Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
xbotpawner Vs pscrazy

Oh my god:confused:... the fight of the century

http://www.youtube.com/watch?v=fTZnwuZcWjo

Πας καλα!!!! επειδη ο καθε ασχετος με 5 ποστ εγραψε ακομη ενα, εγινε και σχετικος για να αξιζει να τα βαλω εγω μαζι του....;)

Στον φιλο με τα 5 ποστ εχω να του πω, οτι ειναι ωρα σημαιας, και να παει να βαρεσει προσοχη....γιατι καταλαβαμε ολοι πιστευω απο που μας εχεις ερθει.

Κλασσικος ασχετος καμικαζι αυτοκτονιας απο το ακατανομαστο site ειναι!

Δημοσ.
Πας καλα!!!! επειδη ο καθε ασχετος με 5 ποστ εγραψε ακομη ενα, εγινε και σχετικος για να αξιζει να τα βαλω εγω μαζι του....;)

Στον φιλο με τα 5 ποστ εχω να του πω, οτι ειναι ωρα σημαιας, και να παει να βαρεσει προσοχη....γιατι καταλαβαμε ολοι πιστευω απο που μας εχεις ερθει.

Κλασσικος ασχετος καμικαζι αυτοκτονιας απο το ακατανομαστο site ειναι!

δεν φταιω εγώ που εχω λιγα posts

έχω τόσα games να παιξω που δεν προλαβαινω να γραφω.

Αν είχα xbox θα καθόμουν όλη μερα στα forum να λέω ποσο καλή ειναι η κονσολα μου.

Δημοσ.

xaxaxaxaaxaxxa

Μισός χρόνος δουλειά για έναν και μόνο χρήστη είναι αυτά :P Ε θρές; :P

Πραγματικά όμως δεν πιστεύω οτι ζεί ακόμα αυτό το θέμα και οτι υπάρχουν και θερμοί υποστηρικτές του ενός ή του άλλου..

Too late boys..

Δημοσ.

1. To ξαναλεω αλλη μια φορα, το Reach ειναι το επομενο full-fleshed επισοδιο της σειρας και δεν εχει καμια σχεση με το ODST που ειχε ξεκινησει σαν expansion του Halo 3 εξου κ ο τιτλος Halo 3: ODST.

2. To Reach βασιζεται σε νεα μηχανη γραφικων.

Α εντάξει, δικό μου λάθος.

Δημοσ.

παντως εγω εξακολουθω να θεωρω το ps3 την κορυφαια κονσολα της εποχης μας.

-1)οντως το online του xbox ειναι καπως καλυτερο. αλλα μην ξεχναμε οτι η Microsoft εχει και καποια μεγαλη εμπειρια σε αυτον τον τομεα

0)

1)η δυναμη του xbox δεν μπορει να συγκριθει με τον CELL σε καμια περιπτωση. αντιλαμβανονται καποιοι οτι αυτη τη στιγμη το βαρητερο παιχνιδι του ps3 χρησιμοποιει το 80% του επεξεργαστη του?

2) η library ειναι σαφως πιο πλπουσια σε αριθμο και ποικιλια

a)God of War III (ερχεται-υπαρχει demo και ειναι τρομερο)

b)Gran Turismo 5 (ερχεται-υπαρχει demo και ειναι παρα πολυ καλο ακομα αν και λοιπουν καποια χαρακτηριστικα)

c)Metal Gear Solid

d)Uncharted 2

j)InFamous (πραγματικα απιστευτο)

f)Killzone 2

g)Resistance 2(τρομερο shooter, και στο online)

h)Little Big Planet

j)MotorStorm

και η λιστα συνεχιζεται αλλα λεω να το αφησω για τωρα..

επισης ολα τα παραπανω τα εχω παιξει εκτος απο MGS και U2 και οι γνωμες ειναι προσοπικες και οχι copy paste απο καποιο site

3)οι δυνατοτητες του ως ενα μηχανημα home cinema ειναι τρομερες και για κατι καλυτερο (BDPlayer) πρεπει κανεις να πληρωσει πολλα περισσοτερα απο αυτα που κοστιζει το ps3

4)με μια απλουστατη εγκατασταση linux γινεται ενα καταπληκτικο pc

θα επανελθω εργοτερα γιατι τωρα πρεπει καπου να παω

Δημοσ.

-1)οντως το online του xbox ειναι καπως καλυτερο. αλλα μην ξεχναμε οτι η Microsoft εχει και καποια μεγαλη εμπειρια σε αυτον τον τομεα

0)

1)η δυναμη του xbox δεν μπορει να συγκριθει με τον CELL σε καμια περιπτωση. αντιλαμβανονται καποιοι οτι αυτη τη στιγμη το βαρητερο παιχνιδι του ps3 χρησιμοποιει το 80% του επεξεργαστη του?

b)Gran Turismo 5 (ερχεται-υπαρχει demo και ειναι παρα πολυ καλο ακομα και αν λοιπουν καποια χαρακτηριστικα)

c)Metal Gear Solid

d)Uncharted 2

f)Killzone 2

h)Little Big Planet

j)MotorStorm

επισης ολα τα παραπανω τα εχω παιξει εκτος απο MGS και U2 και οι γνωμες ειναι προσοπικες και οχι copy paste απο καποιο site

3)οι δυνατοτητες του ως ενα μηχανημα home cinema ειναι τρομερες και για κατι καλυτερο (BDPlayer) πρεπει κανεις να πληρωσει πολλα περισσοτερα απο αυτα που κοστιζει το ps3

εχω ενστασεις στα περισσοτερα απο τα επιχειρηματα σου αλλα δεν γινεται να μπαινεις συνεχεια σε αυτην την διαδικασια..!απλα θα συ πω μονο οτι τεχνικα το ps3 δεν ειναι τοσο ανωτερο οσο φανταζεσαι..ισως κ να μην ειναι κ καθολου..!

Δημοσ.

0)

b)Gran Turismo 5 (ερχεται-υπαρχει demo και ειναι παρα πολυ καλο ακομα αν και λοιπουν καποια χαρακτηριστικα)

c)Metal Gear Solid

d)Uncharted 2

f)Killzone 2

h)Little Big Planet

j)MotorStorm

-1) Έτη φωτός καλύτερο.

1)Η υπεροχή του Cell αντισταθμίζεται απο την καλύτερη GPU του 360.

2) Λάθος. Όλοι ξέρουν οτι το 360 έχει πολύ μεγαλύτερη library.

(Για τα exclusives συμφωνώ, αλλά και το 360 έχει εξίσου δυνατούς τίτλους).

3) MKV?

4) http://www.free60.org συν οτι στο Slim έχει αφαιρεθεί η επιλογή εγκατάστασης Linux...

Δημοσ.

0)

c)Metal Gear Solid

d)Uncharted 2

f)Killzone 2

h)Little Big Planet

j)MotorStorm

Μην επανελθεις το καταλαβαμε το παραμυθι....

Λοιπον επειδη ξεχασες να βαλεις καποια features του ps3 θα το κανω εγω για σενα.

5) 4D graphics native απο τον CELL

6) 120 fps steady

7) 1080p native

8) εξομοιωση πυραυλου που μπορει να κανει ο cell

9) επισης η εξερευνηση του συμπαντος ειναι ενα απιστευτο + της κονσολας!

Φιλαρακο περα απο την πλακα μην φας βραδινο γιατι εχουμε ΓΛΑΡΟ!!! :lol::lol::lol::lol:

Μπορει να μου πει καποιος απο που ερχονται αυτα τα ατομα! Μιπως απευθειας απο το sonydefenceforce...

Δημοσ.

ερχονται απ το ιδιο μερος απ οπου ειναι ο πρωτος poster αυτης της σελιδας,o apokleiros,o darkhero κλπ κλπ (εεε βαριεμαι να σας αναφερω ολους) δηλαδη.. απ το διαστημα! :P

Δημοσ.

-1) Έτη φωτός καλύτερο.

1)Η υπεροχή του Cell αντισταθμίζεται απο την καλύτερη GPU του 360.

2) Λάθος. Όλοι ξέρουν οτι το 360 έχει πολύ μεγαλύτερη library.

(Για τα exclusives συμφωνώ, αλλά και το 360 έχει εξίσου δυνατούς τίτλους).

3) MKV?

4) http://www.free60.org συν οτι στο Slim έχει αφαιρεθεί η επιλογή εγκατάστασης Linux...

1)Στα τρελα σου όνειρα ισως. Λιγο καλυτερο ΙΣΩΣ ειναι, κατι που δεν αντισταθμιζεται σε καμια περιπρωση απο το γεγονος οτι..ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ???

2) το ιδιο με πρην..Τη λεξη bluray την εχεις ακουσει ποτε?...Μιλατε κι εσεις τρομαρα σας που το στα dvd σας δεν χωραει καλα-καλα το DEMO του FFxiii....

3)Πετρες? Ροπαλα? Φωτια με τσακμάκι? Αυτα είναι για τους ανθρωπους των σπηλαιων...

Απο την μολλή συμπίεση η ποιοτητα ειναι στο πατωμα...Αλλά ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ δεν θα καταλαβουν διαφορά, άρα ΟΚ

4)Τι κριμα που συνεχιζουν να πολλούνται ακομα τα fat.

Μην επανελθεις το καταλαβαμε το παραμυθι....

Λοιπον επειδη ξεχασες να βαλεις καποια features του ps3 θα το κανω εγω για σενα.

Ότι γουσταρουμε θα κανουμε δεν θα σου δώσουμε λογαριασμό

5) 4D graphics native απο τον CELL<---ποναει πολύ?

6) 120 fps steady<---Πονάει το καλύτερο παιχνίδι σου να εινα ενα downloadable (αυτο το compex κατι) ενώ οι άλλοι παιζουν τα GOTY ?

7) 1080p native<---Του χρόνου που θα παιζω το GOTY(God of war) εσύ ποιο downloadable θα παιζεις? Το braid 2?

8) εξομοιωση πυραυλου που μπορει να κανει ο cell<--Ωχ! sorry ξεχασα, δεν είναι πια exclusive αυτο το αριστούργημα....:(

9) επισης η εξερευνηση του συμπαντος ειναι ενα απιστευτο + της κονσολας!<---Πεστα ρε μαγκα...Εισαι μεγαλος! Εισαι ο άρχοντας των (τριών κοκκινων) δακτυλιδιών!!!

Φιλαρακο περα απο την πλακα μην φας βραδινο γιατι εχουμε ΓΛΑΡΟ!!! :lol::lol::lol::lol:<--Ωραία ατάκα, από Σεφερλή τη βουτηξες? Τα lol.lol poy εβαλες μετα ειναι EPIC FAIL!!!!!!Μονο εσυ γελας ενω θα επρεπε να κλαις...

Μπορει να μου πει καποιος απο που ερχονται αυτα τα ατομα! Μιπως απευθειας απο το sonydefenceforce...

Μιπος λες οτι να ναι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...