Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

PS3 vs. 360 - Army of Two comparison shows differences

http://www.cynamite.de/_misc/galleries/detail.cfm?pk=2715&opv=gal

αν και δεν μου αρέσει που το λέω αλλά σε αυτό το comparison , το PS3 υπερέχει του ΧΒΟΧ360, πολύ ποιο ζωντανά χρώματα αν και χωρίς anti-aliazing.

Δημοσ.
PS3 vs. 360 - Army of Two comparison shows differences

http://www.cynamite.de/_misc/galleries/detail.cfm?pk=2715&opv=gal

αν και δεν μου αρέσει που το λέω αλλά σε αυτό το comparison , το PS3 υπερέχει του ΧΒΟΧ360, πολύ ποιο ζωντανά χρώματα αν και χωρίς anti-aliazing.

Δες το απο κοντα και μετα ελα πες μου!

Δημοσ.

Οσοι προσπαθειτε να συγκρινετε γραφικα ps3 με 360 απο videakia ειστε απλα βαθια νυχτωμενοι ...Αυτοι που μπορουν να κανουν σωστη συγκριση ειναι αυτοι που διαθετουν και τις 2 κονσολες και τις εχουν συνδεσει στην ιδια tv .

Δημοσ.

Εδώ μέχρι πρότινος κάποιοι έλεγαν ότι οι οποιες διαφορές δεν οφείλονται στις κονσόλες αλλά στις... ρυθμίσεις της τηλεόρασης (σαν να λέμε ότι όλα τα τεστ του PS3 τα τρέχουν σε λάθος ρυθμίσεις ενώ για το 360 σετάρουν τέλεια την TV).

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι δεν το ξέρες ότι στην Kuro φαίνεται καλύτερα μόνο το PS3 και όχι το Xbox360?

η συγκεκριμένη TV παίζει επιλεκτικά τις κονσόλες

Δημοσ.
Οσοι προσπαθειτε να συγκρινετε γραφικα ps3 με 360 απο videakia ειστε απλα βαθια νυχτωμενοι ...Αυτοι που μπορουν να κανουν σωστη συγκριση ειναι αυτοι που διαθετουν και τις 2 κονσολες και τις εχουν συνδεσει στην ιδια tv .

Εγω δηλαδη!!! Πολυ δραμα το PS3!!! Το εχω πει καθε Πεμπτη ΚΗΔΕΙΑ!

Μονο καθε Πασχα με την ανασταση αντε και κανενα Σεπτεμβριο βλεπει χαρα το sony, τις αλλες μερες χαζευει το χβοχακι μου να δουλευει :lol:

Τωρα βγαινει το PARAPA THE RAPER στη sony -> ΗEAVY RAIN!!! Ελεος....κανενα game ρε sony μετα το uncharted θα βγαλεις? Παω και cinema και βλεπω ενα TAKEN και περναω πολυ καλυτερα απο το να παταω κουμπακια...

Δημοσ.
ε ναι δεν το ξέρες ότι στην Kuro φαίνεται καλύτερα μόνο το PS3 και όχι το Xbox360?

η συγκεκριμένη TV παίζει επιλεκτικά τις κονσόλες

Oχι βεβαια ...αλλα επιλεκτικα γινονται οι ρυθμισεις για την καθε κονσολα .:P

Δημοσ.
Δες το απο κοντα και μετα ελα πες μου!

Στο videaki μπορεις ευκολα να δεις οτι το ps3 αποδιδει καλυτερα ...Μπορω να σου δειχνω εδω και να ποσταρω ,οπως πολλοι κανουν για να δειξουν οτι ειναι γνωστες,videakia μεχρι αυριο το πρωι που να δειχνουν μια το ps3 καλυτερο και μια το 360.Ερχομαι λοιπον και σου λεω οτι αυτο ειναι καλυτερα να το βλεπεις απο κοντα .Νομιζω συμφωνεις .

Στα multiplatform το 360 δειχνει πιο εντονα τα χρωματα χωρις αυτο να συνεπαγεται απαραιτητα για μενα καλυτερα γραφικα ,και σιγουρα το ps3 δεν κανει κηδεια .Στα exclusives το ps3 δειχνει ελαφρως καλυτερο .

---------- Προσθήκη στις 19:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:56 ----------

οι οποίες ρυθμίσεις βελτιώνουν τα γραφικά (δεν εννοώ τα χρώματα)? :-)

Το αναφερω και στο πιο πανω post μου οτι οι διαφορες τους δεν εχουν να κανουν με γραφικα αλλα με το ποσο εντονα δειχνουν τα χρωματα στο ενα και στο αλλο.Εκει γινεται ο σκοτωμος ολο αυτο το καιρο ...Αυτες τις διαφορες δειχνουν ολα τα video και αυτες οι διαφορες τουλαχιστον στα παιχνιδια που εχω παιξει εγω εξομαλυνονται με ρυθμισεις για να μην πω δεν υφιστανται και καποιοι παρεξηγηθουν.Σε αυτες τις ρυθμισεις αναφερομαι Τhresh ,

Δημοσ.

μιλοντας για exclusives: το ps3 δεν εχει καμια ιδιαιτερη gpu κατι που αντισταθμιζεται ευκολα απο το θηριωδη cpu του. απο την αλλη η microsoft δεν μπορει να φτιαξει ενα cpu της προκοπης οποτε κανει οτι μπορει στη gpu και πεταει μεσα ενα cpu λιγο καλυτερο απο αυτο του laptop μου. ετσι οι εταιρειες οταν φτιαχνουν παιχνιδια πρεπει να σκεφτουν ΠΩΣ δουλευει και αυτο το xbox και πρατουν αναλογα ριχνοντας ετσι καπως την ποιοτητα . μονο σε τιτλους exclusive μπορει κανεις να δει τι πραγματικα βγαζει το ps3 αφου αυτα τα παιχνιδια ειναι σεχεδιασμενα ΣΕ αυτο το μηχανημα ΜΕ αυτο το μηχανημα ΓΙΑ αυτο το μηχανημα. και να μια προκληση: αυριο θελω καποιος να ανεβασει μια λιστα με τα τεχνικα χαρακτηριστικα του xbox. και μιλοντας για τεχνικα χαρακτηριστικα δεν εννοω εχει τον ταδε επεξεργαστη αλλα ποσα flops βγαζει κλπ κλπ κλπ, και μην κανει κανεις καμια εξυπναδα και γραψει τα δικα του γιατι αυτα ευκολα διασταυρονονται.

Δημοσ.

Και εγώ με τη σειρά μου να σου επιστήσω την προσοχή ότι μια κονσόλα δεν κρίνετε μόνο από τον επεξεργαστή που έχει αλλά το σύνολο πολλών μαζί όπως είναι οι: επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, μνήμη κ.α.

Συμφωνείς?

Δημοσ.
Στο videaki μπορεις ευκολα να δεις οτι το ps3 αποδιδει καλυτερα ...Μπορω να σου δειχνω εδω και να ποσταρω ,οπως πολλοι κανουν για να δειξουν οτι ειναι γνωστες,videakia μεχρι αυριο το πρωι που να δειχνουν μια το ps3 καλυτερο και μια το 360.Ερχομαι λοιπον και σου λεω οτι αυτο ειναι καλυτερα να το βλεπεις απο κοντα .Νομιζω συμφωνεις .

Στα multiplatform το 360 δειχνει πιο εντονα τα χρωματα χωρις αυτο να συνεπαγεται απαραιτητα για μενα καλυτερα γραφικα ,και σιγουρα το ps3 δεν κανει κηδεια .Στα exclusives το ps3 δειχνει ελαφρως καλυτερο .

---------- Προσθήκη στις 19:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:56 ----------

Το αναφερω και στο πιο πανω post μου οτι οι διαφορες τους δεν εχουν να κανουν με γραφικα αλλα με το ποσο εντονα δειχνουν τα χρωματα στο ενα και στο αλλο.Εκει γινεται ο σκοτωμος ολο αυτο το καιρο ...Αυτες τις διαφορες δειχνουν ολα τα video και αυτες οι διαφορες τουλαχιστον στα παιχνιδια που εχω παιξει εγω εξομαλυνονται με ρυθμισεις για να μην πω δεν υφιστανται και καποιοι παρεξηγηθουν.Σε αυτες τις ρυθμισεις αναφερομαι Τhresh ,

Το 36ο στα multiplatform κατα κανόνα δεν έχει μόνο καλύτερα χρώματα, αλλά και καλύτερο Antialiasing...εκεί είναι και η μεγάλη διαφορά γ μένα.

Δημοσ.
Εγω δηλαδη!!! Πολυ δραμα το PS3!!! Το εχω πει καθε Πεμπτη ΚΗΔΕΙΑ!

Μονο καθε Πασχα με την ανασταση αντε και κανενα Σεπτεμβριο βλεπει χαρα το sony, τις αλλες μερες χαζευει το χβοχακι μου να δουλευει

Τωρα βγαινει το PARAPA THE RAPER στη sony -> ΗEAVY RAIN!!! Ελεος....κανενα game ρε sony μετα το uncharted θα βγαλεις? Παω και cinema και βλεπω ενα TAKEN και περναω πολυ καλυτερα απο το να παταω κουμπακια...

Είσαι πολύ PAPARASPA THE RAPER...

Μιλάμε τέτοιο Trolling δεν έχω δει ποτέ μου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Είσαι πολύ PAPARASPA THE RAPER...

Μιλάμε τέτοιο Trolling δεν έχω δει ποτέ μου!

I know that! :lol:

4 ειναι τα games που βγαινουν και αποψη μου θα τα σπανε παιζωντας οχι βλεποντας πατοντας κουμπακια :lol: , εχουμε και λεμε

1) AVP

2)SPLINTER CELL CONVIC

3)MASS EFFECT 2

4) ALAN WAKE

Και αυτα ολα μεχρι το μαρτιο γιατι μετα ξερουμε ποιος θα ερθει που δεν θα αφισει τιποτα ορθιο.....

και μαντεψε και τα 4ερα ειναι για το χβοχ, βαζω και το avp μεσα γιατι θα ειναι 100000% πιο καλο στο χβοχ....

Λοιπον πολυθρονα πασατεμπο και heavy rain μεσα στο ps3!!:lol::lol::lol::lol:

Τo xbox ειναι εδω παρων και μια αρμαδα τιτλους που θα τσακισουν το sony με το gameplay τους, οχι με τα μακροσκελη τους βιντεο που μονο υπνο φερνουν !

Τι εγινε δεν εχει κανενα uncharted να βγαλει η sony , τελειωσανε !

Επεξ/σία από pscrazy
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...