sozz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 δεν ξερω ποιο ακριβως ειναι το point σου με το βιντεακι αλλα, ετσι ενημερωτικα, το πρωτο ειναι vanilla-δηλαδη το original και το δευτερο ειναι με ενα mod που απλα αντικαθηστα τα shaders και συγκεκριμενα το CM10.10 (αναφερται πανω αριστερα) . εσυ πανεξυπνε δοκιμασες τα 7? η δεν μπηκαμε καν στον κοπο να δουμε ενα pc να τρεχει με 7 αλλα κατα τ'αλλα μιλαμε? εσυ εξυπνοπουλι για πες μου που ειχες προβλημα στα vista
JohNy_GR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 εσυ εξυπνοπουλι για πες μου που ειχες προβλημα στα vista Αργουσαν. Πολυ. ---------- Προσθήκη στις 14:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:41 ---------- και αν αυτο ειναι το point σου παραπανω οτι δηλαδη στο pc κανεις οτι θες με mods, δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. εγω για παραδειγμα με το παλιο μου pc δεν μπορουσα ουτε το NFS:UG2 να παιξω καλα, και για πολυ καιρο ηθελα να παιξω το oblivion με mods. οταν πηρα το καινουργιo pc εβαλα το TES:IV Oblivion το φορτωσα με mods σε σημειο που ειχα κανει το data file το διπλασιο, επαιξα κανα μηνα, μου φυγε η καψα και μετα τερμα. uninstall και για σας.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Χωρίς παρεξήγηση, αλλά χεστήκαμε τι παίζει και τι δεν παίζει στο PC σας. Μην μαγαρίζετε κι άλλο το thread...
GrandGamer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Καταλαβαίνεις οτι το βλακοπόρτ που ποστάρεις δεν είναι μέτρο σύγκρισης έτσι;Τα γραφικά της πρώτης πικ είναι απο εποχή psx ή απο τραγικό πόρτ ας πούμ.. Εκτός αν απο τότε έχεις να πιάσεις κονσόλα σχετικέ.. Από ότι φένεται εσύ είσαι ο άσχετος, η πρώτη pic είναι τα αυθεντικά γραφικά του παιχνιδιού το 2004 όταν βγήκε. Η δεύτερη pic είναι mod του ίδιου παιχνιδιού ΜΟΝΟ ΓΙΑ PC φυσικά. Συγκρίνουμε το ίδιο παιχνίδι όχι το πότε βγήκε και αν θες να συγκρίνουμε σημερινά παιχνίδια να συγκρίνουμε το Dragon Age πχ. δεν ξερω ποιο ακριβως ειναι το point σου με το βιντεακι αλλα, ετσι ενημερωτικα, το πρωτο ειναι vanilla-δηλαδη το original και το δευτερο ειναι με ενα mod που απλα αντικαθηστα τα shaders και συγκεκριμενα το CM10.10 (αναφερται πανω αριστερα). αυτο το mod επισης ειναι μονο για τα shaders των ματιων και συγκεκριμενα τις κορες τουσ. ολο το υπολοιπο προσωπο ειναι επισης moded To mod δεν αντικαθιστά μόνο τα shaders πιστεψέ με, απλά αυτό δήχνει στο συγκεκριμένο βιντεάκι. Επίσης αυτό ακριβώς είναι το point μου. Αν θες να δεις ακριβώς τι κάνει το mod πήγαινε στο www.cinematicmod.com
JohNy_GR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Χωρίς παρεξήγηση, αλλά χεστήκαμε τι παίζει και τι δεν παίζει στο PC σας. Μην μαγαρίζετε κι άλλο το thread... εφερα ενα παραδειγμα εξυπνε
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Από ότι φένεται εσύ είσαι ο άσχετος, η πρώτη pic είναι τα αυθεντικά γραφικά του παιχνιδιού το 2004 όταν βγήκε. Η δεύτερη pic είναι mod του ίδιου παιχνιδιού ΜΟΝΟ ΓΙΑ PC φυσικά. Συγκρίνουμε το ίδιο παιχνίδι όχι το πότε βγήκε και αν θες να συγκρίνουμε σημερινά παιχνίδια να συγκρίνουμε το Dragon Age πχ. Τελος πάντων που θέλεις να καταλήξεις; Support pc gaming για να παλεύεις πάλι να κατεβάζεις textures για να παίξεις κάπως καλύτερα ένα παιχνίδι 10ετίας; (Αν και όποιο παιχνίδι θυμηθεί να βγεί στο pc δλδ και ΑΝ θυμηθεί κάνας καίδης(να'ναι καλά ο άνθρωπος) ή μία στο μύριο η εταιρεία να βγάλει mod?)... Nice...
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Το βασικο προβλημα με τις κονσολες ειναι οτι πεφτουν συχνα πυκνα σε πολυ κακες μεταφορες απο παιχνιδια που εμφανως δειχνουν οτι δεν φτιαχτηκαν γι αυτες (dragon age παραδειγμα).
GrandGamer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Τελος πάντων που θέλεις να καταλήξεις; Support pc gaming για να παλεύεις πάλι να κατεβάζεις textures για να παίξεις κάπως καλύτερα ένα παιχνίδι 10ετίας; (Αν και όποιο παιχνίδι θυμηθεί να βγεί στο pc δλδ και ΑΝ θυμηθεί κάνας καίδης(να'ναι καλά ο άνθρωπος) ή μία στο μύριο η εταιρεία να βγάλει mod?)... Nice... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ θέλω να κάτσω 2 ώρες και να παιδεύομαι μέχρι να καταφέρω να παίξω αυτό το παιχνίδι με το mod που είναι 15 χιλιάδες φορές καλύτερο από το κανονικό και μοιάζει με περσινό παιχνίδι αντί για δεκαετίας. Εσύ πάλι δεν θέλεις αυτό το πράμα, θες να πάρεις ένα παιχνίδι να το βάλεις, να παίξεις και τελείωσε. Συμπέρασμα: Ο καθένας θέλει άλλο πράμα, έχει άλλες απαιτήσεις και άλλα κριτίρια και γι αυτό πρέπει να επιλέξει ανάλογα. Όλη η σηζήτηση αυτού του thread είναι ασήμαντη.
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ θέλω να κάτσω 2 ώρες και να παιδεύομαι μέχρι να καταφέρω να παίξω αυτό το παιχνίδι με το mod που είναι 15 χιλιάδες φορές καλύτερο από το κανονικό και μοιάζει με περσινό παιχνίδι αντί για δεκαετίας. Εσύ πάλι δεν θέλεις αυτό το πράμα, θες να πάρεις ένα παιχνίδι να το βάλεις, να παίξεις και τελείωσε. Συμπέρασμα: Ο καθένας θέλει άλλο πράμα, έχει άλλες απαιτήσεις και άλλα κριτίρια και γι αυτό πρέπει να επιλέξει ανάλογα. Όλη η σηζήτηση αυτού του thread είναι ασήμαντη. Πράγματι γιατί το θέμα είναι Ps3 vs xbox360 και όχι Κονσόλες vs PC Anyway έχεις δίκιο. Περι ορέξεως. 28
john2gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πως σκατά γίνεται κάθε φορά αυτό το thread να μετατρέπεται σε Consoles vs PC;
Periklitos25 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 To παράδειγμα με το HALF LIFE είναι ατυχέστατο.Ποιον ενδιαφέρει το mod για παιχνίδι 10ετίας.Τουλάχιστον ας έβαζες κανένα Crysis... H ουσία είναι πλέον μία PC=Ανώτερο Hardware PS3=Aνώτερο Software πάντα για games. Το PC με την έλευση των (PS3,XBOX360) έχασε τα δύο μεγάλα πλεονεκτήματα που είχε σε σχέση με(PS1,Ps2,xBOX) 1)ΗD Γραφικά 2)online gaming Η πειρατεία σε συνδυασμό με το τεράστιο κόστος για την παραγωγή ΗD γραφικών θα οδηγούσε studio σε λουκέτο. Για δες αυτό.... 1.78 million copies sold in the U.K., but of those only 53,400 (3%) are in the hands of PC gamers, making Modern Warfare 2 PC a pretty dismal failure. Πηγή. http://ve3d.ign.com/articles/news/51467/Modern-Warfare-2-U-K-PC-Sales-Lagging-Way-Behind Mιλάμε για παιχνίδι πού παλιά σήμενε Call of Duty=PC. Να φτειάξει μια εταιρεία το Χ παιχνίδι που θα έχει ίδια η καλύτερα γραφικά από το Crysis γιατί; Για το 0,1% PC που θα μπορούν να τρέξουν το παιχνίδι σε Ultra High settings Για ένα παιχνίδι που λόγω πειρατείας και απαιτήσεων Hardware θα πατώσει σε πωλήσεις; Η Crytek γιατί φτειάχνει την νέα μηχανή με βάση τις κονσόλες ξαφνικά της ήρθε η αγάπη γιαυτές; Ψάξε τη δήλωνε μόνο λίγο πριν βγεί το Crysis1 και πως τα πήρε πίσω άρον άρον..... Επίσης είναι χαζό να ρίχνεις σε αυτό το Τhread το PC την στιγμή που το 99% εδώ μέσα θα έχει PC.
john2gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Το PC με την έλευση των (PS3,XBOX360) έχασε τα δύο μεγάλα πλεονεκτήματα που είχε σε σχέση με(PS1,Ps2,xBOX) 1)ΗD Γραφικά 2)online gaming Η πειρατεία σε συνδυασμό με το τεράστιο κόστος για την παραγωγή ΗD γραφικών θα οδηγούσε studio σε λουκέτο. Έχουν ακόμα καιρό οι κονσόλες να φτάσουν την ποιότητα του online gaming. Όταν δεν έχεις έναν server list που να επιλέγεις τον server που θες να παίξεις με το μικρότερο latency και για να κάνεις Invite σου σπάει τα @@ του Live (ή που δεν έχω mic και θέλω να στείλω ένα μήνυμα και μου βγάζει την πίστη το Live, την στιγμή που στο PC πατάς ένα "T", πληκτρολογείς το μήνυμα και πάπαλα)... ε χέσε ψηλά κι αγνάντευε. Για δες αυτό....1.78 million copies sold in the U.K., but of those only 53,400 (3%) are in the hands of PC gamers, making Modern Warfare 2 PC a pretty dismal failure. Πηγή. http://ve3d.ign.com/articles/news/51467/Modern-Warfare-2-U-K-PC-Sales-Lagging-Way-Behind Σημαίνει ότι δεν είναι εντελώς γίδια οι PC-άδες να λένε την μια <<Ααααααααα, καταραμένοι, δεν έχετε dedi servers. Ε δεν θα πάρουμε το παιχνίδι σας>> και την άλλη γιουβέτσι και να το αγοράζουν. Και να στο θέσω διαφορετικά... φαντάσου πόσα παραπάνω αντίτυπα θα είχε αν η Infinity δεν έπαιζε τον λαλάκη της και έβγαζε μια σωική έκδοση. Δεν είναι τυχαία και η στροφή που έχουν κάνει κάτι Square Enix, Capcom που παραδοσιακά ήταν από τα πιο δυνατά χαρτιά των κονσολών Να φτιάξει μια εταιρεία το Χ παιχνίδι που θα έχει ίδια η καλύτερα γραφικά από το Crysis γιατί; Για το 0,1% PC που θα μπορούν να τρέξουν το παιχνίδι σε Ultra High settings Για ένα παιχνίδι που λόγω πειρατείας και απαιτήσεων Hardware θα πατώσει σε πωλήσεις; Η Crytek γιατί φτειάχνει την νέα μηχανή με βάση τις κονσόλες ξαφνικά της ήρθε η αγάπη γιαυτές; Το ξέρεις ότι το Crysis ακόμα πουλάει... right; Εδώ στάθηκε αφορμή ένα mod του (γκούχου Living Legends γκούχου) για να βρεθεί στις πρώτες θέσεις του Steam την προηγούμενη βδομάδα (άντε, μπορεί να βοήθησε κι ότι ήταν Steam Holidays Sales ) Ψάξε τη δήλωνε μόνο λίγο πριν βγεί το Crysis1 και πως τα πήρε πίσω άρον άρον..... Χαρακτηριστικά είπε ότι το Crysis όπως είναι φτιαγμένο δεν μπορεί να μεταφερθεί στις κονσόλες (κυρίως εξαιτίας των levels και της χαμηλής μνήμης των κονσολών... εκτός κι αν θέλατε να τρώτε τα loading ώστε να γίνεται swaping). Επίσης, πολλοί είπαμε ότι με το Crysis αν μεταφερόταν στις κονσόλες, θα έπαιζε στα medium/high settings της PC έκδοσης. Δες τα video τώρα της CryEngine 3 για να δεις αν είχαμε δίκιο όσοι τα λέγαμε τότε Με απλά λόγια, τα κόστη πλέον είναι τόσο μεγάλα που δύσκολα θα βλέπουμε exclusives τίτλους. Βασικές πλατφόρμες ανάπτυξης πλέον θα βλέπουμε και κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι devs έχουν ως βασική το X360, είτε σας αρέσει, είτε όχι. Υπάρχουν μερικοί τίτλοι με βασική το PC (Metro 2033, Dragon Age: Origins, Supreme Commander) και αρκετά exclusives στο PS3 (που να μην κυκλοφορούν ΚΑΙ στο PC). Παρατήστε το έρμο το PC στην άκρη και enjoy the consoles (Hint: και που να δείτε τι σας περιμένει στην επόμενη γενιά τους ) PS: Και ναι, το Wii το έχουμε λιώσει όταν είμαστε παρέα. Το Χ360 πλέον όμως με αφήνει παντελώς αδιάφορο, ενώ το PS3 μου φαίνεται πιο δελεαστικό μιας και έχω δυνατό PC. PS2: Επίσης, proper 3D gaming μέχρι στιγμής έχουν μόνο τα PCs. Και "once you go 3D... you'll never want to go back". Εγγυημένο . Αφήνω τις δηλώσεις Sony μέχρι να δείξουν τι γίνεται σε τίτλο που τρέχει στα 30 καρέ, δεν ήταν τυχαία τα παραδείγματα που είχαν στην CES (παιχνίδια που έτρεχαν στα 60fps ούτως ώστε το performance hit να μην ρίχνει τα παιχνίδια κάτω από τα 30 καρέ σε 3D. Πόσα όμως παιχνίδια τρέχουν στα 60 καρέ; Πόσα τρέχουν στα 30 κι έχουν αρκετά framedrops; You get the picture ) Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2010 από john2gr
GrandGamer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πράγματι γιατί το θέμα είναι Ps3 vs xbox360 και όχι Κονσόλες vs PC Anyway έχεις δίκιο. Περι ορέξεως. 28 Και στις κονσόλες ισχύει το ίδιο. Άλλος θέλει καλό multiplayer κομμάτι που το xbox έχει καλύτερο, άλλος δεν θέλει να πληρώνει 2€ το μήνα αλλά πάλι θέλει δίκτυο. Άλλος θέλει να παίξει MGS4. Έτσι είναι τα πράματα, δεν αγοράζεις την κονσόλα βάσει πωλήσεων ούτε βάση εταιρείας αλλά βάση του τι θέλεις εσύ να κάνεις με την κονσόλα.
Periklitos25 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Έχουν ακόμα καιρό οι κονσόλες να φτάσουν την ποιότητα του online gaming. Όταν δεν έχεις έναν server list που να επιλέγεις τον server που θες να παίξεις με το μικρότερο latency και για να κάνεις Invite σου σπάει τα @@ του Live (ή που δεν έχω mic και θέλω να στείλω ένα μήνυμα και μου βγάζει την πίστη το Live, την στιγμή που στο PC πατάς ένα "T", πληκτρολογείς το μήνυμα και πάπαλα)... ε χέσε ψηλά κι αγνάντευε. Bluetooth Headsets;να μιλάς δεν είναι πιο βολικό απο το να γράφεις; server list κλπ είναι θέμα του κάθε παιχνιδιού όχι της κονσόλας. Σημαίνει ότι δεν είναι εντελώς γίδια οι PC-άδες να λένε την μια <<Ααααααααα, καταραμένοι, δεν έχετε dedi servers. Ε δεν θα πάρουμε το παιχνίδι σας>> και την άλλη γιουβέτσι και να το αγοράζουν. Και να στο θέσω διαφορετικά... φαντάσου πόσα παραπάνω αντίτυπα θα είχε αν η Infinity δεν έπαιζε τον λαλάκη της και έβγαζε μια σωική έκδοση. Δεν είναι τυχαία και η στροφή που έχουν κάνει κάτι Square Enix, Capcom που παραδοσιακά ήταν από τα πιο δυνατά χαρτιά των κονσολών Δηλαδή οι dedi servers είναι ο λόγος που πάτωσε σε PC; Tα άλλα games ; Ρήξε μια ματία σε charts να δεις γιατί πάτο μιλάμε σε πωλήσεις PC... Mαλλον δεν κατάλαβες τι εγραψα σου μιλάω για την κατάντια ένα καθαρό PC--Mouse- gaming να πουλάει σαν τρελλό στις κονσόλες. Πρωσοπικά δεν το αγόρασα και ούτε πρόκειται.... Το ξέρεις ότι το Crysis ακόμα πουλάει... right; Εδώ στάθηκε αφορμή ένα mod του (γκούχου Living Legends γκούχου) για να βρεθεί στις πρώτες θέσεις του Steam την προηγούμενη βδομάδα (άντε, μπορεί να βοήθησε κι ότι ήταν Steam Holidays Sales ) Χαρακτηριστικά είπε ότι το Crysis όπως είναι φτιαγμένο δεν μπορεί να μεταφερθεί στις κονσόλες (κυρίως εξαιτίας των levels και της χαμηλής μνήμης των κονσολών... εκτός κι αν θέλατε να τρώτε τα loading ώστε να γίνεται swaping). Επίσης, πολλοί είπαμε ότι με το Crysis αν μεταφερόταν στις κονσόλες, θα έπαιζε στα medium/high settings της PC έκδοσης. Δες τα video τώρα της CryEngine 3 για να δεις αν είχαμε δίκιο όσοι τα λέγαμε τότε Είπα κάτι άλλο εγώ; αν δεν το κατάλαβες αυτό που σου λέω είναι αν και ανώτερο το PC εσύ θα το εκμεταλευτείς από λίγο εως καθόλου. PS2: Επίσης, proper 3D gaming μέχρι στιγμής έχουν μόνο τα PCs. Και "once you go 3D... you'll never want to go back". Εγγυημένο . Αφήνω τις δηλώσεις Sony μέχρι να δείξουν τι γίνεται σε τίτλο που τρέχει στα 30 καρέ, δεν ήταν τυχαία τα παραδείγματα που είχαν στην CES (παιχνίδια που έτρεχαν στα 60fps ούτως ώστε το performance hit να μην ρίχνει τα παιχνίδια κάτω από τα 30 καρέ σε 3D. Πόσα όμως παιχνίδια τρέχουν στα 60 καρέ; Πόσα περισσότερα τρέχουν στα 30 κι έχουν αρκετά framedrops; You get the picture ) Η 3d της sony είναι νέα τεχολογία μην τα μπερδεύεις το ένα με το άλλο. Και για gaming μου είναι αδιάφορο εδώ μιά ταινία στα village βλέπεις και τα βλέπεις διπλά φαντάσου σε παιχνίδι που μπορείς να παίζεις 6 ώρες σερί η καλύτερα μην μπεις στο κόπο καν..... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2010 από Periklitos25
JohNy_GR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 εδώ μιά ταινία στα village βλέπεις και τα βλέπεις διπλά φαντάσου σε παιχνίδι που μπορείς να παίζεις 6 ώρες σερί η καλύτερα μην μπεις στο κόπο καν..... τι ακριβως εννοεις με αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις