Antretng Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Πυρηνε και εγω XBOX360 εχω αλλα δεν εχω παρωπιδες...οσο για το παραδειγμα ειναι επιεικως αστειο. Που κολλαει η εγγυηση,που οντως ειναι για τον πεουλα,με το live μονο εσυ ξερεις. Όταν (πολύ σωστά φυσικά) κατηγορείς μια εταιρία ότι δεν προσφέρει σωστες σωστές υπηρεσίες σε μια χώρα τότε έχει και παραέχει σχέση. Υπηρεσίες είναι το xbox live... υπηρεσίες είναι και η εγγύηση. Απλά η microsoft έχει βολευτεί σε μια κατάσταση... βλέπει ότι παρότι δεν έχει βάλει server στην Ελλάδα, ο κόσμος και πάλι πληρώνει για να μπει. Κάνει ένα απλό διαφορικό κόστους... τι θα μου στοιχίσει να το προσφέρω επίσημα και στην Ελλάδα; Τι κέρδος όμως θα μου δώσει αυτή η κίνηση (πόσοι πελάτες θα ρθουν παραπάνω). Είδε τα νούμερα και αποφάσισε (πραγματικά πόσοι απο εσάς που ήθελαν xbox live δεν έβαλαν λόγω ότι δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα; Μετρημένοι στα δάχτυλα...) Έτσι κάνει και η sony με την εγγύηση... βλέπεις εμείς τα ζωάκια, αντι να έχουμε καταναλωτική συνείδηση και να "τιμωρούμε" τις εταιρίες, σφαζόμαστε και παθιαζόμαστε με το ποια εταιρία είναι η καλύτερη... αυτά βλέπουν οι εταιρίες και μας ξεπουπουλιάζουν, αφού τους προσφέρουμε μόνοι μας μια ωραιότατη ανελαστική ζήτηση. Καλά να πάθουμε.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Επίσημο MW2 comparison απο το Gamespot: http://www.gamespot.com/features/6240138
nzeppos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 BucketheadGR η συνολική εικόνα είναι ότι η Μ$ έχει πουλήσει 34.000.000 κονσόλες ενώ η $ony έχει πουλήσει 30.000.000 κονσόλες παρόλο που ξεκίνησε 1 χρόνο αργότερα.Τώρα από τις 34m οι 10m είναι με RROD οι υπόλοιπες 10m είναι 2πλές και τριπλές αγορές αφού ο καθένας έχει 5-6 κονσόλες 360 εύκαιρες μια banned κάνα δυο με RROD άντε και άλλη μια αφλασάριστη. Τώρα για τα σκατά της $ony με τον 1 χρόνο εγγύηση αυτό είναι το μόνο αρνητικό,ευτυχώς το failure rate αγγίζει μόλις το 1% οπότε σχεδόν όλοι δεν έχουν χρειαστεί την εγγύηση ή επέκταση εγγύησης. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι πλέον το παιχνίδι το έχασε η M$ και προσπαθεί να αρπάξει ότι μπορεί γιατί σχεδόν ο 1 στους 2 που έφαγε μπάν για 2η 3η 4η...10η φορά πλέον ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω και έρχεται στη μαμά $ony,και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν γράψει εκατοντάδες μηνύματα στο παρόν θέμα βρίζοντας και δηλώνοντας την απέχθειά τους με το χειρότερο δυνατό τρόπο για την καλή μαμά $ony,τα ίδια άτομα σήμερα αγαπάνε τη μαμά $ony... Πλέον δεν υπάρχει η καραμέλα της ακρίβειας και της έλειψης παιχνιδιών,και οι 2 κονσόλες προσφέρουν σχεδόν τα ίδια πράγματα,κάποια όμως προσφέρει κάτι παραπάνω στην ίδια τιμή. Enjoy... Κάποιο επίσημο reference για αυτά τα νούμερα?...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 BucketheadGR η συνολική εικόνα είναι ότι η Μ$ έχει πουλήσει 34.000.000 κονσόλες ενώ η $ony έχει πουλήσει 30.000.000 κονσόλες παρόλο που ξεκίνησε 1 χρόνο αργότερα. http://www.vgchartz.com/ ούτε 27m δεν έχει πουλήσει το PS3...
Tilemaxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Το PS3 έχει 25εκ. κονσόλες σύμφωνα με VGChartz. Το 360, 33εκ. Όσον αφορά το RRoD, επίσημα στοιχεία με νούμερα δεν έχουν υπάρξει ακόμα...
nzeppos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάλι έχω μια ένσταση για τα "10 μύρια RRODs". Ακόμα και να ισχύει το νούμερο (30% failure rate? χμμμμ...) η MS αντικαθιστά δωρεάν τα χαλασμένα 360 και δεν νομίζω να τα υπολογίζει για νέα πώληση. Δηλαδή αν έσπασε ο διάολος το ποδάρι και εγώ αγόρασα ένα 360, μου έβγαλε RROD, μου το άλλαξαν, μου ξανάβγαλε RROD, μου το άλλαξαν ξανά τότε θεωρείται ότι έχω αγοράσει 3 Xbox? Πολύ χλωμό...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Το PS3 έχει 25εκ. κονσόλες σύμφωνα με VGChartz. 26.3m μην κλέβεις!
dr_thodt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 BucketheadGR η συνολική εικόνα είναι ότι η Μ$ έχει πουλήσει 34.000.000 κονσόλες ενώ η $ony έχει πουλήσει 30.000.000 κονσόλες παρόλο που ξεκίνησε 1 χρόνο αργότερα.Τώρα από τις 34m οι 10m είναι με RROD οι υπόλοιπες 10m είναι 2πλές και τριπλές αγορές αφού ο καθένας έχει 5-6 κονσόλες 360 εύκαιρες μια banned κάνα δυο με RROD άντε και άλλη μια αφλασάριστη. Τώρα για τα σκατά της $ony με τον 1 χρόνο εγγύηση αυτό είναι το μόνο αρνητικό,ευτυχώς το failure rate αγγίζει μόλις το 1% οπότε σχεδόν όλοι δεν έχουν χρειαστεί την εγγύηση ή επέκταση εγγύησης. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι πλέον το παιχνίδι το έχασε η M$ και προσπαθεί να αρπάξει ότι μπορεί γιατί σχεδόν ο 1 στους 2 που έφαγε μπάν για 2η 3η 4η...10η φορά πλέον ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω και έρχεται στη μαμά $ony,και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν γράψει εκατοντάδες μηνύματα στο παρόν θέμα βρίζοντας και δηλώνοντας την απέχθειά τους με το χειρότερο δυνατό τρόπο για την καλή μαμά $ony,τα ίδια άτομα σήμερα αγαπάνε τη μαμά $ony... Πλέον δεν υπάρχει η καραμέλα της ακρίβειας και της έλειψης παιχνιδιών,και οι 2 κονσόλες προσφέρουν σχεδόν τα ίδια πράγματα,κάποια όμως προσφέρει κάτι παραπάνω στην ίδια τιμή. Enjoy... 1. Συμφωνα με το =PS3®[]=Total&start=39040&end=40125"]VGchartz... XBOX 360: 27th November 2005 - 7th November 2009 = Total 32,710,618 PS3: 12th November 2006 - 7th November 2009 = Total 26,263,162 2. Xbox 360 failure rate 23.7%, PS3 10%, Wii 2.7% As with the Game Informer study, SquareTrade found that the Xbox 360's failure rate was far higher than its rivals. Some 23.7 percent of those surveyed failed within two years of purchase: 12 percent from the infamous "Red Ring of Death" and 11.7 percent from other problems, including the "E74" error. Both problems are covered by the 360's three-year manufacturer's warranty, which the company began offering in 2007 for a cost of over $1 billion. Historically, the 360 is more than twice as likely to fail as its rivals. By contrast, the study found 10 percent of PlayStation 3s surveyed failed within two years of purchase, as did 2.7 percent of Wiis. However, SquareTrade pointed out an April survey by media-research firm Nielsen that concluded the Wii is the least played of the three major consoles, being used for only 516 minutes per month. By contrast, the Xbox 360 is played over twice as much (1,191 minutes per month), with the PS3 lagging slightly behind it (1,053 minutes per month).
Tilemaxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 26.3m μην κλέβεις! Έστω. 26 vs. 33, όχι 30 vs. 35...
Labfrog Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Όταν (πολύ σωστά φυσικά) κατηγορείς μια εταιρία ότι δεν προσφέρει σωστες σωστές υπηρεσίες σε μια χώρα τότε έχει και παραέχει σχέση. Υπηρεσίες είναι το xbox live... υπηρεσίες είναι και η εγγύηση. Απλά η microsoft έχει βολευτεί σε μια κατάσταση... βλέπει ότι παρότι δεν έχει βάλει server στην Ελλάδα, ο κόσμος και πάλι πληρώνει για να μπει. Κάνει ένα απλό διαφορικό κόστους... τι θα μου στοιχίσει να το προσφέρω επίσημα και στην Ελλάδα; Τι κέρδος όμως θα μου δώσει αυτή η κίνηση (πόσοι πελάτες θα ρθουν παραπάνω). Είδε τα νούμερα και αποφάσισε (πραγματικά πόσοι απο εσάς που ήθελαν xbox live δεν έβαλαν λόγω ότι δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα; Μετρημένοι στα δάχτυλα...) Έτσι κάνει και η sony με την εγγύηση... βλέπεις εμείς τα ζωάκια, αντι να έχουμε καταναλωτική συνείδηση και να "τιμωρούμε" τις εταιρίες, σφαζόμαστε και παθιαζόμαστε με το ποια εταιρία είναι η καλύτερη... αυτά βλέπουν οι εταιρίες και μας ξεπουπουλιάζουν, αφού τους προσφέρουμε μόνοι μας μια ωραιότατη ανελαστική ζήτηση. Καλά να πάθουμε. Συμφωνώ σε όλο το κείμενο αλλά αυτό στο bold,μπράβο φίλε,έγραψες. Έχεις το respect μου.
Xoxosis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Επίσημο MW2 comparison απο το Gamespot:http://www.gamespot.com/features/6240138 μην πιστευετε τετοια ψευτικα συγκριτικα , οι φωτογραφιες εχουν υποστει επεξεργασια , η εκδοση στο Pc ειναι απειρως καλυτερη απο τις κονσολες ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:59 ---------- 1. Συμφωνα με το =PS3®[]=Total&start=39040&end=40125"]VGchartz... XBOX 360: 27th November 2005 - 7th November 2009 = Total 32,710,618 PS3: 12th November 2006 - 7th November 2009 = Total 26,263,162 2. Xbox 360 failure rate 23.7%, PS3 10%, Wii 2.7% το failure rate Του xbox360 εχει φτασει στο 54% http://www.myxbox.gr/forum/showthread.php?t=14728 http://xbox360.ign.com/articles/101/1014486p1.html http://www.google.gr/search?hl=el&rlz=1R2ADFA_enGR350&ei=lwgAS4aFJKbWmgOarNjyCw&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&ved=0CAUQBSgA&q=red+ring+of+death+360+failure+rate&spell=1
nzeppos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Να σημειώσουμε βέβαια ότι το "54%" είναι εφεύρημα του Game Informer, σύμφωνα με "έρευνα" που έκαναν (καλό θα είναι να ξέραμε και τις ακριβείς συνθήκες της έρευνας, πότε έγινε, χαρακτηριστικά αυτών που απάντησαν, τι έταζαν για δώρο σε όσους συμμετείχαν κλπ) In a survey of the print edition of Game Informer, nearly 5,000 readers were surveyed about the consoles. Xbox 360 has a 54.2 percent failure rate PS3 has a 10.6 percent failure rate Wii has a 6.8 percent failure rate Τώρα είναι άλλη ιστορία το πως γίνεται με ποσοστό 54% να μη μου έχει χαλάσει ποτέ 360, όπως και σε κανέναν από τους γνωστούς μου (μιλάμε για "δείγμα" περίπου 10 xbox, κατασκευασμένα από το 2006 μέχρι σήμερα). Θα πέσαμε στην περίπτωση φαίνεται, εμείς οι κωλόφαρδοι... Όποιο και αν είναι το πραγματικό ποσοστό, η πλάκα είναι που ακόμα και το Game Informer παραδέχεται ότι από αυτούς που είχαν προβληματικό 360, μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό (~4%) λέει ότι δεν θα αγόραζε ξανά 360. Όλοι οι άλλοι το αντικαθιστούν ή πάνε και αγοράζουν και δεύτερο. Κάτι σημαίνει αυτό.
Xoxosis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 η δικια μου εχει χαλασει , 2 φορες πηγε γερμανια ,πιστευω οτι θα χαλασει και τριτη φορα , αλλα δεν βλεπω να ξανασχολουμαι , μαλλον θα παρω καινουργια καρτα γραφκων και να τελιωνω ...
ikaruga24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Κάποιο επίσημο reference για αυτά τα νούμερα?... Μπολικα εκεινη την περιοδο. 1 στα 2 ειχε προβλημα η θα παρουσιαζε προβλημα συντομα. 5 αλλαξα εγω να φανταστεις ως οτου την ψωνισα και πηρα εν ριπη οφθαλμου ενα Wii.
gherudos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Έστω ότι το PS3 έχει πουλήσει 25Μ και το 360 33Μ την διαφορά 1 χρόνου την υπολόγισε κανένας σας; Επικεντρωθήκατε πάλι αλλού και ξεχάσατε το πιο σημαντικό,το PS3 κερδίζει έδαφος ενώ το 360 χάνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις