Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

VEYRON ποιος ειναι ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΣ CELL!!!!

Οποιος εχει την καλυτερη GPU ειναι καλυτερος ... Τα παραμυθακια της sony ΤΕΛΟΣ!

O επεξεργαστης οποιος να ειναι αυτος μπροστα στις καρτες γραφικων και την δυναμικη τους ειναι ενας κοκος μεσα στην αμμο...

Οπως η ιδια η sony λεει οτι τα 2 tfop ΜΟΥΦΑ που ανακοινωσε τα 1.8 tflop ειναι απο το nvidia chipaki και τα 200gflop απο τον CELL....

Τα νουμερα μην τα κοιτατε γιατι ειναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ παρτε την ουσια!!!

Απλα ο επεξεργαστης ρολος του ειναι να μην bottleneckarh την καρτα γραφικων, απο την μια εχουμε ενα απολυτα ορθα στημενο μηχανημα σαν το χβοχ και απο την αλλη το σαραβαλο ps3 με τα χιλια bottlenecks και ο cell ο μοιρης προσπαθει να βγαλει το φιδι απο την τρυπα....Αλλα ποσα να βγαλει και ποσο χρονο θελει για να το κανει???

• Super Moderators
Δημοσ.
νομιζω οτι μοπορει καποιος να πει τον cpu δευτερευον εξαρτημα ενος pc. αυτο μακουγεται απλα χαζο. αλλα αφου εθιξες τον τομεα της καρτας γραφικων:πηγαινε

http://www.whatconsole.co.uk/ps3.php <-ps3

http://www.whatconsole.co.uk/xbox360.php <- Xbox

και δες εκει που λεει graphics

η gpu του xbox360 είναι καλύτερη από του ps3...FACT

όποιον γνώστη αρχιτεκτονικής gpu και να ρωτήσεις αυτό θα σου πει χωρίς να έχει καμία από τις 2 κονσόλες

Δημοσ.

Και να προσθέσω και κάτι άλλο αφού όπως όλοι οι ps3fans λέτε ότι ο επεξεργαστής και η τεχνολογία του είναι τρομερές(Δεν αντιλέγω σε αυτό) γιατί ενώ μεχρι πρωτινος η ίδια η sony τον επευφημούσε πριν μερικούς μήνες ανακοίνωσε ότι στο νεο της μηχάνημα ps4 δεν θα έχει επεξεργαστή της ίδιας τεχνολογίας με του ps3(Cell) αλλά έναν επεξεργαστή που θα μοιάζει ποιο πολύ με επεξεργαστές υπολογιστών(Βλέπε επεξεργαστή xbox360).

Ορίστε και το αυθεντικό κινέζικο άρθρο που τα λέει όλα αυτά.

Και ορίστε και το μεταφρασμένο από google translator στα ελληνικά.

Δημοσ.

Γενικότερα η Sony έκανε πολλές πατατιές κατά τον σχεδιασμό του PS3. Πίστευε ότι όλη η δουλειά θα γίνεται από τον Cell χωρίς να χρειάζεται μια ισχυρή GPU και όταν είδε ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται, ήδη είχε κάνει μια λάθος επιλογή.

Δημοσ.

Πολύ σωστό το σχόλιο του bourdoulas.

Αυτά να τα βλέπουν οι ps3 fans που φοράνε παρωπίδες και πιστεύουν ότι και να τους πει η sony.

Εγω παρόλο που ήμουνα χρήστης ενός ps1 & ps2 σε αυτή τη γενιά προτίμησα 360 για τους προφανείς λόγους.

Δημοσ.

Thresh γνωριζεις καλα οτι το πακετο 3 real cores +xenon +ebdram +ενοποιημενη μνημη 512 εχει ριξει στο καναβατσο το μηχανημα ΣΑΛΑΤΑ PS3!

Ο cell δεν υπαρχει πουθενα και ας τελειωσει το ολο παραμυθακι με την ΙΒΜ...βεβαια απο την μερια της η sony πρεπει να το κανει σιγα σιγα γιατι εχει ριξει πολυ ΣΑΝΟ στην αγορα προς τερψη των προβατων!

Δημοσ.

Ρε Απόκλειρε..

Ισάξιο παιχνίδι με το Uncharted 2 ή το Metal gear solid 4 έχεις δεί ποτε στο 360; Γιατί μας τσαμπουνάς εδώ και χρόνια τις ίδιες και τις ΙΔΙΕΣ αηδίες ενώ το καλύτερο που έχεις να δείξεις είναι ένα Gears? Δηλαδή εντάξει.. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ενδότερο πρόβλημα.. αλλα ΕΛΕΟΣ!

Στα τοπ παιχνίδια το ps3 ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ καλύτερο απο τα αντίστοιχα τοπ του 360. ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Και μή μου αρχίσεις για τα exclusives και τις πατατιές σου... Αδιαφορώ. Παίζω και τα μέν και τα δε..

ΣΥΝΟΛΙΚΑ το 360 είναι καλύτερο. Σαφώς. ΣΤΑ ΤΟΠ δεν είναι.

Live with it.

Δημοσ.

Ποιο mgs 4 αγορι μου!!! πλακα μου κανεις!!! Το ghost recon advanced warfighter χαλαρα ριχνει στα αυτια στο αθλιο για γελια engine του kojima!

Αυτα λετε , οπως οτι to uncharted ειναι crysis και γελαει ο κοσμος !

Δημοσ.

Φαντάζομαι οτι δεν έχεις δεί ποτέ ούτε το mgs ούτε το Uncharted ε; Η τα είδες σε crt με scart kai 8 βαθμούς μυωπία;

Ποιό ghost recon με λές; Το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ghost recon? Εδώ δε γελάει ο κόσμος;

Denial?

Δημοσ.

GHOST RECON ADVANCED WARFIGHTER 2 IN GAME ΚΑΙ ΟΧΙ VIDEAKIA

Παρε ασχετε να δεις...με τον σιγκαμενο τον snake , σε αναλυση εικονας sd , με τα drops fps

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=luaJOHfJM8Q&feature=related[/ame]

ΣΑΝΟ FULL ΛΕΜΕ αλλα βεβαια το ghost recon στο sony ηταν τοσο αθλιο που ηταν ιδιο με το mgs4 !

Δημοσ.

Τι μου συγκρίνεις τώρα μήλα με αγγούρια; Το 96/100 με το 85/100 στο metacritic? Μη μπερδεύεις βούρτσες κτλ κρίμα είναι και όπως πάντα εκτίθεσαι.

---------- Προσθήκη στις 15:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:19 ----------

Πάρε να'χεις... άσχετε, ε άσχετε...

Ε μα ρε μλκ enough with this madness.. Δεν γίνεται να πονάνε τα μάτια μου κάθε μέρα εδώ και 2 χρόνια.. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...