Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται για το μελλον του cell

Update: It appears that the sourced article at Fudzilla isn’t quite the full story. Reading further into this, the original German story at Heise actually states that it’s only the planned successor to the current PowerXCell-8i processor, slated to have two PowerPC processors and 32 SPEs, that will not be released. There’s no specific mention that IBM are halting the development of other Cell processors in the report, and thus there’s every chance that the PS4 could still use some variant of the Cell. Hope this clears up this story somewhat.

Δημοσ.
Με καμία δύναμη...Τα exclusives παραμένουν το κυρίως πιάτο των gamers.Όπως είπα όμως,είναι και μερικά multi που είναι πάρα πολύ καλά.

Απο πολυ λιγα πηγαμε σε μερικα...τα exclusives αυτη τη γενια ειναι πολυ λιγοτερα σε σχεση με εποχη PS2/XBOX/GC και αυτο γιατι πολλες εταιριες εχουνε παει προς την multiplatform πολιτικη (Capcom, Square Enix).

Aπο την φετινη χρονια μονο:

Batman: Arkham Asylum

Red Faction: Guerilla

Assasin's Creed 2

DiRT 2

Prototype

Brutal Legend

Modern Warfare 2

Resident Evil 5

Call of Juarez: Bound In Blood

Tekken 6

Street Fighter IV

Skate 2

The Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena

Borderlands

συν τα αθλητικα.

Oλα αξιολογα games που αξιζουν μια θεση στη συλλογη καθε hardcore gamer και μην αρχισω με τα multiplatform του 2010: Castlevania, FFXIII, Lost Planet 2, Super Street Fighter IV, Bayonetta, Crysis 2, Rage, Metal Gear Rising, No More Heroes, Red Dead Redemption, Dante's Inferno, Fallout: Vegas, Blazblue, Dead Rising 2, Alpha Protocol, Bioshock 2 e.t.c.

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως πιστευεις οτι τα multiplatform games δεν παιζουν πολυ μεγαλo ρολο αυτη τη γενια. :rolleyes:

Δημοσ.

Όπως εσύ στάθηκες στο "μερικά" και στο "πολύ λίγα",έτσι κι εγώ θα σταθώ στο "πάρα πολύ καλά".;)Sry,αλλά αν εσύ θεωρείς όλα αυτά που ανέφερες πάρα πολύ καλά/τέλεια=σίγουρη αγορά-όχι ενοικίαση ή κοπιά,τερματισμός και τέλος-,τότε πρώτον συγχαρητήρια για τα πολλά φράγκα που έχεις :P και δεύτερον μάθε να ξεχωρίζεις λίγο πόσο καλό είναι ένα παιχνίδι.

Δημοσ.
Όπως εσύ στάθηκες στο "μερικά" και στο "πολύ λίγα",έτσι κι εγώ θα σταθώ στο "πάρα πολύ καλά".;)Sry,αλλά αν εσύ θεωρείς όλα αυτά που ανέφερες πάρα πολύ καλά/τέλεια=σίγουρη αγορά-όχι ενοικίαση ή κοπιά,τερματισμός και τέλος-,τότε πρώτον συγχαρητήρια για τα πολλά φράγκα που έχεις :P και δεύτερον μάθε να ξεχωρίζεις λίγο πόσο καλό είναι ένα παιχνίδι.

Συγνώμη αλλά τίτλος όπως το Modern Warfare 2 δεν είναι τίτλος για αγορά; :o

Και εντάξει, δεν έχεις και άδικο, λίγα multiplatform είναι διαμαντια... αλλά έχω την εξής ερώτηση, πόσα exclusive βγάζει το χρόνο μια εταιρία; Γενικότερα δεν είναι λίγα τα multi διαμάντια... απλά είναι γενικά λίγα τα διαμάντια... και κακά τα ψέμματα περισσότερους ή τουλάχιστον ίδιο αριθμό τιτλων έχουμε από multiplatform στη συλλογή μας παρά exclusives.

Δημοσ.
Συγνώμη αλλά τίτλος όπως το Modern Warfare 2 δεν είναι τίτλος για αγορά; :o

Και εντάξει, δεν έχεις και άδικο, λίγα multiplatform είναι διαμαντια... αλλά έχω την εξής ερώτηση, πόσα exclusive βγάζει το χρόνο μια εταιρία; Γενικότερα δεν είναι λίγα τα multi διαμάντια... απλά είναι γενικά λίγα τα διαμάντια... και κακά τα ψέμματα περισσότερους ή τουλάχιστον ίδιο αριθμό τιτλων έχουμε από multiplatform στη συλλογή μας παρά exclusives.

Ε,εννοείται ρε.Δεν νομίζω με αυτό που είπα να εννοούσα όλους τους τίτλους που ανέφερε.Ίσα ίσα που το modern warfare 2 με το ac2 τα θεωρώ από τα πολύ καλά φετινά multiplatform.Ίσως πολλοί να θεωρούν και το re5 κορυφαίο,αλλά αρνούμαι να υποστηρίξω ένα game με την ιστορία του resident evil που το έχουν κάνει shooter του κερατά.

Τώρα παρακάτω,αν κατάλαβα καλά έχουμε το ίδιο συμπέρασμα,οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Δημοσ.

Απλά διαφωνώ στο ότι τα exclusives είναι κυριο πιάτο των gamer. Πιστεύω ότι τουλαχιστον οι μισοι τίτλοι ενός gamer είναι multiplatform.

Παρεμπιπτόντως, ούτε εμένα μου άρεσε το resi 5. Σαν το resi 4 με νέα μηχανή γραφικών είναι αλλα ακόμη λιγότερο ατμοσφαιρικό. :(

Δημοσ.

Εννοείται οτι ως δεδομένο παίρνουμε το replay value των Halo 3 και Gears στο online... Τι αντίστοιχα modes έχει το MGS4 και το U2, στον ίδιο τομέα αντίστοιχα, και πόσο μπορεί να τα παίζει κάποιος με την ίδια ευχαρίστηση σε βάθος χρόνου?

Δημοσ.
Απλά διαφωνώ στο ότι τα exclusives είναι κυριο πιάτο των gamer. Πιστεύω ότι τουλαχιστον οι μισοι τίτλοι ενός gamer είναι multiplatform.

Παρεμπιπτόντως, ούτε εμένα μου άρεσε το resi 5. Σαν το resi 4 με νέα μηχανή γραφικών είναι αλλα ακόμη λιγότερο ατμοσφαιρικό. :(

Όταν είπα για κυρίως πιάτο,δεν εννοούσα την ποσότητα,αλλά την ποιότητα.Πες μου έναν τίτλο multiplatform ισάξιο με το uncharted 2 ή το gears of war ή το killzone 2 ή...ή...ή...,όχι μόνο σε γραφικά,αλλά σε όλους τους τομείς συνολικά.Για το killzone θα μου πεις το cod,αλλά στον τεχνικό τομέα είναι πολύ κατώτερο (το cod) και στο gameplay προσωπικά θα το έβαζα στα ίδια στάνταρ.Συμπέρασμα?Τα exclusives είναι αυτά που συνήθως προσφέρουν καλύτερη συνολικά εμπειρία και είναι τεχνολογικά άρτια.

Αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω),και το mgs4 και το uc2 έχουν online.Ok,του mgs4 ίσως φαίνεται βαρετό σε πολλούς.Αλλά του uc2 είναι αρκετά αξιοπρεπές και αρκετά καλύτερο από του gears of war 2 που είναι τελείως προβληματικό (ή ήταν τουλάχιστον όταν το έπαιζα εγώ,δεν ξέρω αν έχει φτιάξει τώρα η κατάσταση).

Δημοσ.

Τα exclusives είναι κατα γενική ομολογία οι κράχτες της κονσόλας. Βέβαια αυτά του 360 έχουν αποκτήσει μυθικές διαστάσεις και, ενώ τα αντίστοιχα του PS3 αρχίζουν και πωλούνται μεταχειρισμένα κακήν κακώς. Αλήθεια, παίζετε ακόμα MGS4? Για πόσο ακόμα θα παίζετε U2? Άντε, γιατί οι τελευταίες 2 σελίδες είναι φούλ στο ψέμα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:14 ----------

Όταν είπα για κυρίως πιάτο,δεν εννοούσα την ποσότητα,αλλά την ποιότητα.Πες μου έναν τίτλο multiplatform ισάξιο με το uncharted 2 ή το gears of war ή το killzone 2 ή...ή...ή...,όχι μόνο σε γραφικά,αλλά σε όλους τους τομείς συνολικά.Για το killzone θα μου πεις το cod,αλλά στον τεχνικό τομέα είναι πολύ κατώτερο (το cod) και στο gameplay προσωπικά θα το έβαζα στα ίδια στάνταρ.Συμπέρασμα?Τα exclusives είναι αυτά που συνήθως προσφέρουν καλύτερη συνολικά εμπειρία και είναι τεχνολογικά άρτια.

Για πόσο καιρό? Ενά, δύο μήνες?

Δημοσ.
Όταν είπα για κυρίως πιάτο,δεν εννοούσα την ποσότητα,αλλά την ποιότητα.

Εξαρτάτε για τι είδους game μιλάμε. Όπως δεν υπάρχει όμοιο του gears ή του uncharted έτσι δεν υπάρχει και όμοιο του multiplatform του Grand Theft Auto. Όπως βγαίνουν καλά exclusive έτσι βγαίνουν και καλα multiplatform... απλά επειδή τα multiplatform δεν πολύπουλάνε στις συζητήσεις των fans όπως τα exclusives (ξέρεις κλασσικα... το killzone είναι παιχνιδάρα που δεν το φτάνει το xbox... το gears 2 είναι απίστευτο και τρεχουν τα σάλια στους psakides κλπ) για αυτό και δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο σπουδαίοι είναι κάποιοι τίτλοι.

Εκτός αν μιλάς αποκλειστικά και μόνο για γραφικά...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:35 ----------

Τα exclusives είναι κατα γενική ομολογία οι κράχτες της κονσόλας.

Ακριβώς.;)

Δημοσ.

Φυσικά και δεν μιλάω μόνο για γραφικά.Κανένας δεν πρέπει να έχει στο νου του μόνο τα γραφικά.

Πολύ σωστό είναι αυτό που λες με το gta.Όμως,πόσα άλλα multiplatform,ίσης ποιότητας με το gta (είπαμε όχι μόνο σε γραφικά,αλλά σαν σύνολο),μπορείς να μου πεις που να μην υπάρχουν όμοιά τους exclusives?Πχ το ac2 είναι πολύ καλό παιχνίδι κ πολύ βελτιωμένο από το 1,αλλά άνετα κάποιος μπορεί να προτιμήσει το uc2.

Για πόσο καιρό? Ενά, δύο μήνες?

Ρε συ,χωρίς παρεξήγηση φίλε μου,αλλά έχεις παίξει ποτέ ή είχες στην κατοχή σου κάποια παλιά κονσόλα (ps2,ps1 κλπ)?Παλιά που δεν υπήρχε το online και είχαμε μόνο single player,πόσο καιρό κρατούσαν τα παιχνίδια?Τότε δηλαδή τα παιχνίδια δεν είχαν αξία?

Δημοσ.

Ρε συ,χωρίς παρεξήγηση φίλε μου,αλλά έχεις παίξει ποτέ ή είχες στην κατοχή σου κάποια παλιά κονσόλα (ps2,ps1 κλπ)?Παλιά που δεν υπήρχε το online και είχαμε μόνο single player,πόσο καιρό κρατούσαν τα παιχνίδια?Τότε δηλαδή τα παιχνίδια δεν είχαν αξία?

Φυσικά και είχα PS2, αλλά τότε τα περισσότερα καλά παιχνίδια διαρκούσαν πολύ περισσότερο αν θυμάμαι καλά. Και online υπήρχε κανονικότατα, ειδικά μετα το 2003.

Δημοσ.
Φυσικά και είχα PS2, αλλά τότε τα περισσότερα καλά παιχνίδια διαρκούσαν πολύ περισσότερο αν θυμάμαι καλά. Και online υπήρχε κανονικότατα, ειδικά μετα το 2003.

Στην Ελλάδα για πρακτικούς λόγους μόνο τα τελευταία 4 χρόνια απολαμβάνει ο μέσος Αθηναίος multiplayer... με pstn άντε κανένα rts να κατάφερνες να παίξεις. Ειδικά αν μιλάμε για το μέσο Έλληνα... άστο καλύτερα... πονάει

Υ.Γ. Φυσικά υπήρχε και πιο παλιά DSL αλλά θυμάται κανένας τι τιμές είχε και πόσο αργούσε σε κάποιες περιοχές να πάει; Άλλωστε οι πρώτες συνδέσεις ήταν επιεικώς άθλιες.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:58 ----------

Φυσικά και δεν μιλάω μόνο για γραφικά.Κανένας δεν πρέπει να έχει στο νου του μόνο τα γραφικά.

Πολύ σωστό είναι αυτό που λες με το gta.Όμως,πόσα άλλα multiplatform,ίσης ποιότητας με το gta (είπαμε όχι μόνο σε γραφικά,αλλά σαν σύνολο),μπορείς να μου πεις που να μην υπάρχουν όμοιά τους exclusives?Πχ το ac2 είναι πολύ καλό παιχνίδι κ πολύ βελτιωμένο από το 1,αλλά άνετα κάποιος μπορεί να προτιμήσει το uc2.

Εξαρτάτε γιατί τα γούστα είναι και υποκειμενικά... ένα παιχνίδι που μου ρχετε ήταν το Star wars the force unleashed που είχε αδικηθεί απίστευτα από τις κριτικές. Όπως και το Condemned Criminals. Ενώ δύο ακόμα που μου ρθαν είναι το Fallout 3 και το Dead Space

Σίγουρα υπάρχει τουλάχιστον ίσος αριθμός ίδιο ποιοτικών παιχνιδιών multiplatform με exclusives

Δημοσ.

Πιο παλιά κονσόλα?Ps1 ίσως?

Ναι,τα παιχνίδια πιο παλιά διαρκούσαν λίγο περισσότερο.Αλλά και τώρα παιχνίδια action-adventure έχουν αρκετά καλή διάρκεια.Μην κοιτάς που όλοι βλέπουν τα fps π δεν έχουν διάρκεια (στο single player) και νομίζουν πως πλέον έχει χαθεί η διάρκεια.

Στην Ελλάδα για πρακτικούς λόγους μόνο τα τελευταία 4 χρόνια απολαμβάνει ο μέσος Αθηναίος multiplayer... με pstn άντε κανένα rts να κατάφερνες να παίξεις. Ειδικά αν μιλάμε για το μέσο Έλληνα... άστο καλύτερα... πονάει

Υ.Γ. Φυσικά υπήρχε και πιο παλιά DSL αλλά θυμάται κανένας τι τιμές είχε και πόσο αργούσε σε κάποιες περιοχές να πάει; Άλλωστε οι πρώτες συνδέσεις ήταν επιεικώς άθλιες.

Θυμάμαι όταν είχα αρχίσει να μαθαίνω τα του dsl,υπήρχαν κάτι τιμές 30-40 ευρώ το μήνα για την πιο μικρή ταχύτητα (256 ίσως?την 128άρα δεν την είχαν όλες οι εταιρίες).Είχε και τέλη ενεργοποίησης,το μόντεμ το χρέωναν και άλλα πολλά καλούδια...

Εξαρτάτε γιατί τα γούστα είναι και υποκειμενικά... ένα παιχνίδι που μου ρχετε ήταν το Star wars the force unleashed που είχε αδικηθεί απίστευτα από τις κριτικές. Όπως και το Condemned Criminals. Ενώ δύο ακόμα που μου ρθαν είναι το Fallout 3 και το Dead Space

Σίγουρα υπάρχει τουλάχιστον ίσος αριθμός ίδιο ποιοτικών παιχνιδιών multiplatform με exclusives

Πωωω,fallout 3.ΤΟ λιώσιμο...Κάτι τέτοια παιχνίδια όντως δεν υπάρχουν όμοιά τους...

Ίσως να κάνω εγώ λάθος τελικά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...