Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω παλι δεν εχω τρεξει ουτε μια φορα για αλλαγη κονσολας και ειναι απο τις πρωτες σοδιες που υποτιθεται οτι ηταν απο τις πιο προβληματικες και μαλιστα την ειχα αγορασει απο τα Carrefour που υποτιθεται τις σκοτωνανε γιατι ηταν απο τις προβληματικες...

Αλλα και εδω που τα λεμε περα απο το σπασιμο οτι για ενα χρονικο διαστημα δεν θα επαιζες τα παιχνιδακια σου που ειναι το τρεξιμο;

Με courrier στην παιρνανε και με courrier στην επιστρεφανε και μαλιστα απο οτι διαβαζω εδω μεσα φτιαχνουνε ακομα και τις πειραγμενες...κανε μια συγκριση με το PS3 που εχει μολις ενα χρονο εγγυηση και ετσι και σου παθει κατι πρεπει να παρεις καινουριο.

Οσο για τον 15χρονο που δεν ειχε χρονο και πηρε PS3 για να μην τρεχει να ανασταινει το ΧΒΟΧ360 αλλα ετσι και αλλιως τα παιρνει αυθεντικα...μας επεισες μεγαλε.

Απολαυσε τη καινουρια σου αγαπη με το ενα παιχνιδι που προφανως θα παιζεις ολη τη χρονια και ασε εμας να απολαυσουμε τη δικια μας.

Οπως θα επρεπε να κανετε ολοι δηλαδη...

Απλα εισαι τυχερος. Απο ερευνα που ειχε γινει παλιοτερα 1 στα 2 X360 ειχε προβλημα ή θα παρουσιαζε προβλημα σχετικα γρηγορα μετα την αγορα. Δεν το λεω μικρο ποσοστο αυτο. Ρωτας που ειναι το τρεξιμο? Λοιπον αν βαλουμε οτι η MS ΔΕΝ μου επαιρνε την κονσολα μου (σαν τσιπαρισμενη) ή ακομα και να την επαιρνε οι πιθανοτητες να μου δωσει αλλη (οχι απαραιτητα καινουργια οπως διαπιστωσα τις 3 πρωτες φορες απο λεγομενα απο πολλα παιδια με το ιδιο προβλημα αλλα χωρις τσιπακι αυτοι) ηταν μεγαλες με αποτελεσμα να χασω και το τσιπακι αξιας 120 ευρω (τοτε).

Με courier ποτε δεν πηραν τιποτα. Επρεπε να την παω στο καταστημα που την πηρα και να ξαναπαω απο το καταστημα οταν θα ερχοταν η καινουργια. Οπως και να εχει μου την εσπασε τοσο πολυ γιατι την χρυσοπληρωσα. Ειναι, ακομα και σημερα, ενα μεγαλο μειων για την επιλογη του X360.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Απλα εισαι τυχερος. Απο ερευνα που ειχε γινει παλιοτερα 1 στα 2 X360 ειχε προβλημα ή θα παρουσιαζε προβλημα σχετικα γρηγορα μετα την αγορα. Δεν το λεω μικρο ποσοστο αυτο. Ρωτας που ειναι το τρεξιμο? Λοιπον αν βαλουμε οτι η MS ΔΕΝ μου επαιρνε την κονσολα μου (σαν τσιπαρισμενη) ή ακομα και να την επαιρνε οι πιθανοτητες να μου δωσει αλλη (οχι απαραιτητα καινουργια οπως διαπιστωσα τις 3 πρωτες φορες απο λεγομενα απο πολλα παιδια με το ιδιο προβλημα αλλα χωρις τσιπακι αυτοι) ηταν μεγαλες με αποτελεσμα να χασω και το τσιπακι αξιας 120 ευρω (τοτε).

Με courier ποτε δεν πηραν τιποτα. Επρεπε να την παω στο καταστημα που την πηρα και να ξαναπαω απο το καταστημα οταν θα ερχοταν η καινουργια. Οπως και να εχει μου την εσπασε τοσο πολυ γιατι την χρυσοπληρωσα. Ειναι, ακομα και σημερα, ενα μεγαλο μειων για την επιλογη του X360.

Σε μενα παντως κουριερ ηρθε και την πηρε, κουριερ την εφερε πισω (UPS).

Δημοσ.

Οπως και σε ολους απο οσα εχω διαβασει εδω μεσα...και επισης εχουν επισκευασει ακομα και φλασαρισμενες.

Επισης κανανε την εγγυηση 3ετη για να καλυψει τις κατασκευαστικες μαλακιες που ειχανε κανει στις πρωτες παρτιδες...

Νομιζω οτι σε θεματα υποστηριξης η M$ ειναι αιωνες μπροστα απο τη $ony...

Δημοσ.

Eγω παντως το Ps3 στην αρχη το πηρα για το blu ray και το Multimedia χαρακτηρα , οντως fan του ποιοτικου home cinema , ανταποκριθηκε πληρως στις απαιτησεις μου ,σε εικονα και ηχο , ξερω πολλους ανθρωπους της ηλικιας μου , σχετικα μεγαλους που το χρησιμοποιουν μονο γιαυτο ακριβως το σκοπο

Βεβαια στην πορεια το ps3 , με εξεπληξε ευχαριστα , γιατι απο κει που δεν ειχε καθολου παιχνιδια , και χρησιμοπιουσα αποκλειστηκα το xbox , εφτασε να αντιστραφουν οι ρολοι , ιδιως φετος το 2009 εχω μετρησει καμποσα αξιολογα exclusives , με τελευταιο το ελληνικο Buzz που βγηκε προσφατα , σε σχεση με το xbox που μονο το forza ειναι φοβερο game ...

Παντως και 2 κονσολες εχουν τα δικα τους κοινα , το ps3 εχει ενα επιπλεον κοινο - του home cinema , στα λεφτα του ειναι η καλυτερη Multimedia συσκευη ,και επειδη ειναι η ακριβοτερη κονσολα και συνδιαζει και το Multimedia κομματι , συνηθως το target group του ειναι το μεγαλυτερο ηλικιακα απο τις αλλες 2 κονσολες

Oι κερδισμενοι της υποθεσης ειναι οσοι διαθετουν ολες τις κονσολες καθως και pc , ειναι σε θεση να δοκιμασουν τα παντα

Δημοσ.

ποιο τσιπακι? ποιο 50%?

εμενα οταν μου εβγαλε rrod την πηρανε φλασαρισμενη με ups, ηρθε φτιαγμενη και μου κανανε extend την εγγυηση που εχει του 1ος ετους (για τις απλες βλαβες που ειχε τελειωσει εδω και 10 μηνες) για 3 μηνες ακομα. τωρα εσυ αν το πηγες στο μαγαζι του ελληναρα, καλα να παθεις.

---------- Post added at 03:59 ----------

και για αποψη λεφτων και επιλογη τιτλων (και μερικες φορες και σε ηχο) mkv απο σοβαρο group/encoder > bluray

Δημοσ.
ποιο τσιπακι? ποιο 50%?

εμενα οταν μου εβγαλε rrod την πηρανε φλασαρισμενη με ups, ηρθε φτιαγμενη και μου κανανε extend την εγγυηση που εχει του 1ος ετους (για τις απλες βλαβες που ειχε τελειωσει εδω και 10 μηνες) για 3 μηνες ακομα. τωρα εσυ αν το πηγες στο μαγαζι του ελληναρα, καλα να παθεις.

Δεν ηξερα οτι το Πλαισιο ειναι το μαγαζι του Ελληναρα.

Τηλ στην MS.

Εγω: Γεια σας, εχω προβλημα με το X360

Υπαλληλος: Τι σας κανει κυριε?

Εγω: Τρια κοκκινα λαμπακια

Υπαλληλος: Μαλιστα, ειστε κατοικος Αθηνας κυριε?

Εγω: Οχι

Υπαλληλος: Θα πρεπει να το πατε πισω στο καταστημα απο οπου το αγορασατε μαζι με την αποδειξη αγορας και να το στειλουν αυτοι σε εμας. Να σας ενημερωσω οτι αν εχετε φλασαρει την κονσολα σας φυσικα και θα χαθει αυτη η "δυνατοτητα" αν σας στειλουμε νεο μηχανημα.

Δημοσ.

Τηλ στην MS.

Υπαλληλος: Θα πρεπει να το πατε πισω στο καταστημα απο οπου το αγορασατε μαζι με την αποδειξη αγορας και να το στειλουν αυτοι σε εμας. Να σας ενημερωσω οτι αν εχετε φλασαρει την κονσολα σας φυσικα και θα χαθει αυτη η "δυνατοτητα" αν σας στειλουμε νεο μηχανημα.

!!!!!!! Πλάκα κάνεις !!!!!!!

Και εγώ το είχα στήλει φλασαρισμένο και μου το επέστρεψαν με αλαγμένο Drive αλλά δεν με προειδοποίησαν κιόλας.

Δημοσ.

Τηλ στην MS.

απο ολους εδω μεσα εισαι ο πρωτος που λεει κατι τετοιο. και ναι και το πλαισιο μαγαζι ελληναρα ειναι, οταν το 90% δεν ξερει τι πουλαει εκει μεσα.

οσο για το cod, ελα θα μπει καποιος να το βγαλει μουφα και αυτο θα το δειτε.

• Super Moderators
Δημοσ.

εντάξει δεν είναι 100% Ελληνάρα είναι 98% :P

στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος και πολύ λέω :o

Δημοσ.
απο ολους εδω μεσα εισαι ο πρωτος που λεει κατι τετοιο. και ναι και το πλαισιο μαγαζι ελληναρα ειναι, οταν το 90% δεν ξερει τι πουλαει εκει μεσα.

οσο για το cod, ελα θα μπει καποιος να το βγαλει μουφα και αυτο θα το δειτε.

Τι λες ρε τουφας το Ps3 δεν παίζει να έχει τέτοια γραφικά αφού και blueray και γαμάει τα πάντα όλα :P

:devil::devil::devil::devil::devil:

Όσες φώτο και να δουν μυαλό δεν βάζουν

Δημοσ.
Με ταπείνωσες...

Ανακεφαλαίωση επιχειρημάτων:

1) PS3 αγοράζουν οι 15άρηδες (που έχουν κόμπλεξ με την ηλικία τους)

2) Το GT5 άργησε πολύ και μπορεί και να μην βγει σε PS3 αλλά στο PS4

3) Το Live του 360 είναι ανώτερο γιατί έτσι μας αρέσει

4) Τα exclusive για 360 είναι καλύτερα γιατί έτσι μας αρέσει

κτλ κτλ

Kαι συμφωνα με τα λεγομενα σου:

5. Σήμερα, για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν οι κόπιες, το PS3 είναι μονόδρομος γιατι ετσι μας αρεσει.

Ο καθενας ειναι ελευθερος να δινει τα λεφτα του για οτι πιστευει οτι αξιζει περισσοτερο και σιγουρα δεν μπορει κανενας να πει ποια απο τις 3 κονσολες ειναι η "καλυτερη" - ετσι κ αλλιως μιλαμε για τελειως υποκειμενικα πραγματα...με πολλους παραγοντες να παιζουνε ρολο στη γνωμη του καθενος αν κ δεν πιστευω οτι θα βρεις πολλους που θα υποστηριξουν με λογικη οτι το Live δεν ειναι ανωτερο του PSN κατι που αν θες εχει κ μια λογικη εφοσον σαν δωρεαν υπηρεσια η Sony δεν κανει κ τις απαιτουμενες κινησεις για περαιτερω βελτιωση..οσο για τα exclusives αυτο ειναι γνωμη του καθενος - προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τα exclusives του PS3 μεχρι τωρα εκτος των 2 Uncharted, Folklore, Resistance: FOM και του Siren: Bloodcurse που ειναι εκπληκτικα ΙΜΟ δεν αξιζαν ολο το hype και τις υψηλες βαθμολογιες που πηραν απο τον τυπο.

Παντως κ το 360 μονο ασχημη αγορα δεν ειναι αν σκεφτεις τα πολυ καλα πακετα που υπαρχουν στην αγορα οπως το Halo Elite π.χ., την ηδη υπαρχουσα μεγαλη βιβλιοθηκη παιχνιδιων που μπορεις να βρεις παλιοτερα πολυ καλα games σε τιμες κατω των 30e, τα πολυ ομορφα games που ερχονται το 2010, το Natal και τα 3 χρονια εγγυηση για RROD.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:19 ----------

Βασικά το Uncharted 2 είναι ενα υπερεκτιμημένο Action Adventure. Και τίποτα άλλο. Το μόνο exclusive που αξίζει για την αγορά του PS3 είναι το MGS4. Άντε και το GT5. Δεν βρίσκω τον λόγο αγοράς ενός PS3 εκτός απο το προαναφερθέν exclusive.

Nα υποθεσω οτι εχεις τερματισει τα Uncharted 2 και MGS4?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...