nzeppos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δεν είμαι εντελώς σίγουρος, γιατί την ψαλίδα αυτή τη θυμάμαι από τότε που άρχισα να παρακολουθώ τη διαφορά πωλήσεων μεταξύ 360 και PS3 (και τότε το 360 δεν είχε πουλήσει ούτε 15 μύρια κομμάτια). Δεν θυμάμαι να έπεσε ποτέ κάτω από τα 5-6 εκατομμύρια κομμάτια. Αναγνωρίζω όμως ότι το PS3 τελευταία έχει κερδίσει κάποιο έδαφος, κυρίως λόγω της έκδοσης slim, της μείωσης στην τιμή και των περισσότερων exclusive παιχνιδιών. Μιλάμε πάντα για την παγκόσμια αγορά, γιατί στο Ελλάντα ο περισσότερος κόσμος έχει ξεμείνει ακόμα στο τρίπτυχο Πλέιστέσιο-Μπρο-ξερό ψωμί.
skanjos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 γιατί στο Ελλάντα ο περισσότερος κόσμος έχει ξεμείνει ακόμα στο τρίπτυχο Πλέιστέσιο-Μπρο-ξερό ψωμί. δεν νομίζω,όσοι ξέρω gamers έχουν πάρει το κουτί χ,έστω αναγκαστικά( μερικοί έχουν και σονυ).αλλα ειδικά στην ελλάδα πιστέυω ισχύει το τζαμπα gaming ,αν δεν βγεί πατέντα για κοπιες στο ps3 δεν πρόκειται να πουλήσει στην ελλάδα(ακόμα και τότε το 360 θα συμφέρει λόγο κόστους απο τα δισκάκια αλλα αν βγεί καμιά πατέντα για εξωτερικό σκληρό και isos/psp style βλέπω να πετιούνται xbox απο τα παράθυρα και να την βγάζουν όλοι με εναν 2 tera χεχεχεεχ)
lak10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Και εγω ημουν του τζαμπα την εποχη του PS2. Με τπ PS3 εμαθα να ειμαι πιο εκλεκτικος και να εκτιμω πιο πολυ τα καλα games. δεν θα το τσιπαρω ισως παρω ενα δευτερο ps3 για να το εχω μονο για αντιγραφες αν βγουν ποτε
supermario29 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 http://www.vgchartz.com/ Τις εχει για πλακα η Nintendo, την MS και την SONY;;;;
nzeppos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Και εγω ημουν του τζαμπα την εποχη του PS2. Με τπ PS3 εμαθα να ειμαι πιο εκλεκτικος και να εκτιμω πιο πολυ τα καλα games. δεν θα το τσιπαρω ισως παρω ενα δευτερο ps3 για να το εχω μονο για αντιγραφες αν βγουν ποτε Ακόμα περιμένετε να σπάσει το PS3?
lak10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Ακόμα περιμένετε να σπάσει το PS3? τα ονειρα δεν κοστιζουν ειπα αν σπασει....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Ακόμα περιμένετε να σπάσει το PS3? γιατί δεν σπάει? από 2 μέτρα ύψος γίνεται πανεύκολα η δουλειά
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Όπως στη διαφήμιση. Κι αν σου κάτσει? Ναι όντως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να ελπίζουν άλλωστε φρούδες ελπίδες είναι.
man_of_the_moon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Όπως στη διαφήμιση. Κι αν σου κάτσει?Ναι όντως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να ελπίζουν άλλωστε φρούδες ελπίδες είναι. Δεν μπορω να καταλαβω την πολιτικη της Sony πλεον. Ειδικα αυτη την στιγμη αν σπασει το PS3 ΘΑ : - Ανεβουν κατακορυφα οι πωλησεις PS3 - Ανεβουν οι πωλησεις BluRay Rec - Ανεβουν οι πωλησεις BluRay disc - και γενικος θα πατησει καλητερα το format BluRay γιατι για την ωρα ειναι πατος . Το μονο κακο ειναι οτι ποιος κατεβαζει 25 GB για να γεμισει τα BluRay
Pytzamarama Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Διοτι αν σπασει δεν ξερω τι κινητρο θα εχουν πλεον οι εταιρειες να φτιαξουν exclusive PS3 τιτλους που τωρα τους φερνουν εγγυημενα καποια φραγκα. Με την τωρινη κατασταση που δεν σπαει, καταφερε και εχει 3 ΑΑ τιτλους. Αν σπασει θα το γυρισουν ολοι οι devs στα multiplatform στα οποια το PS3 δεν εχει καμια τυχη να συναγωνιστει το 360.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Και εγω ημουν του τζαμπα την εποχη του PS2. Με τπ PS3 εμαθα να ειμαι πιο εκλεκτικος και να εκτιμω πιο πολυ τα καλα games. και αμεσως μετα... δεν θα το τσιπαρω ισως παρω ενα δευτερο ps3 για να το εχω μονο για αντιγραφες αν βγουν ποτε Εκλεκτικε μου εσυ!!! Περα απο τη πλακα καλη η παραμυθα αλλα δεν εχει δρακο πια...ολοι οσοι εχετε PS3 κατα μια διαβολικη συμπτωση ειστε κατα της πειρατειας ταυτογχρονα ομως μολις ακουστει καμμια ειδηση οτι υπαρχει περιπτωση να σπασει το PS3 κανετε σαν τρελοι ενω παραλληλα πηρατε και αυτην την σαφως κατωτερη κονσολα το ΧΒΟΧ360 να παιζετε κοπιες! Επισης ατομα σαν τον gherudos που ουτε μετοχες στη Sony να ειχανε δεν θα κανανε ετσι εχουν μεχρι και site που ασχολουνται με το hacking σε μια αλλη κονσολιτσα της Sony το PSP. Δεν αφηνετε λοιπον αυτη τη καραμελιτσα;
nzeppos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δεν μπορω να καταλαβω την πολιτικη της Sony πλεον. Ειδικα αυτη την στιγμη αν σπασει το PS3 ΘΑ : - Ανεβουν κατακορυφα οι πωλησεις PS3 - Ανεβουν οι πωλησεις BluRay Rec - Ανεβουν οι πωλησεις BluRay disc - και γενικος θα πατησει καλητερα το format BluRay γιατι για την ωρα ειναι πατος . Το μονο κακο ειναι οτι ποιος κατεβαζει 25 GB για να γεμισει τα BluRay Γιατί ως γνωστόν η Microsoft και η Sony δεν βγάζουν λεφτά από τις κονσόλες αλλά από τα παιχνίδια. Μάλιστα τις κονσόλες συνήθως τις πουλάνε κάτω του κόστους και έχουν ζημία από εκεί. Αν σπάσει το PS3, ναι μεν θα πουλήσει παραπάνω αλλά τα παιχνίδια θα κάνουν βουτιά.
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Διοτι αν σπασει δεν ξερω τι κινητρο θα εχουν πλεον οι εταιρειες να φτιαξουν exclusive PS3 τιτλους που τωρα τους φερνουν εγγυημενα καποια φραγκα.Με την τωρινη κατασταση που δεν σπαει, καταφερε και εχει 3 ΑΑ τιτλους. Αν σπασει θα το γυρισουν ολοι οι devs στα multiplatform στα οποια το PS3 δεν εχει καμια τυχη να συναγωνιστει το 360. Πολύ σωστό επιχείρημα κατά τι γνώμη μου.
Xoxosis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Διοτι αν σπασει δεν ξερω τι κινητρο θα εχουν πλεον οι εταιρειες να φτιαξουν exclusive PS3 τιτλους που τωρα τους φερνουν εγγυημενα καποια φραγκα.Με την τωρινη κατασταση που δεν σπαει, καταφερε και εχει 3 ΑΑ τιτλους. Αν σπασει θα το γυρισουν ολοι οι devs στα multiplatform στα οποια το PS3 δεν εχει καμια τυχη να συναγωνιστει το 360. Tα studio της sony φτιαχνουν τους exclusives τιτλους , οxι oι 3rd parties , ειτε σπασει ειτε δεν σπασει θα συνεχισει να τους βγαζει , οπως εκανε με τα προηγουμενα playstation , Οι κονσολες δεν ειναι για multiplatform τιτλους αλλα για exclusives , τα multiplatform ειναι καλυτερα να παιζωνται στο pc και σε κοστος και σε ποιοτητα , και το wii πουλαει απο τα eχclusives οπως και ολες οι προηγουμενες κονσολες πριν απο αυτο
Antretng Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Tα studio της sony φτιαχνουν τους exclusives τιτλους , οxι oι 3rd parties , ειτε σπασει ειτε δεν σπασει θα συνεχισει να τους βγαζει , οπως εκανε με τα προηγουμενα playstation , Οι κονσολες δεν ειναι για multiplatform τιτλους αλλα για exclusives , τα multiplatform ειναι καλυτερα να παιζωνται στο pc και σε κοστος και σε ποιοτητα , και το wii πουλαει απο τα eχclusives οπως και ολες οι προηγουμενες κονσολες πριν απο αυτο Όποιος και αν τα φτιάχνει... ακόμα και αν αφήσουμε στην άκρη την προσέγγιση εταιριών (που κατα τη γνώμη μου είναι πολύ σωστό επιχείρημα) η ίδια η sony έχει ΗΔΗ πουλήσει ένα σεβαστό αριθμό κονσολών. Αν hackaristei όντως θα έρθουν κάποιοι νέοι πελάτες και θα αυξηθούν οι πωλήσεις όμως αυτό είναι μόνο το άμεσο αποτέλεσμα.... το έμμεσο, όμως, αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό αφού ένα ποσοστό αυτών που έχουν ΗΔΗ την κονσόλα από εκεί που αγόραζαν αυθεντικά ξαφνικά δεν θα αγοράζουν και θα παίζουν πειρατικά. Το επιχείρημα που λες που λέει ο man_of_the_moon θα είχε νόημα ΜΟΝΟ αν ήταν καινούργια η κονσόλα και μαχόταν για τη κατάκτηση της αγοράς... δεν βλέπεις που η microsoft ξαφνικά έγινε κέρβερος και έχει banarei 1 εκατομμύριο χρήστες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις