Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Thresh γνωριζεις καλα οτι το πακετο 3 real cores +xenon +ebdram +ενοποιημενη μνημη 512 εχει ριξει στο καναβατσο το μηχανημα ΣΑΛΑΤΑ PS3! Ο cell δεν υπαρχει πουθενα και ας τελειωσει το ολο παραμυθακι με την ΙΒΜ...βεβαια απο την μερια της η sony πρεπει να το κανει σιγα σιγα γιατι εχει ριξει πολυ ΣΑΝΟ στην αγορα προς τερψη των προβατων! εγώ μίλησα για την διαφορά των gpu συγκεκριμένα, ξεχωριστά από τις κονσόλες... σε supercomputer μια χαρά υπάρχει ο Cell και πατάει χάμο τα supercomputers με Intel cpus...
pscrazy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 εγώ μίλησα για την διαφορά των gpu συγκεκριμένα, ξεχωριστά από τις κονσόλες... σε supercomputer μια χαρά υπάρχει ο Cell και πατάει χάμο τα supercomputers με Intel cpus... Ελεος supercomputer ! Τι ακουω, θεε μου, καλα δουλεψε το ΣΑΝΟ! Ποιος το λεει η sony ή IBM ? και οι δυο ειναι παναγια μου....φανφαρες σκετες! supercomputer δεν ηταν και ο emotion engine Α ρε sony με τους super computers σου!
anamenos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ρε Απόκλειρε..Ισάξιο παιχνίδι με το Uncharted 2 ή το Metal gear solid 4 έχεις δεί ποτε στο 360; Γιατί μας τσαμπουνάς εδώ και χρόνια τις ίδιες και τις ΙΔΙΕΣ αηδίες ενώ το καλύτερο που έχεις να δείξεις είναι ένα Gears? Δηλαδή εντάξει.. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ενδότερο πρόβλημα.. αλλα ΕΛΕΟΣ! Στα τοπ παιχνίδια το ps3 ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ καλύτερο απο τα αντίστοιχα τοπ του 360. ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Και μή μου αρχίσεις για τα exclusives και τις πατατιές σου... Αδιαφορώ. Παίζω και τα μέν και τα δε.. ΣΥΝΟΛΙΚΑ το 360 είναι καλύτερο. Σαφώς. ΣΤΑ ΤΟΠ δεν είναι. Live with it. εδώ θα διαφωνήσω το MW2 στο 360 χαλαρά πατάει το MGS4...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ελεος supercomputer ! Τι ακουω, θεε μου, καλα δουλεψε το ΣΑΝΟ!Ποιος το λεει η sony ή IBM ? και οι δυο ειναι παναγια μου....φανφαρες σκετες! supercomputer δεν ηταν και ο emotion engine Α ρε sony με τους super computers σου! είχε δίκιο ο alexzzz, τι κάθομαι και ασχολούμαι με το troll... http://www.top500.org/ http://www.top500.org/system/10377 http://en.wikipedia.org/wiki/IBM_Roadrunner http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_%28microprocessor%29 κάτσε και ασχολήσου με κονσόλες, αυτές σου αξίζουν...
JohNy_GR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 ακουω εδω και ωρα να μιλανε καποιοι για τη gpu tou xbox και ποσα βγαζει και οτι ειναι καλυτερη και το ενα και τ'αλλο. μου κανετε μια χαρη? πηγαιντε δειτε σε μια καλη τηλεωραση ρυθμισμενη σωστα το gt5 prologue η ακομα και το DEMO του gt5 και πειτε μου που ακριβως εχετε δει κατι παρομοιο
anamenos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 ακουω εδω και ωρα να μιλανε καποιοι για τη gpu tou xbox και ποσα βγαζει και οτι ειναι καλυτερη και το ενα και τ'αλλο. μου κανετε μια χαρη? πηγαιντε δειτε σε μια καλη τηλεωραση ρυθμισμενη σωστα το gt5 prologue η ακομα και το DEMO του gt5 και πειτε μου που ακριβως εχετε δει κατι παρομοιο αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό , εγώ προσωπικά προτειμώ το style του FORZA 3 :-)
Tilemaxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί τα ανύπαρκτα exclusives του 360.. Γι' αυτό το ψήνω για PS3 asap..
anamenos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 μιλαω για την ποιοτητα γραφικων αν μιλάς για τα ανίπαρκτα textures του GT5 τότε πάω πάσο, αυτό που το βάζει μέσα είναι ο πολύ καλός φωτισμός...
Tilemaxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 αν μιλάς για τα ανίπαρκτα textures του GT5 τότε πάω πάσο, αυτό που το βάζει μέσα είναι ο πολύ καλός φωτισμός... Ανύπαρκτα textures έχει και το Forza...
JohNy_GR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 να αλλος ενας που ηρθε στη sony. και ξερω και καμποσους ακομα. ειναι τυχαιο που δεν εχω ακουσει πουθενα να γινεται το αντιθετο?
Tilemaxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Γιατί αντικειμενικά το PS3 έχει καλύτερα exclusives, ενω τα αντίστοιχα του 360 μου είναι αδιάφορα πλέον. GT5, MGS4, Uncharted 2, GOW3, Demon's Souls, παιχνίδια που τα exclusive του 360 δεν πλησιάζουν ούτε στο ελάχιστο. ---------- Προσθήκη στις 16:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:49 ---------- Tilemax ωρες ρε φιλε μου καλυτερα να μασας παρα να μηλας εισαι.... Οτι να 'ναι ρε botaki αντε να αυνανιστείς λίγο με τα μπράτσα του Master Chief και του Markus και παράτα μας ήσυχους... Μεγαλύτερη καθυστέρηση δεν έχω δει απο άτομο.
pscrazy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Τι μου συγκρίνεις τώρα μήλα με αγγούρια; Το 96/100 με το 85/100 στο metacritic? Μη μπερδεύεις βούρτσες κτλ κρίμα είναι και όπως πάντα εκτίθεσαι. ---------- Προσθήκη στις 15:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:19 ---------- Ε μα ρε μλκ enough with this madness.. Δεν γίνεται να πονάνε τα μάτια μου κάθε μέρα εδώ και 2 χρόνια.. Οταν λεω οτι να ναι... ---------- Προσθήκη στις 16:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:52 ---------- Γιατί αντικειμενικά το PS3 έχει καλύτερα exclusives, ενω τα αντίστοιχα του 360 μου είναι αδιάφορα πλέον. GT5, MGS4, Uncharted 2, GOW3, Demon's Souls, παιχνίδια που τα exclusive του 360 δεν πλησιάζουν ούτε στο ελάχιστο. ---------- Προσθήκη στις 16:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:49 ---------- Οτι να 'ναι ρε botaki αντε να αυνανιστείς λίγο με τα μπράτσα του Master Chief και του Markus και παράτα μας ήσυχους... Μεγαλύτερη καθυστέρηση δεν έχω δει απο άτομο. Η βλακεια στο full που λεμε! τρεχα για σανο λεμε!!! εχει μπολικο διαθεσιμο προς τερψην σου....
Toufas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 για μενα μονο τα uncharted θελω να παιξω απο οσα λετε. ουτε το mgs με ενδιαφερει, ουτε το demons world, ουτε το το gt5. το gow μια απο τα ιδια. γουστα ειναι αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις