mixalisss Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 για δειτε αυτο http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=37958
Obiwan88 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Βασικά όλα τα τρανταχτά exclusives του PS3 (MGS4, U2), δεν διαρκούν πάνω απο 6-7 ώρες. (Το story). Δεν βρίσκω τον λόγο να δώσει κάποιος 60€ αν δεν ενδιαφέρεται για το online τους. φιλε μ θα τα δωσει αν εκτος απο gamer ειναι κ συλλεκτης.. οσο γ τα 60 π λες, αν ειναι λιιιγο ψαγμενος, θα βρει τροπους να μειωσει την τιμη (πχ αν αγορασεις απο εξωτερικο τα 60 γινονται αυτοματως 40-45, ή ψαξιμο σε αγγελιες απο φορουμ του χωρου με μεταχειρισμενα)
JUST-GAMER Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 για δειτε αυτοhttp://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=37958 Μα γιατί αφού είναι μια ομή δύναμη... Μάλλον είναι τόσο ομη που δεν μπορούν να την τιθασεύσουν.
Obiwan88 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μα γιατί αφού είναι μια ομή δύναμη... Μάλλον είναι τόσο ομη που δεν μπορούν να την τιθασεύσουν. μην γινεσαι κακος!! :lol:
DeSaad Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 PS3 vs X360 Δε θα αγορασω κανενα απο τα 2, εχω softmodded wii. Αλλα αν, ΑΝ μου ελεγαν "σου χαριζω μια απο τις 2 κονσολες, διαλεξε και παρε", θα περναγε μονο ενας συλλογισμος: το Χ360 χακαρεται και μπορει να παιξει κοπιες. Ακομα και online. Τέλος συζητησης για μενα...
Obiwan88 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 PS3 vs X360Δε θα αγορασω κανενα απο τα 2, εχω softmodded wii. Αλλα αν, ΑΝ μου ελεγαν "σου χαριζω μια απο τις 2 κονσολες, διαλεξε και παρε", θα περναγε μονο ενας συλλογισμος: το Χ360 χακαρεται και μπορει να παιξει κοπιες. Ακομα και online. Τέλος συζητησης για μενα... nai χακαρεται, ναι μπορεις να παιξεις Online, δυστυχως οχι γ πολυ μεχρι να φας το ban κ να αχρηστευτει η κονσολα στ online μερος της, χωρις να μπορειις να κανεις τπτ.. δες το αναλογο θεμα με τα bans κ θα καταλαβεις..
katsikoula Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 nai χακαρεται, ναι μπορεις να παιξεις Online, δυστυχως οχι γ πολυ μεχρι να φας το ban κ να αχρηστευτει η κονσολα στ online μερος της, χωρις να μπορειις να κανεις τπτ.. δες το αναλογο θεμα με τα bans κ θα καταλαβεις.. ασε που χανεις τν εγγυηση. ισχυει η παρακατω αλυσιδα την οποια κανεις δεν μπορει να ξεφυγει xbox360-->softmod-->live-->ban from live-->ακυρωση εγγυησης ποσο ελκυστικο σου φαινεται τωρα???
G_Zisis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Tα multiplatform που αξιζουν ειναι πολυ λιγα? εγω νομιζω οτι τα multiplatform games ειναι πολυ σημαντικο κομματι της τωρινης γενιας ειδικα σε σχεση με τις προηγουμενες γενιες που τα exclusives ηταν πολυ περισσοτερα. Με καμία δύναμη...Τα exclusives παραμένουν το κυρίως πιάτο των gamers.Όπως είπα όμως,είναι και μερικά multi που είναι πάρα πολύ καλά. Βασικά όλα τα τρανταχτά exclusives του PS3 (MGS4, U2), δεν διαρκούν πάνω απο 6-7 ώρες. (Το story). Δεν βρίσκω τον λόγο να δώσει κάποιος 60€ αν δεν ενδιαφέρεται για το online τους. Με μία ενοικίαση 2-3 μέρες βγαίνουν άνετα. Αντίθετα με εκείνα του 360 (Halo 3, Gears 1,2), που παίζονται άνετα σαν να βγήκαν χθές. Να μου λεγες το killzone 2 για το single player να το καταλάβω.Αλλά mgs4 κ uc2?Όπως είπε και κάποιος άλλος,ατυχές παράδειγμα... Εκτός αυτού όμως,ένα παιχνίδι μπορεί να έχει replay value και στον single player τομέα.Το αν θα το αγοράσεις είναι και κατά πόσο θες να τιμήσεις το ίδιο το παιχνίδι.
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 ποσες φορες να παιξεις το ιδιο παιχνιδι στο single? 2? 3? το replay value των τιτλων που ειπε ο tilemaxx ειναι στο multi τους
G_Zisis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Ναι εκτός από το multi λέω.Και ναι άνετα το τερματίζεις πάνω από 3 φορές,αν το παιχνίδι αξίζει.Δηλαδή θες να μου πεις ότι όσα παιχνίδια έχουν μόνο single είναι "καταδικασμένα" να απολαμβάνονται λιγότερο?Δηλαδή ένα παιχνίδι σαν το the last guardian δεν θα αξίζει,επειδή δεν θα έχει multi,έτσι?
pscrazy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μα γιατί αφού είναι μια ομή δύναμη... Μάλλον είναι τόσο ομη που δεν μπορούν να την τιθασεύσουν. CELL = Οτι πιο ΜΟΥΦΑ HYPE εχω ακουσει ποτε στη ζωη μου! This is SONY....Καλα εγω αυτα τα ελεγα πολυ καιρο τωρα... Το αστειο στα παρασκηνια ειναι οταν ρωτανε την SONY ποσα tflops βγαζει το μηχανημα της .... εκει πεφτει το γελιο της ΑΡΚΟΥΔΑΣ Με Ανυπαρκτα τσιπακια υπολογιζει οτι βγαζει 2 TFLOP, με μια καρτα γραφικων απο την σκουπιδοαποθηκη της nvidia και εναν επεξεργαστη που περα απο το αρχικο hype της sony, τον ξαφανησανε σιγα σιγα.....απλα για να τσιμπισει το προβατακι και το πετυχαν!
konstantinos77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Συγνωμη παιδια αλλα ακουω λετε για οnline παιχνδιια κτλ.Ποσα games αξιζουν πραγματικα το online? Tα fifa,pro? Πασο .Τα cod που παιζονται δυσκολα σε κονσολα σε σχεση με pc?Aντε πασο.Να βαλω και τα forza μεσα .Αντε και το tekken,Ηαlo και το left for dead με το στανιο .Αυτα ειναι τα πραγματικα online games.Tα υπολοιπα απλα εχουν οnline στις κονσολες παντα .
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Συγνωμη παιδια αλλα ακουω λετε για οnline παιχνδιια κτλ.Ποσα games αξιζουν πραγματικα το online? Tα fifa,pro? Πασο .Τα cod που παιζονται δυσκολα σε κονσολα σε σχεση με pc?Aντε πασο.Να βαλω και τα forza μεσα .Αντε και το tekken,Ηαlo και το left for dead με το στανιο .Αυτα ειναι τα πραγματικα online games.Tα υπολοιπα απλα εχουν οnline στις κονσολες παντα . [ame]http://www.youtube.com/watch?v=N_fuAQdSF70[/ame] μαθηματα για σημαδι fps σε κονσολα
konstantinos77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 :lol: αρχηγος !! Στο lan source θελω να σε δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις