Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ξεχνάς τα λεφτά που πρέπει να δώσεις για full hd TV, για να έχεις full hd στο pc βγαίνει πιο φτηνά :-)

επίσης ξεχνάς το ότι στο ps3 αναγκάζεσαι να πληρώνεις τα games ενώ στο pc όχι...

επίσης με λίγα χρήματα παραπάνω (από τα 300) φτιάχνεις PC με καλύτερο hardware από ότι το PS3/Xbox360

Kλασεις ανωτερο....με μια καρτα 80 ευρω (8800 gt, 9600 ) στα pc ριχνεις κατα κεφαλα σε οποια κονσολα....+ οτι κανεις 300 επιπλεον πραγματα!

ασε που αγοραζεις full hd ειδικα στο sony και το 75% των παιχνιδιων δεν ειναι καν 720P καλα οσο για τα φιλτρα τα εχει κανει γαργαρα η sony εδω και καιρο....ας ειναι καλα το 4D!!!!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ξεχνάς τα λεφτά που πρέπει να δώσεις για full hd TV, για να έχεις full hd στο pc βγαίνει πιο φτηνά :-)

επίσης ξεχνάς το ότι στο ps3 αναγκάζεσαι να πληρώνεις τα games ενώ στο pc όχι...

επίσης με λίγα χρήματα παραπάνω (από τα 300) φτιάχνεις PC με καλύτερο hardware από ότι το PS3/Xbox360

Γιατί να πάρεις ΤV; Μπορείς να πάρεις monitor.

Προσωπικά αγοράζω όλα μου τα παιχνίδια οπότε δεν παίζει σαν παράγοντας.

Δημοσ.
Kλασεις ανωτερο....με μια καρτα 80 ευρω (8800 gt, 9600 ) στα pc ριχνεις κατα κεφαλα σε οποια κονσολα....+ οτι κανεις 300 επιπλεον πραγματα!

Γιατί δίνεται τόση σημασία στο hardware;

Από πότε τα γραφικά είναι το σημαντικότερο κομμάτι ενός παιχνιδιού;

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι το σημαντικότερο σε ένα παιχνίδι αλλά έτσι το έφερε η συζήτηση να συζητάμε για hardware...

ο GrandGamer αυτό εννοούσε λέγοντας ότι είναι ανώτερο το PC, ανώτερο σε hardware...

δεν νομίζω να διαφωνείς με αυτό...

Δημοσ.
δεν είναι το σημαντικότερο σε ένα παιχνίδι αλλά έτσι το έφερε η συζήτηση να συζητάμε για hardware...

ο GrandGamer αυτό εννοούσε λέγοντας ότι είναι ανώτερο το PC, ανώτερο σε hardware...

δεν νομίζω να διαφωνείς με αυτό...

Μα το είπα ήδη ότι γενικά σαν μηχάνημα είναι ανώτερο.

Αλλά νόμιζα ότι εδώ μιλάμε για παιχνίδια.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αλλά νόμιζα ότι εδώ μιλάμε για παιχνίδια.

nope, έχουν γίνει άπειρες φορές συζητήσεις για το hardware των 2 αυτών κονσολών...

Δημοσ.
nope, έχουν γίνει άπειρες φορές συζητήσεις για το hardware των 2 αυτών κονσολών...

Μάλλον δεν το έγραψα καλά.

Όταν ο GrandGamer έλεγε ότιο το PC είναι ανώτερο κατάλαβα ότι εννοούσε ανώτερο ΚΑΙ σε παιχνίδια.

Εκεί είναι η διαφωνία μου.

Το hardware μου είναι αδιάφορο.

Δημοσ.

Όταν ο GrandGamer έλεγε ότιο το PC είναι ανώτερο κατάλαβα ότι εννοούσε ανώτερο ΚΑΙ σε παιχνίδια.

γιατι οι κονσολες ειναι ανωτερες σε game??? :o

• Super Moderators
Δημοσ.

κανένα από τα 2 δεν είναι ανώτερο σε παιχνίδια γενικά, το καθένα έχει τα δικά του forte ανάλογα με την κατηγορία παιχνιδιών...

Δημοσ.
κανένα από τα 2 δεν είναι ανώτερο σε παιχνίδια γενικά, το καθένα έχει τα δικά του forte ανάλογα με την κατηγορία παιχνιδιών...

οι μόνες κατηγορίες που πιστευω υπάρχουν τραγικές διαφορές είναι

κονσόλες jrpg/platform/sports games

pc strategy/mmo's/flying sims

όλα τα άλλα genres είναι παρόμοια τα παιχνίδια που κυκλοφορούν.

Δημοσ.

Σε ποσες ιντσες ομως εχεις full hd στο pc ? Δεν εχει καμια σχεση αυτο που λες .Γιατι καποιος Full Hd τηλεοραση δεν θα παρει για να παιζει παιχνιδια μονο σε μια κονσολα ,ενω στο pc αγοραζεις ενα μονιτορ με fullhd το οποιο κατα την αποψη μου μονο για παιχνιδια αξιζει και οχι για ταινιες.Oι ταινιες full hd σε μονιτορ και γενικα κατω απο 40'' ειναι απλα worthless

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς.

Και έχουν και τα δικά τους exclusives.

Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοείς με ανώτερα παιχνίδια; ανώτερα σε ποιον τομέα;

Δημοσ.

Για κάποιους το PC έχει καλύτερα παιχνίδια, για κάποιους οι κονσόλες. Ανάλογα τα γούστα. Δεν μπορείς να πείς οτι κάποιο υπερτερεί/υστερεί γιατί και τα 2 (Κονσόλες/PC) δίνουν άπειρες επιλογές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...