περιπτωσεων.

• Super Moderators
Δημοσ.

από πλευράς εταιρίας εννοώ...money>all

Δημοσ.
Μαλλον εσυ φιλε δεν διαβαζεις σωστα .Εξεπλαγει κανεις ?Σε εθιξε κανεις ?Ειπε κανεις το wii δεν ειναι καλο ? Ειπα οτι το wii δεν ειναι το καλυτερο .Μην απαντας τσαμπα στα posts.

Τότε προς τι ο σχολιασμός; Είπα εγώ ότι είναι η καλύτερη της γενιάς και δεν το ξέρω;:o Δεν με έθιξες, με ενόχλησε όμως που με το παραμικρό τσιμπάτε. Και αν απορείς ακόμα ποιος εξεπλάγει τότε είναι αυτό που λέω... απάντησες στα τυφλά χωρίς να διαβάσεις. Ο Johny gr απορούσε που πήρε wii και όχι ps3. Για αυτόν μίλαγα σε αυτόν μίλησα.

Δημοσ.
Τότε προς τι ο σχολιασμός; Είπα εγώ ότι είναι η καλύτερη της γενιάς και δεν το ξέρω;:o Δεν με έθιξες, με ενόχλησε όμως που με το παραμικρό τσιμπάτε. Και αν απορείς ακόμα ποιος εξεπλάγει τότε είναι αυτό που λέω... απάντησες στα τυφλά χωρίς να διαβάσεις. Ο Johny gr απορούσε που πήρε wii και όχι ps3. Για αυτόν μίλαγα σε αυτόν μίλησα.

Δεν σχολιασα ειρωνικα .Ισα ισα συμφωνησα μαζι σου που ειπες οτι αν το wii ειχε καλυτερα γραφικα θα ηταν η καλυτερη κονσολα και εγραψα οτι δεν ειναι εννοωντας οτι οντως δεν εχει τα καλυτερα γραφικα .Μην εχεις τωρα την μυγα χωρις λογο ...

Δημοσ.
Δεν σχολιασα ειρωνικα .Ισα ισα συμφωνησα μαζι σου που ειπες οτι αν το wii ειχε καλυτερα γραφικα θα ηταν η καλυτερη κονσολα και εγραψα οτι δεν ειναι εννοωντας οτι οντως δεν εχει τα καλυτερα γραφικα .Μην εχεις τωρα την μυγα χωρις λογο ...

Ok man :-)

Δημοσ.

άσχετο με τα τελευταία , αλλά θα σημειώσω κάτι , αν το MW2(360) δεν είχε τόσο χάλια σκιές κατά την άποψη μου θα είχε χαλαρά καλύτερα γραφικά από το KZ2...

Δημοσ.
Καλα αν ειναι μια κονσολα με -δικη- της προσωπικη μπριζα τοιχου (χωρις πολυμπριζο) να παθαινει αυτα που παθαινει τη στιγμη που σπιτι μου εχουν λειτουργησει απροβληματιστα ΟΛΕΣ οι αλλες κονσολες (και PS3) και το PC και ολα αυτα κιολας να τρεχουν απο το ιδιο πολυμπριζο ασφαλειας ε τοτε τι να πω...

Αυτο παντως με το που σταματαει το drive να διαβαζει παιχνιδια χωρις λογο το κανει και μονο του και χωρις RROD και προσφατα ειχε και το IGN σχετικο θεμα με το ποσα προβληματα εχει βγαλει μεχρι τωρα το X360 και ποια ειναι τα μεγαλυτερα σε συχνοτητα.

1. RROD

2. DvD drive -semi- malfunction

Αυτα ηταν τα πρωτα 2 και τα εφαγα στη μαπα και τα 2 με ολες τις κονσολες. 6 ολοκληρους μηνες πηγε αυτη η ιστορια να φανταστεις πριν αρχισει το κεφαλι μου να σπαει αγγεια απο τα νευρα.

Μάλλον όντως πρέπει να είσαι περίπτωση για να σου έχουν τύχει τόσα πολλά ελαττωματικά 360.

Μήπως τα αγόραζες μεταχειρισμένα και οι πρώην ιδιοκτήτες τους τα είχανε μαμήσει?

Αν όχι τι να πω έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 10 xbox360(Και δικό μου και παρέας μου) από της πρώτης γενιάς χωρίς hdmi θήρα και μετά και κανένα από αυτά δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα εδώ και 3 χρόνια που είναι το παλιότερο.

Επίσης πρόσφατα έφτιαξα δυο xbox360 πρώτης και τρίτης γενιάς που δεν ειχανε hdmi και εβγαλαν rrod και τα εχω εδω και ενα χρονο της 1ης γενιας και ενα 8μηνο της 3ης γενιας και συνεχιζουν και παιζουν μια χαρα μετα απο rrod.

Όλα αυτά τα λέω για να καταλήξω σε αυτό που είπα αρχικά ότι για να σου χαλάσουν 6 xbox360(Και ειδικά αν μέσα σε αυτή την 6αδα υπήρχαν και 360 με μητρικές falcon kai jasper) ε τότε ή κάποιος σε μούτζωσε ή κάποιος σε έχει καταραστεί ή δεν τους κάνεις σωστή χρήση(Αφού όπως λες το ρεύμα στην περιοχή σου δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυξομοιώσεις τάσεις, πτώσης ρεύματος κ.τ.λ.) δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς την όλη αυτή "γκαντεμιά" σου με τα έξη xbox360.

Και για να είμαι απολύτως ειλικρινείς το μόνο πρόβλημα αλλά κόλλημα του drive που στην ουσία δεν είναι πρόβλημα που εχω συνάντηση σε xbox360 είναι ότι σε μερικά παλιά 360 που είχανε samsung dvd-rom drives πολλές φορές έπρεπε ενώ είχες βάλει μέσα το πορτάκι του drive με δισκάκι έλεγε "open tray" με αποτέλεσμα να πρέπει να ξαναβγάλεις - βάλεις πάλι το πορτάκι για να διαβάσει σωστά το παιχνίδι.

Δημοσ.

Ολα καινουργια ηταν του κουτιου, απλα καποιος ΔΕΝ ηθελε να εχω x360 ασχετα αν εγω "καιγομουνα" να παιξω metropolis street racer (για να το λεμε με το "σωστο" ονομα) και virtua fighter 5 και ninja gaiden 2. Παντως ενταξει οταν ειχα διαβασει στο internet οτι οι προβληματικες κονσολες ειχαν αναλογια σχεδον 1 στις 2 τοτε καταλαβα γιατι ημουν και εγω ΤΟΣΟ γκαντεμης.

Οπως και να εχει η εμπειρια μου με το μηχανημα ηταν περα για περα καταστροφικη γι αυτο και λεω καλυτερα να μου κοπουν τα χερια αν ειναι να ξαναπαω στην κονσολα της MS. Μακρια απο εμενα.....ΜΑΚΡΙΑ.

ΑΑΑ for the record εχω παρει απο 2 φιλαρακια τα δικα τους το μηχανηματα (που δουλευαν) και τα αφησα ανοιχτα για 3 ολοκληρες μερες σπιτι μου χωρις κανενα προβλημα (ως προς απαντηση για το αν εχω πτωσεις τασης κτλ).

Δημοσ.

ΑΑΑ for the record εχω παρει απο 2 φιλαρακια τα δικα τους το μηχανηματα (που δουλευαν) και τα αφησα ανοιχτα για 3 ολοκληρες μερες σπιτι μου χωρις κανενα προβλημα (ως προς απαντηση για το αν εχω πτωσεις τασης κτλ).

Για το RROD ρώταγα. Και η φθορά από τις αυξομοιώσεις τις τάσεις, που οδηγούν σε υψηλότερες θερμοκρασίες, είναι σχετικά μακροπρόθεσμη. Το ότι επέζησαν για 3 μέρες δεν σημαίνει ότι θα βγάζαν και 3 χρόνια... μπορεί στο βγαζε σε ένα μήνα το πρόβλημα. Ακομη αν το χες σε χώρο που δεν αερίζεται καλά, παλι έχει φθορά.

Δεν λέω ότι μας λες ψέμματα... απλά ρε φίλε 6 κονσόλες με πρόβλημα... ούτε ο Μητσοτάκης να σε φτυσε.

Δημοσ.

Μην ξεχνάς antretng ότι αυτές τις 2 κονσόλες τις είχαν και 2 φίλοι του πριν που λογικά θα της χρησιμοποιούσαν και δεν θα τις είχαν για σκονοπαγίδες όπως το ps3.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...