Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και αμεσως μετα...

Εκλεκτικε μου εσυ!!!:lol:

Περα απο τη πλακα καλη η παραμυθα αλλα δεν εχει δρακο πια...ολοι οσοι εχετε PS3 κατα μια διαβολικη συμπτωση ειστε κατα της πειρατειας ταυτογχρονα ομως μολις ακουστει καμμια ειδηση οτι υπαρχει περιπτωση να σπασει το PS3 κανετε σαν τρελοι ενω παραλληλα πηρατε και αυτην την σαφως κατωτερη κονσολα το ΧΒΟΧ360 να παιζετε κοπιες!:lol:

Επισης ατομα σαν τον gherudos που ουτε μετοχες στη Sony να ειχανε δεν θα κανανε ετσι εχουν μεχρι και site που ασχολουνται με το hacking σε μια αλλη κονσολιτσα της Sony το PSP.

Δεν αφηνετε λοιπον αυτη τη καραμελιτσα;

δεν ειπα οτι ειμαι κατα της πειρατειας. Απλα λεω πως διαμορφωθηκαν οι συνθηκες οσο αφορα το ατομο μου. Δεν μετανιωνω που πηρα ps3. Ηξερα απο την αρχη τα υπερ και τα κατα. Παντως με την πρωτη ευκαιρια πατε να το κανετε παλι flame το topic
  • Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια εταιρία λέει ψέματα για το πόσες κονσόλες πούλησε ......μπλα μπλα μπλα ,το ξέρουμε και οι 2 το ίδιο κάνουν.δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσες έχουν πουληθεί και δεν πρέπει να μας νοιάζει κιόλας,παιχνίδια παίζουμε,εμένα με νοιάζει πόσα mgsiv έχουν πουληθεί σε σχέση με το πόσα wii fit έχουν πουληθεί γιατι αυτό επειρεάζει το τι θα δούμε αργότερα απο games.

Δημοσ.
Έτσι για να ανάψουν λίγο τα αίματα δέστε λίγο αυτό το ωραίο συγκριτικό.

Ειναι λανθασμενη λογικη να συγκρινεις δυο ιδια ports , συγκρινεις τα καλυτερα παιχνιδια , και στο pc οταν κανουμε συγκριτικα αναφερουμε το crysis warhead ως παραδειγμα γραφικων , οχι τα multiplatform ports που εχουν κοινο κωδικα ,σε πολλες περιπτωσεις για να δειξουν καλυτερα ειναι θεμα ρυθμισεων τηλεορασεων και εξοπλισμου που διαθετει ο καθενας , παρα ποιοτητας της κονσολας που μας λενε τα sites

Δημοσ.

Όταν μιλάμε για κονσόλες το pc που κολλάει?

Το λινκ απλά συγκρίνει πολλά παιχνίδια σε 360 και ps3 οπότε πιστεύω είναι αρκετά οντοπικ το λινκ.

Δημοσ.
Όταν μιλάμε για κονσόλες το pc που κολλάει?

Το λινκ απλά συγκρίνει πολλά παιχνίδια σε 360 και ps3 οπότε πιστεύω είναι αρκετά οντοπικ το λινκ.

Για να γινω κατανοητος , λεω οτι δεν ειναι σωστη η συγκριση 2 ιδιων παιχνιδιων με διαφορες που παιζουν αναλογως εξοπλισμου και ρυθμισεων που εχει ο καθενας

Εχω μια lcd σονυ 4000 , ενας φιλος εχει μια pionner kuro 6090 η διαφορα στην ποιοτητα εικονας στο uncharted2 ειναι μεγαλη , ειναι σαν να εχω playstation 2 ασχετα αν εχουμε τις ιδιες κονσολες και το ιδιο game

Το ιδιο ισχυει και στα multiplatform ports ,αυτο το παρδειγμα πρεπει να σου λεει παρα πολλα http://www.gametrailers.com/user-movie/assassins-creed-true-comparison/147603 , με κακες ρυθμισεις εδεiξε χειροτερα .

Γιαυτο σου λεω δεν πρεπει να παιρνεις βαση παιχνιδια με ιδια γραφικα , οι περισσοτεροι μπορει καν να μην ξερουν να ρυθμισουν , η να μην εχουν καλες τηλεορασεις οποτε παει περιπατο η ποιοτητα

Ενω ενα Game με τα καλυτερα γραφικα σε οποιαδηποτε τηλεοραση παιξει θα δειξει καλα , οποτε το σωστο ειναι να συγκρινεις τα καλυτερα παιχνιδια της γενειας και οχι ιδια παιχνιδια...

Δημοσ.
Για να γινω κατανοητος , λεω οτι δεν ειναι σωστη η συγκριση 2 ιδιων παιχνιδιων με διαφορες που παιζουν αναλογως εξοπλισμου και ρυθμισεων που εχει ο καθενας

Εχω μια lcd σονυ 4000 , ενας φιλος εχει μια pionner kuro 6090 η διαφορα στην ποιοτητα εικονας στο uncharted2 ειναι μεγαλη , ειναι σαν να εχω playstation 2 ασχετα αν εχουμε τις ιδιες κονσολες και το ιδιο game

Το ιδιο ισχυει και στα multiplatform ports ,αυτο το παρδειγμα πρεπει να σου λεει παρα πολλα http://www.gametrailers.com/user-movie/assassins-creed-true-comparison/147603 , με κακες ρυθμισεις εδεiξε χειροτερα .

Γιαυτο σου λεω δεν πρεπει να παιρνεις βαση παιχνιδια με ιδια γραφικα , οι περισσοτεροι μπορει καν να μην ξερουν να ρυθμισουν , η να μην εχουν καλες τηλεορασεις οποτε παει περιπατο η ποιοτητα

Ενω ενα Game με τα καλυτερα γραφικα σε οποιαδηποτε τηλεοραση παιξει θα δειξει καλα , οποτε το σωστο ειναι να συγκρινεις τα καλυτερα παιχνιδια της γενειας και οχι ιδια παιχνιδια...

συγνώμη ρε φίλε αλλά τι σχέση έχουν τα textures, οι φωτοσκιάσεις και το framerate με την τηλεόραση του καθενός;. έλεος δλδ. :shock:

Δημοσ.

To ps3 θελει KURO για να αποδοσει σωστα:shock:

Tα μεταξωτα βρακια φιλαρακο θελουν και επιδεξιους κολους...το ps3 ας βολευτει με κανενα ταγκανικα και ας αφισει τις kuro....:lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...