Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως προτιμώ να παίζω στην 26άρα "οθονούλα" μου (βλέπε μόνιτορ για PC), που την έχω στο μισό μέτρο, παρά σε 32άρα-40άρα (και βάλε) TV, την οποια έχω στα 3+ μέτρα.

Ίσως να υπάρχει εξαίρεση σε ορισμένες περιπτώσεις, πχ. να μαζευτούμε μια παρέα 4 ατόμων και να παίζουμε Fifa10 2vs2 ή να το γυρίσουμε σε κανα Rockband/Guitar Hero. Τότε προφανώς το δίπτυχο τηλεόραση-καναπές βολεύουν περισσότερο. Αλλά στο 99% του gaming time μου, προτιμώ χίλιες φορές το PC. Αυτή την περίοδο παίζω το Assassin's Creed 2 σε 32άρα TV και πραγματικά λέω μακάρι να είχα σ' αυτό το σπίτι το 26άρι ή έστω το 22άρι monitor μου.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
για το vgchartz λένε πολλά ,οτι δεν είναι αξιόπιστο,αλλα είναι η μοναδική σοβαρή πηγή που έχουμε.πολύ επιτυχία έχει σημειώσει το wii (μέχρι και εγώ είχα αγοράσει) αλλα πλέον πιστέυω οτι απευθύνεται σε άλλη αγορά αποτι οι 2 μεγάλες κονσόλες,καλό είναι αυτό, να φέρνει νέα άτομα στο gaming άλλωστε όλοι κάποτε με νιντέντο μπήκαμε (άσχετα αν εμείς είχαμε πιο δύσκολα παιχνίδια και πιο hardcore τότε)

το ps3 απότι φαίνεται φτάνει το 360 το ffxiii βοήθησε αρκετά, και το versus ,το gt και το last guardian θα βοηθήσουν και εκείνα και το θεωρώ λογικό στο τέλος της γενιάς να ξεπεράσει το 360.πάντος για μένα φοβερή επιτυχία έχει κάνει η ms ,έχει πάρει μεγάλο μερίδιο της αγοράς του ps2 (στην ελλάδα λόγο φιρμγουερ μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο χεχε).αυτό που πιστέυω μπορεί να ανεβάσει την ms σε πωλήσεις είναι το ναταλ,κατα πόσο θα το υποστηρίξουν και τι είδους παιχνίδια θα δούμε για εκεί,έχει σχεδόν μαξαριστεί η κονσόλα μιας και δεν έχουμε δει κάτι καλύτερο απο το geow2 (ίσως τώρα το alan wake η το mass effect 2 κάνουν κάτι αλλα όχι τρελή διαφορά κλάσης u2/k2,για το reach δεν έχω πολλές ελπίδες"λόγο spinoff σαν το odst"αν ήταν όντως huge θα το λέγανε halo 4 και όχι reach)οπότε δεν βλέπω να έχουν άλλον άσσο στο μανίκι εκτός του νατάλ (μιλάω για πωλήσεις κονσόλας όχι οτι δεν θα βγούν καλά παιχνίδια)

προσωπικά είμαι απογοητευμένος απο αυτήν την γενιά απο την έλειψη φοβερών jrpg,έχει μερικά διαμάντια όπως τα Lost odyssey/tales of vesperia/valkyria chronicles/disgaea 3 /star ocean 4 αλλα δεν έχουμε δει κανένα έπος jrpg ακόμα,ελπίζω το ffxiii να είναι.(ο νομουρα είπε οτι θα ανακοινώσουν ένα τεράστιο παιχνίδι που θέλανε οι φανς το 2010 αντε να δούμε "kh3/ffvii remake?")

1. Ειλικρινα πιστευεις οτι ενα niche παιχνιδι οπως το The Last Guardian θα βοηθησει σε πωλησεις το PS3? αν παρουμε παραδειγμα απο το ICO και το Shadow of The Colossus o σωρος των casual gamers του Playstation brand δεν ενδιαφερεται για τετοιου ειδους αριστουργηματα.

2. Bλεπω εδω εχουμε μεντορα στο θεμα του hardware που μπορει να μας πει αν εχει μαξαριστει το 360 απο θεμα υπολογιστικης ισχυς...Mass Effect 2, Splinter Cell: Conviction, Alan Wake φαινονται ηδη καλυτερα απο οτι υπαρχει αυτη την στιγμη στο 360.

3. Συνεχιζεις να βγαζεις χολη με τα Halo...πραγματικα δειχνεις ποσο hater εισαι με τα περισσοτερα posts σου να φαινονται σαν ευχες για αποτυχια του flagship τιτλου του 360 παρα σαν παρατηρησεις κ ποσο αλλου εισαι απο θεματα ενημερωσης...

Κ ετσι για να μαθεις 2-3 πραγματα κ να σταματησεις να λες οτι σου κατεβει:

α) Το Halo Reach δεν λεγεται 4 γιατι ειναι prequel που θα διαδραματιζεται πριν το πρωτο παιχνιδι.

β) Ειναι το επομενο πληρες παιχνιδι της σειρας, βρισκεται σε παραγωγη εδω κ 3 χρονια, βασιζεται σε μια εξολοκληρου νεα μηχανη γραφικων και εχει απο πισω του το τεραστιο budget κ υποστηριξη της μαμας MS.

γ) Ελπιζω να μην ξεχασες το account bet που ειχαμε βαλει για το αν το Reach θα ανταποκριθει στις προσδοκιες των Metacritic και βραβειων GOTY αυτης της χρονιας.

Tο 360 φετος εχει πολλα κ ενδιαφεροντα games που εσυ ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο θα προσπαθησεις να θαψεις/μειωσεις (Metacritic ή προσωπικα "reviews" - παντα διαλεγεις οτι σε βολευει), αυτο δεν αλλαζει ομως οτι το 2010 φαινεται εκπληκτικο τοσο για το 360 οσο και για το PS3.

Δεν ξεχασε το gameplay, ειπε 2/3=γραφικα, fps στο στο υπολοιπο 33% περιλαμβανεται και το gameplay.Geez!

Ειπα ρε Nick το υπολοιπο 1/3 ειναι το σεναριο ....πες το gameplay ok λαθος μου . :-)
Δημοσ.
metal gear solid 3.......

Είναι spin off με την ίδια μηχανή γραφικών με το 3 το Reach. Το MGS3 είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση, και απορώ που το σκέφτηκες για να το παραθέσεις σαν επιχείρημα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:50 ----------

το ps3 απότι φαίνεται φτάνει το 360 το ffxiii βοήθησε αρκετά, και το versus ,το gt και το last guardian θα βοηθήσουν και εκείνα και το θεωρώ λογικό στο τέλος της γενιάς να ξεπεράσει το 360.

Fail, με τα δυνατά χαρτιά του Xbox για το 2010 + FFXIII όταν έρθει στην Δύση, κάτι τέτοιο δεν παίζει...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:53 ----------

Κοιταξε να δεις ...Αν καποιος θελει να παιζει full hd παιχνιδια και δωσει λεφτα να αγορασει full hd 46'' και ps3 -360 αντι για pc ε οκ τι να πω .Ενα μεσος ανθρωπος τωρα θελει και τα 2 κακα τα ψεματα .Εγω θελω να βλεπω και την τηλεοραση μου στο σαλονι ανεξαρτητα με το pc .Το οποιο σαφως και ειναι η ιερεια του fullhd στα games.Δεν το συζητω...

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, με τα χρήματα που θα δώσεις για μια καλή Full HD TV (χωρίς κονσόλα), παίρνεις ένα αρκετά καλό PC που θα σου παίζει όλα τα latest games για τουλάχιστον μια διετία...

Δημοσ.
ναι αλλά αυτό που λέω είναι ότι στην κονσόλα το full hd βγαίνει πιο ακριβά από ότι στο PC, γιατί στο PC παίζεις μια χαρά σε λίγες ίντσες λόγω απόστασης, ενώ για καναπέ στην κονσόλα χρειάζεσαι αναγκαστηκά αρκετές ίντσες...

θα μου πεις μπορείς να συνδέσεις την κονσόλα στην οθόνη του PC και να παίξεις με την καρέκλα, αλλά δεν θα έχεις την άνεση του καναπέ που το λένε αρκετοί ως ένα από τα θετικά των κονσολών...

Αυτοί που στο είπαν με γάβγισμα στο είπαν?

Το PC έχει ΑΠΕΙΡΑ Games τα οποία παίζονται και από τον καναπέ και από το κρεβάτι και απ' όπου θες (including Desk+Mouse+KB σε αντίθεση με τα crappy consoles).. Το ΜΕΣΩ και η ΑΠΟΣΤΑΣΗ είναι ΚΑΘΑΡΑ θετικό (+) του PC και ΌΧΙ της Κονσόλας.. Δεν είναι καραobvious?

Από το PC παίζεις με ότι Gamepad/Joystick/Steering Wheel βολεύεσαι (wired/wireless), από τη κονσόλα παίζεις με ότι σου παρέχει η εταιρία. Από το PC εκτός από απόσταση μπορείς να το γυρίσεις anytime ΚΑΙ στο επαγγελματικό (Mouse/kb), από τη κονσόλα θα παραμείνεις στο casual χειριστήριο ακόμη και για το Killzone. (Και ναι, ακόμη και αν δεν τα έχουν δει τα μάτια μου yet υπάρχουν Sony Playstation Mouse/Kb τα οποία δεν υποστηρίζουν ούτε το Medal of Honor. Way to go Sony.)

To close with, ναι.. μερικοί λένε ότι τους κατέβει, δεν είναι ανάγκη να το διαδίδουμε από εδώ και από εκεί όμως ρε Thresh. :-(

Υ.Γ: Μάγκες αφού έσκασα μύτη μια μέρα επειδή είδα την λέξη "PC" στο Topic, ξεκίνησα να αραδιάζω pros για το PC και όλοι μου νιαουρίζατε "Tis iz a PS3 vs 360 topikk" μετά.. Ας μην αναφέρουμε το ιερό Computer εδώ μέσα γιατί θα πάρω ανάποδες και θα εκτροχιαστούμε πάλι. :-(

Ας περιοριστούμε στα kindergarten toys, shall we?

Δημοσ.

Το PC έχει ΑΠΕΙΡΑ Games τα οποία παίζονται και από τον καναπέ και από το κρεβάτι και απ' όπου θες (including Desk+Mouse+KB σε αντίθεση με τα crappy consoles).. Το ΜΕΣΩ και η ΑΠΟΣΤΑΣΗ είναι ΚΑΘΑΡΑ θετικό (+) του PC και ΌΧΙ της Κονσόλας.. Δεν είναι καραobvious?

Από το PC παίζεις με ότι Gamepad/Joystick/Steering Wheel βολεύεσαι (wired/wireless), από τη κονσόλα παίζεις με ότι σου παρέχει η εταιρία. Από το PC εκτός από απόσταση μπορείς να το γυρίσεις anytime ΚΑΙ στο επαγγελματικό (Mouse/kb), από τη κονσόλα θα παραμείνεις στο casual χειριστήριο ακόμη και για το Killzone. (Και ναι, ακόμη και αν δεν τα έχουν δει τα μάτια μου yet υπάρχουν Sony Playstation Mouse/Kb τα οποία δεν υποστηρίζουν ούτε το Medal of Honor. Way to go Sony.)

To close with, ναι.. μερικοί λένε ότι τους κατέβει, δεν είναι ανάγκη να το διαδίδουμε από εδώ και από εκεί όμως ρε Thresh. :-(

Υ.Γ: Μάγκες αφού έσκασα μύτη μια μέρα επειδή είδα την λέξη "PC" στο Topic, ξεκίνησα να αραδιάζω pros για το PC και όλοι μου νιαουρίζατε "Tis iz a PS3 vs 360 topikk" μετά.. Ας μην αναφέρουμε το ιερό Computer εδώ μέσα γιατί θα πάρω ανάποδες και θα εκτροχιαστούμε πάλι. :-(

Μήπως μπορείς να περιοριστείς στο adult toy (!) που θεωρείς το pc σου και να μας αφήσεις εδω μέσα να παίζουμε με τα "κουβαδάκια" μας.

Με άλλα λόγια

...αντε γεια!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

το ότι δεν το αναφέρω δεν σημαίνει ότι διαφωνώ, απλά δεν ήταν αυτό το point μου...

δεν διέδωσα τπτ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
metal gear solid 3.......

γ) Ελπιζω να μην ξεχασες το account bet που ειχαμε βαλει για το αν το Reach θα ανταποκριθει στις προσδοκιες των Metacritic και βραβειων GOTY αυτης της χρονιας.

Είναι spin off με την ίδια μηχανή γραφικών με το 3 το Reach.

1. To ξαναλεω αλλη μια φορα, το Reach ειναι το επομενο full-fleshed επισοδιο της σειρας και δεν εχει καμια σχεση με το ODST που ειχε ξεκινησει σαν expansion του Halo 3 εξου κ ο τιτλος Halo 3: ODST.

2. To Reach βασιζεται σε νεα μηχανη γραφικων.

In this weeks Bungie Weekly Update, they state “The Halo: Reach trailer was produced directly in our new game engine using real game assets[/b']. Because the game is still in the midst of development, which means things like framerate are still in flux, we do something called a ‘frame dump’ that lets us spit out the content, frame by frame, and then compile it back as the video you all saw on Saturday. We can actually run this same cinematic right now, within the latest game build, but it’s not always at the consistent smooth framerate of the final game (yet).”
Επεξ/σία από dr_thodt
Δημοσ.

BangWall.gif BangWall.gif BangWall.gif

Δημοσ.

[/url].

αν μου κάνεις λινκ οτι έχω συμφωνήσει σε τέτοιο bet φυσικά .ή μήπως είναι σαν το έθαψα /έπαιξα που έβλεπες μόνο εσύ.......

όσο για goty awards είναι φυσικό να πάρει εδώ δώσανε φέτος το gt στο mw2 και ακούνε τώρα αρκετά στο φόρουμ τους .100% λαδώθηκαν ,είχαν και ολόκληρα 4 επεισόδια bonus round για το mw2.

το metacritic είναι αυτό που μετράει και όχι τα goty awards.

όσο και να το πας απο εδω και απο εκεί το reach είναι spin off όπως και το mgs rising όπως και το final fantasy tactics,μπορεί να γίνουν καλά παιχνίδια όπως το tactics(καλύτερο srpg όλων των εποχών)αλλα δύσκολα βλέπουμε spinoff να καταφέρνει κάτι τέτοιο.(το mgs rising δεν το φτιάχνει ο Kojima αλλα μια new team το ξέρω δεν χρειάζεται να το πεις....spin off λέγεται όμως ,cash games τα περισσότερα)

πέρσi ανακοινόθηκε το reach και είχαμε δεί μόνο ένα βίντεο με έναν πλανήτη και τώρα ένα cutscene λες να έχει 3 χρόνια που το δουλέυουν??είσαι σίγουρος οτι η καλύτερη team το δουλέυει ?ή μήπως δουλέυουν κανα halo4 με νατάλ και πουλάνε φούμαρα..... δεν πιστέυω λέξη απότι λένε οι εταιρίες για να διαφήμίσουν τα παιχνίδια τους. αυτό που είδα στο cutscene video δεν ήταν καλό ,το mass effect 2 το πατάει σε character models και μάλλον και σε γενικά γραφικά αλλα δεν θα ξέρουμε αν δεν δούμε gameplay. και του gears 2 καλύτερα ήταν τα character models....αλλα αν έχει halo το name μεσα τέλος ε παιχνίδάρα όπως το odst και το wars?

Δημοσ.

παιδια εγω σημερα πρωτοειδα το post αυτο και νομιζω οτι εχετε ψιλοξεφυγει. συζητατε γαι παιχνιδια και τις κυκλοφοριες τους παρα για τις δυνατοτητες των 2 μηχανηματων

αν κανω λαθος διωρθωστε και ενημερωστε με, η τουλαχιστον ας φιλοτημιθει καποιος να με βαλει λιγο στο κλημα

btw εγω ειμαι με τη μερια του ps3 - γι'αυτο αλλωστε εχω αγορασει και δυο (αλλα αυτο ειναι μαλλον λιγο ασχετο... )

Δημοσ.
παιδια εγω σημερα πρωτοειδα το post αυτο και νομιζω οτι εχετε ψιλοξεφυγει. συζητατε γαι παιχνιδια και τις κυκλοφοριες τους παρα για τις δυνατοτητες των 2 μηχανηματων

αν κανω λαθος διωρθωστε και ενημερωστε με, η τουλαχιστον ας φιλοτημιθει καποιος να με βαλει λιγο στο κλημα

btw εγω ειμαι με τη μερια του ps3 - γι'αυτο αλλωστε εχω αγορασει και δυο (αλλα αυτο ειναι μαλλον λιγο ασχετο... )

οταν συγκρίνεις 2 κονσόλες συγκρίνεις και τα game libraries τους καθώς και τα exclusives τους,δεν πέρνεις μια κονσόλα για να κάθεται ,παιχνίδια παίζεις εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
οταν συγκρίνεις 2 κονσόλες συγκρίνεις και τα game libraries τους καθώς και τα exclusives τους,δεν πέρνεις μια κονσόλα για να κάθεται ,παιχνίδια παίζεις εκεί.

Tοτε γιατι πηρες ps3? για να περασουν 2 χρονια μπας και βγαλει κατι καλο! Ακομη και τωρα δεν εχει ενα racing sim, μια βιβλιοθηκη τιτλων που ειναι για γελια...Online για κλαμματα! Ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ CELL η αποτυχια και η κοροιδια του ΑΙΩΝΑ! Το bluray μονο το εσωσε το μηχανημα!

Τι εχεις μωρε ενα uncharted και το λιβανιζεις δεξια και αριστερα! Με ολα τα multi χειροτερα απο λιγο εως πολυ!

Παιξε τις φολες σου και ασε εμας τους χβοχακιδες να παιζουμε τα casual...

Μου μιλας για game libraries ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!!!!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Y3395yeCat0&feature=related[/ame]

Και το απο κατω βιντεο μας δειχνει στα δεξια την sony και αριστερα το προβατο-αγοραστης, που ταζει ταζει μπας και ριξει το probataki (4d, 120 fps, 1080p native) αλλα τελικα ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ εριξαν στη ρομπα_sony!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048&feature=player_embedded[/ame]

Επεξ/σία από pscrazy
Δημοσ.
Tοτε γιατι πηρες ps3? για να περασουν 2 χρονια μπας και βγαλει κατι καλο! Ακομη και τωρα δεν εχει ενα racing sim, μια βιβλιοθηκη τιτλων που ειναι για γελια...Online για κλαμματα! Ο CELL η αποτυχια του ΑΙΩΝΑ! Το bluray μονο το εσωσε το μηχανημα!

Τι εχεις μωρε ενα uncharted και το λιβανιζεις δεξια και αριστερα! Με ολα τα multi χειροτερα απο λιγο εως πολυ!

Παιξε τις φολες σου και ασε εμας τους χβοχακιδες να παιζουμε τα casual...

Μου μιλας για game libraries ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!!!! <-----------EPIC FAIL

http://www.youtube.com/watch?v=Y3395yeCat0&feature=related

Και το απο κατω βιντεο μας δειχνει στα δεξια την sony και αριστερα το προβατο-αγοραστης, που ταζει ταζει μπας και ριξει το probataki (4d, 120 fps, 1080p native) αλλα τελικα ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ εριξαν στη ρομπα_sony!

http://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048&feature=player_embedded

Δυο video της κακιας ώρας που βρήκαμε στο youtube, ένα κακόγουστο σχόλιο δικής σου επινόησης που δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα και να, βγήκε η γελοία απαντησούλα σου. Ευγε xbot!

Ας δούμε τις βιβλιοθήκες

-Xbox

halo (θα βγει και σε PC)

gears of war(θα βγει και σε PC το 2)

Και πολλά άλλα που δεν έπιασαν ουτε 5 στα reviews αρα δεν αξιζει να τα πουμε

-ps3

uncharted

uncharted 2 (game of the year 2009)

resistance

resistance 2

little big planet

killzone 2

metal gear solid 4

τα ratchet and clank (τα καλύτερα platformer της γενιας)

infamous

demons soul (game of the year 2009 στο gamespot + σε PC)

valkyria chronicles

wipeout HD

motorstorm

Ninja gaiden

ΟΥΦ! Τι κουραστικό να μετρας games..Τωρα καταλαβαινω γιατι πηρατε xbox...

Γι'αυτό μην αναπαραγουμε ότι ακουμε στα site του xbox γιατί εδώ δεν παρεξηγούμε, αλλά αν πας και τα πεις αυτά πουθενα έξω αυτά, θα σε πάρουν με τις ΝΤΟΜΑΤΕΣ!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...