ninos30 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Λίγο τα φώτα σας. Διαβάζοντας κάποια λίγα εδώ μέσα, κατέληξα να πάρω το XBOX-360 και όχι το PES3. Σωστά; Κάποιες ερωτησούλες: 1) Ποια έκδοση να πάρω με το σκεπτικό ότι δεν κωλύομαι στα χρήματα. Παίρνω και την πιο ακριβή χωρίς βέβαια αυτό να είναι πανάκεια... 2) Για λόγους που βαριέμαι να εξηγώ, η αγορά θα γίνει από ESHOP-Κωτσόβολο-Ectroworld . Προτιμητέα τα 2 τελευταία για να το πάρω και σήμερα αν είναι δυνατόν. Πρέπει να "προσέξω" κάτι ώστε να μπορώ με μεγαλύτερη ασφάλεια να κάνω αντιγραφές των αυθεντικών παιχνιδιών μου και να τις παίζω? Είναι κάποια version που πρέπει να αποφύγω? 3) Επειδή θα παίζω κυρίως (και σχεδόν αποκλειστικά) PES/FIFA εκεί, είναι ίδια και τα 2 παιχνίδια και στις 2 κονσόλες ή υπερτερεί κάποιο σε γραφικά/gameplay πχ PES->PS3 και FIFA->XBOX360? Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα. Επίσης κατανοήστε πως είναι δύσκολο να διαβάσω 1039 σελίδες για να βρω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις μου που είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Λίγο τα φώτα σας. Διαβάζοντας κάποια λίγα εδώ μέσα, κατέληξα να πάρω το XBOX-360 και όχι το PES3. Σωστά; Κάποιες ερωτησούλες: 1) Ποια έκδοση να πάρω με το σκεπτικό ότι δεν κωλύομαι στα χρήματα. Παίρνω και την πιο ακριβή χωρίς βέβαια αυτό να είναι πανάκεια... 2) Για λόγους που βαριέμαι να εξηγώ, η αγορά θα γίνει από ESHOP-Κωτσόβολο-Ectroworld . Προτιμητέα τα 2 τελευταία για να το πάρω και σήμερα αν είναι δυνατόν. Πρέπει να "προσέξω" κάτι ώστε να μπορώ με μεγαλύτερη ασφάλεια να κάνω αντιγραφές των αυθεντικών παιχνιδιών μου και να τις παίζω? Είναι κάποια version που πρέπει να αποφύγω? 3) Επειδή θα παίζω κυρίως (και σχεδόν αποκλειστικά) PES/FIFA εκεί, είναι ίδια και τα 2 παιχνίδια και στις 2 κονσόλες ή υπερτερεί κάποιο σε γραφικά/gameplay πχ PES->PS3 και FIFA->XBOX360? Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα. Επίσης κατανοήστε πως είναι δύσκολο να διαβάσω 1039 σελίδες για να βρω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις μου που είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν. 1) Η απάντηση είναι προφανής. Το Elite, οπου έχει 120GB HDD. 3) Και στις 2 κονσόλες τα συγκεκριμένα multiplatform είναι τα ίδια.
ghostgr_a_n Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 2) Για λόγους που βαριέμαι να εξηγώ, η αγορά θα γίνει από ESHOP-Κωτσόβολο-Ectroworld . Προτιμητέα τα 2 τελευταία για να το πάρω και σήμερα αν είναι δυνατόν. Πρέπει να "προσέξω" κάτι ώστε να μπορώ με μεγαλύτερη ασφάλεια να κάνω αντιγραφές των αυθεντικών παιχνιδιών μου και να τις παίζω? Είναι κάποια version που πρέπει να αποφύγω? Αν καταλαβα καλα θες να το flashαρεις για να παιζεις αντιγραφα. Αν εχει το παλιο liteon μπορεις να το flashαρεις πιο ευκολα μονος σου αν εχει το καινουριο liteon ειναι πιο δυσκολο(θελει κολησεις κτλ.).
speedy23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Όπως και νά χει είναι κατα πάρα πολύ καλύτερο απο κάτι arcade με banjo στα 200 που βλέπω στο πλαίσιο Δυστυχως αυτη την εκδοση αγορασα εγω."Αναγκαστηκα" διοτι εκει που το ειχα βρει φθηνοτερα,οταν τους πηρα τηλεφωνο δεν το ειχαν και μεχρι να το εφερναν, ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι.Με ειχε πιασει η στερηση τοσο καιρο και δεν περιμενα ουτε μερα πια
speedy23 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δακτυλοι του ps3 παρεισφρυσαν στο Live.Ειναι φανερο πιστευω
skanjos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δακτυλοι του ps3 παρεισφρυσαν στο Live.Ειναι φανερο πιστευω χαχα όντως,απορώ αν αγόρασε κανείς animated theme.εγώ την ζέβρα κατέβασα τσαμπέ απο ιαπωνία και ούτε την έχω βάλει ,το κλασικό έχω ακόμα σαν θέμα αλλα να χρεώνουν για themes απλα έλεος.σε λίγο θα πληρώνουμε και τα trailer
speedy23 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 skanjos,ακριβως με αυτο που ανεφερες μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.Απο τη μια το καταλαβαινω οτι η MS ειναι business και θελει να βγαλει λεφτα αλλα απο την αλλη να χρεωνεις Themes και gamer pictures ειναι τουλαχιστον τραγικο και απατεωνια.Οσο βεβαια θα υπαρχουν ατομα που πραγματικα θα πληρωνουν γι'αυτα,η MS θα συνεχιζει να τα χρεωνει.
konstantinos77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Oταν καποιοι εδω λεμε οτι δεν ειναι θεμα χρηματων που πληρωνεις αλλα κακης εμπορικης πολιτικης και νοοτροπιας το xbox live πεταγονται ορισμενοι και τσιριζουν .Συμφωνω με τον speedy ,αφου υπαρχουν ατομα που πληρωνουν(και εγω μεσα) θα συνεχιζει να χρεωνει .Ετσι ειναι ...
Tilemaxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Αν θέλετε δωρεάν online υπηρεσίες, για ρίχτε μια ματιά στο PSN. Κάνεις τάμα για να μπορέσεις να παίξεις χωρίς lag και disconnects. Προτιμώ να πληρώνω, παρά να με κοροιδεύει η Sony οτι μου παρέχει τσαμπέ online, και στην πραγματικότητα μου προσφέρει ένα δίκτυο με μηδενικές υποδομές.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Εμενα παλι δεν μου αρεσει να πληρωνω για τιποτε εξτρα που θα επρεπε να ερχεται τζαμπε ολε απο τη στιγμη που εχω κανονικα internet και εχω πληρωσει για το παιχνιδι.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Εμενα παλι δεν μου αρεσει να πληρωνω για τιποτε εξτρα που θα επρεπε να ερχεται τζαμπε ολε απο τη στιγμη που εχω κανονικα internet και εχω πληρωσει για το παιχνιδι. Ναι αλλά το Live είναι unified service, δεν έχει κάνει με το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Και παλι πρεπει να το πληρωσω ξεχωριστα. Μπορει να μην ειναι πολλα αλλα ειναι κοροιδια οπως και να εχει πραγμα που δεν προκειται να κανω ουτε στον αιωνα τον απαντα.
nikos_se Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 εγω παντως που παιζω Uncharted 2 online,ουτε ταμα εχω κανει ουτε lag εχω πετυχει.....και μιλαμε για αμερητες ωρες παιχνιδιου.....................
theo58 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 εγω παντως που παιζω Uncharted 2 online,ουτε ταμα εχω κανει ουτε lag εχω πετυχει.....και μιλαμε για αμερητες ωρες παιχνιδιου..................... Πραγματικα μηδενικο lag.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις