sozz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ε, όχι και χάλια ρε σεις.Τι το τόσο μεγάλο πρόβλημα είχατε ποια; μην σου πω οτι δεν τα ειχανε βαλει καν εγω που τα εχω δεν εχω κανενα προβλημα και για αυτο δεν μπαινω στον κοπο να βαλω 7
JimChris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 [/color]απο την αλλη μπορει να φταινε τα windows που αγορασες (η ισως κατεβασες ) εγω βρηκα οτι χρειαζομουν εδω: http://www.youtube.com/watch?v=DXeLzehnULE εχει ολα τα links διπλα, στα info Τα Windows 7 64bit ηταν προεγκατεστημενα. Και για να μην ειμαι και πολυ off -topic ουτε το Flash player δεν ειναι συμβατο για να δω κανενα βιντεακι.(Solution To use Flash Player to view Flash content on a 64-bit operating system, you must run a 32-bit browser.) φεξε μου και γλυστρισα. Προτιμω να ανοιγω το x-box η το Ps3
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ε, όχι και χάλια ρε σεις.Τι το τόσο μεγάλο πρόβλημα είχατε ποια; Αν τα έχεις δοκιμάσει για κάποιους μήνες και έκανες δύσκολα πράγματα με αυτά όχι απλά για να πλοήγησε στο νετ και να βλέπεις καμιά ταινία θα το ήξερες. Άλλωστε στα vista είχανε πολλές άχρηστες υπηρεσίες που φορτωνόταν κάθε φορά που ξεκίναγαν και εκτός αυτού ήτανε και πολύ βαρύτερο λειτουργικό απ' ότι τα win7. Αν μη τι άλλο αυτό εξηγεί γιατί δεν πήγαν και τόσο καλά και βγάλαν άρον άρον τα νεότερα windows στη Microsoft. μην σου πω οτι δεν τα ειχανε βαλει καν εγω που τα εχω δεν εχω κανενα προβλημα και για αυτο δεν μπαινω στον κοπο να βαλω 7 Εσύ τώρα από που και ως που ξέρεις αν τα έχει δοκιμάσει ο άλλος και κρίνεις? Δηλαδη για εσένα είναι καλύτερα τα vista από τα win7?
nzeppos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Αν και έχουμε ήδη ξεφύγει αρκετά, θα ήθελα να μάθω από περιέργεια ποιά ακριβώς είναι αυτά τα "δύσκολα πράγματα" που δεν μπορούν να γίνουν στα Vista? Όσο για τις "άχρηστες υπηρεσίες" (το Indexing, το ReadyBoost και καναδυο άλλα φαντάζομαι εννοείτε), μπορούμε ανά πάσα στιγμή να τις κλείσουμε (εκτός αν εννοούμε services όπως το Pen Service, το Tablet PC Input Service ή το Infrared Monitor Service, τα οποια καταναλώνουν αμελητέους πόρους σε PC με αρκετή μνήμη -βλ. 2GB και πάνω-). Εγώ πάντως που δούλευα για χρόνια σε Vista (σχεδόν σε όλα τα μηχανάκια μου) δεν είδα μεγάλες διαφορές με το πέρασμα στα 7 (μη μου πείτε ότι φορτώνουν πιο γρήγορα, γιατί ο περισσότερος κόσμος που χρησιμοποιεί PC για τη δουλειά του, ούτως ή άλλως δεν σβήνει σχεδόν ποτέ τα desktop PC ενώ τα laptop τα έχει πάντα σε stand-by ή hibernation και μπουτάρουν πολύ γρήγορα).
sozz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 εγω δεν εχω 7 γιατι δεν υπαρχει λογος να τα βαλω αφου βλεπω και δουλευουνε μια χαρα τα vista
GrandGamer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 εγω δεν εχω 7 γιατι δεν υπαρχει λογος να τα βαλω αφου βλεπω και δουλευουνε μια χαρα τα vista Πρέπει να σου πω ότι κάνεις λάθος.
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πραγματικά αναρωτιέμαι αν αυτά πόυ γράφετε τα πιστεύετε... Ο άλλος μου συγκρίνει την 42άρα fullhd στο σαλόνι μου με την 23άρα/βγάζω τα μάτια μου και παλεύω να παίξω οθόνη... Install/patch/mats/setting/υποsettings/αναλύσεις/το τρέχει;/κόψε λίγο απο δω/ράψε λίγο απο εκεί.. Βγήκε μήπως κάνα patch? Μήπως τελευταίοι drivers? Δοκίμασε αυτούς τους 3rd party. Τελευταίο directx/physx? Και αν μιλήσουμε για αντιγραφές... To crack δεν δουλεύει.. Μπαίνει και κολλάει στην εισαγωγή. Μισό rar/trojan corrupted/poweriso/daemon/mount. Και όλα αυτα για να παίξεις ένα παιχνίδι στο ρημαδοpc. Θεματάκι κονσόλα vs pc υπάρχει πάντως αν θέλετε να πιστεύετε διάφορα.. Το βάζω ένα dvdάκι και παίζω στην καναπεδάρα μου με την οθονάρα μου και ξεμπερδεύω σας χαλάει ε; Γαμάτο να κάθονται 4 άτομα μπροστά απο την οθόνη του υπολογιστή σε ένα γραφείο για να παίζουν guitar hero. Τρομερό να παίζουν 2 στο pc και οι άλλοι 2 να είναι στο κρεββάτι και να προσπαθούν να κοιτάξουν πίσω απο τις πλάτες του άλλου τα goal. Επίσης πρέπει ντε και καλά να παλέυεις με steam/beam/meam/private servers/hacks/cheats αν θές να παίξεις online.. Ναι στο pc έχει μεγαλύτερη ανάλυση. YES. Ας κάνω κάθε εξάμηνο αναβάθμιση για να παίζω highest settings ΟΣΑ παιχνίδια θυμηθούν να βγούνε.. Καλά είμαι με μισό φίφα/άπειρα strategy/rpg και χιλιάδες σκουπίδια fps. Όρεξη...
skanjos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πραγματικά αναρωτιέμαι αν αυτά πόυ γράφετε τα πιστεύετε...Ο άλλος μου συγκρίνει την 42άρα fullhd στο σαλόνι μου με την 23άρα/βγάζω τα μάτια μου και παλεύω να παίξω οθόνη... Install/patch/mats/setting/υποsettings/αναλύσεις/το τρέχει;/κόψε λίγο απο δω/ράψε λίγο απο εκεί.. Βγήκε μήπως κάνα patch? Μήπως τελευταίοι drivers? Δοκίμασε αυτούς τους 3rd party. Τελευταίο directx/physx? Και αν μιλήσουμε για αντιγραφές... To crack δεν δουλεύει.. Μπαίνει και κολλάει στην εισαγωγή. Μισό rar/trojan corrupted/poweriso/daemon/mount. Και όλα αυτα για να παίξεις ένα παιχνίδι στο ρημαδοpc. Θεματάκι κονσόλα vs pc υπάρχει πάντως αν θέλετε να πιστεύετε διάφορα.. Το βάζω ένα dvdάκι και παίζω στην καναπεδάρα μου με την οθονάρα μου και ξεμπερδεύω σας χαλάει ε; Γαμάτο να κάθονται 4 άτομα μπροστά απο την οθόνη του υπολογιστή σε ένα γραφείο για να παίζουν guitar hero. Τρομερό να παίζουν 2 στο pc και οι άλλοι 2 να είναι στο κρεββάτι και να προσπαθούν να κοιτάξουν πίσω απο τις πλάτες του άλλου τα goal. Επίσης πρέπει ντε και καλά να παλέυεις με steam/beam/meam/private servers/hacks/cheats αν θές να παίξεις online.. Ναι στο pc έχει μεγαλύτερη ανάλυση. YES. Ας κάνω κάθε εξάμηνο αναβάθμιση για να παίζω highest settings ΟΣΑ παιχνίδια θυμηθούν να βγούνε.. Καλά είμαι με μισό φίφα/άπειρα strategy/rpg και χιλιάδες σκουπίδια fps. Όρεξη... ακριβώς όπως τα λες είναι,αλλα ειδικά στις αντιγραφές που αναφέρεις δεν είναι και τόσο πιο έυκολα στις κονσόλες.έχεις wii και ξέρεις πόσα χίλια μύρια θέλει να περάσεις για homebrew και softmod για να παίζεις isos και trucha να περνάς τα παιχνίδια και αλλα 1002 πράγματα,το ίδιο και το 360 με τα Waves.αλλα όπως και να το κάνουμε σαν την ευκολία και την άνεση της κονσόλας δεν έχει ,δεν μπορείς να παίξεις 2πλο προ στο pc και να σε βλέπουν άλλοι 2 απο πίσω ή 4πλο,δεν γίνεται σε μικρή οθόνη. αλλα μην ξεχνάμε οτι για mmo και strategy δεν υπάρχει αλλο platform από το pc. μόνο ένας τύπος με crysis pics δεν είναι εδώ τώρα.ξεφύγαμε εντελώς.
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ακριβώς όπως τα λες είναι,αλλα ειδικά στις αντιγραφές που αναφέρεις δεν είναι και τόσο πιο έυκολα στις κονσόλες.έχεις wii και ξέρεις πόσα χίλια μύρια θέλει να περάσεις για homebrew και softmod για να παίζεις isos και trucha να περνάς τα παιχνίδια και αλλα 1002 πράγματα,το ίδιο και το 360 με τα Waves.αλλα όπως και να το κάνουμε σαν την ευκολία και την άνεση της κονσόλας δεν έχει ,δεν μπορείς να παίξεις 2πλο προ στο pc και να σε βλέπουν άλλοι 2 απο πίσω ή 4πλο,δεν γίνεται σε μικρή οθόνη.αλλα μην ξεχνάμε οτι για mmo και strategy δεν υπάρχει αλλο platform από το pc. μόνο ένας τύπος με crysis pics δεν είναι εδώ τώρα.ξεφύγαμε εντελώς. Το softmod για wii που το έκανα τώρα για τον αδερφό μου πάλι, μου πήρε 10 ολόκληρα λεπτά. Παίζει ένα 99% των παιχνιδιών που υπάρχουν, το έκανα ΜΙΑ φορά και τέλος. Άντε να του βάλω κάνα ios στο μέλλον. Για 360 αν δεν σε νοιάζει το online με ένα non stealth παίζεις όλη τη σαβούρα απο waves χωρίς πρόβλημα με ΕΝΑ φλάς μια φορά. Ούτως η άλλως livesafe firmware δεν υπάρχει οπότε αυτό είναι μια χαρα λύση με τις τωρινές συνθήκες.. Αλλα δεν είναι οι αντιγραφές το θέμα..
GrandGamer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πραγματικά αναρωτιέμαι αν αυτά πόυ γράφετε τα πιστεύετε...Ο άλλος μου συγκρίνει την 42άρα fullhd στο σαλόνι μου με την 23άρα/βγάζω τα μάτια μου και παλεύω να παίξω οθόνη... Install/patch/mats/setting/υποsettings/αναλύσεις/το τρέχει;/κόψε λίγο απο δω/ράψε λίγο απο εκεί.. Βγήκε μήπως κάνα patch? Μήπως τελευταίοι drivers? Δοκίμασε αυτούς τους 3rd party. Τελευταίο directx/physx? Και αν μιλήσουμε για αντιγραφές... To crack δεν δουλεύει.. Μπαίνει και κολλάει στην εισαγωγή. Μισό rar/trojan corrupted/poweriso/daemon/mount. Και όλα αυτα για να παίξεις ένα παιχνίδι στο ρημαδοpc. Θεματάκι κονσόλα vs pc υπάρχει πάντως αν θέλετε να πιστεύετε διάφορα.. Το βάζω ένα dvdάκι και παίζω στην καναπεδάρα μου με την οθονάρα μου και ξεμπερδεύω σας χαλάει ε; Γαμάτο να κάθονται 4 άτομα μπροστά απο την οθόνη του υπολογιστή σε ένα γραφείο για να παίζουν guitar hero. Τρομερό να παίζουν 2 στο pc και οι άλλοι 2 να είναι στο κρεββάτι και να προσπαθούν να κοιτάξουν πίσω απο τις πλάτες του άλλου τα goal. Επίσης πρέπει ντε και καλά να παλέυεις με steam/beam/meam/private servers/hacks/cheats αν θές να παίξεις online.. Ναι στο pc έχει μεγαλύτερη ανάλυση. YES. Ας κάνω κάθε εξάμηνο αναβάθμιση για να παίζω highest settings ΟΣΑ παιχνίδια θυμηθούν να βγούνε.. Καλά είμαι με μισό φίφα/άπειρα strategy/rpg και χιλιάδες σκουπίδια fps. Όρεξη... Έχεις απόλυτο δίκιο για το PC(όχι για την οθόνη γιατί 24' και 42' είναι ίδια ανάλυση) και αυτό γιατί οι κονσόλες φτιάχτηκαν ακριβώς γι αυτό το λόγο, για τους άσχετους και αυτούς που βαριούντε, πετάς το BD/DVD μέσα και παίζεις. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν θέλω να αγοράσω και να παίξω αυτό! θέλω να σπάσω μουφατζίδικο και να παίξω αυτό! ελπίζω να βλέπεις διαφορά ανάμεσα στα 2 Half Life 2. Και αν δεν την είδες ορίστε. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=QqMNJQs_IzA[/ame]
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Έχεις απόλυτο δίκιο για το PC(όχι για την οθόνη γιατί 24' και 42' είναι ίδια ανάλυση) και αυτό γιατί οι κονσόλες φτιάχτηκαν ακριβώς γι αυτό το λόγο, για τους άσχετους και αυτούς που βαριούντε, πετάς το BD/DVD μέσα και παίζεις. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν θέλω να αγοράσω και να παίξω αυτό! θέλω να σπάσω μουφατζίδικο και να παίξω αυτό! ελπίζω να βλέπεις διαφορά ανάμεσα στα 2 Half Life 2. Και αν δεν την είδες ορίστε. http://www.youtube.com/watch?v=QqMNJQs_IzA Καταλαβαίνεις οτι το βλακοπόρτ που ποστάρεις δεν είναι μέτρο σύγκρισης έτσι; Τα γραφικά της πρώτης πικ είναι απο εποχή psx ή απο τραγικό πόρτ ας πούμ.. Εκτός αν απο τότε έχεις να πιάσεις κονσόλα σχετικέ..
JohNy_GR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Έχεις απόλυτο δίκιο για το PC(όχι για την οθόνη γιατί 24' και 42' είναι ίδια ανάλυση) και αυτό γιατί οι κονσόλες φτιάχτηκαν ακριβώς γι αυτό το λόγο, για τους άσχετους και αυτούς που βαριούντε, πετάς το BD/DVD μέσα και παίζεις. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν θέλω να αγοράσω και να παίξω αυτό! θέλω να σπάσω μουφατζίδικο και να παίξω αυτό! ελπίζω να βλέπεις διαφορά ανάμεσα στα 2 Half Life 2. Και αν δεν την είδες ορίστε. http://www.youtube.com/watch?v=QqMNJQs_IzA δεν ξερω ποιο ακριβως ειναι το point σου με το βιντεακι αλλα, ετσι ενημερωτικα, το πρωτο ειναι vanilla-δηλαδη το original και το δευτερο ειναι με ενα mod που απλα αντικαθηστα τα shaders και συγκεκριμενα το CM10.10 (αναφερται πανω αριστερα). αυτο το mod επισης ειναι μονο για τα shaders των ματιων και συγκεκριμενα τις κορες τουσ. ολο το υπολοιπο προσωπο ειναι επισης moded [/color] μην σου πω οτι δεν τα ειχανε βαλει καν εγω που τα εχω δεν εχω κανενα προβλημα και για αυτο δεν μπαινω στον κοπο να βαλω 7 εσυ πανεξυπνε δοκιμασες τα 7? η δεν μπηκαμε καν στον κοπο να δουμε ενα pc να τρεχει με 7 αλλα κατα τ'αλλα μιλαμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις