john2gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Helloooooooooooo. Όλος ο κόσμος το ξέρει για το Crysis2 (και όλο το insomnia έχει δει τα συγκριτικά, σε παραπέμπω στο CryEngine3 thread ). Τυχαίο νομίζεις ήταν που είπα "Όταν βγει ας το τρέξουν στα ίδια settings με τις κονσόλες για να κάνουν την σύγκριση"; Διαβάζετε ρε τίποτα από όσα γράφουμε ή μπααααααα
Xoxosis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Καθαρά πληροφοριακά το crysis 2 θα βγει και για κονσόλες με την cry engine 3 τροποποιήθηκε και για τις κονσόλες. Δείτε το παρακάτω βίντεο που συγκρίνει την cryengine 3 μεταξύ xbox360 - ps3 και θα καταλάβετε. http://www.youtube.com/watch?v=w4DOtCxSJvg Και αυτό το βίντεο που συγκρίνει την cry engine 2 vs cry engine 3 http://www.youtube.com/watch?v=2WJG14uLA3k Ειπαμε οτι τα multiplatform σχεδιαζονται στο hardware των κονσολων και χωρις να το πολυαξιοποιουν , τι γραφικα να σου βγαλει ενας κοινος κωδικας σε μια καρτα παλιας γενιας του 2006 , να ηταν καμια αποκλειστικοτητα να πω ναι Αυτα τα γραφικα για πλακα τα τρεχει μια 8880 , το παλιο crysis σε 1280x720p επαιζες ανετα στα 30 Frames με high details , και οπως λεει ο jonh2gr οι κονσολες εχουν standar settings συνηθως μετρια - χαμηλης ποιοτητας textures σε σχεση με του pciou Απλα πρεπει να καταλαβεις οτι το multiplatform στην κονσολα δεν ειναι ποιοτητα αλλα λυση αναγκης , η ποιοτητα ειναι το Exclusive , γιαυτο και τα δευτερα παντα κρατανε ολα τα βραβεια ποιοτητας απο τοτε που κυκλοφορουν οι κονσολες ..
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ναι και εσείς πρέπει να καταλάβετε ότι ένα καλό pc για να παιζει παιχνίδια έχει σχεδόν την 2πλασια για να μην πω την 3πλασια τιμή μιας κονσόλας. Εν ολίγης αν είναι να δίνουμε μια περιουσία για να παίζουμε παιχνίδια τι να πω.
sozz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ναι και εσείς πρέπει να καταλάβετε ότι ένα καλό pc για να παιζει παιχνίδια έχει σχεδόν την 2πλασια για να μην πω την 3πλασια τιμή μιας κονσόλας.Εν ολίγης αν είναι να δίνουμε μια περιουσία για να παίζουμε παιχνίδια τι να πω. με 600Ε κανεις pc πολυ καλυτερο απο μια κονσολα για game βαζεις αλλα 300Ε οθονη πολυ καλυτερη απο απο αυτην που θα εχετε στο σαλονι σας που θα κανει 800Ε
konstantinos77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 με 600Ε κανεις pc πολυ καλυτερο απο μια κονσολα για game βαζεις αλλα 300Ε οθονη πολυ καλυτερη απο απο αυτην που θα εχετε στο σαλονι σας που θα κανει 800Ε To 800 ευρω οθονη στο σαλονι που εχουν ολοι ειναι η παγκοσμια σταθερα ?
JohNy_GR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 απλα εμεινε. το πε ενας,το παν δυο, το παν τρεις μετα τερμα, εμεινε ως... σταθερα
john2gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 με ενα pc των 600Ε+200Ε[/b'] για 22full hd εισαι οτι πρεπει και καυτερα απο τις κονσολες Ναι στους υπολογιστές όμως δεν βάζεις το κόστος αναβαθμίσεις κάθε 6 μηνου - χρόνου κάρτας γραφικών μνήμης κ.τ.λ. Οχι δεν ισχυει , απο την εμπειρια μου κατοχος 8800 Gt και intel coreduo 6400 παλιας γενιας , σε διαβεβαιω dirt 2 στα benchmarks εχει 36 frame/rate σε αναλυσεις 1680χ1050 Max settings, ομoiως moden warfare 2 κατω απο 40 δεν πεφτει , shift μια απο τα iδια Πες μου κανένα βαρύ παιχνίδι πως το τρέχεις π.χ. crysis Με την ίδια λογική να ρίξει την ανάλυση σε sub-HD (κάτω από 1280x720 κοινώς) και τα details (καθώς οι PC εκδόσεις και στα δύο games έχουν περισσότερα φρουφρου) στα επίπεδα των κονσολών για να δούμε πως τα τρέχουν Ναι και εσείς πρέπει να καταλάβετε ότι ένα καλό pc για να παιζει παιχνίδια έχει σχεδόν την 2πλασια για να μην πω την 3πλασια τιμή μιας κονσόλας.[b']Εν ολίγης αν είναι να δίνουμε μια περιουσία για να παίζουμε παιχνίδια τι να πω. And the cycle will continue forever and ever . Δώστε βάση στα bolds να δείτε την ειρωνεία της όλη υπόθεσης. Ένας κύκλος έφτασε στο τέλος του... και θα επαναληφθεί πολλές φορές ακόμα
konstantinos77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Παντως το videaki με την cryengine3 πραγματι εντυπωσιακο .To real time εννοει οτι παιζει παιχνιδι σε πραγματικο χρονο την ωρα που το τραβαει ?
JimChris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Εγω που ειμαι ο συνδυασμος ασχετου και καντεμη ποτε μα ποτε δεν εχω καταφερει να παιξω στο Pc παιχνιδι της προκοπης.Χαρισα το παλιο μου μηχανημα που σερνοταν οταν ετρεχε το age of empires πχ εσκασα 1000 ευρω να παρω καινουργιο το οποιο αρνειται να το τρεξει ετσι απλα....
artshadows Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Εγω που ειμαι ο συνδυασμος ασχετου και καντεμη ποτε μα ποτε δεν εχω καταφερει να παιξω στο Pc παιχνιδι της προκοπης.Χαρισα το παλιο μου μηχανημα που σερνοταν οταν ετρεχε το age of empires πχ εσκασα 1000 ευρω να παρω καινουργιο το οποιο αρνειται να το τρεξει ετσι απλα.... postare και θα σου βρουμε λυση να τρεχεις μια χαρα τα παιχνιδια
JimChris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Phenom ii x4 3.41, 4gb μνημη,ΑTI Radeon 4890 και δυστηχως windows 7 Στα περισσοτερα παιχνιδια που δοκιμασα πεταγεται ενα μυνημα λαθους που λεει να ψαξουν τα windows για λυση online.To μονο που τρεχει τζαμι ειναι η πασιεντζα.
JohNy_GR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 εμενα απο την αλλη μου χαρισαν (απο το σχολειο) ενα λαπτοπ το οποιο τρεχει crysis στα high με πληρη αναλυση και επισης του εχω βαλει τα Windows7 αλλα ολα τρεχουν ρολοϊ... ---------- Προσθήκη στις 23:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:01 ---------- απο την αλλη μπορει να φταινε τα windows που αγορασες (η ισως κατεβασες ) εγω βρηκα οτι χρειαζομουν εδω: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=DXeLzehnULE[/ame] εχει ολα τα links διπλα, στα info
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Συμφωνώ ότι τα windows7 είναι πολύ καλό λειτουργικό όχι σαν τα χάλια vista. Προσωπικά εχω τα win7 64bit ultimate και είμαι ευχαριστημένος.
sozz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 εμενα απο την αλλη μου χαρισαν (απο το σχολειο) ενα λαπτοπ το οποιο τρεχει crysis στα high με πληρη αναλυση και επισης του εχω βαλει τα Windows7 αλλα ολα τρεχουν ρολοϊ... ---------- Προσθήκη στις 23:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:01 ---------- απο την αλλη μπορει να φταινε τα windows που αγορασες (η ισως κατεβασες ) εγω βρηκα οτι χρειαζομουν εδω: http://www.youtube.com/watch?v=DXeLzehnULE εχει ολα τα links διπλα, στα info laptop και crysis με high κανενα 1500Ε εισαι ενταξε
giorgos147 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Συμφωνώ ότι τα windows7 είναι πολύ καλό λειτουργικό όχι σαν τα χάλια vista.Προσωπικά εχω τα win7 64bit ultimate και είμαι ευχαριστημένος. Ε, όχι και χάλια ρε σεις. Τι το τόσο μεγάλο πρόβλημα είχατε ποια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις