konstantinos77 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Συγνωμη το 360 υποστηριζει Full HD ? Δεν ξερω για αυτο ρωταω.Γιατι λενε οτι πρεπει να κανεις ενα ειδους υpdate .
dr_thodt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Συγνωμη το 360 υποστηριζει Full HD ? Δεν ξερω για αυτο ρωταω.Γιατι λενε οτι πρεπει να κανεις ενα ειδους υpdate . To 360 υποστηριζει upscaling στα 1080ρ σε ολα τα games (κανονικα στα 1920*1080 σε αντιθεση με το PS3 που κανει upscale στα 960*1080)..κατι που μετραει για οσους εχουν 1080ρ panels μιας κ εχουν καλυτερη απεικονιση λογω λιγοτερων scaling και γεμισμα ολων των pixels της οθονης αν η HDTV εχει επιλογη για 1:1 pixel mapping.
polydoroskatharakis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Καλά, απορώ βρε παιδί μου... Έπρεπε να βγει το Uncharted 2 για να φανεί η διαφορά μεταξύ των PS3 και XBOX360 ??? Διότι, εντάξει το MGS4 είναι τρομερό, καταπληκτικό το LBP δε λέω, όμως με το U2 δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Το τέλειωσα στο Normal και το τελειώνω ξανά στο Hard, και κάθε τόσο το παιχνίδι με αφήνει με ανοιχτό το στόμα! Εγώ που δεν έπαιζα shooters τώρα δε μπορώ να ξεκολλήσω (τώρα με τη δεύτερη βρίσκω και σχεδόν όλους τους θησαυρούς). Τόσο προσεγμένο και με τόση λεπτομέρεια (έχετε δει τις τρίχες στα μαλλιά του Drake πως κουνιούνται από τον αέρα όταν βρίσκεται σε κάποιο ψηλό κτίριο που είναι σχεδόν απίστευτο. Από τότε που ξεκίνησα το Uncharted 1 πριν από ένα μήνα και μέχρι τώρα που ξανατελειώνω το Uncharted 2, δεν ξανάνοιξα το 360... Όχι τίποτ' άλλο, έχω αφήσει και το Dirt2 μισοτελειωμένο...
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ναι οκ έχει 2 - 5 πολύ καλά παιχνίδια το ps3 αξίζει όμως για τόσα λίγα παιχνίδια που αξίζουν μέσα σε 3 χρόνια κυκλοφορίας του ps3 να αγοράσεις μια κονσόλα? Δεν νομίζω... Αντίθετα το 360 έχει πολύ περισσότερα παιχνίδια που αξίζουν την αγορά του. Έτσι δεν είναι?
KleKoR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 To 360 υποστηριζει upscaling στα 1080ρ σε ολα τα games (κανονικα στα 1920*1080 σε αντιθεση με το PS3 που κανει upscale στα 960*1080)..κατι που μετραει για οσους εχουν 1080ρ panels μιας κ εχουν καλυτερη απεικονιση λογω λιγοτερων scaling και γεμισμα ολων των pixels της οθονης αν η HDTV εχει επιλογη για 1:1 pixel mapping. για εξήγησέ το λίγο αυτό...
timekeeper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ναι οκ έχει 2 - 5 πολύ καλά παιχνίδια το ps3 αξίζει όμως για τόσα λίγα παιχνίδια που αξίζουν μέσα σε 3 χρόνια κυκλοφορίας του ps3 να αγοράσεις μια κονσόλα?Δεν νομίζω... Αντίθετα το 360 έχει πολύ περισσότερα παιχνίδια που αξίζουν την αγορά του. Έτσι δεν είναι? Και σε ξαναρωτώ: Αγόρασες 360 για τα ανώτερα παιχνίδια ή επειδή έπαιζε copies;
ultralisk Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 2-3 έχουν μείνει που θεωρούν το PS3 νικητή σε αυτήν την γενιά και τους έχετε πιάσει όλοι από τα μούτρα...θα τους τρομάξετε, θα φύγουν και αυτοί και μετά το thread δεν θα έχει νόημα PS3 IZ DA BEST λέμε
supermario29 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 2-3 έχουν μείνει που θεωρούν το PS3 νικητή σε αυτήν την γενιά και τους έχετε πιάσει όλοι από τα μούτρα...θα τους τρομάξετε, θα φύγουν και αυτοί και μετά το thread δεν θα έχει νόημα PS3 IZ DA BEST λέμε Ειπαμε, ο καθενας το "αηδονι" του το βλεπει μεγαλυτερο απο των αλλων.....
polydoroskatharakis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 2-3 έχουν μείνει που θεωρούν το PS3 νικητή σε αυτήν την γενιά και τους έχετε πιάσει όλοι από τα μούτρα...θα τους τρομάξετε, θα φύγουν και αυτοί και μετά το thread δεν θα έχει νόημα PS3 IZ DA BEST λέμε Νικητής, υπό ποια έννοια; Επειδή έχει κάμποσες... Άλλοι θεωρούν νικητή αυτόν που πούλησε πιο πολλές κονσόλες. Εδώ το ΧΒΟΧ360 υπερέχει (βασικά γιατί παίζει κόπιες). Άλλοι θεωρούν πως είναι αυτή που έχει καλύτερης ποιότητας παιχνίδια. Αυτό πάλι σηκώνει πολλή συζήτηση. Καλύτερα exclusives? Εξαρτάται από το τι αρέσει στον καθένα. Καλύτερα multi platform? Εδώ τα πράγματα είναι ίδια. Αν είναι να βάλεις στα καρέ μικροσκόπιο για να δεις διαφορές, άσε καλύτερα... Καλύτερη κονσόλα από άποψη reliability, multimedia, connectivity? Εδώ το PS3 είναι νικητής (θεωρώ ανεπίτρεπτο σήμερα να πρέπει να αγοράσει κανείς Wifi dongle της τάξης των 70€ για να μπει στο internet). Έχω και τις δυο κονσόλες. Κατά καιρούς παίζω παιχνίδια και στις δυο, αν και ειλικρινά στο PS3 τα 10-12 παιχνίδια που έχω αγοράσει(Με τελευταίο το Uncharted 2), τα έχω ευχαριστηθεί περισσότερο από ό,τι αν ήταν αντίγραφα. Ίσως αυτό να είναι θέμα ψυχολογίας, δεν ξέρω... Επειδή είναι λοιπόν ΤΟΣΟ υποκειμενικό το θέμα της καλύτερης κονσόλας, δεν έχει νόημα και η ΤΟΣΟ μακροσκελής συζήτηση γι' αυτό.
supermario29 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Νικητής, υπό ποια έννοια; Επειδή έχει κάμποσες...Άλλοι θεωρούν νικητή αυτόν που πούλησε πιο πολλές κονσόλες. Εδώ το ΧΒΟΧ360 υπερέχει (βασικά γιατί παίζει κόπιες). Άλλοι θεωρούν πως είναι αυτή που έχει καλύτερης ποιότητας παιχνίδια. Αυτό πάλι σηκώνει πολλή συζήτηση. Καλύτερα exclusives? Εξαρτάται από το τι αρέσει στον καθένα. Καλύτερα multi platform? Εδώ τα πράγματα είναι ίδια. Αν είναι να βάλεις στα καρέ μικροσκόπιο για να δεις διαφορές, άσε καλύτερα... Καλύτερη κονσόλα από άποψη reliability, multimedia, connectivity? Εδώ το PS3 είναι νικητής (θεωρώ ανεπίτρεπτο σήμερα να πρέπει να αγοράσει κανείς Wifi dongle της τάξης των 70€ για να μπει στο internet). Έχω και τις δυο κονσόλες. Κατά καιρούς παίζω παιχνίδια και στις δυο, αν και ειλικρινά στο PS3 τα 10-12 παιχνίδια που έχω αγοράσει(Με τελευταίο το Uncharted 2), τα έχω ευχαριστηθεί περισσότερο από ό,τι αν ήταν αντίγραφα. Ίσως αυτό να είναι θέμα ψυχολογίας, δεν ξέρω... Επειδή είναι λοιπόν ΤΟΣΟ υποκειμενικό το θέμα της καλύτερης κονσόλας, δεν έχει νόημα και η ΤΟΣΟ μακροσκελής συζήτηση γι' αυτό. Εδω κανεις τεραστιο λαθος!!!! Στην κατηγορια αυτη, νικητης με διαφορα ειναι το Wii.
timekeeper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Και για τα δυο. Οπότε άσε τους διθυράμβους ειδικά όταν οι περισσότεροι από μας έχουμε αγοράσει πάνω από ένα ΧΒΟΧ 360 (και λέμε "το 360 έχει πουλήσει περισσότερες κονσόλες"). Αν το 360 είχε έστω ένα από τα χαρακτηριστικά του PS3 (wi-fi, bluray, δωρεάν online) θα μας είχατε πρήξει τον έρωτα. Τώρα απλά μας λέτε ότι έχει καλύτερα παιχνίδια και ότι το GT5 θα αργήσει...
nzeppos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Το 360 δεν υπερέχει γιατί παίζει κόπιες, αφού έχει μεγαλύτερη αναλογία "original games ανά χρήστη" σε σχέση με το PS3. Οπωσδήποτε οι κόπιες βοηθάνε (ειδικά σε χώρες που η πειρατεία αποτελεί τον κανόνα) αλλά δεν είναι ο κύριος λόγος που έχει πουλήσει παραπάνω κομμάτια. Επίσης το WiFi dongle κοστίζει γύρω στα 40 ευρώ αν το πάρετε από ebay ή γενικά site του εξωτερικού. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:22 ---------- Εδω κανεις τεραστιο λαθος!!!! Στην κατηγορια αυτη, νικητης με διαφορα ειναι το Wii. Ρε συ supermario, μιλάμε για κονσόλες της προκοπής
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 και αφού είναι της προκοπής τα PS3 & Xbox360 γιατί δεν πουλάνε όπως το Wii? πιστεύεις ότι θα ένοιαζε την MS και την Sony αν ήταν της "προκοπής" ή όχι οι κονσόλες τους αν πούλαγαν όπως το Wii? (ναι ξέρω ότι κάνεις χαβαλέ )
Προτεινόμενες αναρτήσεις