Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σχετικό με την κουβέντα περί καλών τίτλων...

Και το LAIR και το Heavenly Sword είναι δύο πάρα πολύ καλά games...

Αντί να κάθεστε να μένετε σε όλες τις κριτικές για τον χειρισμό του LAIR μπορείτε να πάτε να το παίξετε σε κάποιον φίλο,γνωστό,μαγαζί και να δείτε ότι όλα αυτά περι χειρισμού είναι μύθος. Υπάρχει ένα "bug" με το boost και το 180 αλλά λύνεται πανεύκολα αν γείρεις λίγο το χειριστήριο στο πλάι όταν θες να κάνεις boost... Το LAIR έχει πάρα πολύ καλό gameplay σε αντίθεση με όσα ακούγονταν ότι θα ναι πολύ ρηχό κλπ κλπ.. Σε όλο το παιχνίδι έχει καινούργια πράγματα να κάνεις και αποστολές που σε κρατάνε χωρίς να βαρεθείς. Το story είναι αρκετά δεμένο και ανατρεπτικό που σου κρατάει το ενδιαφέρον... Αρνητικό είναι ότι είναι σχετικά μικρό όσο μπορεί να το θεωρήσει κανείς μικρό όταν το παίζει γρήγορα για το τερματήσει...

Για το Heavenly Swοrd... Η διάρκεια του "έφαγε" αυτό το παιχνίδι... Έχει κάποια προβλήματα στον γραφικό τομέα (tearing & framerate). To tearing για μένα δεν έπρεπε να υπήρχε και είναι ενοχλητικό μερικές φορές, όμως το frame rate με το βάθος των μαχών και τους στρατιώτες να κατακλίζουν την οθόνη πιστεύω μέχρι και ο πιο αυστηρός δε θα μπορούσε να πει και πολλά. Απο εκεί και πέρα όμως... το παιχνίδι είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ!! Τα cutscenes?το actings?το combat system?τα combos? ο τρόπος που μπορείς να παίξεις? οι αποστολές με την KAI? Η ιστορία έτσι όπως εξελήσετε? Η σκηνοθεσία? Απλά είναι άπιαστο στους συγκεκριμένους τομείς... Ίσως το gameplay να ήταν καλύτερο αν είχε γρίφους ή κάτι τέτοιο στυλ god of war αλλά πιστεύω ότι το παιχνίδι και οι δημιουργοί του ήθελαν να περάσουν κάτι άλλο απο λύσιμο γρίφων κλπ με το παιχνίδι... γι αυτό και δεν έχει...

Σίγουρα και τα δύο δεν είναι τέλεια... Έχουν ατέλειες... Όμως και τα δύο είναι πολύ καλά παιχνίδια που έχουν σίγουρα κάτι να σου δώσουν και να σου αφήσουν σαν gamer! Λοιπόν επειδή το IGN έβαλε 7 στο HS και 5 στο LAIR δε σημαίνει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου... Παίξτε τα και μετά κρίντε τα... Σε άλλους θα αρέσουν σε άλλους όχι... Πάντως σίγουρα όπως είπα και πριν, έχουν κάτι να σου δώσουν σαν παιχνίδια, και το ένα και το άλλο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπορει να τα θεωρεις εσυ καλα , το θεμα ομως ειναι οτι τα συγγεκριμενα games ΔΕΝ ειναι system sellers ο,τι και να λες. Αυτο εννοω ελλειψη τιτλων. Και το Crackdown,Dead Rising Lost Planet ειναι πολυ καλα games αλλα δεν ειναι system sellers. Το Ps3 δεν εχει games επιπεδου Gears, Halo, Forza Bioshock γιαυτο δεν παει και καλα στις πωλησεις. Οταν τα βγαλει τα ξαναλεμε..

Ναι... αλλά εγώ μίλησα για τα παιχνίδια που έπαιξα...Δε μίλησα για system sellers ούτε για πωλήσεις... Είπα ότι έχουμε 2 πολύ καλά games.. Σίγουρα όχι ένα Gran Turismo ή ένα Metal Gear Solid... αλλά δύο πολύ καλά παιχνίδια. Αυτό είπα...

Για το αν είναι system sellers... Φυσικά με τέτοια reviews που πήραν... Τουλάχιστον το hardcore κοινό απογοητεύτηκε ουσιαστικά... Παρόλα αυτά ας μ'ακούσει αυτή η ριμάδα η Sony μια φορά και ας βάλει το LAIR και το HS στα stands... Να δούμε τι είναι και τι όχι system seller... Τα παιχνίδια και τα δύο απλά σε κολλάνε στην οθόνη... Ούτε από τα videos ούτε από πουθενά δε μπορείς να το καταλάβεις... Δες το με τα μάτια σου και μετά τα ξαναλέμε ;)

προς το παρον τα ps3 stands στο εξωτερικο δειχνουν....halo3

και η ιδια η sony χρησιμοποιει το ...pgr στα επισημα εντυπα της.

η square enix παρουσιαζει software για το 360 στο τοκυο αυτη τη στιγμη,

και τελικα το μοναδικο 3rd party game που δεν εχει ανακοινωθει ακομα για 360 ειναι το mgs.

το να λεμε οτι ειναι system seller το lair ειναι ξεπεσμος για μια εταιρεια σαν τη sony.

αλλα....οποιος σπερνει ανεμους θεριζει θυελλες.. ;)

399 και βλεπουμε....

ρε παιδια ωρες ωρες τρελλαινομαι με αυτα που βλεπω.. Τι ειπε ο ανθρωπος;; 1ον ότι το Halo 3 φαινεται μοναδικο παιχνιδι και οτι αξιζει κανεις να παρει την κονσολα και 2ον μην συγκρινουμε τις 2 κονσολες γιατι η μια κυκλοφορει 1 χρονο περιπου παραπανω και οτι θα βγουν πολυ καλοι τιτλοι για το PS3.. Και η απαντηση ειναι βγαλε τις παρωπιδες και βαλε και κανα septobore... Ελα χριστε και παναγια εδω μεσα εχει καταντησει το θεατρο του παραλογου ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ πλεον η δημοσια εκφραση γνωμης αν δεν συμφωνειτε ολοι με μας..

Σ_Ο_Β_Α_Ρ_Ε_Υ_Τ_Ε_Ι_Τ_Ε!!!

Δηλαδή ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΠΕ;;;; Οτι το Ηαlo ειναι οντως φοβερο παιχνιδι;;; Οτι το PS3 θα βγαλει πολυ καλους τιτλους;;; Δηλαδη τι νομιζετε;; Οτι το PS3 θα μεινει με το Lair και το Heavenly Sword για 5 χρονια; (Οχι οτι το 2ο δεν ειναι καλο game..) Το PS3 θα βγαλει παιχνιδαρες, το θεμα ειναι ΠΟΤΕ θα το κανει αυτο..

Συμφωνω οτι αυτη την στιγμη η καλυτερη επιλογη απο ολες τις πλευρες ειναι η αγορα ενος 360 αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. ( εχω 360 και εδω και ενα χρονο εχω λιωσει στο gaming) Καποια στιγμη θα παρει μπρος και η αντιπερα οχθη το θεμα ειναι εχουν ηδη μεινει πισω και κοντευουν να χασουν το τρενο. Αυτο θα ειναι καταστροφικο οχι μονο για την Sony αλλα για ολοκληρο το gaming industry..Ο ανταγωνισμος ειναι αυτος που κινει την αγορα και με ενα πολυ εξασθενημενο playstation η MS μπορει να καταντησει η Sony της επομενης γενιας.. Σκεφτειτε το..

Φίλε mihranalthaqafi δεν είπε ότι το halo 3 φαίνεται μοναδικό παιχνίδι και ότι αξίζει κανείς να πάρει την κονσόλα, αναφέρει ότι μόνο και μόνο για το halo 3 αξίζει να πάρεις 360 και συμφωνώ μαζί σου ότι είναι ελεύθερη η δημόσια έκφραση γνώμης αλά όταν εθελοτυφλούμε τελείως καλύτερα να κάνουμε τουμπεκί και να μην γινόμαστε εριστικοί. Modecris ποια κονσόλα έχει τους καλύτερους αποκλειστικούς τίτλους για εσένα από τα releases που έχεις δει, μπορείς να μου απαντήσεις ? και μια τελευταία παρένθεση foufoutios sorry αν το παρατράβηξα.

Λεγοντας αυτο για το Halo, ηθελα να δειξω ποσο καλο παιχνιδι ειναι.. Εννοειται πως εχει και αλλους καλους τιτλους το Xbox 360 αλλα το Halo ειναι κατι αλλο... το ιδιο πραγμα λεμε με λιγα λογια... :) μια συγγνωμη και απο μενα αν ειπα κατι που σε πειραξε, αλλα ειναι πολυ xbox κρατουμενο το thread και οι περισσοτεροι δεν εχουν τι να πουν.. απλα βριζουν και ειρωνευονται. αυτα :D

ΥΓ : αν πεσει λιγο η τιμη του elite, σιγουρα θα θελα να το εχω στην τηλεοραση μου!

Modecris ποια κονσόλα έχει τους καλύτερους αποκλειστικούς τίτλους για εσένα από τα releases που έχεις δει, μπορείς να μου απαντήσεις ?

vsabbath13,από τα link που έδωσες βλέπουμε πως και το ps3 θα βγάλει καλά παιχνίδια.

Νομίζω πως σου έχω απαντήσει ήδη.Δεν σύγκρινα τα releases.

Δλδ εσύ πιστεύεις πως το ps3 δεν θα βγάλει καλούς τίτλους;

Gia na einai xbox kratoymeno opws les foufoytios to forum den simainei kati??

Oti an mi ti allo exoyn perissoteroi xbox360 para ps3 ara....

και ακομα περισσοτεροι εχουν wii...οπως επισης ακομα περισσοτεροι εχουν Playstation 2... σημαινει κατι αυτο? αλλο σου προσφερει η μια και αλλο η αλλη κονσολα... η πωλησεις σιγουρα ειναι ενα μετρο συγκρισης, αλλα οχι και το μοναδικο, μην τρελαθουμε εντελως εδω μεσα...

Νομίζω πως σου έχω απαντήσει ήδη.Δεν σύγκρινα τα releases.

Δλδ εσύ πιστεύεις πως το ps3 δεν θα βγάλει καλούς τίτλους;

Ρε modecris, επαναλαμβάνω αποκλειστικούς, και στο κάτω κάτω γιʼαυτό σου έδωσα τα link για να συγκρίνεις και όχι να ρίξεις μια ματιά στα πεταχτά και να μου απαντήσεις πολύ απλά ότι και το ps3 θα βγάλει καλά παιχνίδια (αυτό είναι το δικό σου επιχείρημα?), σώπα ρε, δεν το ξέραμε ότι θα βγουν και καλοί τίτλοι στο ps3!! λες και εγώ σου είπα ή ανέφερα ότι όλα τα παιχνίδια που αναμένονται για το ps3 είναι μούφα, γιʼαυτό απάντησα εριστικά και στον foufoutio, για το λόγο της βιαστικής κρίσης του όσον αφορά τα release.Και μια παρένθεση, αν σύγκρινες τα release θα καταλάβαινες τα επιχειρηματά μου. Η απάντηση μου στο ερώτημα σου είναι, ότι ναι, πιστεύω ότι ps3 θα βγάλει πολύ καλούς και δυνατούς αποκλειστικούς τίτλους, που δεν σου κρύβω θα τους ήθελα στο 360,και αυτοί είναι: mgs4, gt5, time crisis 4, final fantasy XIII, tekken 6 και το uncharted:drake's fortune.

Δε μπορει να γινει συγκριση... ιδιο καιρο κυκλοφορει η μια και ιδιο η αλλη κονσολα? θα βγουν πολυ καλοι τιτλοι και για το PS3..

vsabbath13,από τα link που έδωσες βλέπουμε πως και το ps3 θα βγάλει καλά παιχνίδια.Αυτονόητο είναι (και αναμενόμενο).

Όπως αυτονόητο είναι πως δεν μπορείς να ειρωνεύεσαι τον συνομιλητή σου ειδικά εάν τα επιχειρήματά σου δεν ευσταθούν.

Ρε modecris, επαναλαμβάνω αποκλειστικούς, και στο κάτω κάτω γιʼαυτό σου έδωσα τα link για να συγκρίνεις και όχι να ρίξεις μια ματιά στα πεταχτά και να μου απαντήσεις πολύ απλά ότι και το ps3 θα βγάλει καλά παιχνίδια (αυτό είναι το δικό σου επιχείρημα?), σώπα ρε, δεν το ξέραμε ότι θα βγουν και καλοί τίτλοι στο ps3!! λες και εγώ σου είπα ή ανέφερα ότι όλα τα παιχνίδια που αναμένονται για το ps3 είναι μούφα, γιʼαυτό απάντησα εριστικά και στον foufoutio, για το λόγο της βιαστικής κρίσης του όσον αφορά τα release.Και μια παρένθεση, αν σύγκρινες τα release θα καταλάβαινες τα επιχειρηματά μου. Η απάντηση μου στο ερώτημα σου είναι, ότι ναι, πιστεύω ότι ps3 θα βγάλει πολύ καλούς και δυνατούς αποκλειστικούς τίτλους, που δεν σου κρύβω θα τους ήθελα στο 360,και αυτοί είναι: mgs4, gt5, time crisis 4, final fantasy XIII, tekken 6 και το uncharted:drake's fortune.

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται 3 άνθρωποι να λένε το ίδιο πράγμα και τελικά να μην μπορούν να συνεννοηθούν;

Αφού καταλήγεις στα λόγια του foufoutios,ποιος ο λόγος να το συνεχίζεις;

Shane Kim (general manager for Microsoft's game studios) για το Halo3 και την μάχη στις πωλήσεις με το ps3:

But the real question is what the broader impact of Halo will be, particularly on sales of the Xbox 360. Kim said he has talked with retailers, some of whom expect 30 percent of early Halo 3 purchasers to also take home an Xbox 360.

"We're pretty convinced that a lot of Xbox 360s are going to get sold along with copies of Halo 3," Kim said.

Wedbush Morgan predicts that, spurred by Halo, Microsoft might sell 400,000 consoles for September, the most it would have sold in any non-holiday month since its launch.

Microsoft, already outpacing Sony's PlayStation 3, hopes it can declare victory over its archrival after this holiday season. "We have a great opportunity to push them to the brink in terms of finishing behind us in this generation," Kim said.

http://www.news.com/Xbox-tries-to-get-its-Halo-back/2100-1043_3-6209063.html

Ακούω όλη την ώρα της συζήτησης ποιό έχει καλύτερα γραφικά ποιό έχει καλύτερο σκληρό δίσκο και ιδού τί νομίζω εγώ: Ο κύριος λόγος να πάρεις μια κονσόλα είναι να έχει ωραία παιχνίδια. Μέχρι στιγμής τα καλύτερα παιχνίδια τα έχει το xbox360 αλλά σύντομα αν όχι κιόλας η ΣΟΝΥ εχει αρχίσει να βγάζει ενδιαφέροντα παιχνίδια οπότε αφήστε το θέμα ποιός έχει τα καλύτερα γραφικά γιατί απάντηση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και αποφασίστε ποιά κονσόλα θα έχει τα παιχνίδια που θα προτιμήσετε. Όσο για αυτούς που συγκρίνουν το PS3 με τον υπολογιστή: Στην πραγματικότητα το PS3 για την ώρα είναι και πιό φτηνό και με πιο καλά γραφικά(ειδικά αν σκεφτούμε ότι τα παιχνίδια που έχει βγάλει μέχρι στιγμής η Σονυ δεν εκμεταλλεύονται ούτε το 70% των επιδόσεων του PS3. (Εννοείτε πώς όταν μιλάω για υπολογιστή δνε μιλάω για geforce 2 αλλά για 8800 κ.τ.λπ.). ΛΟγικά το xbox δεν πρέπει να έχει τόσο καλά γραφικά πάντως όσο το PS3 για τον απλούστατο λόγο οτι τα DVD έχουν απειροελάχιστο χώρο σε σχέση με τα BFD (ή όπως αλλιώς λέγονται)

Ακούω όλη την ώρα της συζήτησης ποιό έχει καλύτερα γραφικά ποιό έχει καλύτερο σκληρό δίσκο και ιδού τί νομίζω εγώ: Ο κύριος λόγος να πάρεις μια κονσόλα είναι να έχει ωραία παιχνίδια. Μέχρι στιγμής τα καλύτερα παιχνίδια τα έχει το xbox360 αλλά σύντομα αν όχι κιόλας η ΣΟΝΥ εχει αρχίσει να βγάζει ενδιαφέροντα παιχνίδια οπότε αφήστε το θέμα ποιός έχει τα καλύτερα γραφικά γιατί απάντηση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και αποφασίστε ποιά κονσόλα θα έχει τα παιχνίδια που θα προτιμήσετε. Όσο για αυτούς που συγκρίνουν το PS3 με τον υπολογιστή: Στην πραγματικότητα το PS3 για την ώρα είναι και πιό φτηνό και με πιο καλά γραφικά(ειδικά αν σκεφτούμε ότι τα παιχνίδια που έχει βγάλει μέχρι στιγμής η Σονυ δεν εκμεταλλεύονται ούτε το 70% των επιδόσεων του PS3. (Εννοείτε πώς όταν μιλάω για υπολογιστή δνε μιλάω για geforce 2 αλλά για 8800 κ.τ.λπ.). ΛΟγικά το xbox δεν πρέπει να έχει τόσο καλά γραφικά πάντως όσο το PS3 για τον απλούστατο λόγο οτι τα DVD έχουν απειροελάχιστο χώρο σε σχέση με τα BFD (ή όπως αλλιώς λέγονται)

entelos asxeto auto pou les... oti to ps3 exei kalitera grafika epidi to dvd exei ligotero xoro... mexri twra pantos kalitera grafika exei dixei to xbox360 kai oxi to ps3

η συζήτηση δεν θα βγεί πουθενά αλλά απο games δεν υπάρχει σύγκριση προς το παρόν ακόμη και στα japanese rpg τα μόνα παιχνίδια ήταν πάντα μπροστά η sony τώρα με blue dragon και lost odyssey σύντομα κλπ κλπ έχει πάει αλλού η MS.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...