Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φιλε dr_thodt ενταξει ολα οσα ειπες αλλα το resistance ηταν η χειροτερη μαλακια παιχνιδι που εχω αντικρυσει στα ματια μου .Ηταν ενας βασικος λογος οταν βγηκε το ps3 να παει ο αλλος και να αγορασει κατευθειαν το 360.Μου το ειχανε βαλει και πρωτη μουρη να παιζει στα μαγαζια .:lol::lol::lol: Ελεος.

Nα υποθεσω οτι χωρις να εχεις παιξει το παιχνιδι εχεις κ γνωμη? και για να ειναι η χειροτερη *bleep* που εχεις δει στη ζωη σου πρεπει να εχεις δει ποσα 10-20 games στη ζωη σου το πολυ? :lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:08 ----------

Τι να το κάνουν ρε το MW2, αφού έχουν το τιτανοτεράστιο PS3 exclusive UNCHARTED 2.

Συνεχιζεις να τρολλαρεις ενα εκπληκτικο παιχνιδι πιθανοτατα χωρις να το εχεις δει ποτε...:rolleyes:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:36 ----------

Διαβαζα αυτο νωριτερα για οποιον ενδιαφερεται

The problem that arises is that many HD formats still have different frame rates between NTSC and PAL countries. While HD has unified the frame sizes, we are still stuck with "PAL" HD using 25 fps while "NTSC" HD uses 29.97 fps.

http://www.sharbor.com/tutorials/1674.html

Τα PS3 & 360 βγαζουν 480p/720p/1080p @ 60Ηz οποτε τι σχεση εχει το παραπανω αρθρο με τις κονσολες?

First of all, the dashboard (including all non DVD playback through the dashboard, media center extender, USB, UPnP ...) will always default to 60 Hz if you are using any of the HDTV/component modes (including 576p). There is currently no way to force 50 Hz output mode in HDTV mode. The only way to make the dashboard video playback in 50 Hz mode is to use the SDTV mode, and this means resorting to 576i output - there is an option to set to PAL-50 or PAL-60 under "PAL Settings".

For gaming, the "PAL Settings" actually do affect the gaming refresh rate in HDTV gaming mode, even though the "PAL Settings" option only appear when SDTV is used. For example, you can force 50 Hz game output in HDTV mode by first switching to SDTV mode, set the "PAL Settings" option to PAL-50, save the setting and then switch back to HDTV mode. Note that some games do not support 50 Hz output mode, and you will get an error message when attempting to play these games at 50 Hz.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

[quote=d

Τα PS3 & 360 βγαζουν 480p/720p/1080p @ 60Ηz οποτε τι σχεση εχει το παραπανω αρθρο με τις κονσολες?

Ειχαμε μια συζητηση προηγουμενως για το κατα ποσο μπορεις να δεις 60fps σε μια τηλεοραση HDTV pal.Mπορει η κονσολα να στελνει τοσα αλλα το refresh rate της τηλεορασης δεν το υποστηριζει.

Δημοσ.
Nα υποθεσω οτι χωρις να εχεις παιξει το παιχνιδι εχεις κ γνωμη? και για να ειναι η χειροτερη *bleep* που εχεις δει στη ζωη σου πρεπει να εχεις δει ποσα 10-20 games στη ζωη σου το πολυ? :lol:

Οχι να μην κανεις υποθεσεις .Το εχω τερματισει .Εχω αναφερει οτι εχω και ps3 και 360 so καλυτερα να διαβαζεις ολα τα posts.Επισης ενα παιχνιδι δεν το κρινεις σε σχεση με 100 προηγουμενα που εχεις τυχον παιξει αλλα και με το τι απαιτησεις εχεις απο την συγκεκριμενη κονσολα ή pc .Προσωπικα για μενα λοιπον ειναι σκετη μαπα και δεν αξιζει να ανηκει στην συλλογη games του ps3.

Δημοσ.

Αν αληθευει το αρθρο ειναι ντροπη.

Εφτασε να κανει ban και σε οσους εβαλαν ψυχτρα?

Microsoft bans 1 million gamers on Xbox 360

According to Burn360, a Microsoft representative indicated that the banning goes beyond piracy as it includes any type of modification to the console to make it look cooler or performance better. According to the TOS, technically this would include using a non-OEM Microsoft hard drive or adding an intercooler. At this point it’s an open arms race between the hackers and Microsoft.

Δημοσ.
Οχι να μην κανεις υποθεσεις .Το εχω τερματισει .Εχω αναφερει οτι εχω και ps3 και 360 so καλυτερα να διαβαζεις ολα τα posts.Επισης ενα παιχνιδι δεν το κρινεις σε σχεση με 100 προηγουμενα που εχεις τυχον παιξει αλλα και με το τι απαιτησεις εχεις απο την συγκεκριμενη κονσολα ή pc .Προσωπικα για μενα λοιπον ειναι σκετη μαπα και δεν αξιζει να ανηκει στην συλλογη games του ps3.

Εγω μια χαρα διαβαζω, δεν ειδα πουθενα να λες οτι το εχεις τερματισει - το μονο που ειπες ειναι οτι ηταν η χειροτερη *bleep* που ειχες δει ποτε οποτε υπεθεσα οτι δεν θα καθοσουν να παιξεις και να τερματισεις ενα τοσο αποκρουστικο για εσενα παιχνιδι...τεσπα συνεχιζω να πιστευω οτι το πρωτο Resistance ειναι ενας ξεχωριστος τιτλος που μπορει να μην ειχε γραφικα τοτε να χτυπησει το Gears αλλα σαν παιχνιδι ειχε καποια πολυ καλα στοιχεια και ηταν προσεγμενο σε ολα τα υπολοιπα με καλο enemy AI, μερικα πολυ ενδιαφερον οπλα, εξαιρετικο level design/ατμοσφαιρα, πολυ καλο online και ακομα κ τωρα τον καλυτερο χειρισμο σε FPS στο δυστροπο DS3..αυτα για εμενα αρκουν στο να το θεωρω ενα απο τα καλυτερα exclusive games στο PS3.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:42 ----------

Αν αληθευει το αρθρο ειναι ντροπη.

Εφτασε να κανει ban και σε οσους εβαλαν ψυχτρα?

Microsoft bans 1 million gamers on Xbox 360

According to Burn360, a Microsoft representative indicated that the banning goes beyond piracy as it includes any type of modification to the console to make it look cooler or performance better. According to the TOS, technically this would include using a non-OEM Microsoft hard drive or adding an intercooler. At this point it’s an open arms race between the hackers and Microsoft.

Εχει μια βαση η παραπανω αποφαση μιας κ ολα τα moddings ειναι παρανομα - οχι οτι ειμαι υπερ αυτης της κινησης απλα η MS εχει το δικαιωμα να το κανει εφοσον εχουν ανοιξει το μηχανημα για οποιαδηποτε μετατροπη.

Δημοσ.

Και φυσικα εχει το δικαιωμα να με κανει ban αν εχω πειραξει την κονσολα να παιζει πειρατικες κοπιες,ομως το να θελω εγω να βαλω 1Τ σκληρο που δεν διαθετει η Microsoft νομιζω οτι ειναι αναφερετο δικαιωμα μου.

Δημοσ.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η κατασκευάστρια εταιρία έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι, είναι καθαρά δικό της θέμα τι θα θεωρεί παραβίαση της άδειας χρήσης και τι όχι. Εφόσον όταν φτιάχνουμε το account αποδεχόμαστε τους όρους χρήσης της MS, έχουν δικαίωμα να μας μπανάρουν.

Τώρα βέβαια αν αυτό είναι ηθικά σωστό είναι άλλη ιστορία. Και καλά για το σκληρό, αλλά μπανάρισμα για τα ανεμιστήρια είναι απαράδεκτο (αφού και η ίδια η MS παραδέχεται ότι πολλές κονσόλες της έχουν γενικά προβλήματα υπερθέρμανσης).

Δημοσ.

Ο καθένας ξέρει τι αγοράζει απο πρίν. Προσωπικά είχα πλήρη επίγνωση για το RRoD, αλλά επέλεξα 360 για πολλούς και διαφόρους λόγους. Το Ban στις modded κονσόλες είναι μια ξεκάθαρη πολιτική της MS, και οφείλουμε να την σεβαστούμε. Αν μας αρέσει. Αλλιώς πάμε στους απέναντι...

Δημοσ.

Καταρχην εσεις που ειστε Ελληνες και τα σκαγατε τοσο καιρο για να μπαινετε στο Live λυπαμαι που θα το πω αλλα καλα να παθετε.

Εχετε μια εταιρια που παρολο που βλεπει οτι υπαρχει τεραστια ζητηση απο τους Ελληνες πελατες της τους αγνοει συστηματικα και τους υποχρεωνει να κανουν χιλιεςδυο αλχημειες για να μπορουν να μπουνε στο live.

Θα επρεπε να τους μπουκοταρετε μονο και μονο για αυτο...

Δημοσ.
Καταρχην εσεις που ειστε Ελληνες και τα σκαγατε τοσο καιρο για να μπαινετε στο Live λυπαμαι που θα το πω αλλα καλα να παθετε.

Εχετε μια εταιρια που παρολο που βλεπει οτι υπαρχει τεραστια ζητηση απο τους Ελληνες πελατες της τους αγνοει συστηματικα και τους υποχρεωνει να κανουν χιλιεςδυο αλχημειες για να μπορουν να μπουνε στο live.

Καμία απολύτως αλχημεία δεν χρειάζεται. Το μόνο παλούκι είναι η συνδρομή...

Δημοσ.

Ενώ η $ony που γράφει στα @@ της οδηγίες της Ε.Ε. και για να έχεις εγγύηση 2 χρόνια όπως προβλέπεται ρίχνεις τρέξιμο, είναι καλύτερη;

Τα ίδια σκ@τ@ είναι και οι 2. Κοίτα τη συνολική εικόνα και όχι μόνο ό,τι σε βολεύει.

Δημοσ.

BucketheadGR η συνολική εικόνα είναι ότι η Μ$ έχει πουλήσει 34.000.000 κονσόλες ενώ η $ony έχει πουλήσει 30.000.000 κονσόλες παρόλο που ξεκίνησε 1 χρόνο αργότερα.

Τώρα από τις 34m οι 10m είναι με RROD οι υπόλοιπες 10m είναι 2πλές και τριπλές αγορές αφού ο καθένας έχει 5-6 κονσόλες 360 εύκαιρες μια banned κάνα δυο με RROD άντε και άλλη μια αφλασάριστη.

Τώρα για τα σκατά της $ony με τον 1 χρόνο εγγύηση αυτό είναι το μόνο αρνητικό,ευτυχώς το failure rate αγγίζει μόλις το 1% οπότε σχεδόν όλοι δεν έχουν χρειαστεί την εγγύηση ή επέκταση εγγύησης.

Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι πλέον το παιχνίδι το έχασε η M$ και προσπαθεί να αρπάξει ότι μπορεί γιατί σχεδόν ο 1 στους 2 που έφαγε μπάν για 2η 3η 4η...10η φορά πλέον ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω και έρχεται στη μαμά $ony,και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν γράψει εκατοντάδες μηνύματα στο παρόν θέμα βρίζοντας και δηλώνοντας την απέχθειά τους με το χειρότερο δυνατό τρόπο για την καλή μαμά $ony,τα ίδια άτομα σήμερα αγαπάνε τη μαμά $ony...

Πλέον δεν υπάρχει η καραμέλα της ακρίβειας και της έλειψης παιχνιδιών,και οι 2 κονσόλες προσφέρουν σχεδόν τα ίδια πράγματα,κάποια όμως προσφέρει κάτι παραπάνω στην ίδια τιμή.

Enjoy...

Δημοσ.
Ενώ η $ony που γράφει στα @@ της οδηγίες της Ε.Ε. και για να έχεις εγγύηση 2 χρόνια όπως προβλέπεται ρίχνεις τρέξιμο, είναι καλύτερη;

Τα ίδια σκ@τ@ είναι και οι 2. Κοίτα τη συνολική εικόνα και όχι μόνο ό,τι σε βολεύει.

Πυρηνε και εγω XBOX360 εχω αλλα δεν εχω παρωπιδες...οσο για το παραδειγμα ειναι επιεικως αστειο.

Που κολλαει η εγγυηση,που οντως ειναι για τον πεουλα,με το live μονο εσυ ξερεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...