Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
τον snip3down επρεπε να ανεβασεις να δουν σημαδι γιατι εχει παραγινει κ αυτη η πιπιλα με τα ποντικια κ τα controlers.

Χωρίς το autoaim να σε δώ..

Θα πετιόντουσαν χειριστήρια δεξιά και αριστερά χωρίς αυτό. Τώρα lt/αφήνω/lt/αφήνω εις άπειρον και σκοτώνω τους 300 τον ένα μετά τον άλλον.. Τώρα τελειώνω το mw2 στο hardened στο 360 και έχει καταντήσει αηδία να τους σκοτώνεις σα τις μύγες με αυτόν τον τρόπο.

Κάντο αυτό χωρίς βοήθεια και ξανασύγκρινε...

Δεν έχει παραγίνει κάτι.. Απλά έτσι είναι :)

Δημοσ.
Όπως εσύ στάθηκες στο "μερικά" και στο "πολύ λίγα",έτσι κι εγώ θα σταθώ στο "πάρα πολύ καλά".;)Sry,αλλά αν εσύ θεωρείς όλα αυτά που ανέφερες πάρα πολύ καλά/τέλεια=σίγουρη αγορά-όχι ενοικίαση ή κοπιά,τερματισμός και τέλος-,τότε πρώτον συγχαρητήρια για τα πολλά φράγκα που έχεις :P και δεύτερον μάθε να ξεχωρίζεις λίγο πόσο καλό είναι ένα παιχνίδι.

Eιπες ακριβως:

Τα multiplatform όμως δεν είναι και τίποτα διαμάντια...Είναι πολύ λίγα αυτά που αξίζουν (και αυτά βέβαια είναι καλύτερα στο 360,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα:P).

1. Καπου στην πορεια εχασες το νοημα αυτων που σου λεω κ το εχεις παει αλλου το θεμα - ειπα εγω πουθενα οτι τα περισσοτερα multiplatform αξιζουν αγορας? εγω απλα ειπα οτι τα multiplatform παιζουν πολυ μεγαλυτερο ρολο αυτη τη γενια.

2. Εγω χρησιμοποιησα την λεξη αξιολογα κ πουθενα δεν ειπα οτι ολα ειναι παρα πολυ καλα ή τελεια.

3. Να υποθεσω οτι ενα παιχνιδι πρεπει να ειναι επιπεδου Uncharted 2 ή Halo 3 για να αξιζει? εσυ παιζεις μονο τετοιου επιπεδου games? δηλαδη ποσα games παιζεις καθε χρονο 2-3? :rolleyes:

4. Πιστεψε με ξερω να ξεχωριζω ποσο καλο ειναι ενα παιχνιδι, απο την αλλη συμφωνα με τα λεγομενα σου δεν ειμαι σιγουρος οτι εσυ μπορεις...για την ακριβεια μου φαινεται οτι ουτε αυτο που λεω εδω κ αρκετα posts εχεις καταλαβει ή τουλαχιστον κανεις πως δεν καταλαβαινεις.

5. Δεν νομιζω να αφορα το forum η δικια μου ή η δικια σου οικονομικη επιφανεια οποτε αν μπορεις συνεχισε την κουβεντα αυτη τη φορα με επιχειρηματα της προκοπης χωρις προσωπικες επιθεσεις κ ειρωνεια.

Δημοσ.

Θα πετιόντουσαν χειριστήρια δεξιά και αριστερά χωρίς αυτό. Τώρα lt/αφήνω/lt/αφήνω εις άπειρον και σκοτώνω τους 300 τον ένα μετά τον άλλον.. Τώρα τελειώνω το mw2 στο hardened στο 360 και έχει καταντήσει αηδία να τους σκοτώνεις σα τις μύγες με αυτόν τον τρόπο.

+1 συμφωνω απολυτα

Δημοσ.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=0n0rCFDPdCU[/ame]

Δημοσ.

Ναι, τι...;

Συμφωνείς και έβαλες το βίντεο για να επαυξήσεις;

Off the hip εξ επαφής χτυπήματα και φούλ auto aim σε εξόδους απο γωνίες.

Your point?

Για να μην παρεξηγηθώ βέβαια υπάρχουν τρελοί παιχταράδες στις κονσόλες, ιδιαίτερα σε κάτι cod/halo που βγάζουν μάτια. Αυτό δεν κάνει όμως και το controller καλύτερο. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ λόγω του autoaim που είναι τυφλοσούρτης.

Τεσπά είμαστε εντελώς εκτός θέματος so άστο..

Δημοσ.

+1000!!!Ακριβώς όπως τα λες είναι.

Eιπες ακριβως:

1. Καπου στην πορεια εχασες το νοημα αυτων που σου λεω κ το εχεις παει αλλου το θεμα - ειπα εγω πουθενα οτι τα περισσοτερα multiplatform αξιζουν αγορας? εγω απλα ειπα οτι τα multiplatform παιζουν πολυ μεγαλυτερο ρολο αυτη τη γενια.

2. Εγω χρησιμοποιησα την λεξη αξιολογα κ πουθενα δεν ειπα οτι ολα ειναι παρα πολυ καλα ή τελεια.

3. Να υποθεσω οτι ενα παιχνιδι πρεπει να ειναι επιπεδου Uncharted 2 ή Halo 3 για να αξιζει? εσυ παιζεις μονο τετοιου επιπεδου games? δηλαδη ποσα games παιζεις καθε χρονο 2-3? :rolleyes:

4. Πιστεψε με ξερω να ξεχωριζω ποσο καλο ειναι ενα παιχνιδι, απο την αλλη συμφωνα με τα λεγομενα σου δεν ειμαι σιγουρος οτι εσυ μπορεις...για την ακριβεια μου φαινεται οτι ουτε αυτο που λεω εδω κ αρκετα posts εχεις καταλαβει ή τουλαχιστον κανεις πως δεν καταλαβαινεις.

5. Δεν νομιζω να αφορα το forum η δικια μου ή η δικια σου οικονομικη επιφανεια οποτε αν μπορεις συνεχισε την κουβεντα αυτη τη φορα με επιχειρηματα της προκοπης χωρις προσωπικες επιθεσεις κ ειρωνεια.

1.Όταν λες δηλαδή ότι τα multiplatform παίζουν μεγαλύτερο ρόλο,τι εννοείς ακριβώς?Για να παίζει ένα παιχνίδι "ρόλο",πρέπει να είναι και καλό.Οπότε καλά τα είπα πιο πάνω.

2.-

3.Δεν παίζω μόνο τέτοιου επιπέδου games.Αλλά όταν παίζεις κάποια παιχνίδια,μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια που αξίζουν πιο πολύ τα λεφτά τους ή που γενικά είναι καλύτερα.

4.lol!Σάμπως εσύ έχεις καταλάβει τι θες να πεις...?

5.Έβαλα και emotion μπας και παρεξηγηθώ,αλλά τελικά παρεξηγήθηκα.Σαφώς και δεν με νοιάζουν τα οικονομικά σου.Και δεν νομίζω αυτό που είπα να μπορεί να χαρακτηριστεί "προσωπική επίθεση".

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως όταν δεν "σημαδεύεις" στο gears (δεν πατάς την αριστερή σκανδάλη) τότε δεν έχει aim assist. Πολλά από τα kills που έκανε, ναι μεν ήταν από πολύ κοντά, αλλά ήταν στα τυφλά.

Βέβαια δεν είναι το σημάδι το κύριο στοιχειο του gears.. είναι παιχνίδι αλληλοκάλυψης περισσότερο.

Δημοσ.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα που πάει να "ρίξει" η Sony τον τελευταίο καιρό. Και τι εννοώ.

Όσοι έχουν ασχοληθεί μέχρι στιγμής με το 3D gaming, ξέρουν ότι ο ρυθμός των καρέ χωρίζεται στα δύο. Δηλαδή αν ένα παιχνίδι έτρεχε κανονικά στα 60 καρέ, με το 3D gaming έχουμε διπλό φόρτο με αποτέλεσμα τα 30 να πηγαίνουν στο αριστερό μάτι και τα υπόλοιπα 30 στο δεξί. Στην περίπτωση των PS3 games όμως, ο ρυθμός ανανέωσης των καρέ σε πολλές περιπτώσεις πέφτει κάτω από τα 20.

Άρα; 10fps 3D gaming; Υπάρχει άτομο ικανό να αντέξει κάτι τέτοιο; Σαφώς είναι PR bullshits λοιπόν μιας και πρακτικά ΔΕΝ είναι εφικτό κάτι τέτοιο παρά μόνο σε όσα παιχνίδια του PS3 τρέχουν ήδη στα 60fps.

PS: Δεν είναι τυχαίο που στα PCs έχουμε recommended τα 120Hz monitors, καθότι έτσι βρισκόμαστε στην ιδανική συνθήκη του 60fps 3D gaming (εφόσον εννοείται μπορεί η GPU να καταφέρει κάτι τέτοιο :P). Ούτε είναι τυχαίο το demonstration που είχε κάνει η Sony στο WipeOut (που guess what... τρέχει στα 60fps χωρίς framedrops).

Δημοσ.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα που πάει να "ρίξει" η Sony τον τελευταίο καιρό. Και τι εννοώ.

Όσοι έχουν ασχοληθεί μέχρι στιγμής με το 3D gaming, ξέρουν ότι ο ρυθμός των καρέ χωρίζεται στα δύο. Δηλαδή αν ένα παιχνίδι έτρεχε κανονικά στα 60 καρέ, με το 3D gaming έχουμε διπλό φόρτο με αποτέλεσμα τα 30 να πηγαίνουν στο αριστερό μάτι και τα υπόλοιπα 30 στο δεξί. Στην περίπτωση των PS3 games όμως, ο ρυθμός ανανέωσης των καρέ σε πολλές περιπτώσεις πέφτει κάτω από τα 20.

Άρα; 10fps 3D gaming; Υπάρχει άτομο ικανό να αντέξει κάτι τέτοιο; Σαφώς είναι PR bullshits λοιπόν μιας και πρακτικά ΔΕΝ είναι εφικτό κάτι τέτοιο παρά μόνο σε όσα παιχνίδια του PS3 τρέχουν ήδη στα 60fps.

PS: Δεν είναι τυχαίο που στα PCs έχουμε recommended τα 120Hz monitors, καθότι έτσι βρισκόμαστε στην ιδανική συνθήκη του 60fps 3D gaming (εφόσον εννοείται μπορεί η GPU να καταφέρει κάτι τέτοιο :P). Ούτε είναι τυχαίο το demonstration που είχε κάνει η Sony στο WipeOut (που guess what... τρέχει στα 60fps χωρίς framedrops).

Ρε john, εδω η SONY μας εταξε 4d graphics στα 3d θα κολωσει :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Μα δεν είπαν ότι θα υποστηρίζεται από όλα τα παιχνίδια,υπάρχη ήδη βίντεο με επισκέπτες της έκθεσης να δοκιμάζουν το Wipeout HD σε 3D,οπότε επιτρέψτε μου να πω ότι δεν είναι PR BS!

Δημοσ.

Ό,τι να ναι λέτε μερικοί...Η sony δεν είπε ποτέ ότι όλα τα τωρινά παιχνίδια θα είναι σίγουρα σε 3d.Είπε ότι (για τα τωρινά παιχνίδια) ίσως βγουν updates ώστε να υποστηρίξουν μερικά 3d.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...