Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απο το συγκεκριμενο αρθρο:

Με την κατάσταση να διαμορφώνεται έτσι, η ευθύνη για να αποδείξουν τί μπορεί να κάνει το PS3 και το Xbox 360 «βαραίνει τους ώμους» των ομάδων δημιουργίας της ίδιας της Sony και της Microsoft - και εκεί, μέχρι στιγμής και για το ορατό μέλλον τουλάχιστον, προβλέπουμε απόλυτη ισορροπία.

lolololololol

αν οχι <<απολυτη ισορροπια>>, θα ελεγα μικρο προβαδισμα του ps3 αχαχαχαχα

να οι διαθεσιμοι τιτλοι για 360 μαζι με τις συγκεντρωτικες βαθμολογιες τους:

http://www.metacritic.com/games/xbox360/scores/

260 διαθεσιμοι τιτλοι,

με πανω απο 25 games με μεσο ορο απο 85 και πανω

να και οι διαθεσιμοι τιτλοι για ps3, παλι μαζι με τις βαθμολογιες τους:

http://www.metacritic.com/games/ps3/scores/

81 games στο συνολο,

με μολις 8 games με συνολικο σκορ 85 και ανω.

δηλαδη LOL

μιλαμε αυτες οι ισορροπιες, οπως τις αντιλαμβανονται οσοι εχουν καλες σχεσεις με την sony,

ειναι πραγματικα ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ε ρε ντοματες που θελουνε μερικοι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ναι, η αναλογια ειναι ιδια, αλλα δυστυχως δεν εχει βρεθει ακομα τροπος να bootαρεις τις αναλογιες και να τις παιζεις.. :D

δεν νομιζω οτι χρειαζοταν περισσοτερη αναλυση, αλλα το πιο τραγικο ειναι οτι τα 2 καλυτερα games για ps3 ειναι:

το νο.1, το oblivion, που πηγε στο ps3 τελευταιο και καταϊδρωμενο υστερα απο ενα χρονο κυκλοφοριας στο 360

και το νο.2 το ninja gaiden, port απο το γνωστο ninja gaiden του xbox1 προ αμνημονευτων χρονων.

ολα τα υπολοιπα (6 :lol:) games του ps3 που εχουν 85 και ανω, ειναι multiplatform, με μοναδικη και φωτεινη εξαιρεση το resistance,

το οποιο φυσικα ειναι ενα απλο fps που ΑΝ εβγαινε στο 360, πανω απο 80 μεσο ορο δεν μαζευε ουτε με σφαιρες..

αυτα..

Gia na eimaste antikimenikoi prepei na dwsoyme to elafrintiko oti to ps3 exei kikloforisi poli ligotero xrono ap' oti to xbox360. Alla an thimamai kala kati to idio den eixe ginei me to ps2 kai xbox1 alla antistrofa. Diladi eixe kikloforisei prwta ps2 kai meta to xbox1. Alla ayto den empodize to ps2 na skisei se pwliseis kai oxi mono...

Ειναι ομως ηδη στην αγορα αρκετους μηνες και θα πρεπε να ειχε βγει καποιο παιχνιδι "σταθμος". Αντε να περιμενουμε μεχρι 26 του μηνα να δουμε με το Pro...

ελαφρυντικα μπορουμε να δωσουμε οσα θες (πχ ξεροκεφαλια της sony), αλλα το θεμα ειναι οτι το αρθρο που μου προτεινατε να διαβασω απλα δεν ξερει τι γραφει.

Καλα μην περιμενεις και πολλα αντικειμενικα αρθρα... Για ολες τις κονσολες ισχυει αυτο. Συμφεροντα κοιτανε οι περισσοτεροι και οχι αντικειμενικη κριτικη

Ναι το ξερω ellinas13. Αλλα αφου εχω Ps3 εκει θα το παιξω.. Στο μυαλο μου το εχω συνδεσει οπως και πολλοι αλλοι με το playstation παντως :) Επισης το ανεφερα σαν "δυνατο" τιτλο για την κονσολα, οχι σαν αποκλειστικοτητα

Ρε χαβαλε petran 360 εχω,τι νομισες ρε οτι σιγονταρω την sony,το site το ανεβασα για να δειτε τι μαλα@@ες πουλανε στον αγνομων κοσμακι.

Swstos o sabbath. Ap' oti katalava ki egw apo to arthro einai poly eristisiko kai fenete oti pairnei to meros toy ps3(Kai eidika melontika). O kathenas exei krisei na krinei ti einai swsto kai ti oxi.

Κάθισα και το διάβασα... πολύ μονόπλευρη (υπερ του ps3) τοποθέτηση με αρκετές ανακρίβειες.

Να πω και την δικη μου γνωμη για το αρθρο του κ. Φαρκωνα!

Πιστευω οτι για τα Ελληνικα δεδομενα ειναι πολυ μπροστα και πολυ αντικειμενικο ! Γιατι αν εκλεινε η πλαστιγκα καθαρα προς το x360 που θα μπορουσε ανετα με βαση τα μεχρι τωρα που μας εχουν δειξει οι κονσολες θα γινοταν χαμος και εξηγω.

Σκεφτητε ενα και μοναδικο παραγοντα η Ελλαδα ακομα τα videogames τα λεει playstation ειτε ειναι Wii ειτε Χβοχ ειτε οτι αλλο θελετε! Αρα οταν σε ενα κολημενο κατα συνολο κοινο τους πετας την απολυτη αληθεια της καταστασης που ειναι μεχρι σημερα τοτε θα σε μισησουν ολοι ! Το βλεπω εγω με τους πελατες μου μπαινουν στο μαγαζι, δεν ξερουν τιποτα αλλο και δεν ακουν για τιποτα αλλο πλυν του Ps3 αρα αν μιλησω για Wii Χ360 θα χασω και πελατεια.

Εχει κανει τοσο μεγαλη πλυση εγκεφαλου η Sony απο τηλεοραση ,περιοδικα (που τα χωνει) ιστοσελιδες (που τα χωνει) κλπ που δυσκολα ο Ελληνας θα ξεχωρησει οτι ολα αυτα ειναι videogames και οτι το playstaion ειναι κονσολα και οχι ορος και οτι υπαρχει και το Χ360 το Wii κλπ!

Αρα σκεφτητε ποσο δυσκολο ειναι να σηκωσει αυτη την στιγμη ενα περιοδικο - ιστοσελιδα μια γνωμη που η αληθεια ειναι καπου στην μεση και οχι να μιλαει συνεχεια για τις δυνατοτητες του Ps3 το ποσο καλο ειναι τι παιχνιδαρες θα βγουν και λοιπα κουραφεξαλα!

βεβαια θα μπορουσε να ηταν και το αντιθετο και σημερα η σε 10 χρονια να λεμε για την Nintendo η την Microsoft ! Αυτα αλλαζουν και πρεπει να αλλαζουν!

kia giati na milai o kosmos diladi gia xbox pu tin proigumeni 15etia i sony tu edwse me tin texnologia kai tin dimiurgikotita tis dio konsoles ,pu edwsan tin tote korifea gaming empiria.kai opu afto tha sinexisti para ta almata tis micro.pu itan 15 xronia i micro.ti thes na lei o kosmos xbox 720 ti sony xeri autin lei kai tha lei.nane kala to blu rai pu kathisterise to ps3 kai tha blepame to xbox ston pato.kala magazi den exeis ti su edine leuta tosa xronia den thimase to ps1 kai ps2+psp

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...