gRim Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 God of war σου λέει κάτι; Και μόνο με uncharted 2 και metal gear solid η κονσόλα έβγαλε τα λεφτά της για μένα.. Έχω xbox 2 χρόνια. Με ποιο τίτλο xbox exclusive θα μπορούσαν να συγκριθούν τα παραπάνω; Αν δεν υπήρχε το θέμα της κόπιας θα το είχα πουλήσει έτσι απλά.
pscrazy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 God of war σου λέει κάτι; Και μόνο με uncharted 2 και metal gear solid η κονσόλα έβγαλε τα λεφτά της για μένα.. Έχω xbox 2 χρόνια. Με ποιο τίτλο xbox exclusive θα μπορούσαν να συγκριθούν τα παραπάνω; Αν δεν υπήρχε το θέμα της κόπιας θα το είχα πουλήσει έτσι απλά. Καλος Πελατης για την SONY!!!! με το ps4 να εισαι ευχαριστημενος με ΜΙΣΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 1) AVP 2)SPLINTER CELL CONVIC 3)MASS EFFECT 2 4) ALAN WAKE Τώρα βάλαμε και τα multiplatform στα exclusives του xbox Μόνο το Alan Wake είναι xbox only απο τα παραπάνω.
GrandGamer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Heavy Rain, God of War 3 και Final Fantasy versus 13 είναι από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της 10ετίας. Όσον αφορά το 1ο είναι έργο τέχνης και προφανώς δεν θα το παίξουν όσοι ενδιαφέρονται μόνο για ποδόσφαιρο και ξύλο όλη μέρα, τα άλλα 2 όμως νομίζω ότι πολύ θα θέλουν να τα αγοράσουν αν και το τελευταίο θα αργήσει αρκετά ακόμα. Α και μία είδηση που μάλλον σας ενδιαφέρει.
JohNy_GR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ με τη σειρά μου να σου επιστήσω την προσοχή ότι μια κονσόλα δεν κρίνετε μόνο από τον επεξεργαστή που έχει αλλά το σύνολο πολλών μαζί όπως είναι οι: επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, μνήμη κ.α.Συμφωνείς? πως να το πω... ειναι σαν να λεμε οτι το pc μου εχει εναν τρομερο επεξεργαστη (π.χ. i7) και 2gb ram που ειναι πολυ γρηγορα χρονισμενη, και μετα να μου ερχεται καποιος που εχει ενα core2duo (ας πουμε...) και 3gb ram και να κοκορευετε. καπως ετσι το βλεπω...
pscrazy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Heavy Rain, God of War 3 και Final Fantasy versus 13 είναι από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της 10ετίας. Όσον αφορά το 1ο είναι έργο τέχνης και προφανώς δεν θα το παίξουν όσοι ενδιαφέρονται μόνο για ποδόσφαιρο και ξύλο όλη μέρα, τα άλλα 2 όμως νομίζω ότι πολύ θα θέλουν να τα αγοράσουν αν και το τελευταίο θα αργήσει αρκετά ακόμα. πως γινεται τα παιχνιδια της sony και μονο να ειναι games 10ετιας :lol: Βαλε μεσα και το resistance , lair, heavenly sword , haze (crysis killer:lol:) Eχετε πολυ γελιο λεμε....
JohNy_GR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 PS3 Specs CPU "Cell Processor" Core PowerPC-base Clock speed 3.2 GHz 7 x SPE @ 3.2GHz 7 x 128 b 128 SIMD GPRs 7 x 256 KB SRAM for SPE Memory RAM 256 MB XDR Clock speed 3.2 GHz VRAM 256 MB GDDR3 Clock speed 700 MHz Memory Bandwidth Main 25.6 GB/s VRAM 22.4 GB/s L2 Cache 512 KB Graphics RSX @ 550 MHz Hard drive 2.5" 80GB Removable Max Resolution 1080i¹ 1080p² Audio 5.1 Digital Game Format Blu-ray BD-ROM Controllers Supports 7 Bluetooth wireless Internet Connectivity Wi-Fi IEEE 802.11 b/g Ethernet (RJ45) Input/Output 6 USB 2.0 ports Bluetooth 2.0 (EDR) CompactFlash Slot (Type I, II) SD Slot (Regular, Compact) Memory Stick standard/duo 1 x Optical Audio Other Features Improved Eye Toy camera
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 πως να το πω... ειναι σαν να λεμε οτι το pc μου εχει εναν τρομερο επεξεργαστη (π.χ. i7) και 2gb ram που ειναι πολυ γρηγορα χρονισμενη, και μετα να μου ερχεται καποιος που εχει ενα core2duo (ας πουμε...) και 3gb ram και να κοκορευετε. καπως ετσι το βλεπω... Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά παιζει πολύ μεγάλο ρόλο και τι κάρτα γραφικών έχει ο κάθε υπολογιστής έτσι. Π.χ. άλλο ο υπολογιστής με i7 να έχει μια χάλια κάρτα γραφικών(Όπως αυτή) και ο υπολογιστής με core2duo να έχει μια πολύ καλή κάρτα γραφικών(Όπως αυτή) και άλλο να έχουν και οι δυο υπολογιστές την ίδια ακριβώς κάρτα γραφικών που τότε κοιτάμε τον επεξεργαστή και τα άλλα επί μέρους μηχανήματα - εξαρτήματα του κάθε υπολογιστή. Στην πρώτη περίπτωση φυσικά και ο υπολογιστής με core2duo θα παιζει τα παιχνίδια όχι απλά πολύ καλύτερα από τον υπολογιστή με i7 αλλά θα είναι μέρα με τη νύχτα αν τους βάλεις δίπλα - δίπλα σε μια ίδια τηλεόραση κ.τ.λ. Στην δεύτερη περίπτωση αφού έχουν ακριβώς την ίδια κάρτα γραφικών και οι δυο υπολογιστές τότε το αποτέλεσμα που θα δεις θα οφείλετε στα άλλα επί μέρους εξαρτήματα του κάθε υπολογιστή όπως επεξεργαστής, μνήμη, σκληρός δίσκος, μητρική κ.τ.λ.
JohNy_GR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 νομιζω οτι μοπορει καποιος να πει τον cpu δευτερευον εξαρτημα ενος pc. αυτο μακουγεται απλα χαζο. αλλα αφου εθιξες τον τομεα της καρτας γραφικων:πηγαινε http://www.whatconsole.co.uk/ps3.php <-ps3 http://www.whatconsole.co.uk/xbox360.php <- Xbox και δες εκει που λεει graphics
GrandGamer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά παιζει πολύ μεγάλο ρόλο και τι κάρτα γραφικών έχει ο κάθε υπολογιστής έτσι.Π.χ. άλλο ο υπολογιστής με i7 να έχει μια χάλια κάρτα γραφικών(Όπως αυτή) και ο υπολογιστής με core2duo να έχει μια πολύ καλή κάρτα γραφικών(Όπως αυτή) και άλλο να έχουν και οι δυο υπολογιστές την ίδια ακριβώς κάρτα γραφικών που τότε κοιτάμε τον επεξεργαστή και τα άλλα επί μέρους μηχανήματα - εξαρτήματα του κάθε υπολογιστή. Στην πρώτη περίπτωση φυσικά και ο υπολογιστής με core2duo θα παιζει τα παιχνίδια όχι απλά πολύ καλύτερα από τον υπολογιστή με i7 αλλά θα είναι μέρα με τη νύχτα αν τους βάλεις δίπλα - δίπλα σε μια ίδια τηλεόραση κ.τ.λ. Στην δεύτερη περίπτωση αφού έχουν ακριβώς την ίδια κάρτα γραφικών και οι δυο υπολογιστές τότε το αποτέλεσμα που θα δεις θα οφείλετε στα άλλα επί μέρους εξαρτήματα του κάθε υπολογιστή όπως επεξεργαστής, μνήμη, σκληρός δίσκος, μητρική κ.τ.λ. Το θέμα είναι ότι οι κονσόλες λειτουργούν διαφορετικά αφού το μόνο που έχουν να κάνουν ουσιαστικά είναι να παίζουν παιχνίδια και ο Cell του PS3 είναι φτιαγμένος ειδικά για multimedia όχι σαν τους απλούς επεξεργαστές τον Η/Υ.
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ναι οκ δεν αντιλέγω σε αυτό αλλά μην μου πεις ότι το μεγαλύτερο και ποιο σημαντικό ρόλο στα γραφικά δεν τον παιζει η κάρτα γραφικών αλλά ο επεξεργαστής της κάθε κονσόλας. Μην τρελαθούμε τελείως.
GrandGamer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ναι οκ δεν αντιλέγω σε αυτό αλλά μην μου πεις ότι το μεγαλύτερο και ποιο σημαντικό ρόλο στα γραφικά δεν τον παιζει η κάρτα γραφικών αλλά ο επεξεργαστής της κάθε κονσόλας.Μην τρελαθούμε τελείως. Προς Θεού, δεν είπα αυτό, απλά εννοώ ότι ο επεξεργαστής παίζει τον 2ο μεγαλύτερο ρόλο στα γραφικά της κονσόλας και μπορεί να βοηθήσει την κάρτα γραφικών πάρα πολύ.
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 νομιζω οτι μοπορει καποιος να πει τον cpu δευτερευον εξαρτημα ενος pc. αυτο μακουγεται απλα χαζο. αλλα αφου εθιξες τον τομεα της καρτας γραφικων:πηγαινεhttp://www.whatconsole.co.uk/ps3.php <-ps3 http://www.whatconsole.co.uk/xbox360.php <- Xbox και δες εκει που λεει graphics Δηλαδή θελεις να μου πεις ότι παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στα πόσα mhz τρέχει η κάθε κάρτα γραφικών και οχι τα πόσα flops, πολύγωνα ανά δευτερόλεπτο κ.τ.λ. μπορεί να βγάλει η κάθε κάρτα γραφικών. Για εμενα μια καρτα γραφικων δεν κρινετε ουτε απο τα ποσα mhz τρεχει ουτε απο τα ποσα mb μνήμης έχει αλλά κατά πόσο δυνατό είναι το βασικό chipset της κάθε κάρτας γραφικών(Βλέπε sli και τέτοιες παρόμοιες νέες τεχνολογίες). ---------- Προσθήκη στις 11:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:55 ---------- Προς Θεού, δεν είπα αυτό, απλά εννοώ ότι ο επεξεργαστής παίζει τον 2ο μεγαλύτερο ρόλο στα γραφικά της κονσόλας και μπορεί να βοηθήσει την κάρτα γραφικών πάρα πολύ. Ή αν ο επεξεργαστής είναι τρομερά δυνατός και γρήγορος σε σημείο που η κάρτα γραφικών δεν τον προλαβαίνει(Βλέπε ps3) τότε μπορεί να επιβραδύνει το τελικό αποτέλεσμα.
GrandGamer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή θελεις να μου πεις ότι παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στα πόσα mhz τρέχει η κάθε κάρτα γραφικών και οχι τα πόσα flops, πολύγωνα ανά δευτερόλεπτο κ.τ.λ. μπορεί να βγάλει η κάθε κάρτα γραφικών. Για εμενα μια καρτα γραφικων δεν κρινετε ουτε απο τα ποσα mhz τρεχει ουτε απο τα ποσα mb μνήμης έχει αλλά κατά πόσο δυνατό είναι το βασικό chipset της κάθε κάρτας γραφικών(Βλέπε sli και τέτοιες παρόμοιες νέες τεχνολογίες). ---------- Προσθήκη στις 11:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:55 ---------- Ή αν ο επεξεργαστής είναι τρομερά δυνατός και γρήγορος σε σημείο που η κάρτα γραφικών δεν τον προλαβαίνει(Βλέπε ps3) τότε μπορεί να επιβραδύνει το τελικό αποτέλεσμα. Δυστηχώς πηγή από το wikipedia: PS3 Xbox360
Προτεινόμενες αναρτήσεις