Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το θέμα τα σπάει.

Όποτε δεν έχω κέφι διαβάζω 2-3 σελίδες και νιώθω καλύτερα.

Μου θυμίζει την εποχή που πήγαινα γυμνάσιο....

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραιο το uncharted? Ωχ, ξεχασα πως εκανες την πατατα και πηρες τη μουφα! εεεεεε, χαρηκες το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων, ΤΟ MGS4? Ωχ ξεχασα πηρες τη μπακατελα....Αλλα εχετε κι εσεις Exclusivew το.....ερρρρρρ.... Ηalo, gears, mass?

TΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ PC ΑΥΤΑ ΡΕΕΕ

και αν πει καποιος πως δεν εχει pc, με 200Ε παιρνεις τη σημερον ημερα..Οσο δηλαδη μερικα παιχνιδια για το χαζοκουτο

Οσο εγώ θα παιζω god of war εσυ θα στολιζεις δεντρο με τα "λαμπακια" του xbox..Γιατι θα σου ερθουν καποτε αυτο ειναι σιγουρο....Απλα περιμενε....

Και τελος, τι παιχνιδια ειχε φετος το κουτι.? μονο το forza

το ps3...1,2,3,...ΠΑΜΕ: uncharted, ratchet, demons soul, killzone, ουφ, κουραστικα

Αν και ξέρω πως είναι ανούσιο ας απαντήσω.

Τα τελυταία Halo και το Gears of War 2 απ'όσο ξέρω δεν έχουν βγει σε υπολογιστή.

Εσύ πως τα παίζεις;

Είχα 2.5 χρόνια από τα πρώτα Xbox360 και δε μου είχε χαλάσει αλλά ακόμα και να έβγαζε RROD η Microsoft μου έδινε 3 χρόνια εγγύηση.

Η Sony πόσα χρόνια δίνει για το PS3;

Ψάχνοντας για φετεινά exclusives του 360 βρήκα τα παρακάτω:

http://en.wikipedia.org/wiki/Halo_3:_ODST

http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto:_Episodes_From_Liberty_City

http://en.wikipedia.org/wiki/Halo_Wars

Δεν είναι πολλά αλλά κάτι είναι και αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και να προσθέσω ότι μια κονσόλα δεν την κάνουν μόνο τα exclusives(Γιατί καλό ή κακό ποτέ δεν είναι αρκετά τα exclusives για να πάει καλά μια κονσόλα) αλλά και το σε ποια κονσόλα είναι καλύτερα τα multi platform games και εκεί νομίζω το ps3 δεν είναι και ότι καλύτερο αφού η πληθώρα των multi platform games είναι καλύτερη στο 360.

Και κάτι άλλο είναι θυμάστε κάποτε που η sony έλεγε τα χίλια μύρια για τον υπερεπεξεργαστή που έχει το ps3 και πόσο τρομερός & δυνατός είναι?

Ε η ίδια η sony τώρα λέει ότι στο επόμενο playstation δεν θα έχει κάτι αντίστοιχο σε επεξεργαστή γιατί δυσκολεύει τους developments στο σχεδιασμό παιχνιδιών.

Γενικότερα η sony με τις δηλώσεις τις είναι όπου φυσάει ο άνεμος για να μην πω για τις χίλιες καθυστερήσεις του gran turismo 5 final(Από πότε το περιμένετε??)

Επεξ/σία από paredwse
Δημοσ.
Αν και ξέρω πως είναι ανούσιο ας απαντήσω.

Τα τελυταία Halo και το Gears of War 2 απ'όσο ξέρω δεν έχουν βγει σε υπολογιστή.

Εσύ πως τα παίζεις;

Είχα 2.5 χρόνια από τα πρώτα Xbox360 και δε μου είχε χαλάσει αλλά ακόμα και να έβγαζε RROD η Microsoft μου έδινε 3 χρόνια εγγύηση.

Η Sony πόσα χρόνια δίνει για το PS3;

Ψάχνοντας για φετεινά exclusives του 360 βρήκα τα παρακάτω:

http://en.wikipedia.org/wiki/Halo_3:_ODST

http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto:_Episodes_From_Liberty_City

http://en.wikipedia.org/wiki/Halo_Wars

Δεν είναι πολλά αλλά κάτι είναι και αυτό.

1. Τα προηγούμενα είχαν βγει και σε υπολογιστή.

2. Φυσικά και δίνει 3 χρόνια εγγύηση και η Sony.

3. Κάποια ex. που μου έρχονται στο μυαλό:

• God Of War III - Αναμένεται αυτή την Άνοιξη.
  • Uncharted (1)2
  • MGS 4
  • Demon's Soul
  • Buzz Quiz(με ελληνικά)
  • Gran Turismo 5 (Αναμένεται το 2010. Άει να δούμε)
  • Heavy Rain (Φλεβάρη)
  • InFamous
  • The Last Guardian(αναμένεται)
  • LittleBigPlanet
  • MAG(Multiplayer game shooter με έως 256 online παίκτες - Αναμένεται τον Φλεβάρη)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:09 ----------

Κ

Και κάτι άλλο είναι θυμάστε κάποτε που η sony έλεγε τα χίλια μύρια για τον υπερεπεξεργαστή που έχει το ps3 και πόσο τρομερός & δυνατός είναι?

Ε η ίδια η sony τώρα λέει ότι στο επόμενο playstation δεν θα έχει κάτι αντίστοιχο σε επεξεργαστή γιατί δυσκολεύει τους developments στο σχεδιασμό παιχνιδιών.

Γενικότερα η sony με τις δηλώσεις τις είναι όπου φυσάει ο άνεμος για να μην πω για τις χίλιες καθυστερήσεις του gran turismo 5 final(Από πότε το περιμένετε??)

Δεν είπε ότι ο επεξεργαστής δεν είναι δυνατός, αλλά ότι ο σχεδιασμός των παιχνιδιών είναι δύσκολος πάνω σε αυτόν. :o

Δημοσ.

Μερικά xbox360 exlusives for 2010 που μου έρχονται πρόχειρα είναι τα:

Mass Effect 2

Splinter Cell: Conviction

Alan Wake

Crackdown 2

Fable 3

Lost Planet 2

Δεν είπε ότι ο επεξεργαστής δεν είναι δυνατός, αλλά ότι ο σχεδιασμός των παιχνιδιών είναι δύσκολος πάνω σε αυτόν. :o

Και ότι στο νέο ps4 δεν θα επιλέξει την ίδια καινοτομία(Υπερδύναμη, δύσκολο να τιθασευτεί(Τελικά όντως ήτανε πολύ δύσκολο :lol:) κ.τ.λ.) για επεξεργαστή.

Γιατί άραγε? :devil:

Δημοσ.
:lol::lol::lol: εχει πλακα αυτο το θεμα .Παρτε και τα 2 να γιατρευτειτε ρεεεεεεεεεεεε....

+1

Οποιος εχει τα φραγκα αγοραζει και τα 2 κατι που ομως δν ειναι κ το καυτερο γτ με οσα λ7 θα δωσεις για παιχνιδια,συνδρομες(για χβοχ)κτλ αγοραζεις σουπερ τουμπανο pc!!!:X:-D

Δημοσ.
Μερικά xbox360 exlusives for 2010 που μου έρχονται πρόχειρα είναι τα:

Mass Effect 2

Splinter Cell: Conviction

Alan Wake

Crackdown 2

Fable 3

Lost Planet 2

Το Lost Planet 2 θα βγει και σε ps3. ΜΕ2, SC:C και στο PC. Fable 3 και Crackdown 2: who gives a f***. Eλπίζω λοιπόν να σου αρέσει τρελά το Alan Wake.

Για να είμαστε και δίκαιοι, ξέχασες το Halo:reach, Q4 2010...

Δημοσ.
1. Τα προηγούμενα είχαν βγει και σε υπολογιστή.

2. Φυσικά και δίνει 3 χρόνια εγγύηση και η Sony.

1) Και; Μίλησα για τα τωρινά όχι για τα προηγούμενα.

2) Έχεις κάποιο link να το λέει γιατί όταν το αγόρασα δε μου είπαν για 3 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.
1) Και; Μίλησα για τα τωρινά όχι για τα προηγούμενα.

2) Έχεις κάποιο link να το λέει γιατί όταν το αγόρασα δε μου είπαν για 3 χρόνια εγγύηση.

Αυτό είναι σύμφωνα με ευρωπαϊκό νόμο. Βαριέμαι να τον βρίσκω...

Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές, έχουν 3 χρόνια εγγύηση, ανεξαιρέτως τι λέει το κατάστημα/εταιρία.

Έτσι νομίζω.

• Super Moderators
Δημοσ.

πρώτον η οδηγία (όχι νόμος) λέει 2 χρόνια και όχι 3 και δεύτερον η Sony δίνει 1 και θέλει τρέξιμο για να δώσει 2 (και ΑΝ δώσει)...

Δημοσ.
πρώτον η οδηγία (όχι νόμος) λέει 2 χρόνια και όχι 3 και δεύτερον η Sony δίνει 1 και θέλει τρέξιμο για να δώσει 2 (και ΑΝ δώσει)...

Ναι, διακοσαρι με εμπόδια....Και δυο χρονια ειναι υπεραρκετα αν ειναι στιβαρο το μηχανημα...

Δημοσ.

Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές, έχουν 3 χρόνια εγγύηση, ανεξαιρέτως τι λέει το κατάστημα/εταιρία.

Έτσι νομίζω.

Πριν δε νόμιζες. Ήσουν σίγουρος.

Μάλλον πέταξες ένα νούμερο για εντυπωσιασμό.

Δημοσ.
:lol::lol::lol: εχει πλακα αυτο το θεμα .Παρτε και τα 2 να γιατρευτειτε ρεεεεεεεεεεεε....

+1

Οποιος εχει τα φραγκα αγοραζει και τα 2 κατι που ομως δν ειναι κ το καυτερο γτ με οσα λ7 θα δωσεις για παιχνιδια,συνδρομες(για χβοχ)κτλ αγοραζεις σουπερ τουμπανο pc!!!:X:-D

Συμφωνω και με τους 2 σας.

Έτσι νομίζω.

Σε αυτό έχεις άδικο μπορεί να δίνει η Ενωμένη Ευρώπη 3 χρόνια όπως λες(Εγω πάλι εχω ακούσει για 2 και όχι για 3 χρόνια) αλλά αν πάρεις την sony και της πεις μου χάλασε το ps3 στον 1 χρόνο και μια μέρα σου λέει ή πλήρωσε μας 200-250 ευρώ να στο φτιάξουμε ή αγόρασε καινούργια ρε δεν πα να της λες για Ευρώπη και ιστορίες στα ... σε γράφει.

Και αυτό το ξέρω από προσωπική πείρα και όχι απ' ότι άκουσα και διαβάζω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...