Obiwan88 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 γ μενα κ οι 2 κονσολες ειναι ποιοτικες με αυτην της ΜS να χει πιο καλο online.. τωρα αναλογα με τα παιχνιδια κ τς αποκλειστικοτητες, επιλεγει κανεις
supermario29 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 γ μενα κ οι 2 κονσολες ειναι ποιοτικες με αυτην της ΜS να χει πιο καλο online.. τωρα αναλογα με τα παιχνιδια κ τς αποκλειστικοτητες, επιλεγει κανεις Μα τι ειναι αυτα που λες!!!! Η καθε κονσολα ειναι το π&^λι του καθενος!!! Και οπως ξερεις, ο καθενας το εχει μεγαλυτερο απο τον αλλο.
anamenos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μα τι ειναι αυτα που λες!!!! Η καθε κονσολα ειναι το π&^λι του καθενος!!! Και οπως ξερεις, ο καθενας το εχει μεγαλυτερο απο τον αλλο. νομίζω το modern warfare 2 θα περάσει πολλά παιχνίδια στο τεχνικό τομέα...
skanjos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 νομίζω το modern warfare 2 θα περάσει πολλά παιχνίδια στο τεχνικό τομέα... το έχουν ήδη αρκετοί πιστέυω και ξερουν πως όχι.... σόρρυ αλλα δεν φτάνει το Killzone 2 και ποσο μάλλον το u2.δοκίμασε το και θα καταλάβεις.γενικά απογοητέυτηκα πάντος απο το campaign του μέχρι στιγμής.....φυσικά μετά απο u2 έχει ανέβει ο πήχης.δεν λεω απο το 1ο καλύτερο αλλα όχι τραγικά (σοζ για το οφφτοκιπ) τα μόνα που πιστέυω οτι έχουν το budget για να πιάσουν το u2 είναι τα alan wake/splinter cell/halo reach αλλα και πάλι είμαι λίγο δύσπιστος οτι θα το καταφέρουν σύμφωνα με αυτά που βλέπω στα βίντεος.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 οταν μιλαμε για bioware ειναι ποιοτικο πως να τοκανουμε.εχει μια ιστορια στα rpg mindover...
dr_thodt Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 νομίζω το modern warfare 2 θα περάσει πολλά παιχνίδια στο τεχνικό τομέα... Οταν λες τεχνικο τομεα να υποθεσω οτι αναφερεσαι στη μηχανη γραφικων...εκει το MW2 ειναι πολυ πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο μιας κ η μηχανη γραφικων που χρησιμοποιει η IW απο το πρωτο COD μεχρι σημερα περιεργως ειναι η Id Tech 3 ή αλλιως η Quake 3 engine με τα sequels να τρεχουν σε heavily-modified μορφη της παραπανω συν οτι στις κονσολες ολα τα COD μεχρι τωρα τρεχουν σε sub-HD αναλυσεις (συγκεκριμενα στα 1024*600) - το μονο που κανει τα COD εντυπωσιακα αυτη τη στιγμη ειναι τα 60fps και τα επικα/movie-like εξολοκληρου scripted ομως σκηνικα που γινονται. Tωρα βεβαια αν μιλησουμε για τον τεχνικο τομεα οσων αφορα το online mp, matchmaking και netcode τα COD απλα δεν εχουν αντιπαλο...
timekeeper Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Όλοι εσείς οι υπέρμαχοι του Xbox 360, θα είσαστε στην ίδια πλευρά αν είχε σπάσει το PS3 και όχι το 360; Έτσι για να ξέρουμε πόσο αντικειμενικά μιλάμε. Και πιστέψτε με σαν παλιός κάτοχος του 360, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του Uncharted 2, τελεία και παύλα. Και ναι, το 360 έχει παιχνιδάρες (το ότι η Valve δεν προγραμματίζει για PS3 είναι μεγάλη πληγή). Αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που το αγοράσατε. Και πάλι μαγκιά σας. Αλλά οι ίδιοι και οι ίδιοι λέτε συνεχώς τα ίδια πράγματα για το GT και το online gaming. Τουλάχιστον στο PS3 σταμάτησα να πληρώνω την συνδρομή του Live.
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ναι και έχεις ένα πολύ χειρότερο "live" έναντι του 360 "live" σωστά? Και σιγά τα πολλά λεφτά που πληρώνεις για το xbox live 30 ευρώ το χρόνο(2.5 ευρώ το μήνα)
Bourdoulas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Εμ ναι προσωπικά και πάλι Xbox360 θα έπαιρνα. Στο PS3 δύο παιχνίδια θέλω: το Uncharted 2, το οποίο απ' ότι έχω δει εκπληκτικό και το Little Big Planet.
Obiwan88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Εμ ναι προσωπικά και πάλι Xbox360 θα έπαιρνα. Στο PS3 δύο παιχνίδια θέλω: το Uncharted 2, το οποίο απ' ότι έχω δει εκπληκτικό και το Little Big Planet. metal gear solid? uncharted 1? resistance?
Bourdoulas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δεν θα έπαιρνα PS3 για το MGS, ενώ το Resistance με αφήνει αδιάφορο. Το Uncharted 1 δεν μου έκανε καμία εντύπωση (εν αντιθέσει με το 2).
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Το νέο metal gear solid rising θα βγει και για 360 και όχι μόνο για ps3. Κοινώς έχει πάρει πόσες πρώην αποκλειστικότητες της Sony(Ps3) η Microsoft(Xbox360)(Όπως για παράδειγμα: Tekken6, metal gear solid rising, final fantasy xii κ.α.). Από αυτό και μόνο φαίνεται ποια εταιρία πάει καλά και ποια όχι και τόσο καλά... Οπότε καταλαβαίνεται τι θέλω να πω. Ναι δεν αντιλέγω έχει βγάλει/θα βγάλει κάτι παιχνιδάρες η sony όπως: unharted2, god of war3(Που αναμένεται), killzone 2 κ.α. άλλα είναι πολύ λίγες για να πας να αγοράσεις μια κονσόλα των 300 ευρώ μόνο γι' αυτές.
giorgos147 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Το νέο metal gear solid rising θα βγει και για 360 και όχι μόνο για ps3.Κοινώς έχει πάρει πόσες πρώην αποκλειστικότητες της Sony(Ps3) η Microsoft(Xbox360)(Όπως για παράδειγμα: Tekken6, metal gear solid rising, final fantasy xii κ.α.). Από αυτό και μόνο φαίνεται ποια εταιρία πάει καλά και ποια όχι και τόσο καλά... Οπότε καταλαβαίνεται τι θέλω να πω. Ίσως να μιλάει για το προηγούμενο MGS με τον καλό Old Snake
Προτεινόμενες αναρτήσεις