Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει η δυναμη του pc ειναι τα γραφικα και fps .Τα 2/3 δηλαδη της πεμπτουσιας των games.To υπολοιπο 1/3 ειναι το σεναριο αυτο καθαυτο του παιχνιδιου οπου εκει θα ελεγα οτι υπαρχει ισορροπια

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Σε ποσες ιντσες ομως εχεις full hd στο pc ? Δεν εχει καμια σχεση αυτο που λες .Γιατι καποιος Full Hd τηλεοραση δεν θα παρει για να παιζει παιχνιδια μονο σε μια κονσολα ,ενω στο pc αγοραζεις ενα μονιτορ με fullhd το οποιο κατα την αποψη μου μονο για παιχνιδια αξιζει και οχι για ταινιες.Oι ταινιες full hd σε μονιτορ και γενικα κατω απο 40'' ειναι απλα worthless

δεν έχουν σημασία οι ίντσες για να διακρίνεις διαφορά full hd μιας και όταν είσαι σε PC η απόσταση ανάμεσα σε σένα και στην οθόνη είναι αρκετά μικρή ώστε το μάτι να βλέπει διαφορές

Δημοσ.
Για κάποιους το PC έχει καλύτερα παιχνίδια, για κάποιους οι κονσόλες. Ανάλογα τα γούστα. Δεν μπορείς να πείς οτι κάποιο υπερτερεί/υστερεί γιατί και τα 2 (Κονσόλες/PC) δίνουν άπειρες επιλογές.

όπως είπα και παραπάνω οι κονσόλες δεν έχουν άποιρες επιλογές σε rts(red alert 3/halo wars και πολλά είναι χεχε) και φυσικα το pc δεν έχει καμία επιλογή σε jrpg πλέον...(το τελευταίο ήταν το Last remnant τρελή σούπα αλλα πριν απο αυτό το τελευταίο ήταν το final fantasy viii παιχνίδι του 98 αν δεν κάνω λάθος....)

φυσικά συμφωνώ μαζί σου όμως για επιλογή,ο καθένας διαλέγει ποιά παιχνίδια του αρέσουν και πράτει ανάλογα.εγώ που είμαι rpg fan εχω τα 360/ps3 για τα jrpg και το pc για wrpg/mmo's. απεχθάνομαι τα handhelds .......

ξεφύγατε απο το θέμα όμως ,εδώ είναι console games και 360 vs ps3 ας ανάψουν πάλι τα αίματα :) που εισαι ρε pscrazy??? :devil:

Δημοσ.
Ενταξει η δυναμη του pc ειναι τα γραφικα και fps .Τα 2/3 δηλαδη της πεμπτουσιας των games.To υπολοιπο 1/3 ειναι το σεναριο αυτο καθαυτο του παιχνιδιου οπου εκει θα ελεγα οτι υπαρχει ισορροπια

Δηλαδή το gameplay μας είναι αδιάφορο.....

Μάλιστα... :X :X

Δημοσ.
οι μόνες κατηγορίες που πιστευω υπάρχουν τραγικές διαφορές είναι

κονσόλες jrpg/platform/sports games/action/arcade racers/fighting

pc strategy/mmo's/flying sims

όλα τα άλλα genres είναι παρόμοια τα παιχνίδια που κυκλοφορούν.

fixed.

To θεμα ειναι οτι αν εχεις κ τις 3 κονσολες μπορεις να διαλεξεις απο μια μεγαλη γκαμα παιχνιδιων για ολα τα γουστα, τα πραγματα στο PC ειναι πολυ πιο περιορισμενα.

Βεβαια οπως ειπαν κ πολλοι νωριτερα πανω απο ολα ειναι τι αρεσει στον καθενα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:06 ----------

Gameplay? μμμ.. καπου το εχω ακουσει αυτο.

:rolleyes:

Δημοσ.
πειτα απο αυτό ας πω και εγώ κάτι.

Το να πάρεις και ένα VAIO και να του βγάλεις τα Windows γιατί εσύ γουστάρεις SONY και να του περάσεις Linux. Τότε θα μπορείς να παίξεις Mass Effect 2 στο PC?

HAHA, joke's on you, τα linux δεν ανηκουν στη sony...

Gameplay? μμμ.. καπου το εχω ακουσει αυτο.

:rolleyes:

Δεν ξεχασε το gameplay, ειπε 2/3=γραφικα, fps στο στο υπολοιπο 33% περιλαμβανεται και το gameplay.Geez!

Δημοσ.

Η πωλησις τον κονσολών τριτης γενιας απο την ημερα κυκλοφοριας τους μεχρι σημερα συμπεριλαμβανομένου και τον φορητον (ds,psp)

Nintendo DS 121,10 m

Nintendo Wii 62,59 m

Sony psp 54,48 m

Xbox 360 35,80 m

Sony ps3 30,10 m

Τα στατιστικά είναι σύμφωνα με το vgchartz.com

Δημοσ.
Η πωλησις τον κονσολών τριτης γενιας απο την ημερα κυκλοφοριας τους μεχρι σημερα συμπεριλαμβανομένου και τον φορητον (ds,psp)

Nintendo DS 121,10 m

Nintendo Wii 62,59 m

Sony psp 54,48 m

Xbox 360 35,80 m

Sony ps3 30,10 m

Τα στατιστικά είναι σύμφωνα με το vgchartz.com

για το vgchartz λένε πολλά ,οτι δεν είναι αξιόπιστο,αλλα είναι η μοναδική σοβαρή πηγή που έχουμε.πολύ επιτυχία έχει σημειώσει το wii (μέχρι και εγώ είχα αγοράσει) αλλα πλέον πιστέυω οτι απευθύνεται σε άλλη αγορά αποτι οι 2 μεγάλες κονσόλες,καλό είναι αυτό, να φέρνει νέα άτομα στο gaming άλλωστε όλοι κάποτε με νιντέντο μπήκαμε (άσχετα αν εμείς είχαμε πιο δύσκολα παιχνίδια και πιο hardcore τότε)

το ps3 απότι φαίνεται φτάνει το 360 το ffxiii βοήθησε αρκετά, και το versus ,το gt και το last guardian θα βοηθήσουν και εκείνα και το θεωρώ λογικό στο τέλος της γενιάς να ξεπεράσει το 360.πάντος για μένα φοβερή επιτυχία έχει κάνει η ms ,έχει πάρει μεγάλο μερίδιο της αγοράς του ps2 (στην ελλάδα λόγο φιρμγουερ μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο χεχε).αυτό που πιστέυω μπορεί να ανεβάσει την ms σε πωλήσεις είναι το ναταλ,κατα πόσο θα το υποστηρίξουν και τι είδους παιχνίδια θα δούμε για εκεί,έχει σχεδόν μαξαριστεί η κονσόλα μιας και δεν έχουμε δει κάτι καλύτερο απο το geow2 (ίσως τώρα το alan wake η το mass effect 2 κάνουν κάτι αλλα όχι τρελή διαφορά κλάσης u2/k2,για το reach δεν έχω πολλές ελπίδες"λόγο spinoff σαν το odst"αν ήταν όντως huge θα το λέγανε halo 4 και όχι reach)οπότε δεν βλέπω να έχουν άλλον άσσο στο μανίκι εκτός του νατάλ (μιλάω για πωλήσεις κονσόλας όχι οτι δεν θα βγούν καλά παιχνίδια)

προσωπικά είμαι απογοητευμένος απο αυτήν την γενιά απο την έλειψη φοβερών jrpg,έχει μερικά διαμάντια όπως τα Lost odyssey/tales of vesperia/valkyria chronicles/disgaea 3 /star ocean 4 αλλα δεν έχουμε δει κανένα έπος jrpg ακόμα,ελπίζω το ffxiii να είναι.(ο νομουρα είπε οτι θα ανακοινώσουν ένα τεράστιο παιχνίδι που θέλανε οι φανς το 2010 αντε να δούμε "kh3/ffvii remake?")

Δημοσ.
για το vgchartz λένε πολλά ,οτι δεν είναι αξιόπιστο,αλλα είναι η μοναδική σοβαρή πηγή που έχουμε.πολύ επιτυχία έχει σημειώσει το wii (μέχρι και εγώ είχα αγοράσει) αλλα πλέον πιστέυω οτι απευθύνεται σε άλλη αγορά αποτι οι 2 μεγάλες κονσόλες,καλό είναι αυτό, να φέρνει νέα άτομα στο gaming άλλωστε όλοι κάποτε με νιντέντο μπήκαμε (άσχετα αν εμείς είχαμε πιο δύσκολα παιχνίδια και πιο hardcore τότε)

το ps3 απότι φαίνεται φτάνει το 360 το ffxiii βοήθησε αρκετά, και το versus ,το gt και το last guardian θα βοηθήσουν και εκείνα και το θεωρώ λογικό στο τέλος της γενιάς να ξεπεράσει το 360.πάντος για μένα φοβερή επιτυχία έχει κάνει η ms ,έχει πάρει μεγάλο μερίδιο της αγοράς του ps2 (στην ελλάδα λόγο φιρμγουερ μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο χεχε).αυτό που πιστέυω μπορεί να ανεβάσει την ms σε πωλήσεις είναι το ναταλ,κατα πόσο θα το υποστηρίξουν και τι είδους παιχνίδια θα δούμε για εκεί,έχει σχεδόν μαξαριστεί η κονσόλα μιας και δεν έχουμε δει κάτι καλύτερο απο το geow2 (ίσως τώρα το alan wake η το mass effect 2 κάνουν κάτι αλλα όχι τρελή διαφορά κλάσης u2/k2,για το reach δεν έχω πολλές ελπίδες"λόγο spinoff σαν το odst"αν ήταν όντως huge θα το λέγανε halo 4 και όχι reach)οπότε δεν βλέπω να έχουν άλλον άσσο στο μανίκι εκτός του νατάλ (μιλάω για πωλήσεις κονσόλας όχι οτι δεν θα βγούν καλά παιχνίδια)

προσωπικά είμαι απογοητευμένος απο αυτήν την γενιά απο την έλειψη φοβερών jrpg,έχει μερικά διαμάντια όπως τα Lost odyssey/tales of vesperia/valkyria chronicles/disgaea 3 /star ocean 4 αλλα δεν έχουμε δει κανένα έπος jrpg ακόμα,ελπίζω το ffxiii να είναι.(ο νομουρα είπε οτι θα ανακοινώσουν ένα τεράστιο παιχνίδι που θέλανε οι φανς το 2010 αντε να δούμε "kh3/ffvii remake?")

:lol:-> αυτο ειναι μια σωστη κριτικη πανω στο ποστ σου!

Οπως παντα παρουσιαζεις τα πραγματα οπως σου γουσταρει και μας το λες και σαν λογικο....

Ελεος ρε φιλε σε βαρεθηκαμε!;)

Ποστ σαν τα δικα σου στο ps3forum θα ειχαν τρελο κοινο...

Δημοσ.
δεν έχουν σημασία οι ίντσες για να διακρίνεις διαφορά full hd μιας και όταν είσαι σε PC η απόσταση ανάμεσα σε σένα και στην οθόνη είναι αρκετά μικρή ώστε το μάτι να βλέπει διαφορές

Αλλο αυτο που λες Thresh τωρα.Εγω αναφερθηκα στην παρατηρηση σου οτι το fhd ερχεται πιο φτηνα σε pc απο το να παρεις μια μεγαλη τηλεοραση ,και σου ειπα οτι δεν μπορεις να συγκρινεις μια τηλεοραση full hd 46'' με ενα μονιτορ fullhd που αγοραζει καποιος για το pc του γιατι πολυ απλα αλλο να βλεπεις μια ταινια σε 46'' και αλλο σε μια οθονουλα 26''.Νομιζω το καταλαβαινεις .Αυτο που λες οτι την διαφορα μπορεις να την δεις ανεξαρτητα απο το μεγεθος της οθονης ειναι σαφως σωστο αλλα συγχρονως και αλλο θεμα απο αυτο που ανεφερες πριν.Εγω δεν σχολιασα αυτο .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:05 ----------

Ειπα ρε Nick το υπολοιπο 1/3 ειναι το σεναριο ....πες το gameplay ok λαθος μου . :-)

Δημοσ.

Ειπα ρε Nick το υπολοιπο 1/3 ειναι το σεναριο ....πες το gameplay ok λαθος μου . :-)

Τι σχέση έχει το gameplay με το σενάριο;

Δηλαδή το Crysis είναι καλύτερο από το Half-life επειδή έχει καλύτερα γραφικά;(τα οποία κατά την άποψή σου είναι τα 2/3 του παιχνιδιού)

• Super Moderators
Δημοσ.
fixed.

κάποιος ξέχασε τα First Person shooter για το PC :o

---------- Post added at 16:14 ----------

Αλλο αυτο που λες Thresh τωρα.Εγω αναφερθηκα στην παρατηρηση σου οτι το fhd ερχεται πιο φτηνα σε pc απο το να παρεις μια μεγαλη τηλεοραση ,και σου ειπα οτι δεν μπορεις να συγκρινεις μια τηλεοραση full hd 46'' με ενα μονιτορ fullhd που αγοραζει καποιος για το pc του γιατι πολυ απλα αλλο να βλεπεις μια ταινια σε 46'' και αλλο σε μια οθονουλα 26''.Νομιζω το καταλαβαινεις .Αυτο που λες οτι την διαφορα μπορεις να την δεις ανεξαρτητα απο το μεγεθος της οθονης ειναι σαφως σωστο αλλα συγχρονως και αλλο θεμα απο αυτο που ανεφερες πριν.Εγω δεν σχολιασα αυτο

με την ίδια λογική δεν μπορούμε να συγκρίνουμε PC και κονσόλα μιας και με το PC κάνεις παπάδες...

Δημοσ.

με την ίδια λογική δεν μπορούμε να συγκρίνουμε PC και κονσόλα μιας και με το PC κάνεις παπάδες...

Ναι δεν μπορεις ...:P .Μονο αν η συγκριση γινεται στο κοινο τους στοιχειο που ειναι τα παιχνιδια .Αλλιως να συγκρινεις τι αλλο? Γιατι και με την δικη σου λογικη καποιος που εχει pc δεν χρειαζεται να αγορασει τηλεοραση στο σαλονι του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...