Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 άμα έχει ήδη κάποια CRT δεν χρειάζεται...
konstantinos77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Τι σχέση έχει το gameplay με το σενάριο; Δηλαδή το Crysis είναι καλύτερο από το Half-life επειδή έχει καλύτερα γραφικά;(τα οποία κατά την άποψή σου είναι τα 2/3 του παιχνιδιού) Οταν λεω σεναριο δεν εννοω ρε παιδι μου ο καλος σκοτωνει τον κακο...Εννοω ολο το experience που σου προσφερει . Οχι δεν θεωρω το crysis καλυτερο επειδη εχει καλυτερα γραφικα τα οποια ειπα οτι ειναι το 1/3 και οχι τα 2/3 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:11 ---------- άμα έχει ήδη κάποια CRT δεν χρειάζεται... Ξερεις πολλους που εμειναν με crt ενω ειχαν pc ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 τι δουλειά έχει η CRT TV με το PC?
konstantinos77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Αυτο λεω και εγω...Σε ρωτησα αν καποιος εχει pc δεν χρειαζεται να αγορασει τηλεοραση στο σαλονι του και μου απαντησες αν εχει crt οχι .Επομενως...
NickTG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Οταν λεω σεναριο δεν εννοω ρε παιδι μου ο καλος σκοτωνει τον κακο...Εννοω ολο το experience που σου προσφερει .Οχι δεν θεωρω το crysis καλυτερο επειδη εχει καλυτερα γραφικα τα οποια ειπα οτι ειναι το 1/3 και οχι τα 2/3 Δεν μπορώ να ξέρω τι εννοείς όταν γράφεις σενάριο. Εγώ καταλαβαίνω αυτό ακριβώς που γράφει, δηλαδή το σενάριο. Το άλλο 1/3 ποιο είναι;
konstantinos77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Eιπα τα fps . Eγραψα γραφικα και fps =2/3 Αρα απο 1/3 το καθενα .Τωρα αν θες να δωσεις συντελεστες βαρυτητας αλλο...Το αλλο 1/3 ειναι το gameplay
NickTG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή τα γραδικά και τα frames per second έχουν ίδια σημασία με το gameplay. Μάλιστα. Βέβαια εδώ έχουμε διαβάσει και ότι τα γραφικά είναι και πιο σημαντικά από το gameplay...
konstantinos77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Σου ξαναλεω αν θελεις βαζεις εσυ συντελεστες βαρυτητας .Σαφως για καποιους το gameplay ειναι πιο σημαντικο .Για αλλους ειναι τα fps .Προσωπικα για μενα απο την αποψη της βαρυτητας ειναι και τα 2 το ιδιο απο την προσωπικη μου πειρα στα games.Ετσι ειναι αυτα.Για αυτο για να εχεις fps πολλα πληρωνεις ακριβα(βλεπε gpu) ,επειδη ειναι σημαντικο .Τα γραφικα απο μονα τους δεν λενε τιποτα αν τα παιζεις με 20 και 25 fps .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Αυτο λεω και εγω...Σε ρωτησα αν καποιος εχει pc δεν χρειαζεται να αγορασει τηλεοραση στο σαλονι του και μου απαντησες αν εχει crt οχι .Επομενως... κατάλαβα ότι ρωτούσες αν είναι ανάγκη να αγοράσει νέα tv full hd πολλών ίντσών και για αυτό απάντησα ότι δεν είναι ανάγκη αν έχει κάποια παλιά ενώ είναι "ανάγκη" αν θέλει να αξιοποιήσει την κονσόλα... Αλλο αυτο που λες Thresh τωρα.Εγω αναφερθηκα στην παρατηρηση σου οτι το fhd ερχεται πιο φτηνα σε pc απο το να παρεις μια μεγαλη τηλεοραση ,και σου ειπα οτι δεν μπορεις να συγκρινεις μια τηλεοραση full hd 46'' με ενα μονιτορ fullhd που αγοραζει καποιος για το pc του γιατι πολυ απλα αλλο να βλεπεις μια ταινια σε 46'' και αλλο σε μια οθονουλα 26''.Νομιζω το καταλαβαινεις .Αυτο που λες οτι την διαφορα μπορεις να την δεις ανεξαρτητα απο το μεγεθος της οθονης ειναι σαφως σωστο αλλα συγχρονως και αλλο θεμα απο αυτο που ανεφερες πριν.Εγω δεν σχολιασα αυτο ας αλλάξω εδώ την απάντηση, ναι μπορεί να βλέπει ταινία σε "οθονούλα" 24-26 ίντσών γιατί η χρήση στο PC είναι για γραφεία με καρέκλα και για την απόσταση που έχεις με την οθόνη σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεσαι περισσότερες ίντσες... αντίθετως για την κονσόλα που στα θετικά της είναι ο καναπές χρειάζεσαι περισσότερες ίντσες λόγω απόστασης μιας και δεν πρόκειται να βλέπεις κάτι σε λίγες ίντσες...
konstantinos77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Thresh προσεξε με δεν διαφωνουμε επι της ουσιας ,γιατι απο καποιο σημειο και μετα ειναι θεμα επιλογων.Αλλα δες το πιο σφαιρικα.Σε ενα σπιτι εχεις μια μεγαλη tv εισαι στον καναπε σου βλεπεις με παρεα ταινιες ,την ανοιγεις βλεπεις-ακους ειδησεις ενω πλενεις πιατα και πολλα αλλα .Στην τελικη ολες οι τηλεορασεις τωρα lcd 1080p ειναι οποτε...μια η αλλη ερχεται .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ναι αλλά αυτό που λέω είναι ότι στην κονσόλα το full hd βγαίνει πιο ακριβά από ότι στο PC, γιατί στο PC παίζεις μια χαρά σε λίγες ίντσες λόγω απόστασης, ενώ για καναπέ στην κονσόλα χρειάζεσαι αναγκαστηκά αρκετές ίντσες... θα μου πεις μπορείς να συνδέσεις την κονσόλα στην οθόνη του PC και να παίξεις με την καρέκλα, αλλά δεν θα έχεις την άνεση του καναπέ που το λένε αρκετοί ως ένα από τα θετικά των κονσολών...
konstantinos77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Κοιταξε να δεις ...Αν καποιος θελει να παιζει full hd παιχνιδια και δωσει λεφτα να αγορασει full hd 46'' και ps3 -360 αντι για pc ε οκ τι να πω .Ενα μεσος ανθρωπος τωρα θελει και τα 2 κακα τα ψεματα .Εγω θελω να βλεπω και την τηλεοραση μου στο σαλονι ανεξαρτητα με το pc .Το οποιο σαφως και ειναι η ιερεια του fullhd στα games.Δεν το συζητω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 δεν με πιάνεις, το αφήνω...
konstantinos77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Σε καταλαβα ρε man ...παρατηρηση υπομνημα εκανα σαν προσθεση ..
xbotpawner Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ανακαιφαλαιωση για να καταλαβουμε. Το κατα ποσο θα είναι ένα παιχνίδι καλό εξαρτάται από τρεις παράγοντες. Μόνο αν ικανοποιεί αυτες τις 3 προυποθεσεις ένα παιχνίδι μπορεί να κανει εμπορικη επιτυχία. Αυτες ειναι οι εξης: 1)33% να έχει καλο σενάριο και καλό gameplay. Και τα δύο είναι εξίσου σημαντικά. 2)33% καλα γραφικά Ε βεβαια, γιατί θυμαστε που παλια παιζαμε tekken και οι μαχητες αντι για φατσες ειχαν κατι τετράγωνα με κουκιδες. Και το pong με τις δυο γραμμες και την μπαλιτσα! 3)33% Πρεπει να ειναι first person shooter και να έχει πολλά frames per second και fists per slut. και να τρωει και παστες αμα λαχει. To πλαυστατιον πολύ μουφα τελικά...το ανταλλαξα με xbox και βρηκα την υγιά μου και το Live πολύ καλυτερο apo th μουφα το psn..Που σε πεταγε εξω καθε 5 λεπτά να πουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις