Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί κατηγορείτε το PS3? Ακόμα δεν εμπεδώσατε οτι φοράει Cell και μαμάει?

Nuff said...

Στο μεταξυ τα μαθατε για τον CELL? στα σκουπιδια τον πεταξε η IBM, τελος εποχης για το θυριο της SONY :lol:....

Kαλα εαν βαλει cell στο PS4 εχει να πεσει πολυ γελιο θα γελανε και τα προβατα στο τελος, και απο αυτα στο αντιπαλο στρατοπεδο υπαρχουν πολλα :devil:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:49 ----------

Μη λέτε τέτοια πράγματα. Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι για την επιπλέον θολούρα στα multiplatform του PS3 φταίνε οι... τηλεοράσεις.

Ενώ για τα framerate issues μπορεί πχ. να φταίνε τα παράσιτα στο ρεύμα της πρίζας.

Το εχουμε πει ρε nzeppo! το ps3 θελει KURO και πανω για να δειξει την οπτικη μαγεια του....

Οχι οτι οταν εχεις σκασει 8000 ευρω για τηλεοραση και σημα απο psp να σου προβαλω θα το δεις για ΗD 2000000P :lol:

Στο μεταξυ το οπτικο χαντακωμα που τρωει η τηλεοραση απο την τοστιερα δεν το υπολογιζει κανεις !!!! :lol:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως μαγκες εγω επειδη περα απο κριτικες και videakia εμπιστευομαι τα ματια μου ,σημερα που πρωτοεπαιξα το u2 μονο θολουρες δεν ειδα.Το αντιθετο... Μαλιστα θα ελεγα οτι την λεπτομερεια στις κινησεις των χαρακτηρων δεν την εχω δει μεχρι στιγμης στο 360.

Δημοσ.

δεν νομιζω κανεις να εχει πει κατι αρνητικο για το ΟΠΤΙΚΟ αποτελεσμα απο το uncharted. το οτι ειναι μια απο τα ιδια που αν εβγαινε στο xbox θα το ειχαν βγαλει οι ps3 owners παιχνιδι της πετσας λεμε.... οπως βγαζουν ολα τα multiplatform και τα exclusive του xbox

Δημοσ.

Όποιος μηδενίζει τα exclusives του 360,απλά δεν είναι gamer.Τα multiplatform όμως δεν είναι και τίποτα διαμάντια...Είναι πολύ λίγα αυτά που αξίζουν (και αυτά βέβαια είναι καλύτερα στο 360,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα:P).

Δημοσ.

Σιγουρα ειναι καλυτερα στο 360 .Δεν νομιζω να αμβιβαλει κανενας ...Αλλα το u2 εδειξε πολλα για για την δυναμη του ps3 κατι για το οποιο πριν πολλοι μιλουσαν αλλα κανεις δεν εβλεπε .Αν πχ ειχε βγαλει η sony 10 παιχνιδια σαν αυτο τωρα θα μιλουσαμε απο διαφορετικο πρισμα .

Δημοσ.

Τα exclusives δεν δείχνουν πάντα ότι το hardware μιας κονσόλας είναι δυνατό,αλλά και ότι τα studios είναι ταλαντούχα.Δεν θα με παραξένευε το γεγονός να είχε το uncharted 2 καλύτερα γραφικά στο 360,αν αναπτυσσόταν σε αυτό από την nd.

Δημοσ.

ισα ισα που αυτα κατα κυριο λογο δειχνουν τις δυνατοτητες της κονσολας.Οπως αλλωστε λεγανε ολοι σου θυμιζω με το gears of wars 1 μεταξυ των οποιων και εγω.

Δημοσ.

εγω παντως αν εδεινα 500-600 ευρω οπως ενας φιλος μου για να εχω 5 καλα παιχνιδια θα ενοιωθα χαζος...

Δημοσ.

γιατι ποιος σου ειπε οτι δεν ειναι καλα παιχνιδια αυτα του ps3 που ειναι ιδιοι τιτλοι με το 360? Σε πληροφορω μια χαρα τα παιζουνε .Αλλο αν ειναι λιγο καλυτερα στο 360.Αυτο δεν εχει να κανει .Μην ξεχνας οτι το ps3 exei br player που δεν εχει το 360 και τσαμπα live.To live βεβαια δεν το συζηταμε καθοτι το ποσο ειναι αμελητετο

Δημοσ.
ισα ισα που αυτα κατα κυριο λογο δειχνουν τις δυνατοτητες της κονσολας.Οπως αλλωστε λεγανε ολοι σου θυμιζω με το gears of wars 1 μεταξυ των οποιων και εγω.

Εν μέρη δείχνει τις δυνατότητες μιας κονσόλας.Αν όμως ένα studio μπορεί να κάνει παπάδες,δεν είναι το μηχάνημα αυτό "διαπρέπει",αλλά το ταλέντο του studio.

εγω παντως αν εδεινα 500-600 ευρω οπως ενας φιλος μου για να εχω 5 καλα παιχνιδια θα ενοιωθα χαζος...

Το 360 το πήρες στις αρχές της κυκλοφορίας του?Αν ναι,τότε πρέπει να νοιώθεις μισός ή κατά 2/3 χαζός,αφού πλήρωσες 400 ευρώ για να παίζεις ίδιο αριθμό παιχνιδιών (αποκλειστικών).

Δημοσ.

Εγω που εχω το X-box συνδεδεμενο σε ασπρομαυρη τηλεοραση crt να υποθεσω οτι ριχνω στα αυτια στο Ps3?

χαιρομαι

Δημοσ.
Όποιος μηδενίζει τα exclusives του 360,απλά δεν είναι gamer.Τα multiplatform όμως δεν είναι και τίποτα διαμάντια...Είναι πολύ λίγα αυτά που αξίζουν (και αυτά βέβαια είναι καλύτερα στο 360,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα:P).

Tα multiplatform που αξιζουν ειναι πολυ λιγα? εγω νομιζω οτι τα multiplatform games ειναι πολυ σημαντικο κομματι της τωρινης γενιας ειδικα σε σχεση με τις προηγουμενες γενιες που τα exclusives ηταν πολυ περισσοτερα.

Δημοσ.

Βασικά όλα τα τρανταχτά exclusives του PS3 (MGS4, U2), δεν διαρκούν πάνω απο 6-7 ώρες. (Το story). Δεν βρίσκω τον λόγο να δώσει κάποιος 60€ αν δεν ενδιαφέρεται για το online τους. Με μία ενοικίαση 2-3 μέρες βγαίνουν άνετα. Αντίθετα με εκείνα του 360 (Halo 3, Gears 1,2), που παίζονται άνετα σαν να βγήκαν χθές.

Δημοσ.
Βασικά όλα τα τρανταχτά exclusives του PS3 (MGS4, U2), δεν διαρκούν πάνω απο 6-7 ώρες. (Το story). Δεν βρίσκω τον λόγο να δώσει κάποιος 60€ αν δεν ενδιαφέρεται για το online τους. Με μία ενοικίαση 2-3 μέρες βγαίνουν άνετα. Αντίθετα με εκείνα του 360 (Halo 3, Gears 1,2), που παίζονται άνετα σαν να βγήκαν χθές.

Ενώ για τα halo3/gears1/gears2 έκανες παραπάνω απο 6-7 ώρες;

Ατυχέστατα παραδείγματα ΜΙΚΡΩΝ παιχνιδιών. (το single πάντα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...