Tilemaxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά τι μου προτείνετε για αγορά? Halo 3 ή Gears 2?
Tilemaxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Το Halo 3 δεν το βρίσκω πουθενα. Ούτε στο E-Shop με αντικαταβολή (δεν έχω πιστωτική).
pscrazy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Προφανώς ξεστοκάρανε και είναι εξαίρεση.Και προφανώς κάποιος δεν πάει να πάρει μια στόκ falcon το 2010, ούτε ο Παπασωτηρίου το έκανε για την ψυχή της μάνας του. Μιλάμε για το τί συμβαίνει γενικά και όχι για μια προσφορά ημέρας (αν μπορείς να πείς έτσι την αγορά προηγούμενου μοντέλου μητρικής) σε ένα μαγαζί. Οι τιμές καλώς/κακώς είναι φίξ. -falcon με 3 χρονια service εχει η δικια μου. -Οi jasper τωρα εχουν 1 χρονο service -Σε 3 χρονια την falcon Μου θα την πεταξω στα σκουπiδια αφου θα εχουν βγει τα νεα μηχανηματα - Εκτος και αν εσενα σε χαλαγε gears 2 + 60ara = 150 ευρω... - Κανεις σαν να ξεκινησε να πουλαει το ΧΒΟΧ απο την εποχη του jasper.... και πριν του jasper εποχη υπηρχε ζωη στον πλανητη!!! Ξυπνα!!!!! Μου θελετε και jasper
skanjos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Το Halo 3 δεν το βρίσκω πουθενα. Ούτε στο E-Shop με αντικαταβολή (δεν έχω πιστωτική). δεν χρειάζεται πιστωτική,μέσα σε 15λεπτά σου βγάζουν χρεωστική και είσαι jt. εγώ σου πρωτείνω halo 3 .έχει και καλύτερο campaign/multiplayer και θα το βρείς σε χαμηλή τιμή.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 δεν χρειάζεται πιστωτική,μέσα σε 15λεπτά σου βγάζουν χρεωστική και είσαι jt. εγώ σου πρωτείνω halo 3 .έχει και καλύτερο campaign/multiplayer και θα το βρείς σε χαμηλή τιμή. Δεν θέλω να βγάλω χρεωστικές κτλ. Άστο, θα το παραγγείλω απο Κωτσόβολο "Διαθέσιμο σύντομα" λέει.
klainmaingr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 -falcon με 3 χρονια service εχει η δικια μου. -Οi jasper τωρα εχουν 1 χρονο service -Σε 3 χρονια την falcon Μου θα την πεταξω στα σκουπiδια αφου θα εχουν βγει τα νεα μηχανηματα - Εκτος και αν εσενα σε χαλαγε gears 2 + 60ara = 150 ευρω... - Κανεις σαν να ξεκινησε να πουλαει το ΧΒΟΧ απο την εποχη του jasper.... και πριν του jasper εποχη υπηρχε ζωη στον πλανητη!!! Ξυπνα!!!!! Μου θελετε και jasper Μάλλον άλλος πρέπει να ξυπνήσει A. WARRANTIES One Year Express Warranty on Console (Three Years for Three Lights Flashing Red). Subject to the terms and conditions of this Limited Warranty, Microsoft warrants to you only (the original retail purchaser) that, during the Warranty Period and under normal use and service, the Xbox Console will substantially conform with the printed user instruction materials packaged with the Console. Ναι με χάλαγε. Προτίμησα την jasper με fifa10 (και όχι falcon με παιχνίδι ενός χρόνου) στα 180 To gears 2 limited edition μάλιστα, το πήρα 2nd hand άριστο μαζί με το halo3 ένα 20ρικο. Οπότε μη με λές εμένα για τιμές Πρίν του jasper είχες μεγάλες πιθανότητες για rrod. Θέλει κανείς να πάρει καινούρια κονσόλα σήμερα και να ξέρει οτι θα μπλέκει με m$ και courrier? Μπαααααααα Ξύπνα εσυ λοιπόν!!! Δεν διαφωνώ στο να πάρει 360. Διαφωνώ στις ασυναρτησίες μόνο και μόνο για να στηρίξεις τη μαμα m$.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δεν θέλω να βγάλω χρεωστικές κτλ. Άστο, θα το παραγγείλω απο Κωτσόβολο "Διαθέσιμο σύντομα" λέει. Δεν χρειαζεσαι τιποτα για να βγαλεις μια προπληρωμενη καρτα. Ταυτοτητα μονο και εισαι ετοιμος. Δεν πληρωνεις τιποτα στην τραπεζα. Την ανοιγεις με μηδενικο κοστος και βαζεις μεσα καθε φορα οσα χρειαζεσαι για τις αγορες σου χωρις κανενα επιπλεον κοστος. Κοινως η υπηρεσια ειναι παντελως δωρεαν. Πανε σε μια Eurobank και θα ξεμπερδεψεις σε λιγοτερο απο 10 λεπτα. Βαζεις μετα την καρτα αυτη στο paypal ως visa (την δεχεται κανονικοτατα) και εισαι ετοιμος.
Tilemaxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δεν χρειαζεσαι τιποτα για να βγαλεις μια προπληρωμενη καρτα. Ταυτοτητα μονο και εισαι ετοιμος. Δεν πληρωνεις τιποτα στην τραπεζα. Την ανοιγεις με μηδενικο κοστος και βαζεις μεσα καθε φορα οσα χρειαζεσαι για τις αγορες σου χωρις κανενα επιπλεον κοστος. Κοινως η υπηρεσια ειναι παντελως δωρεαν. Πανε σε μια Eurobank και θα ξεμπερδεψεις σε λιγοτερο απο 10 λεπτα. Βαζεις μετα την καρτα αυτη στο paypal ως visa (την δεχεται κανονικοτατα) και εισαι ετοιμος. Τέσπα, τελικά παρήγγειλα το H3 απο το activate.gr με αντικαταβολή.
speedy23 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ναι με χάλαγε. Προτίμησα την jasper με fifa10 (και όχι falcon με παιχνίδι ενός χρόνου) στα 180 klain,που την βρηκες αυτη την προσφορα?
klainmaingr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Game.co.uk Δεν βλέπω την προσφορά τώρα στο site αλλα δεν ξέρω και αν στέλνει κάν ελλάδα. Το πήρα επιτόπου απο εκεί. Άλλη πολύ καλή προσφορά που έχει είναι αυτή http://www.game.co.uk/Consoles/Xbox-360/Xbox-360-Elite-Console-with-Forza-3-and-Call-of-Duty-Modern-Warfare-2/~r344758/ Elite 120ρι+forza3+codmw2 199pounds(~240ευρώ)
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 [ame]http://www.amazon.co.uk/Xbox-Elite-Console-120GB-Drive/dp/B002NV87OU/ref=br_lf_m_1000095443_1_1_ttl?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE&s=videogames&pf_rd_p=476906093&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000095443&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=1KZEM6C9RJ4YD75DXEZN[/ame]
klainmaingr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ καλό. Δεν ξέρω αν έχει περιορισμό στα selected ομως γιατί και στο game έδινε τα πάντα όλα σαν επιλογή ΕΚΤΟΣ απο το γαμήδι το cod :\ (αν δεν προσέξατε το λίνκ του τούφα είναι το ελίτ +2 παιχνίδια της επιλογής σας. Τώρα μεταφορικά δεν ξέρω. Αν θέλει 5pounds για ένα game μόνο φαντάζομαι οτι τις 10 δεν τις γλυτώνεις για ολόκληρη κονσόλα (ναι βαριέμαι να ψάχνω). Όπως και νά χει είναι κατα πάρα πολύ καλύτερο απο κάτι arcade με banjo στα 200 που βλέπω στο πλαίσιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις