dr_thodt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 παίζω ονλινε παιχνίδια στο pc και στο ps3 ,στο xbox δεν παίζω γιατί δεν μπορώ να το συνδέσω (θέλω 10 μέτρα καλώδιο/wireless adaptor και συνδρομή),αλλα ναι συνήθως στις κονσόλες δεν παίζω ονλίνε,τις θέλω για single player campaigns.γιατί είναι άδικο να κρίνω το sp?εγώ και άλλοι 30-50% console users δεν συνδέουμε τις κονσόλες ονλίνε σχεδόν ποτέ.το μόνο που δεν μάρεσε απο τα παραπάνω παιχνίδια είναι το crackdown το οποίο είναι χάλι μάυρο(έχει 83% στο μετα αλλα τότε δεν υπήρχε τπτ γιαυτό το πήρε,μην μου πείτε οτι παίζει κανείς απο σας τώρα crackdown.....εδώ είπαμε να μηλάμε για παιχνίδια σταθμους όπως mgs4/u2/forza3/lost odyssey μην το ξεφτιλίζετε,αλλιώς θα έλεγα και τα Infamous/warhawk/resistance1.2 κτλπ)(και το odst που είναι παιχνίδι 2006 και πάω στοίχημα κανείς δεν θα το ακουμπάει τώρα με το mw2 όπως και το Killzone2,έτσι είναι τα fps) Σου εδωσα πασα να αρχισουμε μια πολιτισμενη συζητηση με λογικη αλλα βλεπω οτι δεν μπορεις να κανεις κατι τετοιο οποτε σταματαω εδω. Οταν παιξεις τα παραπανω games online και εχεις ολοκληρωμενη αποψη τα ξαναλεμε, μεχρι τοτε θα σε αγνοω πληρως μιας κ τα γεματα fanboισμο posts σου ριχνουν το συνολικο επιπεδο κ γινονται τροφη μονο για trolling χωρις κανενα νοημα.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Σου εδωσα πασα να αρχισουμε μια πολιτισμενη συζητηση με λογικη αλλα βλεπω οτι δεν μπορεις να κανεις κατι τετοιο οποτε σταματαω εδω. Οταν παιξεις τα παραπανω games online και εχεις ολοκληρωμενη αποψη τα ξαναλεμε, μεχρι τοτε θα σε αγνοω πληρως μιας κ τα γεματα fanboισμο posts σου ριχνουν το συνολικο επιπεδο κ γινονται τροφη μονο για trolling χωρις κανενα νοημα. Άδικα ασχολείσαι. Πίστεψε με.
nzeppos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ακόμα με το skanjo ασχολείστε? Ignore και βρίσκετε την ησυχία σας (όπως ο υποφαινόμενος).
pscrazy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 skanjos, καμμενο χαρτι! οπως το μηχανημα της sony
JimChris Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μερικα posts πιο πανω υποστηριζατε μερικοι οτι το frame rate και η αποδοση της κονσολας δεν εχει καμμια σχεση με την τηλεοραση.Ψαχνοντας να αγορασω μια τηλεοραση 60" επεσα σε αυτο το review που κλεινει ετσι ¨ HD Console Gaming (Xbox 360: HDMI) We played some Xbox 360 first person shooters on the LG 60PG7000, with the console outputting 1080p via HDMI. The experience was great overall, with an only mildly irritating 30ms of input lag present. Cons Input lag of 30ms may irk gamers with lightning reflexes http://www.hdtvtest.co.uk/news/lg-60pg7000-20081019133.htm
Pytzamarama Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι LCD/plasma εχουν lag!!! (πολλαπλασιο απο αυτο που αναγραφουν!). Aποτελουν αναγκαιο κακο!! <Προσωπικα τις παλιες κονσολες τις εχω ακομα σε CRT 29' 4:3. Mε την ελευση του NextGen, αποκλειστικα για το 360 χτυπησα προβολι.> Kοιταχτε ενα απλο πειραμα που εκανε ενας τυπος στο Beyond3D
dr_thodt Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μερικα posts πιο πανω υποστηριζατε μερικοι οτι το frame rate και η αποδοση της κονσολας δεν εχει καμμια σχεση με την τηλεοραση.Ψαχνοντας να αγορασω μια τηλεοραση 60" επεσα σε αυτο το review που κλεινει ετσι ¨ HD Console Gaming (Xbox 360: HDMI) We played some Xbox 360 first person shooters on the LG 60PG7000, with the console outputting 1080p via HDMI. The experience was great overall, with an only mildly irritating 30ms of input lag present. Cons Input lag of 30ms may irk gamers with lightning reflexes http://www.hdtvtest.co.uk/news/lg-60pg7000-20081019133.htm To input lag ειναι ενα θεμα που υπαρχει στις LCD/Plasma ΤV's με τις περισσοτερες LED να ειναι οι χειροτερες στο συγκεκριμενο τομεα απο οτι εχω διαβασει...για να μειωσεις το lag καλυτερα ειναι να παιζεις με wired controller, να βγαλεις ολες τις επεξεργασιες εικονας που υποτιθεται οτι βελτιωνουν την εικονα, να εχεις την κονσολα set στην native αναλυση της τηλεορασης ωστε να γλυτωσεις τα περιττα scalings και φυσικα να διαλεξεις μια τηλεοραση με οσο το δυνατον μικροτερο input lag. Οριστε κ ενα πολυ ωραιο αρθρο απο την Digital Foundry για το input lag στα παιχνιδια: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-lag-factor-article Based on this video' date=' we see that the lag in the fully patched Killzone 2 is 12 frames. Factor out the three frames of lag in the display itself and we're left with a 150ms "ping" between gamer and on-screen action. Now, many people have complained about the unresponsive nature of the controls in Guerrilla Games' epic to the point where the game was patched (this is captured from the latest code by the way), though based on my experiences I believe the analogue "dead zone" on the sticks was the main focus of the tweaks. [b']Game[/b] Latency Measurement Burnout Paradise 67ms BioShock (frame-locked) 133ms BioShock (unlocked) as low as 67ms Call of Duty 4: Modern Warfare 67ms-84ms Call of Duty: World at War 67ms-100ms Call of Juarez: Bound in Blood 100ms Forza Motorsport 2 67ms Geometry Wars 2 67ms Guitar Hero: Aerosmith 67ms Grand Theft Auto IV 133ms-200ms Halo 3 100ms-150ms Left 4 Dead 100ms-133ms LEGO Batman 133ms Mirror's Edge 133ms Street Fighter IV 67ms Soul Calibur IV 67ms-84ms Unreal Tournament 3 100ms-133ms X-Men Origins: Wolverine 133ms
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 lol, αυτά είναι legendary input lags!
Freakster Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 μιας και λέμε για input lag, τα έχουν αυτά και οι οθόνες που είναι για υπολογιστές; (σορρυ τελείως άσχετος απο αυτά)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 ναι προφανώς αλλά τρομακτικά λιγότερο από αυτά τα νούμερα
JimChris Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Οριστε κ ενα πολυ ωραιο αρθρο απο την Digital Foundry για το input lag στα παιχνιδια: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-lag-factor-article Το αρθρο με λιγα λογια προτρεπει τα First Person Shooter να παιζονται σε τηλεοραση Crt. Δηλαδη εγω εχω controller input lag +Tv lcd input lag +internet lag δηλαδη αστα να πανε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 αν είσαι επαγγελματίας που βγάζεις λεφτά από το gaming και μετράει το παραμικρό τότε ναι... για όλα τα άλλα klain main...
konstantinos77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Το input lag εχει να κανει με την συνδεση στο internet δηλαδη ποση καθυστερηση εχω εγω σε σχεση με καποιον αλλο ή με την καθυστερηση τησ αποκρισης του χειριστηριου στην οθονη ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FInput_lag&ei=J54TS-6IOMbG_ga0m9WuBQ&usg=AFQjCNFzqHkfp2q6iXd3MNjSIhlsI5Mi6Q&sig2=NbxbhFeFthpR4nIpamQoZQ google + wikipedia=awesomeness (οεο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις