dr_thodt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Απορώ που απαντάς κιόλας. Eχεις δικιο γιατι δεν βγαζεις ακρη με τετοιου ειδους fanboys. Για να αλλαξουμε κ λιγο διαθεση οριστε κ ενα πολυ ενδιαφερον βιντεο απο το εκπληκτικο Bayonetta: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=XdQAHbS9c44[/ame]
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το ps store φαίνεται να είναι πιο καλά οργανωμένο απο το marketplace. Αν μη τι άλλο είναι πιο γρήγορη η περιήγηση λόγω δομής τους μενού. Δεν δοκίμασα να αγοράσω κάτι αλλα είδα τιμές σε ευρώ. Φαντάζομαι λοιπόν οτι η διαδικασία είναι πιο απλή απο το βάλε/βγάλε ms points. ΟΜΩΣ είναι πολύ πιο φτωχό σε περιεχόμενο. Ιδιαίτερα στα arcade στο 360 έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, κατι που δεν έχει γίνει στο psstore. Τι να την κάνω την οργάνωση αν το μαγαζί είναι άδειο; +1 στο shopping στο 360 Πληροφοριακά, δημιούργησε και ένα US account ώστε να μπορείς να μπεις στο αμερικάνικο Playstation Store. Είναι καλύτερα οργανωμένο και έχει περισσότερα πραγματάκια για κατέβασμα, αν ξέρεις και ιαπωνικά κάνε και ένα japanese account
gherudos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Uncharted 2 Μπορεί επειδή ήτανε πρώτη φορά που το δοκίμαζα. Θα το δώ πάλι και σήμερα και ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα..Αν και βασικά μετά απο 1-2 παιχνίδια πάλι μου σκάλωσε στο finding players. Ποιό crysis και πράσινοι δεινόσαυροι... Το παιχνίδι είναι χάρμα οφθαλμών και συνολικά δεν συγκρίνεται με καμία tech πατατιά. Βάζει και πατάει κάτω και φτύνει στα μούτρα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ παιχνίδι έχω παίξει μέχρι σήμερα(και ναι δεν έχω παίξει λίγα). Την μαγεία της αισθητικής των γραφικών του μπορεί να την δεί κανείς στο "Where am I?" όπου ο κόσμος είναι τρομερά σχεδιασμένος. Χάζευα τριγύρω δηλαδή αντί να παίζω. Απίστευτος συνδυασμός γραφικών/αισθητικής/gameplay/σεναρίου. Πρέπει να ομολογήσω οτι το 1 δεν με τρέλανε ιδιαίτερα.. Αλλα με το 2 και έχοντας φτάσει σχεδόν στο τέλος του παιχνιδιού.. Πολύ απλά έχω μείνει μαλ4κ@$. Ότι καλύτερο έχω παίξει τα τελευταία χρόνια. Είχα ΠΑΡΑ πολύ καιρό να ενδιαφερθώ για treasures/άλλα επίπεδα δυσκολίας σε παιχνίδι. Έχει ΤΟΣΑ πολλά wtf moments και τόσο ασταμάτητη δράση.. Εντάξει.. Απλά καταπληκτικό. Πάνω απο όλα βελτίωσαν αυτό το οποίο με αύτιζε τρομερά πολύ στο 1. Τα ατελείωτα άσκοπα gunfights. Ναι μέν έχει άπειρο μπάμπα μπούμπα αλλα μόνο στο 4o/5o κεφάλαιο ένιωσα να με κουράζει και να επαναλαμβάνεται. Όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ καλοστημένα. Και επίσης άπειρα++ στο stealth mode το οποίο ιδιαίτερα στο train είναι απόλαυση Να το πάρεις σίγουρα. Πάρε όμως πρώτα και το uncharted το 1 για να μπείς στο κλίμα. (αν και δεν θα σου φανεί κάτι πολύ ιδιαίτερο σαν παιχνίδι). Μπορείς εύκολα να το βρείς με 10-15 ευρώ. Πράγματι είναι αρκετά μεγάλο. Ήξερα οτι έχει αρκετά κεφάλαια επειδή το πάω με treasure guide για να ξεμπερδέψω σε 1 playthrough με αυτά και μετά να πάω για crushing και kills. Αλλα και πάλι φαίνεται το μέγεθος.. Εκτός αν κάποιος το παίξει στο very easy και τρέχει.. Αλλα εντάξει δεν πρέπει.. Ήδη στο hard είναι πάρα πολυ εύκολο. Πάντως αναμένεται να τερματιστεί πάνω απο 3 φορές και με περισσή χαρά. Είναι απλά υπέροχο. Όντως καλύτερο δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να γίνει..
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Ναι ρε.. Τέλος.. Αν και ήμουν τρομερά επιφυλακτικός για να μη φάω το hype (και ίσως γι αυτό δεν μου πολυάρεσε το 1), το 2 εντάξει απλά δεν γίνεται να το προσπεράσεις. Είναι η επιτομή των videogames αυτής της γενιάς. ΜΑΚΑΡΙ να πλησιάσει οποιοδήποτε παιχνίδι είτε σε ps3 είτε σε 360 το δεξί του @δι. Αλλα αμφιβάλλω πολύ. Σε 5 μέρες το ps3 έβγαλε τα λεφτά του με αυτά και μόνο τα παιχνίδια. Σαν ΔΕΥΤΕΡΗ κονσόλα μετά το φθηνό/καλό/softmodded 360, προτείνεται ανεπιφύλακτα.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Eχεις δικιο γιατι δεν βγαζεις ακρη με τετοιου ειδους fanboys. Για να αλλαξουμε κ λιγο διαθεση οριστε κ ενα πολυ ενδιαφερον βιντεο απο το εκπληκτικο Bayonetta: http://www.youtube.com/watch?v=XdQAHbS9c44 Γιατι το κανεις τωρα αυτο? Για να με αναγκασεις να παω να παρω κανενα PS3 για να το χαρω το συγκεκριμενο παιχνιδι? ? Δε με λυπασαι?
xbotpawner Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Uncharted 2 Συμφωνώ σε όλα με τα quotes, εκτός από το οτι το U1 δεν ειναι ξεχωριστό παιχνίδι.Καιρό είχα να παίξω ένα παιχνιδι τόσο διασκεδαστικό όσο το u1..Αλλά και υποκειμενικά, καθως το setting "ζουγκλα, δασος, τροπικο νησι και ολα τα συναφη" ειναι imo, φοβερο για vdeogame... Και μολις βγήκε το u1 τα bots το έλεγαν rip-off του Gears.of.war επειδη ειχε cover system...Που να ηξεραν οτι μετα απο λιγα χρονια το uncharted θα μεσουρανουσε ως franchise, ενω το gears θα το εχουν ξεχασει ολοι...
cortaN@ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Γιατι το κανεις τωρα αυτο? Για να με αναγκασεις να παω να παρω κανενα PS3 για να το χαρω το συγκεκριμενο παιχνιδι? ? Δε με λυπασαι? To bayonetta ειδικά στο PS3 είναι άσχημη μεταφορά - port από το 360 και σχεδόν στ σύνολο του τύπου έχει πάρει χαμηλότερες βαθμολογίες απ' ο.τι η έκδοση γ 360. Κυρίως για τη χαμηλότερη ποιότητα γραφικών στο PS3. Μέχρι και το ιαπωνικό famitsu βαθμολόγησε διαφορετικά τις 2 εκδόσεις, πράγμα που δεν έχει ξανακάνει γ multiplatform παιχνίδι αυτής της γενιάς. Οπότε αν είναι ν' αγοράσεις PS3 ειδικά και μόνο γ το bayonetta, καλύτερα ν πήγαινες στο φθηνότερο 360. Σαν παιχνίδι αυτό καθεαυτό είναι κάτι σαν DMC4 με female χαρακτήρα.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Να μου κοπουν τα χερια αν ειναι να ξαναπαω σε X360 μετα απο αυτα που περασα. Βαλε και το οτι στο PS3 θα εχω και μερικα παιχνιδια exlusive που -θελω- να παιξω (demons souls, uncharted 2 κτλ) σε αντιθεση με του X360 που δεν συγκινουμαι ιδιαιτερα με τα δικα του exclusive. Οχι οτι θα παω να παρω κατι φυσικα, δεν προκειται να περασω σε PS3/ x360 αν δεν βγουν οι επομενες κονσολες. Απλα με το συγκεκριμενο ειδος action game (με skills δηλαδη και οχι button mashing) εχω εναν ψιλοερωτα και ενθουσιαζομαι σε αρκετα μεγαλο βαθμο ειδικα αν εχουν τετοια ποιοτητα.
fearwhatnow Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Να πω και εγω τη γνωμη μου ως νεος κατοχος ps3 εστω και απο σποντα (πακετο δωρο με κινητο).Να επισημανω οτι ειμαι pc'ας και πολυ δυσκολα εντυπωσιαζομαι απο κονσολες.Μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος κυριως με τις media center δυνατοτητες του ps3 και καθως εχω συνδεσει ασυρματα με ps3 media server το pc, μου εχει λυσει τα χερια στο σαλονι (μουσικη,ταινιες,internet,live streaming αγωνων,mkv ταινιες,photos κ.α.).Με παιχνιδια δεν ασχοληθηκα πολυ, buzz, fifa 10,fight night 4,little big planet στη συλλογη ομως δεν σκοπευω να ασχοληθω με τα action games αλλα ως γνησιος fan των αμερικανικων σπορ σιγουρα θα τιμω τους τιτλους που λειπουν απο το pc, οπως The Show,Madden,NHL.Επομενη ομως αγορα θα ειναι το Heavy Rain καθως λατρεψα το Fahrenheit.
cortaN@ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Να μου κοπουν τα χερια αν ειναι να ξαναπαω σε X360 μετα απο αυτα που περασα. Βαλε και το οτι στο PS3 θα εχω και μερικα παιχνιδια exlusive που -θελω- να παιξω (demons souls, uncharted 2 κτλ) σε αντιθεση με του X360 που δεν συγκινουμαι ιδιαιτερα με τα δικα του exclusive. Οχι οτι θα παω να παρω κατι φυσικα, δεν προκειται να περασω σε PS3/ x360 αν δεν βγουν οι επομενες κονσολες. Απλα με το συγκεκριμενο ειδος action game (με skills δηλαδη και οχι button mashing) εχω εναν ψιλοερωτα και ενθουσιαζομαι σε αρκετα μεγαλο βαθμο ειδικα αν εχουν τετοια ποιοτητα. Χαχαχά! Δεν ξέρω την προσωπική σου ιστορία με το 360, απ ό.τι φαίνεται δε το συμπαθείς και ιδιαίτερα! Εγώ ένα arcade έχω, που αγόρασα με 200Ε πριν απο 2 χρόνια σχεδόν + άλλα 32 ευρώ το δίσκο των 20gb και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα - αν εξαιρέσεις πως είναι σχετικά θορυβώδες. Απλά είδα το ποστ σου και είπα να σε προφυλάξω απ΄ το να αγόραζες PS3 ειδικά γ το bayonetta, καθώς είναι πολύ αποτυχημένο το port το συγκεκριμένο, συγκρινόμενο πάντα με την έκδοση γ το 360. Απο εκεί κ πέρα το PS3 έχει ωραία exclusives. Γενικά αυτή η γενιά κονσολών είναι έτσι κατανεμημένη σε παιχνίδια που ό.τι κονσόλα κ να έχεις δε μένεις παραπονεμένος. Η μόνη μου διαφωνία είναι με τα τόσα παιχνίδια-αρπαχτές του wii. Είχα το Gamecube και μου άρεσαν τόσο πολύ τα games του, και ακόμα ασχολούμαι μ αυτά - π.χ. Resident Evil Remake ή Soul Calibur 2. Αλλά το wii δεν έχει γ μένα τις παιχνιδάρες του GC. Oύτε φυσικά τα γραφικά του. Ίσως λίγο off-topic το δεύτερο-μισό του post μου, απλά ήθελα ν καταλήξω πως όλες οι κονσόλες έχουν κάτι καλό ν προσφέρουν αυτή τ γενιά, εν αντιθέσει γ παράδειγμα με τη last gen, που π.χ. γ μένα το Xbox1 ήταν ψιλο-αποτυχία. (πολύ λίγα exclusives και ακόμη λιγότερα jrpgs). Τέλος, ίσως η μόνη κατηγορία παιχνιδιών που χάνει φανερά αυτή τη στιγμή το PS3 είναι τα jprgs, καθώς στ 360 έχουν βγει πολλά καλά παιχνίδια αυτού του είδους. ---------- Προσθήκη στις 20:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:18 ---------- Να πω και εγω τη γνωμη μου ως νεος κατοχος ps3 εστω και απο σποντα (πακετο δωρο με κινητο).Να επισημανω οτι ειμαι pc'ας και πολυ δυσκολα εντυπωσιαζομαι απο κονσολες.Μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος κυριως με τις media center δυνατοτητες του ps3 και καθως εχω συνδεσει ασυρματα με ps3 media server το pc, μου εχει λυσει τα χερια στο σαλονι (μουσικη,ταινιες,internet,live streaming αγωνων,mkv ταινιες,photos κ.α.).Με παιχνιδια δεν ασχοληθηκα πολυ, buzz, fifa 10,fight night 4,little big planet στη συλλογη ομως δεν σκοπευω να ασχοληθω με τα action games αλλα ως γνησιος fan των αμερικανικων σπορ σιγουρα θα τιμω τους τιτλους που λειπουν απο το pc, οπως The Show,Madden,NHL.Επομενη ομως αγορα θα ειναι το Heavy Rain καθως λατρεψα το Fahrenheit. Πολύ ωραίο φαίνεται το heavy rain, αλλά μάλλον θ αργήσει με την ημερομηνία έκδοσης ν έχει πάει κάπου στις αρχές του 2012.
fearwhatnow Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 ^ What??26 Οκτωβρη βγαινει το Heavy Rain,το πολυ 15 μερες μετα να αργησει.
kostool13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Πολύ ωραίο φαίνεται το heavy rain, αλλά μάλλον θ αργήσει με την ημερομηνία έκδοσης ν έχει πάει κάπου στις αρχές του 2012. Αν αυτό δεν προοριζόταν ως αστείο είναι epic fail...
cortaN@ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 ^ What??26 Οκτωβρη βγαινει το Heavy Rain,το πολυ 15 μερες μετα να αργησει. Δες αυτό το thread: http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33957827 Εκτός και αν έκαναν λάθος απ το amazon. ---------- Προσθήκη στις 22:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:20 ---------- Αν αυτό δεν προοριζόταν ως αστείο είναι epic fail... http://www.rage3d.comι/board/showthread.php?t=33957827 Σόρρυ, γ το double post, προσπαθώ ν κάνω reply και στους 2. Και όντως, το post ήταν μεταξύ σοβαρού κ αστείου, γιατί τ παιχνίδι τ ακούμε εδώ και 3 χρόνια - όταν ακόμη έπαιζα πολλά adventures - και θα μπορούσα ν αγόραζα το PS3 γ χάρη του, αλλά απ' ό.τι βλέπω κ έχει αργήσει κ χαμηλότερα γραφικά θα έχει απ΄ ό.τι εξαρχής έδειχνε το trailer. Μακάρι πάντως να βγει φέτος και όχι τελικά το 12, όπως ισχυρίζεται η amazon.
GrandGamer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Το Heavy Rain έρχεται Φεβρουάριο 2010 και μάλιστα 26. Τώρα το 26 μην το δένεται σκηνί κορδόνι αλλά Φεβρουάριο άντε Μάρτιο έχει βγει στην Ευρώπη, το Amazon ας λέει ότι θέλει και ας το φέρει και τον επόμενο αιώνα. Πηγές: Μπόλικες!
cortaN@ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Το Heavy Rain έρχεται Φεβρουάριο 2010 και μάλιστα 26. Τώρα το 26 μην το δένεται σκηνί κορδόνι αλλά Φεβρουάριο άντε Μάρτιο έχει βγει στην Ευρώπη, το Amazon ας λέει ότι θέλει και ας το φέρει και τον επόμενο αιώνα. Πηγές: Μπόλικες! Κάτσε πήγε νωρίτερα και από Οκτώβριο τώρα?? Καλή φάση, να δούμε τλκ αν άξιζε το παιχνίδι ή όχι. Μακάρι να προσδώσει κάτι διαφορετικό στην adventure σκηνή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις