Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε dr_thodt ενταξει ολα οσα ειπες αλλα το resistance ηταν η χειροτερη μαλακια παιχνιδι που εχω αντικρυσει στα ματια μου .Ηταν ενας βασικος λογος οταν βγηκε το ps3 να παει ο αλλος και να αγορασει κατευθειαν το 360.Μου το ειχανε βαλει και πρωτη μουρη να παιζει στα μαγαζια .:lol::lol::lol: Ελεος.

Δημοσ.

Δεν εχω καμμια απο τις δυο versions οποτε εμπιστευομαι τους ειδικους αν και μιας και δεν εχω live θα παρω την εκδοση ps3

Δημοσ.

Τι πρωτότυπο multiplatform παιχνίδια να βγαίνουν καλύτερα στο 360 απ' ότι στο ps3.

Ακόμα και μετά από 3 χρόνια.

Θυμάστε τι λέγανε οι ps3fans για το ps3?

"Περιμένετε λίγο να ωριμάσει(Σαν τα σταφύλια ένα πράγμα:lol:) το ps3 και να μάθουν τον προγραμματισμό του να δείτε πόσα από αυτά θα είναι καλύτερα στο ps3 απ' ότι στο 360"

Δημοσ.

Τι να το κάνουν ρε το MW2, αφού έχουν το τιτανοτεράστιο PS3 exclusive UNCHARTED 2.

Μ@λάκες ιδιοκτήτες 360 που πληρώνετε για online και δεν σας έχουν ενσωματωμένο wi-fi...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:09 ----------

Τι πρωτότυπο multiplatform παιχνίδια να βγαίνουν καλύτερα στο 360 απ' ότι στο ps3.

"Περιμένετε λίγο να ωριμάσει(Σαν τα σταφύλια ένα πράγμα) το ps3 και να μάθουν τον προγραμματισμό του να δείτε πόσα από αυτά θα είναι καλύτερα στο ps3 απ' ότι στο 360"

Εγώ τους πιστέυω πάντως. Ως γνωστόν ο κάθε PS3 owner = Sony CEO.

Δημοσ.

Το καλυτερο μηχανημα για τα Multiplatform , ειναι το pc και δεν το αλλαζω με καμια κονσολα , ουτε καν στο χειρισμο , που το ποντικι ειναι αναντικαταστατο

Παντως στα pc , οι τιμες των καρτων εχουν πεσει σημαντικα , με μια απλη αντικατασταση καρτας γραφικων , οπως μια 9800 gt αξιας 80 (οσο ενα παιχνιδι)

μπορει καποιος να απολαμβανει , ολα τα παιχνιδια στο Full , σε μεγαλες αναλυσεις 1440 -1680 χωρις περιορισμους στην ποιοτητα , εκτος του Crysis

Δημοσ.

"Περιμένετε λίγο να ωριμάσει(Σαν τα σταφύλια ένα πράγμα:lol:) το ps3 και να μάθουν τον προγραμματισμό του να δείτε πόσα από αυτά θα είναι καλύτερα στο ps3 απ' ότι στο 360"

τι πρωτοτυπο πάλι μηλάνε για multiplatform παιχνίδια γιατί το 360 δεν έχει αρκετά καινούρια καλα exclusives...

δεν έχουν βαρεθεί κάποιοι την ίδια καραμέλα τοσα χρόνια?ξέρουμε γιατι τα multiplatform βγαίνουν ανώτερα στο 360 και δεν έχει να κάνει με την ανωτερώτητα της κονσόλας αλλα με devs και την πραγματικότητα οτι δεν έχουν τόσα λεφτά ωστε να μαξάρουν ένα παιχνίδι και στις 2 κονσόλες.

φτάνει πια τσουρέκια με τα multi ,όπως είπε και ο xoxoxis το καλύτερο platform για αυτά είναι το pc αλλα και αν τα παίξεις χωρίς τέλειο φωτισμό ή με κάνα jaggie δεν χάθηκε και ο κόσμος, σημασία έχει να μπορείς να τα παίξεις. αν θέλετε να κάνετε gloat για κάτι κάντε το για το forza 3 (το οποίο τα σπάει και είναι το καλύτερο ραλάκι που έχω παίξει) ή για τα exclusive dlc του gtaiv ή για το Online του odst.

όταν όμως κάποιοι παίζουν u2 και οι άλλοι λένε "α σε μένα το τεκκεν/mw2 φαίνεται πιο ομορφο απο σενα" ,ε ποσο λέτε να τον νοιάζει? αφού το παίζει και αυτός δεν τον νοιάζει.

προσωπικά πιστέυω οτι η μάχη κρίνεται στα exclusives και όχι γιατι φέτος κερδίζει εκει το ps3,αλλα γιατί εκεί βλέπεις το μαξάρισμα της κονσόλας και είναι τα παιχνίδια που σε κάνουν να αγοράσεις μια κονσόλα γιατι στην άλλη δεν τα παίζεις.άλλοι λένε και για το ονλινε αλλα εμένα δεν με νοιάζει στην κονσόλα καθόλου,για ονλινε έχω το pc με τα mmo , την κονσόλα την θέλω για single player games .

τωρα αν κάποιος με ρωτήσει πια κονσόλα να πάρει του συνεχίζω να του πρωτείνω 360.2 λόγοι, έχει τσάμπα gaming (ελλάδα είμαστε...).και έχει τεράστιο game library με πάρα πολύ καλα exclusive παιχνίδια ,ειδικά αν είσαι jrpg fan ,εκεί έχει χάσει την μπάλα η σόνυ και πιστέυω είναι ένας απο τους λόγους που είναι εκει που είναι το ps3 στις πωλήσεις.που είναι τα suikoden/breath of fire/ff/smt ? έχασε το ffxiii πιστέυω θα χάσει και το versus ,η λογική λέει οτι θα πάει Multi και το suikoden .αυτα είναι αν δεν μπορεί να κρατήσει 3rd party exclusives χάνει. έχει βέβαια την nippon ichi (με τα καλύτερα srpg)και το valkyria chronicles(που απορώ γιατι δεν βγήκε και για 360 εφόσον είναι της sega,και εφόσον βάλτωσε σε πωλήσεις το 2 το βγάζουν σε psp...).δεν το κάνει μόνο η σόνυ αυτό για να είμαστε δίκαιοι ,η μς είχε πληρώσει τον sakaguchi για να βγάλει 3 jrpgs ,έβγαλε τα lost odyssey και blue dragon και το cry-on ακυρώθηκε και τώρα βγάζει παιχνίδια για το ds......

προσωπικά πήρα 360 γιατι δεν μου έφτανε το ps3 ,όχι γιατί έχω άποιρες ώρες gaming αλλα γιατί αυτή η γενιά κονσολών είναι η πιο απογοητευτική που έχει περάσει ποτέ,βλέπουμε shooter να βγαίνει μετα απο shooter να πουλάει σαν καραμέλες και ωραία παιχνίδια όπως valkyria chronicles να μην βγαίνουν,εγώ πιστέυω φταίει η ms γιαυτήν την κατάντια με το xbox1 γιαυτό και δεν την χωνέυω καθόλου,το όλο μαρκετιγκ προς τα fps σε κονσόλα μείωσαν τα quality games απο άλλα genre στις κονσόλες τραγικά,όλοι ξέρουν οτι τα fps είναι καλύτερα να τα παίζεις σε pc λόγο χειρησμού και γραφικών,εδω τώρα θα βγεί το ναταλ και σκέφτονται πως θα παίζεις fps με αυτόν τον χειρησμό και όχι wrpgs (milo style).φυσικά φταίνε και τα γούστα των new gamer αλλα αυτά πάνε ανάλογα με το τι quality game θα βγεί και πόσο σκορ θα πάρει απο τους δημοσιογράφους .

σορρυ για το wall of text ,conclusion αν έχετε λεφτά πάρτε και τις 2 κονσόλες αλλιώς 360 .αν δεν έχετε pc όμως πάρτε ενα καλό pc και παίξτε εκει τα fps/3rd person shooter....αν είστε rpg/action adventure fan οτι και να πάρετε τον %@$^& θα πάρετε(τουλάχιστον μέχρι να βγει το 13,ελπίζω τότε να προωθηρούν αρκετά τα jrpgs μπας και βγεί τπτ ακόμα)

Δημοσ.

Θέλω πάρα πολύ να δώ το θέμα αυτό σε κάνα μήνα και αν όντως συνεχίσει το wave μέχρι τις γιορτές όπως ακούγεται. Τι θα πάρει ο καθένας όταν θα έρθει στο δίλλημα να πάρει μια κονσόλα για αυθεντικά και μόνο παιχνίδια.

Δημοσ.
Θέλω πάρα πολύ να δώ το θέμα αυτό σε κάνα μήνα και αν όντως συνεχίσει το wave μέχρι τις γιορτές όπως ακούγεται. Τι θα πάρει ο καθένας όταν θα έρθει στο δίλλημα να πάρει μια κονσόλα για αυθεντικά και μόνο παιχνίδια.

Εγώ και εσύ που είμαστε φανατικοί του live klain αναγκαστικά θα πάμε στα original games...

NOT!

Δημοσ.
Εγώ και εσύ που είμαστε φανατικοί του live klain αναγκαστικά θα πάμε στα original games...

NOT!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΤΙΜΗ!!

Τι θα κάνουμε χωρίς live τώρα; Βάι βάι βάι :P

Εμένα tbh με έπιασε ένα πεισματάκι. Τώρα θα πάρω η ps3 ή αφλασάριστο boxάκι για online. (άσχετα αμα παίζω σπάνια) :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...