leftis95 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Α εδώ έχει θέαμα. Μισό να φέρω ποπ κορν. +Φωνώ......
john2gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 +Φωνώ...... Και επαυξάνω. Δεν θέλω να κοιμηθώ κι ας δουλεύω αύριο. Keep going παιδιά,we want show NOOOOOOOOOW
mchrisober Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 μερικοι εδω μεσα πραγματικα πρεπει να παμε για promote των 2 εταιριων.... οτι να ναι..... γιδια.....
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Έτσι για να δούμε και κάτι μελλοντικό ορίστε τι ανακοίνωσε η ίδια η sony για τον τρομερό, πανίσχυρο, υπερτεράστιο cell processor του ps3. Σας παραθέτω κάποια κομμάτια του παραπάνω άρθρου που χρειάζονται περισσότερη προσοχή. There have been evidences that Sony is working on an enhanced cell processor for the Playstation 4, but now it seems that the company has forsaken this plan. Japanese technology writer Hiroshige Goto confirmed that Sony was indeed working on a new version of the cell processor, before writing it off and deciding to go with aPC-like multi-core architecture for the next Playstation. Είναι να γελάς πως αφού είναι τόσο πανίσχυρος ο επεξεργαστής δεν θα προτιμήσει έναν επεξεργαστή της ίδιας τεχνολογίας για το ps4 αλλά κάποιον στη τεχνολογία του xbox360 cpu(PC-like multi-core architecture for the next Playstation). Γιατί άραγε . Το άλλο το ακούσατε? Ότι δηλαδή θα γίνει και το ps home(Online κομμάτι του ps3) επί πληρωμή για κάποια πράγματα κάτι το οποίο μεχρι σήμερα αν δεν με απατά η μνήμη μου ήτανε εξ ολοκλήρου δωρεάν. Γιατί άραγε? Μήπως ακολουθεί τα χνάρια του 360? Λέω μήπως. Τι έχετε τώρα να πείτε για την πολυαγαπημένη σας sony? Ορίστε και ένα σχετικό βίντεο για το τι θέλει να κάνει η sony με όλα αυτά. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=QstAkt88Rtw[/ame] Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2010 από JUST-GAMER
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Επιτέλους είμαι ευτυχης κάτοχος ΚΑΙ των δύο κονσολών.. Έχω λιώσει εδώ και χρόνια το 360 και τώρα ήρθε καιρός να κάνω το ίδιο και στο ps3.. Έφαγα αρκετές ώρες τις τελευταίες ημέρες σκαλίζοντας το ps3 και συγκρίνοντας το με το 360. Σε γραφικά και οι δύο κονσόλες (όσον αφορά τους τοπ τίτλους) είναι καταπληκτικές. Έχω μείνει μλκας ας πούμε και με το gears αλλα ακόμα περισσότερο με το uncharted το 2. Τώρα αν κάποιος βρίσκει διαφορές σε πίξελ στα multi να πάει να κουρευτεί.. Και οι δύο κονσόλες είναι αξιοπρεπέστατες αλλα γενικά αισθητικά το αποτέλεσμα στο 360 μου κάνει καλύτερο και πιό ομαλό. Μικρές διαφορές όμως. Απο media πλευρά το ps3 απλά δεν πιάνεται. Είχα δοκιμάσει να χρησιμοποιήσω το 360 για streamάρισμα κτλ αλλα το αποτέλεσμα ήταν αστείο. Στο ps3, με wireless μάλιστα σύνδεση, παίζω αξιοπρεπέστατα 720 και πιστεύω με ethernet θα παίζει χωρίς κανένα κόλλημα και 1080 με σχετικά παλιό pc στην άκρη. Το 360 ούτε να ακούσει δεν ήθελε για hd (περιττό να πώ τι διαδικασία έπρεπε να κάνεις για να δείς τους φακέλους σου). +200 στις media δυνατότητες του ps3. Για το bluray χέ$τηκα tbh εφόσον λειτουργώ με .mkv οπότε δεν το αναφέρω σαν πλεονέκτημα. Το ps store φαίνεται να είναι πιο καλά οργανωμένο απο το marketplace. Αν μη τι άλλο είναι πιο γρήγορη η περιήγηση λόγω δομής τους μενού. Δεν δοκίμασα να αγοράσω κάτι αλλα είδα τιμές σε ευρώ. Φαντάζομαι λοιπόν οτι η διαδικασία είναι πιο απλή απο το βάλε/βγάλε ms points. ΟΜΩΣ είναι πολύ πιο φτωχό σε περιεχόμενο. Ιδιαίτερα στα arcade στο 360 έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, κατι που δεν έχει γίνει στο psstore. Τι να την κάνω την οργάνωση αν το μαγαζί είναι άδειο; +1 στο shopping στο 360 Τώρα για τις πολυσυζητημένες online δυνατότητες. Το θέμα είναι αισθητικό. Μου αρέσει περισσότερο το interface στο 360 με την friend list σου παρά το κατεβατό του psn. Σχετικά βασικές λειτουργίες υπάρχουν και το μόνο που έκανε μπάμ ήταν η έλλειψη πάρτυ. Κάτι το οποίο όμως, είδα οτι υπάρχει ingame (στο lbp ας πούμε). Για την έλλειψη αυτή πάντως υπάρχει το home το οποίο έχει αρκετό χαβαλέ και νομίζω πολύς κόσμος του 360 θα το ήθελε. Είναι ενδιαφέρουσα εμπειρία και θα το ψάξω περισσότερο αυτές τις μέρες. Αν βάλουν πάντως party(εκτός αν έχει ήδη και δεν το είδα) πραγματικά δεν θα έχει καμία πρακτική διαφορά το online. Κάτι disconnects και τέτοια που ακούω απο μερικούς δεν υπάρχουν και γενικά το psn είναι πληρέστατο και λειτουργικότατο (και τζάμπα). Libraries. Βλακείες. Περι ορέξεως. Μια χαρά 100δες τίτλους έχουν και οι δύο κονσόλες. Τώρα οι κοκορομαχίες για τα exclusive είναι για 13χρονα. Τα σπάει και το gears/halo τα σπάει και το uncharted2/infamous. Ότι αρέσει στον καθένα. Μενού. Γενικά τα μενού του 360 είναι πολύ πιο ευχάριστα στο μάτι. Αυτό τα καθιστά αρκετές φορές και πιο δύσχρηστα βέβαια αλλα όπως και να έχει είναι όμορφο το αποτέλεσμα. Το xmb δεν το συμπάθησα και δεν θα το συμπαθήσω ποτέ. Είναι απαρχαιωμένο σαν στύλ και πολύ "ξερό". + 1 στα όμορφα μενου του 360 Χειριστήριο. Αν κάποιος μάθει με το χειριστήριο του 360 (κάτι το οποίο δεν πίστευα ποτέ οτι θα έλεγα όταν πρωτοπήρα 360 και έβριζα όλη μέρα τους μοχλούς) πολύ απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟ. Για fps δηλαδή, που είναι μια κατηγορία που προτιμώ, δεν υπάρχει σύγκριση. Για κάνα uncharted καλό είναι το dual shock. Μόνο.. Τιμή/Απόδοση. Στα ίδια πλέον. Οι λόγοι γιανα προτιμήσει κάποιος τη μία ή την άλλη κονσόλα είναι πλέον ελάχιστοι. Οι διαφορές μηδαμινές και γενικά αν κάποιος έχει να δώσει $$ παραπάνω για ένα καλό media center τα δίνει. Αν βέβαια θέλει αντιγραφές, ξεχνάει το online (η μπαίνει στη διαδικασία φλάγκ/μπάν/sell) και παίρνει ένα 360. Ξεχνόντας όμως το online χάνει και τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του 360 οπότε με τις σημερινές συνθήκες δεν ξέρω. O σέφ τι προτείνει; Πρώτη κονσόλα 360 λόγω τιμής/αντιγραφών αλλα και ένα ps3 είναι must have. Θα μου πείτε.. Τώρα ξύπνησες εσύ; Τώρα μου δώθηκε η ευκαιρία να ψάξω σε βάθος και επι πολλές ώρες το αντίπαλο δέος και άπλά καταλαβαίνω ακόμα περισσότερο πόσο εγκεφαλικά ανάπηροι είναι όσοι υποστηρίζουν τη μέν ή τη δε κονσόλα. SsDd
dr_thodt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 αν μου κάνεις λινκ οτι έχω συμφωνήσει σε τέτοιο bet φυσικά .ή μήπως είναι σαν το έθαψα /έπαιξα που έβλεπες μόνο εσύ....... όσο για goty awards είναι φυσικό να πάρει εδώ δώσανε φέτος το gt στο mw2 και ακούνε τώρα αρκετά στο φόρουμ τους .100% λαδώθηκαν ,είχαν και ολόκληρα 4 επεισόδια bonus round για το mw2. το metacritic είναι αυτό που μετράει και όχι τα goty awards. όσο και να το πας απο εδω και απο εκεί το reach είναι spin off όπως και το mgs rising όπως και το final fantasy tactics,μπορεί να γίνουν καλά παιχνίδια όπως το tactics(καλύτερο srpg όλων των εποχών)αλλα δύσκολα βλέπουμε spinoff να καταφέρνει κάτι τέτοιο.(το mgs rising δεν το φτιάχνει ο Kojima αλλα μια new team το ξέρω δεν χρειάζεται να το πεις....spin off λέγεται όμως ,cash games τα περισσότερα) πέρσi ανακοινόθηκε το reach και είχαμε δεί μόνο ένα βίντεο με έναν πλανήτη και τώρα ένα cutscene λες να έχει 3 χρόνια που το δουλέυουν??είσαι σίγουρος οτι η καλύτερη team το δουλέυει ?ή μήπως δουλέυουν κανα halo4 με νατάλ και πουλάνε φούμαρα..... δεν πιστέυω λέξη απότι λένε οι εταιρίες για να διαφήμίσουν τα παιχνίδια τους. αυτό που είδα στο cutscene video δεν ήταν καλό ,το mass effect 2 το πατάει σε character models και μάλλον και σε γενικά γραφικά αλλα δεν θα ξέρουμε αν δεν δούμε gameplay. και του gears 2 καλύτερα ήταν τα character models....αλλα αν έχει halo το name μεσα τέλος ε παιχνίδάρα όπως το odst και το wars? Επειδη κλασσικα δεν βλεπω να σταματας τα fanboy hate rants και συνεχιζεις να λες τα δικα σου για το Reach (spin off κλπ) ας παμε το account bet ετσι για να ειμαστε ενα PS3 troll μειον το φετινο φθινοπωρο.
skanjos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Επειδη κλασσικα δεν βλεπω να σταματας τα fanboy hate rants και συνεχιζεις να λες τα δικα σου για το Reach (spin off κλπ) ας παμε το account bet ετσι για να ειμαστε ενα PS3 troll μειον το φετινο φθινοπωρο. θα δεις πολλά ps3 trolls να πρωτείνουν για αγορά πρώτης κονσόλας το 360 χεχεχε.κάποια xbots αμερικανάκια βλέπουν πολλά φαντάσματα.....συνεχίζεις να κοπανάς account bet και account bet σαν 12χρονο....οκ ,αν πάρει το reach παραπάνω απο το uncharted 2 στο metacritic δεν ξαναποστάρω.δεν χρειάζομαι τπτ απο σένα έτσι και αλλιώς ξέρω ότι και να πω δεν θα τιρήσεις το bet.
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Επιτέλους είμαι ευτυχης κάτοχος ΚΑΙ των δύο κονσολών.. Έχω λιώσει εδώ και χρόνια το 360 και τώρα ήρθε καιρός να κάνω το ίδιο και στο ps3.. Έφαγα αρκετές ώρες τις τελευταίες ημέρες σκαλίζοντας το ps3 και συγκρίνοντας το με το 360. Σε γραφικά και οι δύο κονσόλες (όσον αφορά τους τοπ τίτλους) είναι καταπληκτικές. Έχω μείνει μλκας ας πούμε και με το gears αλλα ακόμα περισσότερο με το uncharted το 2. Τώρα αν κάποιος βρίσκει διαφορές σε πίξελ στα multi να πάει να κουρευτεί.. Και οι δύο κονσόλες είναι αξιοπρεπέστατες αλλα γενικά αισθητικά το αποτέλεσμα στο 360 μου κάνει καλύτερο και πιό ομαλό. Μικρές διαφορές όμως. Απο media πλευρά το ps3 απλά δεν πιάνεται. Είχα δοκιμάσει να χρησιμοποιήσω το 360 για streamάρισμα κτλ αλλα το αποτέλεσμα ήταν αστείο. Στο ps3, με wireless μάλιστα σύνδεση, παίζω αξιοπρεπέστατα 720 και πιστεύω με ethernet θα παίζει χωρίς κανένα κόλλημα και 1080 με σχετικά παλιό pc στην άκρη. Το 360 ούτε να ακούσει δεν ήθελε για hd (περιττό να πώ τι διαδικασία έπρεπε να κάνεις για να δείς τους φακέλους σου). +200 στις media δυνατότητες του ps3. Για το bluray χέ$τηκα tbh εφόσον λειτουργώ με .mkv οπότε δεν το αναφέρω σαν πλεονέκτημα. Το ps store φαίνεται να είναι πιο καλά οργανωμένο απο το marketplace. Αν μη τι άλλο είναι πιο γρήγορη η περιήγηση λόγω δομής τους μενού. Δεν δοκίμασα να αγοράσω κάτι αλλα είδα τιμές σε ευρώ. Φαντάζομαι λοιπόν οτι η διαδικασία είναι πιο απλή απο το βάλε/βγάλε ms points. ΟΜΩΣ είναι πολύ πιο φτωχό σε περιεχόμενο. Ιδιαίτερα στα arcade στο 360 έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, κατι που δεν έχει γίνει στο psstore. Τι να την κάνω την οργάνωση αν το μαγαζί είναι άδειο; +1 στο shopping στο 360 Τώρα για τις πολυσυζητημένες online δυνατότητες. Το θέμα είναι αισθητικό. Μου αρέσει περισσότερο το interface στο 360 με την friend list σου παρά το κατεβατό του psn. Σχετικά βασικές λειτουργίες υπάρχουν και το μόνο που έκανε μπάμ ήταν η έλλειψη πάρτυ. Κάτι το οποίο όμως, είδα οτι υπάρχει ingame (στο lbp ας πούμε). Για την έλλειψη αυτή πάντως υπάρχει το home το οποίο έχει αρκετό χαβαλέ και νομίζω πολύς κόσμος του 360 θα το ήθελε. Είναι ενδιαφέρουσα εμπειρία και θα το ψάξω περισσότερο αυτές τις μέρες. Αν βάλουν πάντως party(εκτός αν έχει ήδη και δεν το είδα) πραγματικά δεν θα έχει καμία πρακτική διαφορά το online. Κάτι disconnects και τέτοια που ακούω απο μερικούς δεν υπάρχουν και γενικά το psn είναι πληρέστατο και λειτουργικότατο (και τζάμπα). Libraries. Βλακείες. Περι ορέξεως. Μια χαρά 100δες τίτλους έχουν και οι δύο κονσόλες. Τώρα οι κοκορομαχίες για τα exclusive είναι για 13χρονα. Τα σπάει και το gears/halo τα σπάει και το uncharted2/infamous. Ότι αρέσει στον καθένα. Μενού. Γενικά τα μενού του 360 είναι πολύ πιο ευχάριστα στο μάτι. Αυτό τα καθιστά αρκετές φορές και πιο δύσχρηστα βέβαια αλλα όπως και να έχει είναι όμορφο το αποτέλεσμα. Το xmb δεν το συμπάθησα και δεν θα το συμπαθήσω ποτέ. Είναι απαρχαιωμένο σαν στύλ και πολύ "ξερό". + 1 στα όμορφα μενου του 360 Χειριστήριο. Αν κάποιος μάθει με το χειριστήριο του 360 (κάτι το οποίο δεν πίστευα ποτέ οτι θα έλεγα όταν πρωτοπήρα 360 και έβριζα όλη μέρα τους μοχλούς) πολύ απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟ. Για fps δηλαδή, που είναι μια κατηγορία που προτιμώ, δεν υπάρχει σύγκριση. Για κάνα uncharted καλό είναι το dual shock. Μόνο.. Τιμή/Απόδοση. Στα ίδια πλέον. Οι λόγοι γιανα προτιμήσει κάποιος τη μία ή την άλλη κονσόλα είναι πλέον ελάχιστοι. Οι διαφορές μηδαμινές και γενικά αν κάποιος έχει να δώσει $$ παραπάνω για ένα καλό media center τα δίνει. Αν βέβαια θέλει αντιγραφές, ξεχνάει το online (η μπαίνει στη διαδικασία φλάγκ/μπάν/sell) και παίρνει ένα 360. Ξεχνόντας όμως το online χάνει και τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του 360 οπότε με τις σημερινές συνθήκες δεν ξέρω. O σέφ τι προτείνει; Πρώτη κονσόλα 360 λόγω τιμής/αντιγραφών αλλα και ένα ps3 είναι must have. Θα μου πείτε.. Τώρα ξύπνησες εσύ; Τώρα μου δώθηκε η ευκαιρία να ψάξω σε βάθος και επι πολλές ώρες το αντίπαλο δέος και άπλά καταλαβαίνω ακόμα περισσότερο πόσο εγκεφαλικά ανάπηροι είναι όσοι υποστηρίζουν τη μέν ή τη δε κονσόλα. SsDd Πρώτα mac... τώρα ps3... από που ξετσεκάρουμε τους φίλους μας;;;;
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ρε μλκ πειραματίζομαι Επόμενη μεγάλη αγορά είναι μπουρί pc ρε. Me WINDOWS. Ε; Ε; Γλυτώνω τπτ;
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ρε μλκ πειραματίζομαι Επόμενη μεγάλη αγορά είναι μπουρί pc ρε. Me WINDOWS. Ε; Ε; Γλυτώνω τπτ; κάνε εσύ αυτό, να πάρω και εγώ το καινούριο itablet να τα βρούμε κάπου στη μέση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ρε μλκ πειραματίζομαι that sounded... ...well u know
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 It always does... Τα περίεργα μυαλά σας φταίνε
darklordvader77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ετσι...δεν υπαρχουν περιεργες λεξεις, υπαρχουν περιεργα μυαλα ομως! (offtopic-ασχετο: καιρο εχεις να γραψεις στο blog!!)
papahlamidas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 that sounded... ...well u know Μα τίποτα δεν του ξεφεύγει αυτού του παιδιού...
dr_thodt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 θα δεις πολλά ps3 trolls να πρωτείνουν για αγορά πρώτης κονσόλας το 360 χεχεχε.κάποια xbots αμερικανάκια βλέπουν πολλά φαντάσματα.....συνεχίζεις να κοπανάς account bet και account bet σαν 12χρονο....οκ ,αν πάρει το reach παραπάνω απο το uncharted 2 στο metacritic δεν ξαναποστάρω.δεν χρειάζομαι τπτ απο σένα έτσι και αλλιώς ξέρω ότι και να πω δεν θα τιρήσεις το bet. Μιλας για συμπεριφορες 12χρονου που οτι κ να σου πουνε αρχιζεις για metacritic κ μεσους ορους...δεν πειραζει το φθινοπωρο θα δαγκωνεσαι κ θα λες παλι μα..μα το Uncharted 2 εχει 1.32% μεγαλυτερο μεσο ορο..ναι κ το GTAIV εχει 98% και? Δεν βλεπω το νοημα σε ολο αυτη την ψυχωση με τους μεσους ορους ειδικα απο υποτιθεμενους "hardcore" gamers. Για το account bet αστο γιατι αρχισες ηδη τα δικα σου...απο εκει που δεν θα ειναι AAA και ανταξιο των προηγουμενων παιχνιδιων της σειρας εφοσον ειναι κ "spin-off" τωρα λες οτι δεν θα εχει μεγαλυτερο μεσο ορο απο Uncharted 2...αλλα λογια να αγαπιομαστε δλδ..κλασσικα skanjos...
Προτεινόμενες αναρτήσεις