Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι, διακοσαρι με εμπόδια....Και δυο χρονια ειναι υπεραρκετα αν ειναι στιβαρο το μηχανημα...

Μάλλον δε σου έχει χρειαστεί εγγύηση μετά από τον 1ο χρόνο και η εταιρεία να κάνει την πάπια.

Αφού είναι στιβαρό το μηχάνημα γιατί δε δίνουν εγγύηση για πάντα;

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ναι, διακοσαρι με εμπόδια....Και δυο χρονια ειναι υπεραρκετα αν ειναι στιβαρο το μηχανημα...

Έχεις απόλυτο δίκιο πολύ στιβαρό μηχάνημα.

Και επειδή στάνταρ θα πεις για τα rrod να σου τονίσω ότι τα νέα xbox360 με jasper μητρική δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα ποια όπως είχανε τα 1 - 3 γενιάς(Πριν 1-2 χρόνια δηλαδή γι' αυτό το λόγο που είχε δώσει και η microsoft 3 χρόνια εγγύηση και όχι 1 που δίνει η sony παρόλα τα προβλήματα που είχε το ps3(Ναι δεν αντιλέγω ήτανε πολύ λιγότερα από τα προβλήματα των πρώτων xbox360 αλλά δεν παύουν να υπήρχανε)

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί ειρωνία xbotpawner, τι είπα που σε έθιξε προσωπικά?

όλα τα καταστήματα που πουλάνε το PS3 (και άλλα προιόντα της Sony, πχ dvd players, recorders) δίνουν 1 χρόνο εγγύηση, για να έχει κάποιος 2 θα πρέπει να τα διεκδικήσει...δεν πρόκειται να δεχθεί η Sony να δώσει 2 για την φουκαριάρα την μάνα μας...

Δημοσ.
Πριν δε νόμιζες. Ήσουν σίγουρος.

Μάλλον πέταξες ένα νούμερο για εντυπωσιασμό.

Δεν το ξεραμε να παρουμε πτυχιο νομικης για να κανουμε ένα post για να μην μας κρινουν σε ένα forum τα trolls...

Ειμαι σιγουρος πως αν δεν εβαζε στο τελος της προτασης του το "ετσι νομιζω" θα προσπαθουσες να βρεις μια άλλη ανότη δικαιολογία για να τον προσβάλλεις...

Δημοσ.
Δεν το ξεραμε να παρουμε πτυχιο νομικης για να κανουμε ένα post για να μην μας κρινουν σε ένα forum τα trolls...

Ειμαι σιγουρος πως αν δεν εβαζε στο τελος της προτασης του το "ετσι νομιζω" θα προσπαθουσες να βρεις μια άλλη ανότη δικαιολογία για να τον προσβάλλεις...

Δε νομίζω να ήταν προσβλητικό το post μου αντίθετα με το δικό σου στο οποίο με λες troll.

Όταν αναφερόμαστε σε κάτι τόσο σημαντικό όπως η εγγύηση σε ένα προϊόν δεν πετάμε νούμερα στην τύχη ούτε νομίζουμε. Ή ξέρουμε ή όχι.

Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι χαρακτηρισμοί.

Δημοσ.

ps3 or xbox?

Εύκολη η απάντηση

Xbox επειδή έχω ένα από αυτά. Αν είχα ps3 θα ήταν διαφορετική η απάντηση φυσικά.

End of story topic closed

Δημοσ.
ps3 or xbox?

Εύκολη η απάντηση

Xbox επειδή έχω ένα από αυτά. Αν είχα ps3 θα ήταν διαφορετική η απάντηση φυσικά.

End of story topic closed

Νομίζω ότι είναι το πρώτο σωστό post που διαβάζω σε αυτό το θέατρο του παραλόγου.

Δημοσ.

Καλά αυτός ο xbotpawner έχει τρελή πλάκα, πρέπει να είναι το αντίθετο του apokleiros!(κάτι σαν τον Neo με τον Smith). Και απορώ πως δεν εμφανίστηκε ακόμα.

Λοιπόν xbotpawner:

1. Λές πράγματα που έχουν χιλιοειπωθεί από αμέτρητα psbots συμπεριλαμβανομένου και του apokleirou όταν ήταν και αυτός ένα.

2. Λες μπούρδες γενικά και αόριστα για να τσιμπίσουν τα άλλα μέλη (ο ορισμός του troll)

3. Λες τους άλλους trolls (Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα)

και έπειτα απο αυτό ας πω και εγώ κάτι.

Το γεγονός ότι κάτι είναι PC και XBOX360 exclusive δεν αλλάζει τίποτα γιατί πάλι σε πλατφόρμα της MS το παίζεις οπότε τι μας λες τώρα. Σου προτείνω αφού είσαι τόσο psbot να πάρεις και ένα VAIO και να του βγάλεις τα Windows γιατί εσύ γουστάρεις SONY και να του περάσεις Linux. Τότε θα μπορείς να παίξεις Mass Effect 2 στο PC?

Αν αγοράσεις μια φορά PC με τα λεφτά που θα έδινες για την κονσόλα+παιχνίδια+συνδρομές(!):

1. Θα πάρεις μόνο το τούμπανο PC χωρίς παιχνίδια-συνδρομές γιατί δεν θα σου φτάσουν τα λεφτά γιατί δεν πρέπει να παίρνεις πειρατικά ;)

2. Το PC σου θα θέλει σε κανα 2 χρόνια το πολύ αναβάθμιση

3. Πιθανώς να περάσεις πολύ χρόνο για εύρεση drivers μέχρι να παίξεις

4. Πιθανώς θα κάνεις και μερικά format γιατί το βάλε βγάλε παιχνίδια+ drivers έχει το κόστος του.

Δημοσ.

1ον) Exclusive είναι ένα παιχνίδι που έιναι διαθέσιμο μόνο σε ένα σύστημα.

2ον) Δεν καταλαβαίνω γιατί τσακόνεσται ακόμα. Είπαμε κάθε σύστημα είναι καλό σε κάτι, το pc σαφέστατα είναι ανώτερο από όλα αλλά είναι και πιο ακριβό. Από εκεί και πέρα κρίνουμε κατάλληλα, αν θέλουμε κάτι φτηνό δεν παίρνουμε pc, αν θέλουμε να παίξουμε Metal Gear Solid 4, Final Fantasy Versus 13, God of War 3, Heavy Rain παίρνουμε PS3, αν θέλουμε να παίξουμε Halo 3, Forza 3 κλπ παίρνουμε XBox 360. Αν παρόλα αυτά θέλουμε να παίξουμε Crysis σε μέγιστη ποιότητα για το γαμότο παίρνουμε pc αναγκαστηκά.

Δημοσ.
το pc σαφέστατα είναι ανώτερο από όλα αλλά είναι και πιο ακριβό.

Αυτή η σιγουριά μου αρέσει...

Από που βγαίνει το συμπέρασμα αυτό;

Δημοσ.
Αυτή η σιγουριά μου αρέσει...

Από που βγαίνει το συμπέρασμα αυτό;

Από την ανωτερότητα του Hardware και των επιλογών που σου δίνουν τα παιχνίδια καθώς και τις δυνατότητες χειρισμού των παιχνιδιών οι οποίες είναι πολύ περισσότερες. Τις εφαρμογές κλπ δεν τις υπολογίζω καν και για το ιντερνετ δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε ελπίζω.

• Super Moderators
Δημοσ.

ξεχνάς τα λεφτά που πρέπει να δώσεις για full hd TV, για να έχεις full hd στο pc βγαίνει πιο φτηνά :-)

επίσης ξεχνάς το ότι στο ps3 αναγκάζεσαι να πληρώνεις τα games ενώ στο pc όχι...

επίσης με λίγα χρήματα παραπάνω (από τα 300) φτιάχνεις PC με καλύτερο hardware από ότι το PS3/Xbox360

Δημοσ.
Από την ανωτερότητα του Hardware και των επιλογών που σου δίνουν τα παιχνίδια καθώς και τις δυνατότητες χειρισμού των παιχνιδιών οι οποίες είναι πολύ περισσότερες. Τις εφαρμογές κλπ δεν τις υπολογίζω καν και για το ιντερνετ δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε ελπίζω.

Γενικά σαν σύστημα είναι ανώτερο.

Ειδικά στα παιχνίδια δεν είναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...